5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • garex
    Kentrosaurus
  • 921
    növényevő hátlemezei és tüskéi voltak. A gerince mentén a lemezeket, tüskék váltották fel, ezekből 6 pár volt. Testhossza 4 méter, súlya 300 kg körül volt.
  • garex
    igen
  • 921
    carnotosaurus
  • garex
    és volt még pár jellegzetes "szarv" a szemei fölött
  • garex
    Argentínában talált, 7-9 m hosszú,nagyon jellegzetes koponyájú, egyedi állkapoccsal és csökevényes karokkal rendelkező ragadozó
  • 921
    talált te tegyél fel most .
  • garex
    Acrocanthosaurus
  • 921
    A hátán taréj húzodik de nem volt olyan nagy mint a spinosaurus-é tér látása még nem volt 12 m hosszú egyetlen csontvázát találták a kréta egyik legnagyobb theropoda-ja.
  • garex
    felőlem még nyugodtan írhatsz:D
    tetszik ez a leírásos kitalálós vmi
  • garex
    igen, daspleto
  • 921
    hát én a Epanterias amplexus-ra gondoltam de azt hiszem ez a faj a Saurophaganax-on belül van bár ebben lehet hogy tévedek.
  • 921
    Daspltosaurus?
  • garex
    akk most dobok én egy leírást: kréta időszaki, 8-9méter hosszú tyrannoarida,súlyát 1,8-3,8 tonnnára becsülik, azonos helyen élt a Gorgosaurussal, de valószínűleg más zsákmányra szakosodtak
    sztem ennyi elég is lesz:D
  • garex
    Saurophaganax?
  • 921
    igen talált mindegyik akkor tegyetek fel ti is ilyen leírást.Nem baj ha többet tesztek fel legalább gyakrabban járunk fórumra.Én azért felteszek mégegyet

Az Allosauridae-ák egyik legnagyobb képviselője valójában az Allosaurus-legnagyobb fajtája. Eleinte a neve is az volt, hogy Allosaurus Maximus, de a kutatók, úgy gondolták, hogy egy külön nembe teszik
    A középjurában élt.A feltételezések alapján 15m-esre is megnőhetett bár még a legnagyobb talált példány 12 m hosszú azt állítják róla hogy az még nem volt teljesen kifejlett.A hátsó lábai jóval robusztusabbak mint közeli rokonáé az Allosaurus fragilis-é.

• W B
    a kettes a microraptor
  • garex
    nekem tetszik az ötlet
    1 Suchomimus?
    2 nem tudom
    3 Protoceratops ?
  • 921
    az 1 2 3-as számozás tehát nem 3 halálos kimenetül csatát vívót és nem 277 cm hossszú hanem 77 cm

77 cm hosszú, 20 cm magas, és 1 kg súlyú.Dromaeosauridae,Mellső, és a hátsó végtagjain ugyan csak evezőtollak alakultak ki. Minden bizonnyal az állat csak siklani tudott ezekkel a szárnyakkal.

halálos kimenetül csatát vívót egy velociraptoral amikor fészkét védelmezte mind a két állat elpusztult a harcban a Góbi sivatagban.

elég egyiket kitalálni és írhat helyette egyet ha mind a 3-at kitalálta akkor akár 3-at is kérdezhet.
  • 921
    Mit szólnátok ha csinálnánk olyat is hogy leírjuk egy dinoszaurusz jellemzőit és valakinek meg kikel találni a hogy melyik faj az.

1 Az állat akár 12 m hosszúra is megnőhet, 3,4-4 m magas, súlya 4-4,5 t volt. Eleinte a Spinosaurus Aegyptiacus-hoz hasonlították, majd mégis úgy gondolták, hogy inkább a Baryonyx Walkeri-vel mutat hasonlóságot.

2 77 cm hosszú, 20 cm magas, és 1 kg súlyú.Dromaeosauridae,Mellső, és a hátsó végtagjain ugyan csak evezőtollak alakultak ki. Minden bizonnyal az állat csak siklani tudott ezekkel a szárnyakkal.

3 halálos kimenetül csatát vívót egy velociraptoral amikor fészkét védelmezte mind a két állat elpusztult a harcban a Góbi sivatagban.

Aki kitalálja az írna ha nem ír akkor akárki írhatna.
  • katica98
    egy ilyen műanyag dobozbanvan és azt fel kellett törnünk hogy kivegyük és a két törött rész összeragasztottam és most is abba van (abban alszik)

• katica98
    igaz egy gyerekes magazinban volt a TOM&JERRY-ben de azt is csak ezért vettettem.
    igen megmarad de 2 nap kell neki hogy rendesen kikeljen
  • W B
    nem, ilyesmire számítottam.

és akkor ez így meg is marad elvileg?
  • Jrex
    Lehet jobbra számítassz!:D
  • garex
    eltés tökfej:D h lehet ilyet mondani XD
    am te dobsz képet
  • m18
    Csak érdekelne:van még egy olyan eltés tökfej,mint én?:)
  • AndeeWolfy
    Gyönyörű kép :)
  • W B
    miva? ez érdekelne... mi is ez.
  • Jrex
    Olyan amit ha vízbe raksz kb 24 óra alatt kikel a kisdinó:)
  • W B
    mimi? milyent tojás?
  • katica98
  • katica98
    nem rég vettem meg egy olyan újságot amiben volt egy(játék) dínótolyás és 2 napig kellett cserélgetnem a vizét hogy ne legyen hideg és tegnaplett kész a kisdínó
  • katica98
    hello megint itt vagyok csak leszereltég a gépet
  • 921
    Majungatholus elsőre eltaláltad.
  • m18
    Csak eltaláltam.Pedig még tippelgettem volna...
  • m18
    Ne adj isten Rajasaurus?
  • 921
    Az
  • m18
    Vagy esetleg Abelisaurus?
  • m18
    Tetszik.Majungatholus?
  • m18
    De a fogai még spécibbek-nem épp krokodilra jellemzőek.(-bocs,4 év bioszszak nem tett jót:)