Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
T-rex vs. 1 csorda Triceratops= 1 halott Rex vagy jó esetben csak sérült
viszont: falka Rex vs. csorda Triceratops = jó esetben sérülésmentes és jóllakott Rexek
-sérült egyed nem tudot lábra álni de több évig élt, eteték a társai, de egy fajtársa ölte meg, vagyis a falkák gyilkolták egymást.
-a fiókák 80-90%a fenõt ivar éret lett. egy állat ilyesmire nem képes, sem ketõ, hanem legalább egy falka, ráadásul nem kis falka.
úgy tudtam, hogy csak a kissebbek, mint példáol a Velociraptorok és a Compsugnatus Triassikusok jártak falkában... de kössz az értékes infót...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a Spinosaurus halkat és dögöket evet...
bocs nem moziszorny hanem moziszörny
na nagydínók javítva:
Abelisaurus 10 (pár centi híján)
Baryonyx 10m
Afrovenator 12m
Suchomimus 12m
Allosaurus 12m
Acrocanthosaurus 13m
Torvosaurus 13m
Mapusaurus 13m
Saurophaganax 13m
Carcharodontosaurus 14m
Tyrannotitan 14m
Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
Tyrannosaurus 15m
Spinosaurus 18m
egyet értek veled
de a tollas T-rex-ben én mindig hittem és most hogy kiderült hogy a csirke a legközelebbi ma élõ rokona a Rex-nek biztos vagyok benne hogy a Rex vmilyen szinten tollas volt ha ennyire nem is attol még valamennyir tollas volt
PERSZE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM
amúgy rajtad kívül van itt valaki?<#sir>#sir>
mien élethû T-rex. Viccen kívül
klik a letöltéshez
én vagyok ki a nagyrészét megcsinálta.
új modelekkel a GEP probálkozik, amerikaiak. honlapjuk
amúgy a modom ismered?

a képen 1 Pteranodon sternbergi van szerintem
végeztek 1 tanulmányt ahol kiderült hogy a Spino állkapcsa olyan volt mint a gaviálé ami csak a halak megtartására alkalmas de a vergõdõ préda szétroncsolná
A Spino a Charcha és a T-rex elõl is sírva menekülõ ragadozó. a Charcha mer a T-rexszel erõsködni, hisz majdnem egy súlyban vannak
Charcha
Spino
T-Rex
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
akor ismét dobok. kivételesen a teljes nevet kérem.
amúgy meg, én tudtam hogy a madark dínók. de hogy a Rex közvetlen rokona ott van a hátsó kertünkben,akkor másként nézek a kajámra...