Dinoszaurusz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nahát én meg aztem h a a "karmok a lábon" csak a velociraptor vbédjegye! megint tanult vmit az ember! 😄 végülis logikus h más fajnál is kifejlõdhetett.
akkor hogyhogy a velociraptor volt pl. a Jurassic PArk-ban is? jobb "'filmarc" volt? 😄
Deinonychus vagy Utahraptor joval erõsebb és nagyobb mint a veloci

a Veloci KICSI. még egy jó fizikumi ember is elláthatja a baját. a veloci kb 1 m magas volt.
a T-rex 15m hossszú 50 km/h. és társas lény. a rex is falkában vadászott. a T-rex paszívdögevõ volt, vagyis HA talált egy dögöt ami ehetõ megette, vagy a kisebb ragadozókat elzavarta a zsákmánytól. ilyenek pl ma az oroszlánok

nehéz kértdés. ha a méret alapján kérded, akkor lehet h a t-rex, de sztem (filmek, meg olvasás alapján) szerintem sokkal inkább a Velociraptor a "király". fõleg ha igaz, h a t-rex igazán dögevõ volt. a velociraptor viszont csapatjátékos, és vérszomjas. sztem inkább õ. van a velon kívül még "hasonló felépítésû állatka"?
bocs hogy késõn szoltam.de tegnap pl. az emlõsük fejlõdésérõl volt szo az emlõsszerû hüllõktõl stb.
minden rész másról szól néha õsemberrõl néhá dinosaurusokrol ,pterosaurusokrol,plesiosaurusokrol õsi emlõsökrõl sõt a legõsibb állatokrol is

mért csak most szolsz?
és mi van benne?

bár láttam már a legtöbbet de teccenek .Amúgy valaki szokta nézni az RTL-t szombaton reggel 6-kor? mert az :Egy eltünt világ (Paleoworld)c. film szokott menni

ezeken az üregi görcsökön behaltam

biztos igazi<#crazya>

bocsika

de nem tõled kérdeztem

szerintem 1értelmûen a T-rex

a Földi állatokról. persze állatok király a szárazföldiek közül kerül ki.
amúgy a tengereké szerintem a Dunkleosteus

dakkon én 12 vagyok
W B ugye most a dinosaurusokrol. kérdeztél vagy a ma élõ állatokról?

csöpségek...

egy kérdés: ki az állatok igazi királya? (szárazföldi)

garex te hány éves vagy?
én már 20 vagyok, de kiestem a pixisbõl. régen nagyon dinpfanatista voltam, rengeteget olvsatam, és rengeteg dinónak tudtam a nevbét is, és hogy melyik földtörténeti korban élt, de kiesett , kimaradt 5-6 év,és elfelejtettem rengeteg dolgot.
ettõl függetlenül még ma is szeretem a csöppségeket. 😄
szerintem olyan könnyû felismerni akár 1 Dilophosaurust

ááá a kedvencem

ügyi jöhet képed

amúgy azt a képet amin 1 Bambiraptor van a kitalálása végett töltötted föl vagy csak úgy?

a képen tényleg Acrocanthosaurus van de bocs a késõi reagálásért de nem voltam gépközelben eddig

hány éves vagy? mert én 15 és én má túl vagyok a kezdõ szinten

ahh, kezdõk szerencséje ^_^
a Pterosaurus, és a két dínó nem illik oda. (a madát és az ágon lévõ)
mert a növényzet és a többi állat össze paszol

két szárnyas van a képen, és a másik "bõregér" stílusú? vagy a zöld kisi dinóval van gondd az ágakon? 8csak találgatok) 😄

felfedezitek a hibát a képen

Amúgy Acrocanthosaurus...

na ki találja ki?

az egyetlen dinosaurus mely betudja fordítani a hüvelyk ujját, mint az ebmer is.
a testmérete alapján nem túl veszélyes jószág

Észak-amerikában élt, a felsõ krétában.

jó kérdés...ezen vagyunk...

Looooser
lol mi is a címe ez érdekel XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

amiben ez a lény volt az a film 4-5 éves korom környékén meg volt az volt a címe:az inteligens dinosaurus
a Troodon rol szól és ez az ufó szerû vmi az hogy ha ma is élne így nézne ki szerintük .túl sokat a filmben nem beszéltek róla csak annyit hogy nagyon emberszerû és kicsinyeit a felöklendezett táplálákkal eteti többre már nemigen emléxem

aki tud angolul annak megköszöném
amúgy már halottam errõl...

Adasaurus flamma
ok kösz. kiváncsi leszek mit fog hozzá szolni az illetõ...

láng = flamma
a Dinosaurus nevek most latin vagy görög?
mert úgy kéne a láng...

Tudja valaki, hogy az Adasaurus mit jelent?
És ahogy van Latinul az hogy LÁNG?

akkor bocs

khm. W B vagyok de mind egy

ez is jó példa arra hogy a Rex falkában vadászott de az is jó amit Gothic említett már a sebesüléses eset

Looooser
jah így már más... am találtak nagyon régen egy leletet amiben egy t-rex bordái közt egy triceratops szarva vol a rex abba halt bele mert nagyon mélyen volt és a trici meg egy nyakröésbe halt bele és nem tudják hogy mitõl tört el a nyaka mert a t-rex biztos nem tudta átharapni

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

kösz az infót a Spino súlyáról selytésem sem volt

a Spino 18m, és max 7 tonna.
a T-rex volt 15 és 6

lenne 1 kérdésem:
a Spino hány tonna lehetett?
mert a máreteivel tisztában vagyok de a súlyával nem . 3,6 és 10 tonna
közt írják (ezt úgyértem hogy az egyik helyen 4 t máshol 6 de szinte mindenhol más)
én kb. 5 és 8 tonna közé tenném be nem tudom hogy mi a valóságalapja az elgondolásaimnak

igazad van!
az elefántoknál is 1 pár darab 1 ideig nem tudja hogy hova menjen

dede! ha hírtelen meglepik õket, mindig akad jópár egyed aki nem tudja hogy hova... na azokra csaptak le.