Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én se.
a verebek... jó hogy nem megy bele a táskámba...
a verebek... jó hogy nem megy bele a táskámba...
jaj! hagydmár! most voltam pesten. és egyszerûen elképesztõ mennyire bátrak.
A másik, mint láthatad a tudósok a madarakat szárnyas dínóknak nevezik.
A másik, mint láthatad a tudósok a madarakat szárnyas dínóknak nevezik.
már mint? mindegyik? akkor lesz egy kis élelmezési válság a Földön. Mert nem akkor nincs csirke!!!!
A DINÓK MEGHALTAK <#pardon1>#pardon1><#banplz>#banplz>
egyébként frezer én nyiregyi vagyok de nem halottam rola hogy lesz dino kiállítás. Nem tudod hol lesz ?
egyébként frezer én nyiregyi vagyok de nem halottam rola hogy lesz dino kiállítás. Nem tudod hol lesz ?
Nyíregyházán is lesz (nekem közelebb) vajon érdemes megnézi? tud valaki errõl többet mi van ezen a kiállításon?
kicsit rossz minõségûek,de gondoltam valakit érdekel(a debreceni dino kiállításról ,igaz messzirõl)
nem húsevõ!!! növény evõ. szerintem épp megölte e rinót...
W.B. amit beszúrtál az a mokele mbembe ugye?
egyszer azt olvastam h, valaki látta amint 1 rinocérosz tetemébõl evett(sztem ez nem igaz).a mokele mbembe-rõl van 1 fil(viszonylag régi) Pici: Az elveszett legenda titka.
egyszer azt olvastam h, valaki látta amint 1 rinocérosz tetemébõl evett(sztem ez nem igaz).a mokele mbembe-rõl van 1 fil(viszonylag régi) Pici: Az elveszett legenda titka.
Nem sokat tudok mesélni róla,egyszerûen úgy írták le az állatot mint valami többszarvú még nagyobb orsszarvút..
eh. az Adasaurus téma khm. magán jellegü.
Errõl a Ceratopsidárol tudnál mesélni?
megnézem hátha találok illustrációt:
amúgy az embereket és a vizilovakata is gyülöli. gondolkodás nélkül megöli õket.
Errõl a Ceratopsidárol tudnál mesélni?
megnézem hátha találok illustrációt:
amúgy az embereket és a vizilovakata is gyülöli. gondolkodás nélkül megöli õket.
W.B
visszaolvastam az üzenetek között, a régebbieket.
Volna pár kérésem meg kérdésem.
Elõször is ha tudnál beszúrni illusztrációkat a ma élõ dínókrol amiket állítólag Afrika sûrû dzsumgeleiben élnek.(Én olyan pletykát hallottam hogy Új Guíneában láttak valami Ceratopsidát.)
És ha megkérdezhetném:
Miért a kedvenced az Adasaurus??
visszaolvastam az üzenetek között, a régebbieket.
Volna pár kérésem meg kérdésem.
Elõször is ha tudnál beszúrni illusztrációkat a ma élõ dínókrol amiket állítólag Afrika sûrû dzsumgeleiben élnek.(Én olyan pletykát hallottam hogy Új Guíneában láttak valami Ceratopsidát.)
És ha megkérdezhetném:
Miért a kedvenced az Adasaurus??
Gigantoraptor nem lehet... kezei 😊
na, amúgy vissz a tértem.
a JP szerepjáték forumon valahogy admin lettem, tehát lesznek frisítések
a JP szerepjáték forumon valahogy admin lettem, tehát lesznek frisítések
vagyok
te,miez a szöveg odafenn?na mindegy szóval te törölted ki az üzenetet,de remélem elegen látták mielõtt kitörölted.(teremtéselmélet vs evolúció elmélet)
debrecenben valami dino kiállítás lesz 23-ától?expo dinosaurs.fotóztam párat,de nem lettek jók,csak 1 t-rex bábut láttam,meg a plakátokat,ha valaki tud róla valamit milyen célból van vagy valami az írjon,kösz.
debrecenben valami dino kiállítás lesz 23-ától?expo dinosaurs.fotóztam párat,de nem lettek jók,csak 1 t-rex bábut láttam,meg a plakátokat,ha valaki tud róla valamit milyen célból van vagy valami az írjon,kösz.
eztminden dínórol hitték, de egyik sem tette meg
Brontosaurus
Apatosaurus
a Brontosaurus nem létezõ faj csak a koponya csere. amikor még Brontosaurus volt akkor azt hitték hogy a vízben "éltek a Sauropodák
a camarasaurus fejes a brontosaurus.
amúgy utlom azt ha valaki brontosaurust emleget mint olyan faj ami létezet. mert ilyen nem volt
amúgy utlom azt ha valaki brontosaurust emleget mint olyan faj ami létezet. mert ilyen nem volt
de már megtalálták,csak elsõnek az a fickó aki megtalálta egy camarasaurus fejével pótolta a hiányzó koponyát,a hírneve érdekében,és késõbb mikor a másik fickó megtalálta fejjel eggyütt más nevet adott neki mert nem tudták h, ugyan az a faj,és ezért is van 2 neve.
ez az apatosaurus
Az apato páfrányokat evet mint a diplodocus.

camarasaurus koponya.
apatosaurus koponya.