5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#2592 na jó a képen Jobaria volt,dobhat aki akar. -
#2591 többször is hallottam már...igaz h, egy kicsit régi.
van benne valami,de 1-2 részt szerintem félreértelmezett. -
#2590 nem lényeg csak zavar h, kitörölték. -
#2589 én nem láttam,írd újra -
#2588 a 23 ától nem kérdéslenne csak véletlenül odaírtam. -
#2587 te,miez a szöveg odafenn?na mindegy szóval te törölted ki az üzenetet,de remélem elegen látták mielőtt kitörölted.(teremtéselmélet vs evolúció elmélet)
debrecenben valami dino kiállítás lesz 23-ától?expo dinosaurs.fotóztam párat,de nem lettek jók,csak 1 t-rex bábut láttam,meg a plakátokat,ha valaki tud róla valamit milyen célból van vagy valami az írjon,kösz. -
#2586 na ne mondd -
W B #2585 eztminden dínórol hitték, de egyik sem tette meg -
#2584 meg azt hogy a farkukat maguk után a földön húzták.......... -
garex #2583
Brontosaurus
Apatosaurus
a Brontosaurus nem létező faj csak a koponya csere. amikor még Brontosaurus volt akkor azt hitték hogy a vízben "éltek a Sauropodák -
#2582 camarasaurus koponya.apatosaurus koponya. -
#2581 csak a képek miatt tettem be. -
W B #2580 a camarasaurus fejes a brontosaurus.
amúgy utlom azt ha valaki brontosaurust emleget mint olyan faj ami létezet. mert ilyen nem volt -
#2579 de már megtalálták,csak elsőnek az a fickó aki megtalálta egy camarasaurus fejével pótolta a hiányzó koponyát,a hírneve érdekében,és később mikor a másik fickó megtalálta fejjel eggyütt más nevet adott neki mert nem tudták h, ugyan az a faj,és ezért is van 2 neve. -
#2578 egyik sem.Amúgy az Apatosaurusnak még nem is találták meg a koponyáját,igaz? -
W B #2577
ez az apatosaurus -
#2576 a farokcsigolyájuk olyan mint a kengurúé,3 szög alakú.ez nem itt van leírva. -
#2575 meg falevelet. -
W B #2574 Az apato páfrányokat evet mint a diplodocus.
-
#2573 de az apato úgy evett.a többi nem. -
W B #2572 mindegyik sauropoda képes kéthátsó lábára ágaskodni. de nem sokáig -
#2571 én csak az apatosaurusrol tudtam h, 2 lábra tudott állni.(állítólag a jp-ben a brachi nem tudott igazából) -
#2570 pedig jó kis üzi volt,na mind1.
szerintem camarasaurus -
#2569 nem az -
W B #2568 hírtelen vulkanodonra tippelek... -
#2567 -
#2566 -
W B #2565 dobd a képed -
#2564 nem -
#2563 vagy nektek látszik? -
#2562 hova lett az előző üzenetem?"amúgy jrex vagyok,csak nem otthon. "ez előtt írtam. -
W B #2561 najo! eléglegyen! -
rtgh9 #2560 amúgy jrex vagyok,csak nem otthon. -
W B #2558 már a régebbiekel (té még nem voltatok) akkor letetük az alap szabályokat, és lehetett ma élő dínókat is linkelni.
a másik, az értelmetlen vitát hagyuk abban, a kis álomképetek nem valós, ne hozzuk fel ezt legközelebb, csak nyomos indokkal, kölönben az a hozzászólás a sirályok étterménél végzi -
Keszike222 #2557 Nem akarok senkit se elkeseríteni de a madarak nem a ma élő dinok!Attól,hogy hasonlok voltak a csontjaik nem dinok még.Csak a dinók leszármazotjai. -
#2556 én nem mondtam h, uninteligensek!!!csak azt h, nem madarak és szerintem nem voltak olyan színesek.ja és te azt mondtad h, MEZOZOIKUMi állatokat lehet betenni,és ha jól tudom most a kainozoikumban vagyunk a hárpiávalés a vándorsólyommal eggyütt. -
#2555 nem eset hanem este -
#2554 nem biztos,eset tudok majd 6után írni,de előtte nem.
Ha akarjátok elmehetnek a többiek karakterei onnan az enyémet meg hátrahagyhatják a dszungelben valami miatt -
W B #2553 ezt biztosra mond, mert akkor nem játékos karinak kell felfogni téged
amúgy igen gothic -
#2552 Lehet hogy egy darabig most nem fogok se itt írni se a jp-s fórumon