Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem 1értelmû . néhol a Rex van nagyobbnak írva néhol a Giga
Tök jó mert a magyar wikipediának hiányos a Dinoszaurusz adatbázisa és most az szerkesztgetem.
Már írtam a dinoszaurusz méreti listát az angol wikipedia alapján meg leírást ezekrõl az állatokról:
Brachiosaurus,Giganotosaurus,Spinosaurus,Carcharodontosaurus.
Azért jó ez a wikipedia mert mindenki szerkesztheti.
Már írtam a dinoszaurusz méreti listát az angol wikipedia alapján meg leírást ezekrõl az állatokról:
Brachiosaurus,Giganotosaurus,Spinosaurus,Carcharodontosaurus.
Azért jó ez a wikipedia mert mindenki szerkesztheti.
ez se
vagy appalachiosaurus
találtam valamit a stegomotívumról,de nem vagyok jó angolos
találtam valamit a stegomotívumról,de nem vagyok jó angolos
igen carnotaurus.nehezebbet akartam betenni,de nem találtam jó képet.
ez nekem dvd és benne nincs szó róla,de egyszer mintha allosaurust hallottam volna de az hülyeség,majd még megnézem egy helyen.
ez nekem dvd és benne nincs szó róla,de egyszer mintha allosaurust hallottam volna de az hülyeség,majd még megnézem egy helyen.
jaja Carnotaurus
amúgy és sem tudom miaz... nekem kazeten ván meg
amúgy és sem tudom miaz... nekem kazeten ván meg
az a DVD film nekem is megvan de lövésem sincs
tényleg aranyos,de inkább hasonlít arra amit egyszer álmodtam:janosaurus-rex/magamról neveztem el/(majd lerajzolom és berakom,talán holnap).
én szívesen rakok be képet:
najó ezt csak hülyeségbõl tettem fel,egyébként igen én vagyok rajta ovodában(kb 10 éve)😄amúgy szerintem ezt is kitalálnátok.
na itt van:carnotaurus.gif)
én szívesen rakok be képet:
najó ezt csak hülyeségbõl tettem fel,egyébként igen én vagyok rajta ovodában(kb 10 éve)😄amúgy szerintem ezt is kitalálnátok.
na itt van:
carnotaurus.gif)
"túl aranyos"
és a 3 új.... jeszus
és a 3 új.... jeszus
ezt nem kell kitalálni mivel még ilyet sem láttam. HÁROM UJJÚ T-REX !!!!!!!!!!!!!
igaz hogy gyönyörû de félelmetes és szelíd....
😊
kedvencem ez az állat.
nagy félelmetes, de egyben szép és jámbór
nagy félelmetes, de egyben szép és jámbór
szép<#hamm>#hamm><#wink>#wink><#circling>#circling>
amit az ember gondol, hogy az azzal a névvel rákereshet neten
én sem akarok képet dobni dobjon más
engedélyezet:
Goooooooooooooooooooooooooooooglén rákeresel a faj nevével és ha mázlid van ki dibja pont azt a
Goooooooooooooooooooooooooooooglén rákeresel a faj nevével és ha mázlid van ki dibja pont azt a
keressetek a wikipedia.com-on erre:
Dinosaur size
ott megtaláljátok a listát a leghosszabb és legnehezebb sauropodákról.
Nem apatosaurus.
Dinosaur size
ott megtaláljátok a listát a leghosszabb és legnehezebb sauropodákról.
Nem apatosaurus.
haho! az Argentinosaurus nem nyom 100 tonná, ez sem nagyon érheti el a bruhathkayosaurus...
üreges könyített csontok + légzsákok
üreges könyített csontok + légzsákok
seismosaurus van a képen?
és a bruhathkayosaurus arról mit tudunk ? mert én csak annyit hogy létezése nem bizonyított és azt hogy ha léteuett akkor 220 tonna és 44 méter lehetett
az az a legnehezebb, na mind1
megtudtam annak a fílm címét amit kérdeztem(azt a mokele-mbembést):-pici:az elveszett legenda titka.
megtudtam annak a fílm címét amit kérdeztem(azt a mokele-mbembést):-pici:az elveszett legenda titka.
testsúlyra a legnagyobb a kékválna 150 tonna
az argentinosaurus 35m hosszú,de a legnagyobb sauropoda amit ismerek az a seizmosaurus 45m.(nem rég ismertem meg.)és a kékbálna az eddig valaha élt legnagyobb állat 36m?
Diplo?
ekkora csigolyával nem csoda...
melyik a valaha élt legnagyobb dinosaurus(eddig ismert)?
mert azt szokták mondani hogy az Argentino
és az Amphicoelias fragillimus?HA JÓL TOM 1 NYAKCSIGOLYA ALAPJÁN 60 MÉTERRE BECSÜLIK
mert azt szokták mondani hogy az Argentino
és az Amphicoelias fragillimus?HA JÓL TOM 1 NYAKCSIGOLYA ALAPJÁN 60 MÉTERRE BECSÜLIK