Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy dobjon valaki más képet...
õõõõõ kb 300 000 szobrocskából kõbõl kõfaragásból áll a teljes kolekció... igaz nem mind dínó, mert ezek hétköznapi szobrocskák, tehát másról is van szobor nem csak a termetes barátainkról
én csak annyit tudok amit egyszer betettél kép.meg egyszer voltak a híradóban valami d-amerikei kövek amelyeken dino rajzok voltak,emberekkel eggyütt,de azt mondták lehet hamisak,de azóta nem hallottam róluk.meg azokat amit én linkeltem be.
pontosabban?????
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
szép nem a külalak, hanem az elképzelés!
az Indiai Stegosaurus motívumról mitt tudtok?
az Indiai Stegosaurus motívumról mitt tudtok?
ez egy "látomásom" volt kb még nyáron:
ha valaki nem látná ki:1 piramis,pálmafák,mögöttük a felkelõ nap és ez mind tükrözõdik (vízben v. tudjátok a (sivatagban) mikor olyan melegvan akkor is)+ dino árnyak/brachio,stego,t-rex,tricera)
ha valaki nem látná ki:1 piramis,pálmafák,mögöttük a felkelõ nap és ez mind tükrözõdik (vízben v. tudjátok a (sivatagban) mikor olyan melegvan akkor is)+ dino árnyak/brachio,stego,t-rex,tricera)
ááá az anatomiára figyelhettek volna... a dromeosauriákon nincs tolla, sem a kölyök T-rexnek... az allo kicsi, a stego nagy, az ankylo is...
hát az sem egyszerû, de van egy show amiben megvannak építve a dínók rendesen és mozognak meg minden ez kemény magos leves
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Abaliosaurus... kis helyes írás...
amúgy:
már az is Tyrannosaurus!
amúgy:
már az is Tyrannosaurus!
"amit én írtam azt elfogadható???" evvel mit kérdezel? ha a tipp a képre akkor igen
amit én írtam azt elfogadható???
amúgy a rex és a bataar köz annyi a kölömbség mint mondjuk európai embre és ázsiai közt... van, de szaporodni képesek egymás közt stb...
amúgy a rex és a bataar köz annyi a kölömbség mint mondjuk európai embre és ázsiai közt... van, de szaporodni képesek egymás közt stb...
a T-rexnek milyen mellékágai voltak mert én csak ezeket ismerem:
Tyrannosaurus bataar
Tyrannosaurus rex
Tyrannosaurus bataar
Tyrannosaurus rex
Jó.Akkor még nem voltam tag szerintem.
Azt én is olvastam valahol hogy a rex és a tarbo valószínüleg ugyanaz de ezen a videón a faszi még Tarbosaurusnak nevezi.
Azt én is olvastam valahol hogy a rex és a tarbo valószínüleg ugyanaz de ezen a videón a faszi még Tarbosaurusnak nevezi.
a képen abelisaurus van
ezt már egyzser beszurtam. és az Tyrannosaurus de ne zavarjon... a tarbo t-rex batar. vagyis Tyrannosurus batar
Igen de mi közelebb is vagyunk a kihaláshoz mint õk ennyi idõvel mint mi a hátuk mögött.(pár ezer év)és máris hogy szétbasztuk ezt a bolygót.
Troodon, Bambiraptor. ez a két faj betudta fordítani hüvelyuját.
a másik: de minket több fejletebb létforma is megelõzött. a dínókat nem, egyiksem volt olyan felylet. õk voltak az elsõk, meg kell adni a tiszteletet
a másik: de minket több fejletebb létforma is megelõzött. a dínókat nem, egyiksem volt olyan felylet. õk voltak az elsõk, meg kell adni a tiszteletet
monnyuk spinosaurusz velociraptorok... azok kezeknek számító mancsok... am nem értem szvl a dínók fejlõdetek kb 100-200 milla évet.. mármint a fontosabb dínók... mi közel sem élünk annyi ideje a füldön és mégis fejlettebbek vagyunk nállunk... ezt nem értem
volt olyan dínó aminek keze volt?
De igen.Nekünk kezünk van.A fõemlõsöknek is.De az a mellsõ láb amin 2,3 v4 karom van az nem kéz!
Na jó.Ha õ Neovenatort nyom akkor én próbálkozok egy Afrovenatorral.(Habár ez csak tipp)
Na jó.Ha õ Neovenatort nyom akkor én próbálkozok egy Afrovenatorral.(Habár ez csak tipp)
Abaliosaurus vagy valami ilyemi...
amúgy meg szerintem kéz... ne alacsonyítsuk le õket, hisz õk a legfehletebbek. ahoz képest
amúgy meg szerintem kéz... ne alacsonyítsuk le õket, hisz õk a legfehletebbek. ahoz képest
az a baj h, szerintem, a fajokat visuálisan lehet megjegyezni,de a dinoknál nincs egységes elképzelés és csak az egyedi formákról lehet megjegyezni.de az ilyen ismeretlenebb fajok nagyon hasonlítanak egymásra és nehéz.
de szerintem: neovenator (de nembiztos)
de szerintem: neovenator (de nembiztos)
kéz. kéz ként többre megy vele mint lábkén. és akkor nekünk sem kezünk van... gyerek
Jujj, emlékszem kiskoromban mekkora dínómániám volt. Állandóan õsgyíkokat rajzolgattam.XD Mondjuk még most is odáig vagyok értük.^^
Látta valaki a Természettudományi Múzeumban a leleteket? Én le voltam nyûgözve tõlük...😄
Látta valaki a Természettudományi Múzeumban a leleteket? Én le voltam nyûgözve tõlük...😄
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
hahó nem Tyrannosauria, nézd már meg a kezézét... ezt se veszed észre?
egyik sem
valakit meg foogok ölni(az egyik haveromat)
khm... a topik banerjét légyszi szedle... a honlapodról...
úgy tûnik bejött a kép pedig 2 percig nem lehetett látni
itt van nagyban(AZ ÉN PORTálomról)
ezt Budapesten ki is plakátozták jópár helyen
ja ez komoly ?azt hittem csak úgy berektad.
mint(rosszabbúl élünk mint 65 millió éve)próbáltam úgy fotózni h, elolvasható legyen
mint(rosszabbúl élünk mint 65 millió éve)próbáltam úgy fotózni h, elolvasható legyen
ez jó? ugyanaz a faj
bocs
ébresztõ nem látom a képet!!!! egy sárga nyilméreg bereki van ott...
majdnem