Dinoszaurusz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tirian
Nem tudom mirõl beszélsz nem néztem meg a linkjét az viszont 100% hogy Utahraptor.

TILOS A KÉP LINKJÉT MEGNÉZNI!!!!!!!!!
amúgy nem az, hiába az van oda írva!

Tirian
Utahraptor?

Tirian
Én ojatt láttam hogy Puma helyett Kutya és kutya is ugrik.

õõõõõ én

most ki tölt fel képet?

de hol?

Jrex
olyat már láttam.

én Puli feliratu polót akarok. Puma helyet Puli, és puma helyet is egy puli ugrik

Jrex
én sok dinot nem ismerek(legalábbis fejböl), azok közül amiket itt felsoroltatok.
-ami multkor volt a fókuszban h, dino-szobrokat csinált egx fickó és ki vannak állítva egy bevásárlóközpont tetejére,azt valamelyik budapesti nem tudja-e véletlenül melyikre?talán a westendre?
-nem tudjátok hol lehet dinos(ha lehet t-rex koponyás)polókat venni?

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Tirian
De igen...
W.bali=Wágner Balázs szal tuti....<#fogmosas>

Tirian
😛

Tirian
Nem mondod hogy te vagy Ian...

vajon hona vagy ismerõs... khm. Az estei dolgokat ne írjam le MI?!<#crazya>

Tirian
Nem zavar...Én tévedtem szal mind1.

fene

ha nem zavarna mait én mondtam az az elõzõ képre ment, nem a tiedre.

amúgy Torvosaurus.

Tirian
Bingo!

Altispinax?

Tirian
Bár az Acro-ra hasonlít csak kisebb,a másikról még nem hallottam de majd utánanézek

Tirian
A képen nem a két említett dínó van

Tirian
Hát az az igazság hogy egyik sem...
A T-rex se nem nagyobb se nem erõsebb nem volt.(Habár az utóbbit nem fogjuk megtudni mert sosem találkoztak.)

amúgy a te képed még nem találta ki senki, én direkt nem mondom meg hogy crylophosaurus 😊

a képen 1 Acrochantosaurus van

jaj! te gyilkoló gép!

amúgy a T-rex nagyobb és erõsebb mint a Giganto tehet hüjeség....

Tirian
Hi.
Szerintem a Liopleurodon volt a tengerek ura.A Szárazföldön hátt ööö.
Mondjuk a Giganotosaurus.

Ki tudja ez melyik dínó??

Jrex
van még az a játék,a kitalálós?

Jrex
de olyan hülyék h,visszadobták,azt mondták meg fertõzte volna az aznap fogott halakat,de legalább be írták volna magukat a történelembe,ha igazi.amúgy a tengeri dinosaurusok és a pterosauriák nem egészen dinok.
W.B.-amit linkeltél videót gigantosaururs vs argentinosaurus, mellett van egy jp-s játék a t-rex és a giganto-val és ott is nagyobb a giganto,ez nem azt jelenti hogy ö nyer.
-meg egyszer néztem a tv-ben ahol a rex dögevõségérõl volt szó(hülyeség volt)azzal érvelt 2 kutató (akik az állatok energiaszükségleteivel foglalkoztak)hogy a t-rexnek több napra elég volt 1 ember nagyságú állat.hát szerintem ez alapbol hülyeség.

Jrex
hello mindenki.most már itt is rontani fogom a levegõt,és boldogítani fogok pár ismerõst.

lehet hogy a kép igazi pl. a bojtosúszójú hal esete

hülye vagy? VOLTAK CSONTJAI! + egy ilyen állat sincs amit ismerünk.

sztem is furi. hogy lenne az? nem? élen még ilyemi a tengerben? akkor az lenne a fene nagy szenzáció! nem?
Looooser
áhh az minden de nem Plesiosaurusz inkább azt mondanák, hogy egy Octopus giganticus vag mi nagy testü viziállat (ámbrás cet) de az biztos nem az

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Jappik találták azt hiszem 77ben. a tudóósok anyiban maradtak hogy egy Plesiosauria teteme

pontosan, erre gondoltam! amúgy mi az az elsõ kép?
erre gondolsz?
hupsz mégese, ez egy felfordult oszló oéldány. na ez, a Plesiosaurus

vmi olyanmira gondoltam én is. régen láttam képeket róla, pl. olyan volt az egyik mint a Brontosaurus csak uszonyokkal a lábai helyett és húsevõ fogakkal!
nem voltak tengeri dínók. az tengeri hüllök, csak rokonok

nem tudtok vmi oldalt, ahol a tengeri dinókrol lehet magyarul olvasni? Ha meg van esetleg egymáshoz viszonyított illsuztráció, az mégjobb. érdekelnek a tengeri állatok. 😄
és?

most voltam a Patagónia óriásain

engem is bosszant ha a medarak õseit nem tollasan ábrázolják de csak a koponyája miatt töltöttem fel

khm ha nem tollas mért mutatod? ezért gyilkolni tudok!

bár azt hozzá kell tennem hogy az én Deinonychusomnak csak a koponyája jobb de mivel nem tollas ezérrt a teste nam helyes

szerintam ez a Deinonychus helyesebb mivel amit te töltöttél fel annak a feje Velociraptorszerû holott a koponyája sokkal inkább Dromeosaurus szerû

Acrocanthosaurus így nézet ki

a Velociraptor Dromeosauridea.
veloci

Deinonychus

Adasaurus (számomra egy különlegsség, hogy mért az már magán ügy)

Bambiraptor a Troodonon kívül õ a másik aki betudta hajlítani a hüvelyujját.

Utahraptor

a Megaraptor nem dromeosauria, mert a nagy karma mint kiderült a kezén volt

wow. ezt meg most találtam: ez meg mi? teccenek a képek róla! :
Megaraptor 1
Megaraptor 2
ez is karmokkal rendelkezik😛
az allossaurus v. a Acrocanthosaurus szebb állta volt, mint a trex. sztem. teccik a "korona" az utóbbi fején 😄 csak tom h kisebb volt!
Acrocanthosaurus
nekem vhogy akkor sem szimpi a t-rex. mindenki azt majmolja. én meg ilyenkor csakazértse 😛😛
tegnap hallottam a rádióban, h vmi új -asszem- ragadozót találtak nemrég. egy több tonnás köbe volt "zárva"