Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kihalt. a T-rex meg csak néhány milió évecskét élt, mert aztán jött valami (logikus magyarázat még mindig nincs) és kihalt.
én 13 éves vagyok. és hogy a Giga elbukott az biztos de mibe bukatott bele?
bár nem tom mi az a sorin ,de ha a XXIII. keruletben akkor igen.
és én nem mondtam h, jobb volt a giganto.
és én nem mondtam h, jobb volt a giganto.
figyeljetek! a T-rex csak néhány millió évet élt. és a Giganto???? a T-rex még koroántsem volt tökéletes, de a Giganto elbuket mert gyenge volt. (és kisebb, de nem ez játszot közre)
miért kire gondolsz? nem hiszem hogy rám. mert én a neten találkozom olyannal aki ért a Dinosaurusokhoz .mert Pesten Sorin lakom és nincs a közelben senki
én ami igaz abban olyan keményfejû vagyok akár egy Pacyhycephalosaurus-é
nem mondtam hogy a Gigának kicsi a harapása csak azt hogy a Rexnek nagyobb
végülis tényleg értelmetlen vitázni.mindenki tudja hogy melyik a nagyobb... (hát persze hogy a Rex)
látod a t-rex koponyán hátul a kiszélesedést a fején?ott volt a szeme ,de ezt a gigantonál nem lehet látni,mert a szemei oldaltvoltak.és a gigantobol talált csontvázak nem kivételes méretûek,azaz ekkorák voltak,a rex meg kissebb és nem a méret a lényeg!!!!!"már rég túlhaladott kérdésekhez gyártanak nem létezõ válaszokat."
a lábai én a combcsontról és a rátapadó izmokról beszélek
T-rex 50km/h...
a másik: értelmetlen a vitát folytatni... Rex még mindig jó paszban van... csak egy húsevõ verheti le... "a nagykezû" csak a kezei vannak meg.
a giga valjuk be. kisebb, és nem nagyobb.
amúgy a dínók nem hüllõk!
a másik: értelmetlen a vitát folytatni... Rex még mindig jó paszban van... csak egy húsevõ verheti le... "a nagykezû" csak a kezei vannak meg.
a giga valjuk be. kisebb, és nem nagyobb.
amúgy a dínók nem hüllõk!
Ja és nem volt valami nagy harapása???
Asszem azoknak az állkapcsoknak a szorításában már nem lenne ez a véleményed.
Asszem azoknak az állkapcsoknak a szorításában már nem lenne ez a véleményed.
Ebben igazad van Jrex.Ami kisebb tömörebb.Ellenvágás Garex:
Azzal indoklod hogy a T-rex volt a nagyobb mert a koponyája masszívabb volt.HÁT EZ EGY ORBITÁLIS BAROMSÁG.Olyan elfogult vagy hogy az már fáj.
A Giganotosaurusnak nagyobb a koponyája és miért??Mert nagyobb állathoz tartozik!! Na ez már inkább jobban hangzik nem?
Kisebb,masszívabb koponya=Kisebb test=T-rex
Nagyobb,kevésbé masszív koponya=Nagyobb test=Giganotosaurus
Azzal indoklod hogy a T-rex volt a nagyobb mert a koponyája masszívabb volt.HÁT EZ EGY ORBITÁLIS BAROMSÁG.Olyan elfogult vagy hogy az már fáj.
A Giganotosaurusnak nagyobb a koponyája és miért??Mert nagyobb állathoz tartozik!! Na ez már inkább jobban hangzik nem?
Kisebb,masszívabb koponya=Kisebb test=T-rex
Nagyobb,kevésbé masszív koponya=Nagyobb test=Giganotosaurus
Nem tartoztak nagyobb állathoz.Legaláb 20 T-rexet ástak ki és a legnagyobb sem volt nagyobb 13-méteresnél.A Gigából 2-t találtak és mindkettõ 13m fölött van.Erre mit mondasz?
És azt honnan veszitek hogy a Gigának rosszabb volt a látása??Épp úgy lehetett sasszeme mint a Rexnek.És úgy gondolom számítanak a mellsõ végtagok.Ha elestek akkor a Rex elég nehézkesesen tornázhatta fel magát ha egyáltalán fel tudta.A giga viszont ezt valószínüleg megtudta csinálni.És a T-rex-nek nem voltak nagyobbak a lábai.Ez is tévedés.
