Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TILOS A KÉP LINKJÉT MEGNÉZNI!!!!!!!!!
amúgy nem az, hiába az van oda írva!
amúgy nem az, hiába az van oda írva!
õõõõõ én

most ki tölt fel képet?
de hol?
én Puli feliratu polót akarok. Puma helyet Puli, és puma helyet is egy puli ugrik
én sok dinot nem ismerek(legalábbis fejböl), azok közül amiket itt felsoroltatok.
-ami multkor volt a fókuszban h, dino-szobrokat csinált egx fickó és ki vannak állítva egy bevásárlóközpont tetejére,azt valamelyik budapesti nem tudja-e véletlenül melyikre?talán a westendre?
-nem tudjátok hol lehet dinos(ha lehet t-rex koponyás)polókat venni?
-ami multkor volt a fókuszban h, dino-szobrokat csinált egx fickó és ki vannak állítva egy bevásárlóközpont tetejére,azt valamelyik budapesti nem tudja-e véletlenül melyikre?talán a westendre?
-nem tudjátok hol lehet dinos(ha lehet t-rex koponyás)polókat venni?
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
vajon hona vagy ismerõs... khm. Az estei dolgokat ne írjam le MI?!<#crazya>#crazya>
fene
ha nem zavarna mait én mondtam az az elõzõ képre ment, nem a tiedre.
amúgy Torvosaurus.
amúgy Torvosaurus.
Altispinax?
Hát az az igazság hogy egyik sem...
A T-rex se nem nagyobb se nem erõsebb nem volt.(Habár az utóbbit nem fogjuk megtudni mert sosem találkoztak.)
A T-rex se nem nagyobb se nem erõsebb nem volt.(Habár az utóbbit nem fogjuk megtudni mert sosem találkoztak.)
amúgy a te képed még nem találta ki senki, én direkt nem mondom meg hogy crylophosaurus 😊
a képen 1 Acrochantosaurus van
jaj! te gyilkoló gép!
amúgy a T-rex nagyobb és erõsebb mint a Giganto tehet hüjeség....
amúgy a T-rex nagyobb és erõsebb mint a Giganto tehet hüjeség....
Hi.
Szerintem a Liopleurodon volt a tengerek ura.A Szárazföldön hátt ööö.
Mondjuk a Giganotosaurus.
Ki tudja ez melyik dínó??
Szerintem a Liopleurodon volt a tengerek ura.A Szárazföldön hátt ööö.
Mondjuk a Giganotosaurus.
Ki tudja ez melyik dínó??
de olyan hülyék h,visszadobták,azt mondták meg fertõzte volna az aznap fogott halakat,de legalább be írták volna magukat a történelembe,ha igazi.amúgy a tengeri dinosaurusok és a pterosauriák nem egészen dinok.
W.B.-amit linkeltél videót gigantosaururs vs argentinosaurus, mellett van egy jp-s játék a t-rex és a giganto-val és ott is nagyobb a giganto,ez nem azt jelenti hogy ö nyer.
-meg egyszer néztem a tv-ben ahol a rex dögevõségérõl volt szó(hülyeség volt)azzal érvelt 2 kutató (akik az állatok energiaszükségleteivel foglalkoztak)hogy a t-rexnek több napra elég volt 1 ember nagyságú állat.hát szerintem ez alapbol hülyeség.
W.B.-amit linkeltél videót gigantosaururs vs argentinosaurus, mellett van egy jp-s játék a t-rex és a giganto-val és ott is nagyobb a giganto,ez nem azt jelenti hogy ö nyer.
-meg egyszer néztem a tv-ben ahol a rex dögevõségérõl volt szó(hülyeség volt)azzal érvelt 2 kutató (akik az állatok energiaszükségleteivel foglalkoztak)hogy a t-rexnek több napra elég volt 1 ember nagyságú állat.hát szerintem ez alapbol hülyeség.
lehet hogy a kép igazi pl. a bojtosúszójú hal esete
hülye vagy? VOLTAK CSONTJAI! + egy ilyen állat sincs amit ismerünk.
sztem is furi. hogy lenne az? nem? élen még ilyemi a tengerben? akkor az lenne a fene nagy szenzáció! nem?
áhh az minden de nem Plesiosaurusz inkább azt mondanák, hogy egy Octopus giganticus vag mi nagy testü viziállat (ámbrás cet) de az biztos nem az
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Jappik találták azt hiszem 77ben. a tudóósok anyiban maradtak hogy egy Plesiosauria teteme
pontosan, erre gondoltam! amúgy mi az az elsõ kép?
vmi olyanmira gondoltam én is. régen láttam képeket róla, pl. olyan volt az egyik mint a Brontosaurus csak uszonyokkal a lábai helyett és húsevõ fogakkal!
nem voltak tengeri dínók. az tengeri hüllök, csak rokonok
nem tudtok vmi oldalt, ahol a tengeri dinókrol lehet magyarul olvasni? Ha meg van esetleg egymáshoz viszonyított illsuztráció, az mégjobb. érdekelnek a tengeri állatok. 😄
és?
most voltam a Patagónia óriásain
engem is bosszant ha a medarak õseit nem tollasan ábrázolják de csak a koponyája miatt töltöttem fel
khm ha nem tollas mért mutatod? ezért gyilkolni tudok!
bár azt hozzá kell tennem hogy az én Deinonychusomnak csak a koponyája jobb de mivel nem tollas ezérrt a teste nam helyes
szerintam ez a Deinonychus helyesebb mivel amit te töltöttél fel annak a feje Velociraptorszerû holott a koponyája sokkal inkább Dromeosaurus szerû
Acrocanthosaurus így nézet ki
a Velociraptor Dromeosauridea.
veloci
Deinonychus
Adasaurus (számomra egy különlegsség, hogy mért az már magán ügy)
Bambiraptor a Troodonon kívül õ a másik aki betudta hajlítani a hüvelyujját.
Utahraptor
a Megaraptor nem dromeosauria, mert a nagy karma mint kiderült a kezén volt
a Velociraptor Dromeosauridea.
veloci
Deinonychus
Adasaurus (számomra egy különlegsség, hogy mért az már magán ügy)
Bambiraptor a Troodonon kívül õ a másik aki betudta hajlítani a hüvelyujját.
Utahraptor
a Megaraptor nem dromeosauria, mert a nagy karma mint kiderült a kezén volt
wow. ezt meg most találtam: ez meg mi? teccenek a képek róla! :
Megaraptor 1
Megaraptor 2
ez is karmokkal rendelkezik😛
Megaraptor 1
Megaraptor 2
ez is karmokkal rendelkezik😛
az allossaurus v. a Acrocanthosaurus szebb állta volt, mint a trex. sztem. teccik a "korona" az utóbbi fején 😄 csak tom h kisebb volt!
Acrocanthosaurus
Acrocanthosaurus
nekem vhogy akkor sem szimpi a t-rex. mindenki azt majmolja. én meg ilyenkor csakazértse 😛😛
tegnap hallottam a rádióban, h vmi új -asszem- ragadozót találtak nemrég. egy több tonnás köbe volt "zárva"
tegnap hallottam a rádióban, h vmi új -asszem- ragadozót találtak nemrég. egy több tonnás köbe volt "zárva"