5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • cash888
    de miért ne töltsem le? sajnos még a környékünkön sem lehet kapni, eldugott helyen lakom, a netes rendelést meg nem szeretem, és sokkal jobb, ha megvan nekem, mint ha mindig a youtube-n vagy akárhol az interneten kellene megnéznem, mert sokszor nincs megfelelő internetkapcsolatom! :(
  • W B
    ne töltsd le, mert nagy hülyeség.
    had ne írjam le megint mért.
  • cash888
    Sziasztok! A BBC-nek volt egy jó kis dínós sorozata és annak az egyik részét, a Nagy Al balladáját szeretném letölteni magyar szinkronnal. Valaki tudna esetleg segíteni benne? Nagyon köszi előre is! Szép napot mindenkinek!
  • m18
    -Drágám,mit csinálsz?
    -Csak elviszem Fidót sétálni...:)
  • m18
    Nagyszerű...már alig várom hogy egy Fidó nevű Allosaurust tarthassak.Megfelelő törzskönyvvel,persze:)
  • Jrex
    Én mondtam h igaz:)
  • katica98
    eléggé érdekesek ezek a "madarak" azt a valahány száz kilót elbírni kemény munka!
  • Gdinnye67
    Az sem rossz!
  • Sp0ngeb0b
    Fain képek Dinoszauruszokról ;> Dinosaur Imagery akit érdekel nézze meg.
  • katica98
    én iguanodont vennék, nekem ő a kedvencem!
  • Gdinnye67
    Szasz Katica!

Ha lesz egy akkora nappalira pénzem akkor talán Trexre is. Bár én nem Trexet vennék. Nekem nem ő a kedvencem. Shantungosaurust vennék, bár az nincsen a sorban, de minket vele egymás mellé sodort a sors.
  • W B
    uf
  • katica98
    hello
  • katica98
    sziasztok új vagyok 10 éves és nagyon szeretem a dinoszaururszokat
  • m18
    Nekem csak egy Argentinosaurus kell.Meg 1 Guanlong,1 Utahraptor,1 Achelousaurus,stb,stb...
  • garex
    a méreteivel tisztában vagyok, de nem sok mással
  • garex
    Tyrannotitan-rol
  • garex
    am a Tyti-röl most mit lehet pontosan tudni?
  • W B
    én egy élő T-rexel is megelégszek
  • garex
    csak az a gond h amennyiböl vennék 1 Rex csontvázat annyibol 1 házat is lehet venni
  • garex
    olyan kell nekem is:D
  • Gdinnye67
    Épp most írtam WB nek hogy ha lesz pénzem, veszek egy olyan nappalit ahová vehetek egy Trexet a dinocastról:)
  • W B
    A Jurassic Park Operation Genesis jobb. élethűbb és véresebb, de attól függetlenül gazdasági játék
  • NeoPS
    Ezt ajánlom mindenkinek, aki szereti a dinoszauruszokat. game
  • m18
    Felnézett már vki a www.dinocasts.com oldalra?Link
  • m18
    Kösz,Örök hála+amit ilyenkor szokás.
  • AotS
  • m18
    Tudna valaki egy képet feltenni a Guanlong csontvázáról.Kéne a pontos 'rekonstrukcióhoz',de szegény jószágnak még csak a feje van meg.
  • AndeeWolfy
    Nem az a 3.ból lett elkészítve :) Színben mindenben passzol és nagyon szép kidolgozás lesznek még képek közelebbről is ha érdekelnek.
  • garex
    Üdv

sztem a ptera inkább az ami a 2.végén volt
  • Jrex
    Amint látom a 2. részből,kivéve a spinot meg a pteranodont :)
  • AndeeWolfy
    Szia,

Igen Jp :) Csak nem azok a Jp figuk ugye, mert létezik az a változat is. És igen egy Allosaurus, na Ő a kedvencem :)
  • W B
    üdv

de látom mind JP, de legalsó sorban egyet nem ismerek fel, ami a veloci és a trici mellet van. az Allosaurus?
  • AndeeWolfy
    Sziasztok, én még új vagyok itt, így elnézést ha esetleg nem sikerül a kép beszúrása, de rögtön azzal kezdem ami a lényeg :) Nagyon szeretem a dinókat, és a mostani papo által kiadott össze figura tulajdonosa vagyok. Hogy miért ?? Mert így foghatom is őket, és kidolgozásban valóban gyönyörűek, nemcsak képeken nézve. Szerintetek ??

• m18
    Én se találok semmit sose.Még egy taposóaknát se:D
  • m18
    Én is alföldi vok.Dinoszauruszt is csak 2004-ben láttam először(Tollas Dínók volt asszem a kiállítás címe).
  • Jrex
    A fr@ancba h nekem is az alföldre kellett születnem XD
    sose találok semmit itthon...
  • Gdinnye67
    A környékünkön ha jól tudom Miocén korú mészkő van, Gánton, de nem biztos. Na ott találsz teherautószám vizimaradványokból. Régen amikor még működtek a bányák a palásabb részeken négyzetméterszám találtam vizinövénymaradványokat. De mostanában nem láttam.
  • daeemoon
    Aham köszi. Kormeghatározás... Rég volt, hogy ilyennel foglalkoztam, de ami rémlik, az nem tűnik valami sétagaloppnak :D A képet pedig várom :)
  • Looooser
    igaándiból, ezt legjobban beazonosítani kormeghatáozással lehet sztem, mert létezik/létezett egy jópár csigaházas élőléény létezik, nekem is volt egy ilyen nyakláncom egy törött mészkő téglában találtam a lenyomatát.... majd rakok fel képet :)