Dinoszaurusz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy dobjon valaki más képet...

õõõõõ kb 300 000 szobrocskából kõbõl kõfaragásból áll a teljes kolekció... igaz nem mind dínó, mert ezek hétköznapi szobrocskák, tehát másról is van szobor nem csak a termetes barátainkról

Tirian
hm

Jrex
én csak annyit tudok amit egyszer betettél kép.meg egyszer voltak a híradóban valami d-amerikei kövek amelyeken dino rajzok voltak,emberekkel eggyütt,de azt mondták lehet hamisak,de azóta nem hallottam róluk.meg azokat amit én linkeltem be.

Jrex
amúgy meg nem te jössz képet berakni W.B.?

Jrex
sztem a jó a külalak is, csak rossz a felbontása a képnek,de nagyobb kép nem fér be.

Looooser
pontosabban?????

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

szép nem a külalak, hanem az elképzelés!

az Indiai Stegosaurus motívumról mitt tudtok?

Jrex
ez egy "látomásom" volt kb még nyáron:
ha valaki nem látná ki:1 piramis,pálmafák,mögöttük a felkelõ nap és ez mind tükrözõdik (vízben v. tudjátok a (sivatagban) mikor olyan melegvan akkor is)+ dino árnyak/brachio,stego,t-rex,tricera)

Jrex
én nem láttam ajtuk tollat,és az allo lehet még nem kifejlett.

ááá az anatomiára figyelhettek volna... a dromeosauriákon nincs tolla, sem a kölyök T-rexnek... az allo kicsi, a stego nagy, az ankylo is...

Looooser
hát az sem egyszerû, de van egy show amiben megvannak építve a dínók rendesen és mozognak meg minden ez kemény magos leves

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Abaliosaurus... kis helyes írás...

amúgy:

már az is Tyrannosaurus!

Tirian
jaja

Jrex
én azt láttam a tv ben,és ott azért tarbosaurusnak nevezi mert ázsiában van.

"amit én írtam azt elfogadható???" evvel mit kérdezel? ha a tipp a képre akkor igen

amit én írtam azt elfogadható???

amúgy a rex és a bataar köz annyi a kölömbség mint mondjuk európai embre és ázsiai közt... van, de szaporodni képesek egymás közt stb...

a T-rexnek milyen mellékágai voltak mert én csak ezeket ismerem:
Tyrannosaurus bataar
Tyrannosaurus rex

Tirian
Jó.Akkor még nem voltam tag szerintem.
Azt én is olvastam valahol hogy a rex és a tarbo valószínüleg ugyanaz de ezen a videón a faszi még Tarbosaurusnak nevezi.

a képen abelisaurus van

ezt már egyzser beszurtam. és az Tyrannosaurus de ne zavarjon... a tarbo t-rex batar. vagyis Tyrannosurus batar

Tirian
Igen de mi közelebb is vagyunk a kihaláshoz mint õk ennyi idõvel mint mi a hátuk mögött.(pár ezer év)és máris hogy szétbasztuk ezt a bolygót.

Troodon, Bambiraptor. ez a két faj betudta fordítani hüvelyuját.
a másik: de minket több fejletebb létforma is megelõzött. a dínókat nem, egyiksem volt olyan felylet. õk voltak az elsõk, meg kell adni a tiszteletet

Looooser
monnyuk spinosaurusz velociraptorok... azok kezeknek számító mancsok... am nem értem szvl a dínók fejlõdetek kb 100-200 milla évet.. mármint a fontosabb dínók... mi közel sem élünk annyi ideje a füldön és mégis fejlettebbek vagyunk nállunk... ezt nem értem

Tirian
Mármint az ujját

Tirian
õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ.Asszem volt valami vagy az csak betudta hajlítani??<#confused>

volt olyan dínó aminek keze volt?

Tirian
De igen.Nekünk kezünk van.A fõemlõsöknek is.De az a mellsõ láb amin 2,3 v4 karom van az nem kéz!
Na jó.Ha õ Neovenatort nyom akkor én próbálkozok egy Afrovenatorral.(Habár ez csak tipp)

Abaliosaurus vagy valami ilyemi...

amúgy meg szerintem kéz... ne alacsonyítsuk le õket, hisz õk a legfehletebbek. ahoz képest

Jrex
az a baj h, szerintem, a fajokat visuálisan lehet megjegyezni,de a dinoknál nincs egységes elképzelés és csak az egyedi formákról lehet megjegyezni.de az ilyen ismeretlenebb fajok nagyon hasonlítanak egymásra és nehéz.
de szerintem: neovenator (de nembiztos)

Jrex
a kéz a hüvelyk ujj miatt kéz,aminek nincs annak mancsa,tappancsa,talpa van.

kéz. kéz ként többre megy vele mint lábkén. és akkor nekünk sem kezünk van... gyerek

Tirian
Az nem kéz hanem mellsõ láb
erre se jöttél még rá???

Drageline
Jujj, emlékszem kiskoromban mekkora dínómániám volt. Állandóan õsgyíkokat rajzolgattam.XD Mondjuk még most is odáig vagyok értük.^^

Látta valaki a Természettudományi Múzeumban a leleteket? Én le voltam nyûgözve tõlük...😄

Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

hahó nem Tyrannosauria, nézd már meg a kezézét... ezt se veszed észre?

egyik sem

valakit meg foogok ölni(az egyik haveromat)

Tirian
Daspleto vagy Alberto??

Tirian
Tök ismerõs de nem ugrik be hogy melyik

khm... a topik banerjét légyszi szedle... a honlapodról...

úgy tûnik bejött a kép pedig 2 percig nem lehetett látni

itt van (remélem ez megjelenik)

itt van nagyban(AZ ÉN PORTálomról)

ezt Budapesten ki is plakátozták jópár helyen

Jrex
ja ez komoly ?azt hittem csak úgy berektad.
mint(rosszabbúl élünk mint 65 millió éve)próbáltam úgy fotózni h, elolvasható legyen

ez jó? ugyanaz a faj

bocs

ébresztõ nem látom a képet!!!! egy sárga nyilméreg bereki van ott...

majdnem