Dinoszaurusz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
szétkergetni nem tudták, mert azok ís úgy védték a kicsiket, mint most az elefántok. zárt körben áltakés az életük árán sem mozdultak...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

De nem úgy ejtete el a T-rex a Tricit hogy szembõl neki megy. nem! szét kergetik a csordát és ki spéciz 2vagymég néhány rex egy Tricit és körbeveszik egy elvonja a figyelmét, a többi hátulról elkapja. fen maradt olyan kövület, hogy az élõ triceratops lábát KITÉPTE a T-rex

a T-rexnek falkában kellet vadásznia mert:
T-rex vs. 1 csorda Triceratops= 1 halott Rex vagy jó esetben csak sérült
viszont: falka Rex vs. csorda Triceratops = jó esetben sérülésmentes és jóllakott Rexek

a T-rex falkás elmélet azért mert:
-sérült egyed nem tudot lábra álni de több évig élt, eteték a társai, de egy fajtársa ölte meg, vagyis a falkák gyilkolták egymást.
-a fiókák 80-90%a fenõt ivar éret lett. egy állat ilyesmire nem képes, sem ketõ, hanem legalább egy falka, ráadásul nem kis falka.

a T-rex SZERINTEM túl nagy volt ahhoz hogy csak dögök lássák el ezért vadásznia is kellett

igaz hogy ezt már mondtam de szerintem a T-rexet úgy kell elképzelni mint az oroszlánt tehát falkában vadászott de ha talált 1 dögöt vagy 1 kissebb ragadozót a prédájával azt eltulajdonította és megette

Looooser
wazze ez nekem is új T-Rex-ek falkában???? idáig nem hallottam olyat, hogy T-Rex falka maradványaira bukkantak...
úgy tudtam, hogy csak a kissebbek, mint példáol a Velociraptorok és a Compsugnatus Triassikusok jártak falkában... de kössz az értékes infót...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

most cseszted el. a T-rex falkákban vadászot. paszívdögevõ volt. vagyis ha talált egy ehetõ dögöt azt azért megette
a Spinosaurus halkat és dögöket evet...

Looooser
aham értem akkor õ is kb egy T-rex-hez hasonló dögevõ, ha jól sejtem...

ezt is jól megaszondtam
bocs nem moziszorny hanem moziszörny

a Spino hiába volt olyan nagy de lomha az álkapcsa és a csontváza alkalmatlan a vadászatra úgyhogy nem értem hogy a JP 3 ba mért kellet így ábrázolni tipikus moziszorny eset

a Spinosaurust a Második világhábori elöt/idején fedezték fel a németek, de a Berlini muzeumot lebombázták és a csont nak is kaput

Looooser
sziasztok! egy idõbn nagyon oda voltam a dinók ért rengeteget olvastam utánuk és a több ,de egy valamit nem értek ez a Spinosaurus ez vmi új fajok köztlévõ állat , mert a a jurrassic park 3 elött nem igazán hallottam róluk

ha nem vetétek észre

na nagydínók javítva:
Abelisaurus 10 (pár centi híján)
Baryonyx 10m
Afrovenator 12m
Suchomimus 12m
Allosaurus 12m
Acrocanthosaurus 13m
Torvosaurus 13m
Mapusaurus 13m
Saurophaganax 13m
Carcharodontosaurus 14m
Tyrannotitan 14m
Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
Tyrannosaurus 15m
Spinosaurus 18m

nem! nem kellet gyorsan futnia! ugyanis fõ tápláléka a Ceratopsidák és Ankylosauriák

a t-rex nek gyorsan kellet futnia hogy bírjon vadászni
egyet értek veled

csak az a gond, hogy a lábából maradt fent izomzat, ami elvileg "gagyi" míga struccé príma! vagyis úgytûnik hogy a T-rex igenis jó futó volt...

ebben van valami. az izomzata alapján a strucchoz tényleg jobban hasonlít a testfelépítése

hülyeség! csak azért a csirkét mondták mert azt mindenki ismeri... amúgy a Strucc ami közelebbi, az izomzat alapján

nem tom rajtam kívül van e itt valaki
de a tollas T-rex-ben én mindig hittem és most hogy kiderült hogy a csirke a legközelebbi ma élõ rokona a Rex-nek biztos vagyok benne hogy a Rex vmilyen szinten tollas volt ha ennyire nem is attol még valamennyir tollas volt
PERSZE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM

ez meg lepet...

amúgy rajtad kívül van itt valaki?<#sir>

nem néz ki rosszul

mien élethû T-rex. Viccen kívül

most még nem tom megnézni mert kölcsön adtam az 1ik haveromnak aki nagyon mély karcookkal adta vissza de 2 héten belül megszerzem

3 magyar ember csinálta, lényegében könyítés setöbb se kevesebb.
klik a letöltéshez
én vagyok ki a nagyrészét megcsinálta.
új modelekkel a GEP probálkozik, amerikaiak. honlapjuk

a kinézet stimmel de a módot nem ismerem

és az alap szine sárga, a fején van egy kékes rész is, és "elég" fuha a hangja a JP😮Gban 😊
amúgy a modom ismered?

a JP😮G ben t ény leg bennt van

JP😮Gban is bent van, emléxem a modomban sikerült ezt a fajt elszurnom... Kicsit legyengítetem a harapásának erejét, és sikerült elhagynom egy vesszõt ami miatt ha az állat a parkban volt a játék ki fagyot.

itt a kép

ja

megjöttem!!!!!!!!!!!!!
a képen 1 Pteranodon sternbergi van szerintem

mérések... jól tudok magyartot =)

de fura. én ezt tudtam, és ,érések sem kelletek

a Spinoénál sokkal érõssebb .
végeztek 1 tanulmányt ahol kiderült hogy a Spino állkapcsa olyan volt mint a gaviálé ami csak a halak megtartására alkalmas de a vergõdõ préda szétroncsolná

de jóval erõsebb mint a Spinoé

a charca majdnem akkora mint a Rex de csak majdnem.viszont a harapása jóval elmarad a Rex-étõl

mivan?!

A Spino a Charcha és a T-rex elõl is sírva menekülõ ragadozó. a Charcha mer a T-rexszel erõsködni, hisz majdnem egy súlyban vannak

Kongy
Az meglehet de a tápláléklánc itt van:
Charcha
Spino
T-Rex

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

akor ismét dobok. kivételesen a teljes nevet kérem.

linkeljen vki más képet mert márc. 16-19-og nem leszek gépközelben.

a Rex szarintem olyan volt mint a mai oroszlán avval a különbséggel hogy a Rex sokkal nagyobb és a falkáik családokból álltak. 1 csúcsragadozó ebben is oroszlánra emlékeztet sõt abban is hogy ha talált egy dögöt való szinûleg azt sem vetette meg.

Szerintetek mi volt a T-rex dögevõ,vagy ragadozó.Szerintem mind a kettõ.
jaja, Paralititan

amúgy meg, én tudtam hogy a madark dínók. de hogy a Rex közvetlen rokona ott van a hátsó kertünkben,akkor másként nézek a kajámra...

Paralititan?

egyik sem

Bocs a késésért.A sauropoda egy argentinosaurus szerintem.
a képen nem Patagosaurus van?

ez nem igazi, ha nem vetted volna észre. amúgy meg, azt nyilatkozták, hogy a SPino még gonoszabb lesz...