5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
cash888 #3955 de miért ne töltsem le? sajnos még a környékünkön sem lehet kapni, eldugott helyen lakom, a netes rendelést meg nem szeretem, és sokkal jobb, ha megvan nekem, mint ha mindig a youtube-n vagy akárhol az interneten kellene megnéznem, mert sokszor nincs megfelelő internetkapcsolatom! :( -
W B #3954 ne töltsd le, mert nagy hülyeség.
had ne írjam le megint mért. -
cash888 #3953 Sziasztok! A BBC-nek volt egy jó kis dínós sorozata és annak az egyik részét, a Nagy Al balladáját szeretném letölteni magyar szinkronnal. Valaki tudna esetleg segíteni benne? Nagyon köszi előre is! Szép napot mindenkinek! -
#3952 -Drágám,mit csinálsz?
-Csak elviszem Fidót sétálni...:) -
#3951 Nagyszerű...már alig várom hogy egy Fidó nevű Allosaurust tarthassak.Megfelelő törzskönyvvel,persze:) -
#3950 Én mondtam h igaz:) -
katica98 #3949 eléggé érdekesek ezek a "madarak" azt a valahány száz kilót elbírni kemény munka! -
Gdinnye67 #3948 Az sem rossz! -
#3947 Fain képek Dinoszauruszokról ;> Dinosaur Imagery akit érdekel nézze meg. -
katica98 #3946 én iguanodont vennék, nekem ő a kedvencem! -
Gdinnye67 #3945 Szasz Katica!
Ha lesz egy akkora nappalira pénzem akkor talán Trexre is. Bár én nem Trexet vennék. Nekem nem ő a kedvencem. Shantungosaurust vennék, bár az nincsen a sorban, de minket vele egymás mellé sodort a sors. -
W B #3944 uf -
katica98 #3943 hello
-
katica98 #3942 sziasztok új vagyok 10 éves és nagyon szeretem a dinoszaururszokat -
#3941 Nekem csak egy Argentinosaurus kell.Meg 1 Guanlong,1 Utahraptor,1 Achelousaurus,stb,stb... -
garex #3940 a méreteivel tisztában vagyok, de nem sok mással -
garex #3939 Tyrannotitan-rol -
garex #3938 am a Tyti-röl most mit lehet pontosan tudni? -
W B #3937 én egy élő T-rexel is megelégszek -
garex #3936 csak az a gond h amennyiböl vennék 1 Rex csontvázat annyibol 1 házat is lehet venni -
garex #3935 olyan kell nekem is:D
-
Gdinnye67 #3934 Épp most írtam WB nek hogy ha lesz pénzem, veszek egy olyan nappalit ahová vehetek egy Trexet a dinocastról:) -
W B #3933 A Jurassic Park Operation Genesis jobb. élethűbb és véresebb, de attól függetlenül gazdasági játék -
NeoPS #3932 Ezt ajánlom mindenkinek, aki szereti a dinoszauruszokat. game -
#3931 Felnézett már vki a www.dinocasts.com oldalra?Link -
#3930 Kösz,Örök hála+amit ilyenkor szokás. -
#3929 -
#3928 Tudna valaki egy képet feltenni a Guanlong csontvázáról.Kéne a pontos 'rekonstrukcióhoz',de szegény jószágnak még csak a feje van meg. -
#3927 Nem az a 3.ból lett elkészítve :) Színben mindenben passzol és nagyon szép kidolgozás lesznek még képek közelebbről is ha érdekelnek. -
garex #3926 Üdv
sztem a ptera inkább az ami a 2.végén volt -
#3925 Amint látom a 2. részből,kivéve a spinot meg a pteranodont :) -
#3924 Szia,
Igen Jp :) Csak nem azok a Jp figuk ugye, mert létezik az a változat is. És igen egy Allosaurus, na Ő a kedvencem :) -
W B #3923 üdv
de látom mind JP, de legalsó sorban egyet nem ismerek fel, ami a veloci és a trici mellet van. az Allosaurus? -
#3922 Sziasztok, én még új vagyok itt, így elnézést ha esetleg nem sikerül a kép beszúrása, de rögtön azzal kezdem ami a lényeg :) Nagyon szeretem a dinókat, és a mostani papo által kiadott össze figura tulajdonosa vagyok. Hogy miért ?? Mert így foghatom is őket, és kidolgozásban valóban gyönyörűek, nemcsak képeken nézve. Szerintetek ??
-
#3921 Én se találok semmit sose.Még egy taposóaknát se:D -
#3920 Én is alföldi vok.Dinoszauruszt is csak 2004-ben láttam először(Tollas Dínók volt asszem a kiállítás címe). -
#3919 A fr@ancba h nekem is az alföldre kellett születnem XD
sose találok semmit itthon... -
Gdinnye67 #3918 A környékünkön ha jól tudom Miocén korú mészkő van, Gánton, de nem biztos. Na ott találsz teherautószám vizimaradványokból. Régen amikor még működtek a bányák a palásabb részeken négyzetméterszám találtam vizinövénymaradványokat. De mostanában nem láttam. -
#3917 Aham köszi. Kormeghatározás... Rég volt, hogy ilyennel foglalkoztam, de ami rémlik, az nem tűnik valami sétagaloppnak :D A képet pedig várom :) -
#3916 igaándiból, ezt legjobban beazonosítani kormeghatáozással lehet sztem, mert létezik/létezett egy jópár csigaházas élőléény létezik, nekem is volt egy ilyen nyakláncom egy törött mészkő téglában találtam a lenyomatát.... majd rakok fel képet :)