5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
garex #4035 Kentrosaurus -
921 #4034 növényevő hátlemezei és tüskéi voltak. A gerince mentén a lemezeket, tüskék váltották fel, ezekből 6 pár volt. Testhossza 4 méter, súlya 300 kg körül volt. -
garex #4033 igen -
921 #4032 carnotosaurus -
garex #4031 és volt még pár jellegzetes "szarv" a szemei fölött -
garex #4030 Argentínában talált, 7-9 m hosszú,nagyon jellegzetes koponyájú, egyedi állkapoccsal és csökevényes karokkal rendelkező ragadozó -
921 #4029 talált te tegyél fel most . -
garex #4028 Acrocanthosaurus -
921 #4027 A hátán taréj húzodik de nem volt olyan nagy mint a spinosaurus-é tér látása még nem volt 12 m hosszú egyetlen csontvázát találták a kréta egyik legnagyobb theropoda-ja. -
garex #4026 felőlem még nyugodtan írhatsz:D
tetszik ez a leírásos kitalálós vmi -
garex #4025 igen, daspleto -
921 #4024 hát én a Epanterias amplexus-ra gondoltam de azt hiszem ez a faj a Saurophaganax-on belül van bár ebben lehet hogy tévedek. -
921 #4023 Daspltosaurus? -
garex #4022 akk most dobok én egy leírást: kréta időszaki, 8-9méter hosszú tyrannoarida,súlyát 1,8-3,8 tonnnára becsülik, azonos helyen élt a Gorgosaurussal, de valószínűleg más zsákmányra szakosodtak
sztem ennyi elég is lesz:D -
garex #4021 Saurophaganax? -
921 #4020 igen talált mindegyik akkor tegyetek fel ti is ilyen leírást.Nem baj ha többet tesztek fel legalább gyakrabban járunk fórumra.Én azért felteszek mégegyet
Az Allosauridae-ák egyik legnagyobb képviselője valójában az Allosaurus-legnagyobb fajtája. Eleinte a neve is az volt, hogy Allosaurus Maximus, de a kutatók, úgy gondolták, hogy egy külön nembe teszik
A középjurában élt.A feltételezések alapján 15m-esre is megnőhetett bár még a legnagyobb talált példány 12 m hosszú azt állítják róla hogy az még nem volt teljesen kifejlett.A hátsó lábai jóval robusztusabbak mint közeli rokonáé az Allosaurus fragilis-é.
-
W B #4019 a kettes a microraptor -
garex #4018 nekem tetszik az ötlet
1 Suchomimus?
2 nem tudom
3 Protoceratops ? -
921 #4017 az 1 2 3-as számozás tehát nem 3 halálos kimenetül csatát vívót és nem 277 cm hossszú hanem 77 cm
77 cm hosszú, 20 cm magas, és 1 kg súlyú.Dromaeosauridae,Mellső, és a hátsó végtagjain ugyan csak evezőtollak alakultak ki. Minden bizonnyal az állat csak siklani tudott ezekkel a szárnyakkal.
halálos kimenetül csatát vívót egy velociraptoral amikor fészkét védelmezte mind a két állat elpusztult a harcban a Góbi sivatagban.
elég egyiket kitalálni és írhat helyette egyet ha mind a 3-at kitalálta akkor akár 3-at is kérdezhet. -
921 #4016 Mit szólnátok ha csinálnánk olyat is hogy leírjuk egy dinoszaurusz jellemzőit és valakinek meg kikel találni a hogy melyik faj az.
1 Az állat akár 12 m hosszúra is megnőhet, 3,4-4 m magas, súlya 4-4,5 t volt. Eleinte a Spinosaurus Aegyptiacus-hoz hasonlították, majd mégis úgy gondolták, hogy inkább a Baryonyx Walkeri-vel mutat hasonlóságot.
2 77 cm hosszú, 20 cm magas, és 1 kg súlyú.Dromaeosauridae,Mellső, és a hátsó végtagjain ugyan csak evezőtollak alakultak ki. Minden bizonnyal az állat csak siklani tudott ezekkel a szárnyakkal.
3 halálos kimenetül csatát vívót egy velociraptoral amikor fészkét védelmezte mind a két állat elpusztult a harcban a Góbi sivatagban.
Aki kitalálja az írna ha nem ír akkor akárki írhatna. -
katica98 #4015 egy ilyen műanyag dobozbanvan és azt fel kellett törnünk hogy kivegyük és a két törött rész összeragasztottam és most is abba van (abban alszik)
-
katica98 #4014 igaz egy gyerekes magazinban volt a TOM&JERRY-ben de azt is csak ezért vettettem.
igen megmarad de 2 nap kell neki hogy rendesen kikeljen -
W B #4013 nem, ilyesmire számítottam.
és akkor ez így meg is marad elvileg? -
#4012 Lehet jobbra számítassz!:D -
garex #4011 eltés tökfej:D h lehet ilyet mondani XD
am te dobsz képet -
#4010 Csak érdekelne:van még egy olyan eltés tökfej,mint én?:) -
#4009 Gyönyörű kép :) -
W B #4008 miva? ez érdekelne... mi is ez. -
#4007 Olyan amit ha vízbe raksz kb 24 óra alatt kikel a kisdinó:) -
W B #4006 mimi? milyent tojás? -
katica98 #4005 -
katica98 #4004 nem rég vettem meg egy olyan újságot amiben volt egy(játék) dínótolyás és 2 napig kellett cserélgetnem a vizét hogy ne legyen hideg és tegnaplett kész a kisdínó -
katica98 #4003 hello megint itt vagyok csak leszereltég a gépet
-
921 #4002 Majungatholus elsőre eltaláltad. -
#4001 Csak eltaláltam.Pedig még tippelgettem volna... -
#4000 Ne adj isten Rajasaurus? -
921 #3999 Az -
#3998 Vagy esetleg Abelisaurus? -
#3997 Tetszik.Majungatholus?
-
#3996 De a fogai még spécibbek-nem épp krokodilra jellemzőek.(-bocs,4 év bioszszak nem tett jót:)