Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rajasaurus?
igen
egyik sem
Homalocephale?

Tök mindegy mert utálom a spinot.Fõleg a JP3-óta.Meg a szervezõket is hogy így csinálták hogy legyõzze a rexet
igen. tudom. mert:
halakt dögöket vete, de többi Spinosaurideához képest ha 15méternél kisebb lenne túl nagyok a fogai. ha 18m akkor érthetõ
halakt dögöket vete, de többi Spinosaurideához képest ha 15méternél kisebb lenne túl nagyok a fogai. ha 18m akkor érthetõ
az biztos hogy akármekkora is volt csak "piti dög/hal evõ"
hm, az kisebb volt, és az volt az egyetlen Spino csontváz! és az sem teljes! amúgy a pontos méretét sem tudjuk. lehet hogy csak egy 10méter hosszú kis piti mezei dög/hal evõ volt. és lehet hogy egy 18 méteres piti dög/hal evõ volt...
<#boxer>#boxer>
fõleg Horner és Burghs
a wikipedia nagy kalap sz*r. hányszor mondjam???
tudósok ezek azaok. kus. hülyére vesznek azok minket... ha nem veted volna edig észre
tudósok ezek azaok. kus. hülyére vesznek azok minket... ha nem veted volna edig észre
lebuktál. a Spinosaurus az edig megtalált lelet alapján ha 12m volt. inentõl szerintem maradj csendben
amúgy most nézem a T-rex, a Troodon és a Gallimimus közelebbi rokonok mint gondoltam... huhú... ezek alapján a T-rex fürge állat volt.
amúgy most nézem a T-rex, a Troodon és a Gallimimus közelebbi rokonok mint gondoltam... huhú... ezek alapján a T-rex fürge állat volt.
tényleg hülyeség volt
hú de szar honlap...
amúgy meg MOND MEG MEKORA A SPINOSAURUS!
amúgy meg MOND MEG MEKORA A SPINOSAURUS!
Egyébként meg a wikipediás lista a DinoData alapján van és a legmegbízhatóbb oldalak azt közlik le.
A DinoDatát közvetlenül tudósok meg paleontológusok is szerkesztik.
A DinoDatát közvetlenül tudósok meg paleontológusok is szerkesztik.
én nem tulzottan bízok Wikipediában
és a Spinosaurus????
Ja és saccolhatnának a Giganotoról is csak azt mindig a onkrétat adják meg a csontok alapján...
jó lenne ha ismét meglelném. volt egy dínós oldalon külön ilyen rész. mintlátod centiméterre meg van írva...
Egy oldalon ezt találtam:
T-rex= 12-15m
Giga=14m
Carcha:13.6
Csak ezzel az a gond hogy itt is saccolnak a Rex méretérõl mint mindenhol csontokat meg akkorákat még nem találtak.
Ennyi erõvel a Saurophaganax Maximust is 15m-re saccolják..<#nezze>#nezze>
T-rex= 12-15m
Giga=14m
Carcha:13.6
Csak ezzel az a gond hogy itt is saccolnak a Rex méretérõl mint mindenhol csontokat meg akkorákat még nem találtak.
Ennyi erõvel a Saurophaganax Maximust is 15m-re saccolják..<#nezze>#nezze>
az egyik könyvemben olvastam róla és csak utánakerestem goooooooooooooooooooooooooglén a méretei miatt és ott volt a képek közt
nem rossz
haho! találtam egy honalapot nem régebben.
T-rex 14m.85cm
Giganto 14m.65cm
eh... nos?
T-rex 14m.85cm
Giganto 14m.65cm
eh... nos?
Sinraptor?
A Giganotosaurus nem biztos hogy kihalt abban az idõszakban.Csak azt a két csontvázat akkor találták meg.Megtovábbfejlõdhetett valami más Carnosauriává.Mindig ez történt tovább fejlõdtek.Egyébként meg nem volt kisebb.Ha találnának egy 15 méteres T-rexet akkor bevallanám hogy neketek volt igazatok.De így....Épp úgy lehetséges hogy a gigából is volt olyan.Viszont jelenleg akkor is bele kell törõdnötök abba hogy a talált csontok alapján a giga a nagyobb.A rexeket csak mindig túlbecsülik csak arra nem alkalmasak hogy elõkaparjanak valamit ami tényleg akkora.Gigából ez már elsõre sikerült és azt csak csínján becsülgetik...De a rexet...12.3-asat találtak 16.5-re??Ez már úgy hülyeség ahogy van.
õõõ pár meteor kráter adatait felhasználtam és azt hogy mekora volt a meteor ami létrehozta... nos még félkilóméteres sem nagyon lehetett az a meteor... amúgy mekora is az a kráter pontosan?
amúgy a metaor után 300 000 ével halta ki, nem 300 000 év alat, hanem 300 000 év után..
amúgy a metaor után 300 000 ével halta ki, nem 300 000 év alat, hanem 300 000 év után..