És azt honnan veszitek hogy a Gigának rosszabb volt a látása??Épp úgy lehetett sasszeme mint a Rexnek.És úgy gondolom számítanak a mellsõ végtagok.Ha elestek akkor a Rex elég nehézkesesen tornázhatta fel magát ha egyáltalán fel tudta.A giga viszont ezt valószínüleg megtudta csinálni.És a T-rex-nek nem voltak nagyobbak a lábai.Ez is tévedés.
mivel kissebb volt könnyebb is,a gigantóná, és a nagyobb agy jobb mozgáskoordinációt eredményez.a látást meg a solyomfej efektusra írtam(vagy mi?)az h, a t-rex feje hátrafelé kiszélesedett és a szemei elõre fele néztek, a gigáé pedig mint bármely hüllõé oldalt volt.a rex foga vastag és csont törésre való,a gigáé pedig vékony éles amivel a húst tudta vágni.
nézd a koponyát
most ezt. ugye mindenki meg tudja állapítani melyik kijé. miért van az hogy a második sokkal erõsebb , masszívabb?
AZÉRT MERT EGY NAGYOBB ÁLLATHOZ TARTOZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Rex lábai sokkal erõssebbek voltak mint a giáé és nagyobbak MIVEL EGY NAGYOBB ÁLLATHOZ TARTOZTAK!!!!!!!!!A LÁTÁSRÓL A T-REX LÁTÁSA A SASOKÉNÁL IS JOBB VOLT. ÉS EGY GIGÁSZI RAGADOZÓNÁL MIT SZÁMÍTANAK A KEZEK! A GIGÁNAK SEM VOLTVMI NAGY. A HARAPÁS A LÉNYEG ÉS ABBAN A REX MINDENKIT FELÜLMÚLT!
Azt meg honnan a fenébõl veszed hogy jobban látott??
Okosabb az igaz.Ezt nem kell bizonygatni.Kétszer akkora volt az agytérfogata.Fürgeség hmm...nem hinném.A t-rex teste masszívabb,zömökebb volt szóval nem hinném hogy fürgébb lett volna.
Egyébként külön kontinenseken éltekk 30millió év különbséggel.Szal találkozni szerintem nem találkoztak......<#alien>#alien>
Viszont a Gigának meg rendes ,,Fogókezei"" voltak míg a Rexnek csak amolyan ,,Csonkok". De a Spinosaurust minkettõ legyõzte volna ezért is volt az hülyeség a JP3-ban.Tök elhûltem mikor elõször láttam.
Okosabb az igaz.Ezt nem kell bizonygatni.Kétszer akkora volt az agytérfogata.Fürgeség hmm...nem hinném.A t-rex teste masszívabb,zömökebb volt szóval nem hinném hogy fürgébb lett volna.
Egyébként külön kontinenseken éltekk 30millió év különbséggel.Szal találkozni szerintem nem találkoztak......<#alien>#alien>
Viszont a Gigának meg rendes ,,Fogókezei"" voltak míg a Rexnek csak amolyan ,,Csonkok". De a Spinosaurust minkettõ legyõzte volna ezért is volt az hülyeség a JP3-ban.Tök elhûltem mikor elõször láttam.
én kitartok amellett hogy a Rex nagyobb!!!!! giganotosaurus csak annyit jelent hogy nagy keleti gyík. ebben nincs benne hogy a legnagyobb ragadozó dinosaurus csak annyi hogy nagy és kész !!!!!!!!!!!!!4
ja és attól még lehet zsarnokgyík király,mert a rex fürgébb,okosabb volt és a térben is jobban látott,tehát legyõzné a gigát.
ez velem is így van.
a névvel azt akartam kifejezni h, ha szerintük a rex nagyobb,akkor a gigát mért hívják gigantosaurusnak?
a névvel azt akartam kifejezni h, ha szerintük a rex nagyobb,akkor a gigát mért hívják gigantosaurusnak?
Az én iskolámban mondanám valakinek hogy tudja e mi az a Carnotaurus rajtam kívül senki se tudná.Ahoz képest hogy 500-an vagyunk
ti hülyék vagytok...
Garex! enyi ér ha valaki ért valamihez! lehúzhatja a WCn... csak én nem adom fel
Garex! enyi ér ha valaki ért valamihez! lehúzhatja a WCn... csak én nem adom fel
a t-rex-et 1908-ban fedezték fel,a giganto-t meg asszem 1990 környékén és asszem 2 v.3-at(amikor elnevezték már ismerték a rex-et és ha nagyobb akkor mért nevezték el gigantosaurusnak?/olyat nem fogadok el mert hülyék voltak/)és a t-rexbõl meg már rengeteget találtak.
jaja. ahol a T-rex 16.5m ott a giga 15m
Akkor mindketten hülyeségrõl beszéltek.Megnézitek mit ír egy hülye dokumentumfilm aztán azt szajkózzátok nem hatnak rátok az észérvek.
Az hogy egy paleontológus tippel valamit hogy lehetett akár 16.5 méter az mit ér???
