Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegyik sauropoda képes kéthátsó lábára ágaskodni. de nem sokáig
én csak az apatosaurusrol tudtam h, 2 lábra tudott állni.(állítólag a jp-ben a brachi nem tudott igazából)
hírtelen vulkanodonra tippelek...
dobd a képed
najo! eléglegyen!
amúgy jrex vagyok,csak nem otthon.
már a régebbiekel (té még nem voltatok) akkor letetük az alap szabályokat, és lehetett ma élõ dínókat is linkelni.
a másik, az értelmetlen vitát hagyuk abban, a kis álomképetek nem valós, ne hozzuk fel ezt legközelebb, csak nyomos indokkal, kölönben az a hozzászólás a sirályok étterménél végzi
a másik, az értelmetlen vitát hagyuk abban, a kis álomképetek nem valós, ne hozzuk fel ezt legközelebb, csak nyomos indokkal, kölönben az a hozzászólás a sirályok étterménél végzi
Nem akarok senkit se elkeseríteni de a madarak nem a ma élõ dinok!Attól,hogy hasonlok voltak a csontjaik nem dinok még.Csak a dinók leszármazotjai.
én nem mondtam h, uninteligensek!!!csak azt h, nem madarak és szerintem nem voltak olyan színesek.ja és te azt mondtad h, MEZOZOIKUMi állatokat lehet betenni,és ha jól tudom most a kainozoikumban vagyunk a hárpiávalés a vándorsólyommal eggyütt.
nem biztos,eset tudok majd 6után írni,de elõtte nem.
Ha akarjátok elmehetnek a többiek karakterei onnan az enyémet meg hátrahagyhatják a dszungelben valami miatt
Ha akarjátok elmehetnek a többiek karakterei onnan az enyémet meg hátrahagyhatják a dszungelben valami miatt
ezt biztosra mond, mert akkor nem játékos karinak kell felfogni téged
amúgy igen gothic
amúgy igen gothic
amúgy nem létezõ faj.
alsó stimmel.
a felsõ, khm. várjuk meg hogy más is írjon
a felsõ, khm. várjuk meg hogy más is írjon
gondolom felsõ kréta. és a rex mérete 15m. hiába háborodsz
nem háborodtam fel csak azon hogy Garex megint eltúlozta a Rex méreteit....A gigantoraptor mikor élt??
na új feladvány!
Gothic fannok elõnyben!
aki ezt kitalálja az dobhatja a képet, az a "normál" kép jitalálása nélkül dobhatja képét.
ez a normál kép.
amúgy most arra vagyok kiváncsi vagyok. majd el mondom mire
Gothic fannok elõnyben!
aki ezt kitalálja az dobhatja a képet, az a "normál" kép jitalálása nélkül dobhatja képét.
ez a normál kép.
amúgy most arra vagyok kiváncsi vagyok. majd el mondom mire
khm, már beszurtam, a cikben a gigantoraptor volt... te annyira felháborodtál ezen... jogtalanul.
úgy tûnik tudományos rétegekben nem madarak hanem szárnyas dinosaurusok vannak... szuper
úgy tûnik tudományos rétegekben nem madarak hanem szárnyas dinosaurusok vannak... szuper
azt a cikket olvastam én is csak asszem újságan(geo, 3. évezred valamelyikben)
hírtelen solyomra tippelek.
amúgy te nem olvastad, hogy a 6 millió ével zeleti szárnyas dínó a menydörgõ madár?
most kivételesen ebben a tudosok is igazolnak...
amúgy te nem olvastad, hogy a 6 millió ével zeleti szárnyas dínó a menydörgõ madár?
most kivételesen ebben a tudosok is igazolnak...
tudom hogy emlõsök vagyunk.Figy az elfogadott tény hogy a Madarak a dínók leszármazottjai de attól még mér kapják meg a ,,ma élõ dínók" titulust??Mondd már el
én is dínónak tekintem a madarakat.
khm. azét dobtam mert dínó, más kérdés hogy vannak itt maradiak kik még a hidegvérü primitûv ununteligens teróriát támogatják...
amúgy hárpia
amúgy hárpia
tudom szerintem is csak leszármazottak.de õ izél a legjobban ha egy emlõsszerû-hüllõt teszünk be(pl:dimetrodon).
és emlõsök vagyunk.
és emlõsök vagyunk.
nem,csak szerinte a madarak a ma élõ dínók.Szerintem csak egyszerûen leszármazottak,mint ahogy mi se ma élõ majmok vagy emlõsök vagyunk.
(bár van pár kivétel, az osztályomban is akad pár)
(bár van pár kivétel, az osztályomban is akad pár)
Egy Hárpia, és egyenlõre még nem eldöntött hogy ez e a legnagyobb.
Van Észak-Amerikában vmilyen Rétisas azzal vetélkedik méretben.
Amúgy régen ez volt a kedvencem.
Van Észak-Amerikában vmilyen Rétisas azzal vetélkedik méretben.
Amúgy régen ez volt a kedvencem.
nem, de a Dél-Amerika helyes. Leginkább Amazonasz térdégben él.
kedvelt kajája a rokonaink, és a legnagyobb sas fajtának tartják számon
kedvelt kajája a rokonaink, és a legnagyobb sas fajtának tartják számon
ukondor keselyû....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
nya. aki ezt kitalálja, akkor ezt kitalálta
nem tudom hogy írják a nevét, de kiejtve szarkocuhusz
cukimimus...
Shuhomimus vagy hogy van
Shuhomimus vagy hogy van