5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#2672 Melyik dínóra gondolsz?? Mert legtöbbjük nem pikkelyes -
#2671 én végig azt mondtam h, a dinokból fejlődtek ki,tehát már nem dinók.és az ember továbbra is emlős.
W.B.a makik félmajmok.és a madaraknak nem mindenhol vannak pikkelyeik csak a lábaikon.és termelni tudnak mirígy váladékot,de a dinok mivel az egész testük pikkelyes nem. -
#2670 ezért jegyeztem meg halkan -
Keszike222 #2669 Googleba keresgéltem és ezt találtam ami a fórumból származik "amúgy te nem olvastad, hogy a 6 millió ével ezelőti szárnyas dínó a menydörgő madár?"Na ez hülyeség.A menydörgő madár nem dino volt hanem Terormadár. -
W B #2668 he? Horner egy hülye! -
#2667 Halkan jegyzem meg:
Horner elméletei nem mindig borultak fel. -
Keszike222 #2666 Úgy lettek külön csoport,hogy a testfelépítésük megváltozott és már mindegyik példány tollat viselt meg már egyiknek se volt fogai.A lemur a makik közé tartozik ha jól tudom.Ja meg a tudosók 80% szerintem mind ugyan olyan mint Horner.Csak rá néznek a csontokra és már elméleteket találnak ki.Meg a tudósok jó formán már mindent madárnak tekintenek aminek tollai vannak. -
#2665 aki még nem olvasta -
#2664 nem hihetetlen,rosszul fogalmaztam.Csak az emberek egy része hisz,egy része meg bizonyítékot keres.Én meg még nem döntöttem el. -
#2663 bár nem tudom.Elvileg nekem abban kellene hinnem amit Hittanon mondanak,meg a bibliában,de az....Még egy kicsit hihetetlen. -
#2662 Ha igaz a másik elmélet hogy az ember meg az emlősökből alakult ki akkor ekkora különbségeken mit háborogsz hogy nem ugyanolyan a csőre?
Mindkettőnek van és kész.Az ellőbb még azt mondtad hogy egyáltalán nem volt. -
W B #2661 annak tekintik, mert azt álltják, hogy azok...
ja és a madaraknak nincs pikelyük? -
W B #2660 a lemur mien állat csoport ba tartozik? (nem az érdekel hogy emlős-e!)
és ne kérdezétek, hogy jön ez ide -
#2659 csak tekintik,tehát csak szerűek. -
#2658 de nem olyan a mint a madarak csőre.pl: a papagájhalnak is van csőre.
a madarak a dinosaurusokból alakultak tovább.
az összes madárnak van fogatlan csőre,nincs farkuk csak az a csonk és a bőrük mirigyes.
a dinosaurusoknak van rendes farkuk,a tollaik kezdetleges felépítésűek,a csőrük ált fogas,és a bőre nem mirigyes hanem pikkelyes.
én d5-ös vagyok a gimiben. -
W B #2657 nemrég volt, hogy a megkérdezet tudósk 80% a madarakat ma élő dínóknak tekintik. -
#2656 ez az.Meg még rengetegnek a struccszerűek közül -
W B #2655 egy élmélet szerint a dromeosauriák röpképes dínókból alakultak vissza...
én ezt az elméletet NEM pártolom
a másik, a hüllőmedencéjüek közül váltak ki a madarak. (a hüllő medencájűek közül pl. a Gallimimusnak van csőre)
-
#2654 Sok hasonlóság van.bár ez kicsit régi -
#2653 új -
#2652 Megtudnád magyarázni hogy miért lett ú csoport,Adam? -
Keszike222 #2651 Igen lehett,hogy a dinokból alakultak ki,de egy idő után új csoport lett.Így már nem dinok voltak hanem egy külön csoport a madarak! -
#2650 ezért van a két csoport is:
Madármedencéjű,
Hüllúmedencéjű,
Némelyik madármedencéjűnek meg van csőre is szal ez...*** -
#2649 hülyeségeket beszélsz hallode.Ha nem is pont dínók az biztos hogy a madarak a dínókból alakultak ki. -
Keszike222 #2648 A konvengens evolució az amit konvengens evoluciónak nevezzük.Én ilyeneket nem tanulok mert szakközépbe járok és legutoljára az élőközöségeket vettük.Na akkor azt mond meg,hogy mi az ember?Mekkora állatott tudott lenyelni a legnagyobb terormadár?Hol dolgozott az az ember amelyik megcáfolta Horner elméletétt? -
W B #2647 mondta hogy tudna egy állást és beszélt róla, de mondtam hogy NEM.
amúgy Bioszból hiszed vagy sem! Általánosban tanulás nélkül voltam ötös!
közép sulo... he itt azért kell tanulni.
Konvengens evolució. na az mi? -
Keszike222 #2646 Nem mert én magatartásból 4-5 szoktam lenne.De te meg nem buktál meg biológiából?Meg még most se válaszoltál,hogy hova adtak neked állás ajánlatott. -
W B #2645 mondcsak, te magatartásból nem buktál meg véletlenül? -
Keszike222 #2644 Meg ha kriptozoológiai állást ajánlottak akkor ahhoz előbb a biológiát kéne tudnod.De a madár-dino elméleted azt mutatja,hogy nem tudod a biológiát. -
Keszike222 #2643 Minek kelled törölnöd az üzenetemet?Azért mert nekem van igazam?Meg arra most se válaszoltál,hogy hova adtak állásajánlatott.15 vagy 16 éves kölyöknek nem adnak még állás ajánlatott. -
W B #2642 hehe. amiket állítók, annak hála már állást ajánlatot is kaptam... úgy hogy vitát rekeszük be. és aki folytatja annak posztját törlöm. -
Keszike222 #2641 Hiába mondod neki nem érti meg.Azt hiszi neki van igaza pedig téved.Életében nem járt ásatáson de okosabnak hiszi magát a paleontologusoknál.Remélem nem akartál paleontológus lenni mert ha továbbra is ilyen hülyeségeket hiszel akkor csak a múzeumokba kiállított csontokat fogsz látni. -
#2640 és a tollasak tollszerkezete is különbözik a madarakétól(tovább fejlődött mint a madarak) -
#2639 te nem bírod felfogni h, egy külön osztály,a börük és a csőrük miatt... -
W B #2638
na? meik dinosaurus? he? he?
látom nem fiogjátok fel hogy a madarak úgyan úgy dínók mint mondjuk a Sauropodák. csak egy csoport. -
#2637 szerinted én mit próbálok bizonygatni? -
Keszike222 #2636 A madarak csak dino szerűek.Nem azok.Ahhoz,hogy dinok legyenek úgyan úgy kéne kinézniük mint ahogy a dinok kinéztek.Láttom biológiát nem nagyon tanultok. -
#2635 "Szintén sok vita tárgya, hogy a madarak ősei vajon a dinoszauruszok és a mai hüllők szétválása előtt váltak-e el ettől az ágtól, vagy pedig a dinoszauruszokból alakultak-e ki." idézet egy tudományos oldalról,amit még nem olvastam végig ezért még nem linkelem be. -
#2634 mondod te.sas és sas között jó hogy mert egy családba tartoznak,de a madarak és a dinok 2 külön osztályba. -
W B #2633 nehezen.
nem érted hogy a dimetrodon semenyiresem hasonlít a dínókra?
a madarak dínók, tehát a hasonlóság sas és sas közöt 100%