Szart se!!!Ugyanannyi az esély rá hogy téved mint arra hogy nem.
A TALÁLT CSONTOK ALAPJÁN A GIGA A NAGYOBB!!
Ha azt mondom hogy lehetett akár 40méteres is a Giga akkor mi van????SEMMI.<#duhos2>#duhos2>
Ugyanazt mondja egy paleontológus csak épp a rexrõl.Ennyit érnek a tippelésükkel.
Az hogy egy paleontológus tippel valamit hogy lehetett akár 16.5 méter az mit ér???
Szart se!!!Ugyanannyi az esély rá hogy téved mint arra hogy nem.
A TALÁLT CSONTOK ALAPJÁN A GIGA A NAGYOBB!!
Ha azt mondom hogy lehetett akár 40méteres is a Giga akkor mi van????SEMMI.<#duhos2>#duhos2>
Ugyanazt mondja egy paleontológus csak épp a rexrõl.Ennyit érnek a tippelésükkel.
ÉN SOSEM ARROL BESZÉLek hogy átlagban ekkora meg akkora....
én arról beszélek hogy melyik a legnagyobb (szerintem W B-vel egyetemben)
én arról beszélek hogy melyik a legnagyobb (szerintem W B-vel egyetemben)
a T-rex-re azt szokták mondani hogy akár16,5 is. és a gigára??!!! arra csak azt hogy akár 15. és ez mire utal??!!!
arra hogy a REX NAGYOBB MINT A GIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arra hogy a REX NAGYOBB MINT A GIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
téves...a legel leg nagyobb méreteknél a Giga kisebb mint a rex. buktad.
a Spinobol 14méternél jóval kisebbet találtak még azt is megkockáztatom hogy azt mondjom hogy még 10méter se
a Spinobol 14méternél jóval kisebbet találtak még azt is megkockáztatom hogy azt mondjom hogy még 10méter se
és ha csontok alapján a Giga 13,7 akkor azt miért mondják 15-nek?
legalább már tudom hogy mért SZAR a wikipedia
õõõõ Spinot találtak 18 méter hoszút? nem. akkorm ért mindenhol annyi vagy nagyobb van??????????????????????? He?!
csak valaki átírta rövidebb-re
Egyébként meg csak azért mert egy dokumentumfilm az mondja nem lesz 15m-es....A csontok alapján a maximum:
12,3m úgyhogy örülhettek már a 13-nak is...
Giga meg:13,7 a csontok alapján.
Jurassic Park-Operation Genesisben is csak 13, mindenhol csak 13!!!
Még a Dinoszauruszok a Föld uraiban is mindenhol kivéve azt a szar dokumentumfilmet..MÉG NEM TALÁLTAK 15MÉTERES T-REXET!!!!!
Szal ciki van
Egyébként meg csak azért mert egy dokumentumfilm az mondja nem lesz 15m-es....A csontok alapján a maximum:
12,3m úgyhogy örülhettek már a 13-nak is...
Giga meg:13,7 a csontok alapján.
Jurassic Park-Operation Genesisben is csak 13, mindenhol csak 13!!!
Még a Dinoszauruszok a Föld uraiban is mindenhol kivéve azt a szar dokumentumfilmet..MÉG NEM TALÁLTAK 15MÉTERES T-REXET!!!!!
Szal ciki van
Igen így volt mivel valamelyik nyomoronc átírta és visszaírtam az eredetire!!!Mivel az eredetit én írtam és abba még normálisan volt
rex 15 m . amikor az alõbb néztem úgy volt írva h. a Rex 15 m. és nagyobb a Gigánál
Ezek mind a Carcharodontosauridae családba tartoztak, és mindegyikük hosszabb volt a Tyrannosaurus rex-nél. A családon belül a legnagyobb méretekkel a Giganotosaurus rendelkezett.
az elõbb ez így volt:Ezek mind a Carcharodontosauridae családba tartoztak, és mindegyikük rövidebb volt a Tyrannosaurus rex-nél. A családon belül a legnagyobb méretekkel a Giganotosaurus rendelkezett.
Ezek mind a Carcharodontosauridae családba tartoztak, és mindegyikük hosszabb volt a Tyrannosaurus rex-nél. A családon belül a legnagyobb méretekkel a Giganotosaurus rendelkezett.
az elõbb ez így volt:Ezek mind a Carcharodontosauridae családba tartoztak, és mindegyikük rövidebb volt a Tyrannosaurus rex-nél. A családon belül a legnagyobb méretekkel a Giganotosaurus rendelkezett.
nem nem 13. 15. és csend!
amúgy nem zavar titeket hogy a rex 15 m?