5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#3232 -
garex #3231 ja -
#3230 Akkor Becklespinax -
garex #3229 nem
-
#3228 Altispinax? -
garex #3227 -
#3226 na dobjál,ha kitaláltad... -
#3225 mi lesz az újoldalcíme a szerepjátéknak?? -
#3224 ja az. -
garex #3223 Seismosaurus? -
#3222 Egyik Spinosaurus az oké. A Másik nem. -
W B #3221 őőőő Titano vagy Aegypt -
#3220 spino meg apatosaurus? -
akkó dobok én -
#3218 asszem a Stegosauria volt az uccsó.Dobj újat -
#3217 jójó -
W B #3216 attól én még nem annak sorolom be. -
#3215 ezt mondom én is -
#3214 Mostanában az ornithomimosauriák közé szokták sorolni. -
#3213 azt hittem már dobtatok képet.ideje lenne már. -
W B #3212 ott, de vallóságban nem az. (annak amúgyis kicsit nagy lenne) -
#3211 de van ahol Ornithonak sorolják -
W B #3210
ennek a rokona. magyarán amit mondtál: egyik sem -
#3209 jaja. Eldöntötték már amúgy hogy a Deinocheirus hova tartozott?
Valami Raptor volt vagy Ornithomimusauria? -
W B #3208 van már szerepjáték olda.
amúgy elcsendesedtünk... -
#3207 nem úgy helyes hanem mindig kihagynak belőle egy o betűt -
W B #3206 mert úgy helyes -
garex #3205 a napokban hozzájutottem ehhez a könyvhöz. nagyon jó. le van írvac az hogy a Rex nagy falkában élt , az hogy nem volt dögevő, az hogy inteligfens volt, és még a az is hogy 15 méteresre is megnőtt. amúgy azt nem értém hogy Giganotosaurus helyett miért Gigantosaurus van. -
W B #3204 a szerverrel van gond. nyugalom. biztos az egész rendszerrel babrálnak -
#3203 nekem meg a kiszolgáló nem található Hiba 404 -
Keszike222 #3202 Off:valakinek bejön a szerepjáték oldala?Mert nekem az írja ki,hogy "A felhasználó név nem található.Nem az,hogy nem tudok bejelentkezni hanem bese jön az oldal. -
W B #3201 mi gyerekek közül. -
#3200 hehe,én max társsal mennék.Egyedül semmiképp. -
#3199 szerintem is előbb a magyarországival kellene kezdeni és ha az sikeres lett/vagy ha nem ,és utánna külfölddel.
Tudom h, ezek nem olyan dinok,de a Mauritius(asszem)környéki apró szigeteken ritkán vagy soha nem járt még ember,és még ott élhetnek dodó-k.
egyébként,nekem is az Amazonas medence a kedvencem. -
W B #3198 figyelj. közölünk max a legtapasztaltabb mehetne. ()
amúgy meg a szerepjáték oldal szerver szolgáltatójával van gond -
Keszike222 #3197 Hogy ha olyan szobrok keresésre mentek mint én a szerepjátékon akkor sok szerencsét.XD
Élő dinoszaurusz észlelések nagyon kevés van így nem tudni,hogy hova érdemes menni ez ügybe.Meg szerintem előbb az ásatást csináljuk már meg ne egyből dinokat menjünk keresni.Mert az ásatással alig van macera a dino keresésel meg egy csomó macera pl.:védőoltás,engedély szerzése,a cucok cipelése,szülői beleegyezés,hogy menjünk.Amikor már elég pénzünk lesz menni akkor beszéljétek meg inkább,hogy hova érdemes élő dinot keresni.Inkább arról vitatkozatok,hogy hova szervezetek ásatást. -
#3196 He? egy képen Sauropodát mutattak meg?Nem?amúgy nálam nem jó a szerepjáték -
#3195 ahha. faterom most OTP vel próbálkozik :D -
W B #3194 Costa Ricában nem volt "dinosaurus" észlelés (madarak azért vannak ott, de nem olyan dínók miket keresünk, tehát ez ki lőve)
AotS az egyik legeslegrégebbi forumozó, és ősi a madár mint dínó dolog mellet van. (nem ujabb vita miatt mondom)
amúgy akkor:
Afrika, Új-Guinea, Dél-amerika (a dínó szobrok nyomában, remélem nem olyan lenne mint Adam kalandja a JP-n)
edig ezek úgy ahogy.
Tirian! Az nem sauropoda. két lábonjárt. én inkább egy teljesen új csoportot látok benne. -
InGEN #3193 Mi történetesen pár éve próbálkoztunk MOL-lal, de még a nagy kaszálás előtt kiszálltunk a buliból,így végül veszteség mentesen, de haszon-talanul dobbantottunk. Ha lesz mit igazán befektetnem, én is kipróbálom a tőzsdét... de érted, ott nagy tétekben érdemes játszani, legalább is nem olyan, hogy valaki bedob egy ötezrest, vagy tízezrest, ilyen nincs :P Nh, majd holnap jövök, most iszkolok :)/