5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
W B #2351 gondosanyagyík -
#2350 anatotitan v, hadrosaurusra tipptlnék -
Remélem ez még nem volt -
#2348 tedd azt! -
#2347 az előző Alioramus volt dobjon valaki más
-
#2346 berakjak inkább egy másik képet?? -
#2345 nem,a neve sem tyrannusra végződik.nem appalachi -
#2344 a képen nem nanotyrannus van(de az már volt)ezért szerintem appalachiosaurus van. -
garex #2343 de -
#2342 ezek részek belőle,nem? -
garex #2341 ja -
#2340 Tök jó videók -
#2339 :P -
garex #2338 mármint a Quetzalcoatlus-t -
garex #2337 na együtt csak összehoztuk -
#2336 ez már bejön,a dilophosaurusnak olyan jó hangja van benne. -
garex #2335 de az "újabb próba" jó -
#2334 Quetzalcoatlus nem erre gondolsz? -
garex #2333 Bird-Like Beast feliratút nézzétek meg -
#2332 ja tényleg -
#2331 mármint az oldal nem jön be -
garex #2330 újabb próba -
garex #2329 qetzalkoatlus -
#2328 nem jön be,nekem megvan az a fílm,csak azt bakizták el h, a kölyök rex mikor a quatzelodon-t üldözi átugrik egy triceratopsdögöt és tovább üldözi. -
garex #2327 itt a Birld-like beasts feliratut nézd meg.
amúgy a Rex azért ront szemből egyedül a Tricikre mért még csak most tanul vadészni ( kb. 6 méteres kölyök asszem) -
Szintén nem túl nagy Tyrannosauria -
#2325 mien feje van már :O -
garex #2324
bár itt velociraptor néven van de a filmben Dromi -
garex #2323 http://www.dinosaur.org/celdinos/images/ddocwdravelociraptors15.jpg
valaki ismeri ezt a filmet? -
#2322 igen dinotyrannus.
nem csak a paraziták mert a kígyók töbsége is élve eszi meg a zsákmányát.
és sztem a rexet nem a paleontológusok,hanem az ilyen rajongói oldalt szerkesztők. -
garex #2321 ok. hagyjuk majd ha lesz bizi -
#2320 Jó tényleg ejtsük a témát,ok?Majd ha lesz valami biztos akkor újra felhozzuk úgyis. -
garex #2319 minden ragadozó dőgevő(kivéve a paraziiták). az lehet hogy azt csinálta mint a komodói de ki tudja. -
#2318 Amúgy meg könnyen lehet hogy a zsákmánya már vagy 3napja nem mozdult... -
#2317 Mért vagy ennyire csökönyös??Tom hogy a kedvenced de már rég nem a legnagyobb.(Mapusaurus,Giganotosaurus,Tyrannotitan,Carcharodontosaurus.)
Amúgy meg W.B: folyton szidod a paleontológusokat de a T-rex méreteit kik becslik 16.5méterre meg 15 méterre ha nem a paleontológusok?? -
garex #2316 ja és a zsákmánya sem volt gyors. tehát minek kellett volna 60-80kmh-val vágtáznia? -
garex #2315 én elhiszem hogy a Rex úgy fordult mint a Scaniánk és azt isb hogy nem vágtázott. de a 40 kmh sem kevés ha figyelembe veszed hogy a profi futók sem futnak 35kmh nál gyorsabban. de 1 ekkora állat hogy lehetne dögvő!!!!!!!!!!?????????????? főleg ha ilyen sok volt belőle. a Rex nagyobb a Gigánál de hagyjuk a méret témát -
#2314 jó hogy győzködsz arról hogy a Rex a nagyobb a becsült értékekben...
De egy büdös linket nem tudsz mutatni erről!
És a legtöbb oldalon a Gigát becsülik nagyobbra!
És ez egy tanulmány szal nem foghatod arra hogy Horner hülye...Mert ez tényleg kiszámolták. -
W B #2313 abba hagynád? kezd idegesító lennei a mániákis dolgod. ezek a tudósoknak nevezet hülyék arra nem gondoltak, hogy NEM LEHETETT DÖGEVŐ MERT, TÚL SOKK CSONTOT TALÁLTAK, eléggé szűk korból. ennyi dög meg nincs. ennyit erről.
a másik, a dínóknál mindig a legnagyobb becsült értéket mondják test nagyságnak, vagyis a rex... igen nagyobb.
meleg hideg vér? a kiss termetüek tollsak, a nagyok akkor ha kell.
-
#2312 Ezeket találtam:
Mégis dögevő volt??
ez ugyan már pár hónapos,de itt is megmondják melyik a nagyobb
Melegvér-Hidegvér
Mapusaurus is nagyobb volt??