5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#2511 az. -
garex #2510 még hétfőig maradok -
garex #2509 ismerem... Bakonydraco -
#2508 az az a magyar:) a vége sárkányt jelent. -
#2507 (nem a kép) -
#2506 amúgy az Quetzalcoatlus -
#2505 lőjem le a poént?? Először is :
Magyar? -
W B #2504 Qvetca vagy hogy írják... -
#2503 akkor mondjad:D -
#2502 egészen másra kerestem rá aaztán kihozta ezt a képet meg a linkjét szal most má tudom.. -
#2501 passz :P -
#2500 -
#2499 dobhatok? -
garex #2498 dobjon má mert nemsokára megyek balcsira -
#2497 azzz -
garex #2496 lehet. de az biztos hogy a képen Sauroposi van. Onnan veszem hogy a Brach túl ismer faj és más hasonlót nem ismerek... -
W B #2495 he, sztem növény evő volt, de ha volt alkalma húsra, azt is megette. -
nem túl jóábrázolás na de mind1 -
#2493 ebben nem értünk egyet de ezt most hagyjuk sorry hogy nem írtam csak kirándulás volt.. -
#2492 ezt mondták a híradóban is. -
garex #2491 a T.rex 15 m hosszú 6-7m magas és kb 7 tonna volt ez meg , 8m hosszú 5m magas és 1,4 tonna -
garex #2490 ez volt az RTL honlapján
Akkora miont a T-rex???????!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem normálisak...... -
garex #2489 Óriás madárdínó Kínában
Gigantoraptor, így hívják azt a hatalmas, madárszerű dinoszauruszt, amelynek maradványaira Kínában bukkantak. Létezése megváltoztathatja a madarak egyedfejlődéséről eddig gondoltakat.
Az előkerült csontok alapján az állat 85 millió évvel ezelőtt élt. Nyolc méter hosszú, öt méter magas és körülbelül 1400 kilós volt. Tehát nagyjából akkora, mint a T-Rex. Azonban a Gigantoraptornak csőre, vékony lába és valószínüleg tollazata is volt, hogy hús vagy növényevő volt azt egyelőre nem tudták megállapítani. Létezése azonban megváltoztathatja a madarak egyedfejlődéséről eddig gondoltakat. Mostanáig úgy hitték, hogy minél jobban hasonlított a mostani madarakra egy húsevő dinoszaurusz, annál kisebb volt. -
#2488 én láttam a híradóban is tegnap. és a hír után Szellő benyögi:"ez legalább a gyerekeket is érdekelte" -
garex #2487 nem gondoltam hogy ekkora koponyája volt.... -
#2486 Képek az új óriás-oviraptoridáról
-
W B #2485 elöbb linkeltem magyarul.
amúgy a madár dínó kapcsán:
ha jobban megnézed eme képet, rájösz hogy egy dínó -
#2484 Hi
Gondoltam érdekes -
garex #2483
itt egy kép ma Titanis valleri-ről -
garex #2482 mint 1 csőrös Therapoda szerintem is -
W B #2481 na.
Hesperonis az a "pingvin"
a terrormadárt szárnyas dinosaurus. és? az volt. (jó igaz volt olyan faj aminek szárnya vissza alakult kezekké, így egy frok nélkülü csörös theropoda szerüséget kapunk) -
#2480 az üzeneted előtti 2 üzenetem két külön üzenet. -
#2479 ja és az idézetben a 6 millió évre háborodtam fel nem a gigantoraptorra.a pingvin-t a hesperornisra írtam. -
#2478 az a "pingvin"?ez a terrormadár:
-
W B #2477 mi van? a madarak a dínók egy csoportja.
én nem azt mondtam hogy a dínók madarak! hékás!
a másik, amin felhábordtál: az egy terorr madár ahogy tudom. igen szárnyas dínó. ebben mi a meglepő? fáj hogy igazamat adták? -
#2476 attól még nem madarak. -
#2475 "Az eddig ismert legnehezebb szárnyas dinoszaurusz, "Stirton mennydörgésmadara" fél tonnát nyomott, és Ausztráliában élt 6 millió évvel ezelőtt."-ezek hülyék?
-
garex #2474 jó kis cikkek -
W B #2473 legelső madármedencéjű
fura hogy a legelső dínók már kétlábuak...
he, ezek szerint a T-rex tollasága is valószínübb
-
garex #2472 jó lenne, de hogyan?