5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#1551 Bár az Acro-ra hasonlít csak kisebb,a másikról még nem hallottam de majd utánanézek -
#1550 A képen nem a két említett dínó van -
#1549 Hát az az igazság hogy egyik sem...
A T-rex se nem nagyobb se nem erősebb nem volt.(Habár az utóbbit nem fogjuk megtudni mert sosem találkoztak.) -
W B #1548 amúgy a te képed még nem találta ki senki, én direkt nem mondom meg hogy crylophosaurus :) -
garex #1547 a képen 1 Acrochantosaurus van -
W B #1546 jaj! te gyilkoló gép!
amúgy a T-rex nagyobb és erősebb mint a Giganto tehet hüjeség.... -
#1545 Hi.
Szerintem a Liopleurodon volt a tengerek ura.A Szárazföldön hátt ööö.
Mondjuk a Giganotosaurus.
Ki tudja ez melyik dínó?? -
#1544 van még az a játék,a kitalálós? -
#1543 de olyan hülyék h,visszadobták,azt mondták meg fertőzte volna az aznap fogott halakat,de legalább be írták volna magukat a történelembe,ha igazi.amúgy a tengeri dinosaurusok és a pterosauriák nem egészen dinok.
W.B.-amit linkeltél videót gigantosaururs vs argentinosaurus, mellett van egy jp-s játék a t-rex és a giganto-val és ott is nagyobb a giganto,ez nem azt jelenti hogy ö nyer.
-meg egyszer néztem a tv-ben ahol a rex dögevőségéről volt szó(hülyeség volt)azzal érvelt 2 kutató (akik az állatok energiaszükségleteivel foglalkoztak)hogy a t-rexnek több napra elég volt 1 ember nagyságú állat.hát szerintem ez alapbol hülyeség. -
#1542 hello mindenki.most már itt is rontani fogom a levegőt,és boldogítani fogok pár ismerőst. -
garex #1541 lehet hogy a kép igazi pl. a bojtosúszójú hal esete -
W B #1540 hülye vagy? VOLTAK CSONTJAI! + egy ilyen állat sincs amit ismerünk. -
Dakkon #1539 sztem is furi. hogy lenne az? nem? élen még ilyemi a tengerben? akkor az lenne a fene nagy szenzáció! nem? -
#1538 áhh az minden de nem Plesiosaurusz inkább azt mondanák, hogy egy Octopus giganticus vag mi nagy testü viziállat (ámbrás cet) de az biztos nem az
-
W B #1537 Jappik találták azt hiszem 77ben. a tudóósok anyiban maradtak hogy egy Plesiosauria teteme -
Dakkon #1536 pontosan, erre gondoltam! amúgy mi az az első kép?
-
W B #1535 erre gondolsz?
hupsz mégese, ez egy felfordult oszló oéldány. na ez, a Plesiosaurus -
Dakkon #1534 vmi olyanmira gondoltam én is. régen láttam képeket róla, pl. olyan volt az egyik mint a Brontosaurus csak uszonyokkal a lábai helyett és húsevő fogakkal! -
W B #1533 nem voltak tengeri dínók. az tengeri hüllök, csak rokonok -
Dakkon #1532 nem tudtok vmi oldalt, ahol a tengeri dinókrol lehet magyarul olvasni? Ha meg van esetleg egymáshoz viszonyított illsuztráció, az mégjobb. érdekelnek a tengeri állatok. :D -
W B #1531 és? -
garex #1530 most voltam a Patagónia óriásain -
garex #1529 engem is bosszant ha a medarak őseit nem tollasan ábrázolják de csak a koponyája miatt töltöttem fel -
W B #1528 khm ha nem tollas mért mutatod? ezért gyilkolni tudok! -
garex #1527 bár azt hozzá kell tennem hogy az én Deinonychusomnak csak a koponyája jobb de mivel nem tollas ezérrt a teste nam helyes -
garex #1526 szerintam ez a Deinonychus helyesebb mivel amit te töltöttél fel annak a feje Velociraptorszerű holott a koponyája sokkal inkább Dromeosaurus szerű -
W B #1525 Acrocanthosaurus így nézet ki
a Velociraptor Dromeosauridea.
veloci
Deinonychus
Adasaurus (számomra egy különlegsség, hogy mért az már magán ügy)
Bambiraptor a Troodonon kívül ő a másik aki betudta hajlítani a hüvelyujját.
Utahraptor
a Megaraptor nem dromeosauria, mert a nagy karma mint kiderült a kezén volt -
Dakkon #1524 wow. ezt meg most találtam: ez meg mi? teccenek a képek róla! :
Megaraptor 1
Megaraptor 2
ez is karmokkal rendelkezik:P -
Dakkon #1523 az allossaurus v. a Acrocanthosaurus szebb állta volt, mint a trex. sztem. teccik a "korona" az utóbbi fején :D csak tom h kisebb volt!
Acrocanthosaurus -
Dakkon #1522 nekem vhogy akkor sem szimpi a t-rex. mindenki azt majmolja. én meg ilyenkor csakazértse :P:P
tegnap hallottam a rádióban, h vmi új -asszem- ragadozót találtak nemrég. egy több tonnás köbe volt "zárva" -
Dakkon #1521 nahát én meg aztem h a a "karmok a lábon" csak a velociraptor vbédjegye! megint tanult vmit az ember! :D végülis logikus h más fajnál is kifejlődhetett.
akkor hogyhogy a velociraptor volt pl. a Jurassic PArk-ban is? jobb "'filmarc" volt? :D -
W B #1520 Deinonychus vagy Utahraptor joval erősebb és nagyobb mint a veloci -
W B #1519 a Veloci KICSI. még egy jó fizikumi ember is elláthatja a baját. a veloci kb 1 m magas volt.
a T-rex 15m hossszú 50 km/h. és társas lény. a rex is falkában vadászott. a T-rex paszívdögevő volt, vagyis HA talált egy dögöt ami ehető megette, vagy a kisebb ragadozókat elzavarta a zsákmánytól. ilyenek pl ma az oroszlánok -
Dakkon #1518 nehéz kértdés. ha a méret alapján kérded, akkor lehet h a t-rex, de sztem (filmek, meg olvasás alapján) szerintem sokkal inkább a Velociraptor a "király". főleg ha igaz, h a t-rex igazán dögevő volt. a velociraptor viszont csapatjátékos, és vérszomjas. sztem inkább ő. van a velon kívül még "hasonló felépítésű állatka"? -
garex #1517 bocs hogy későn szoltam.de tegnap pl. az emlősük fejlődéséről volt szo az emlősszerű hüllőktől stb.
minden rész másról szól néha ősemberről néhá dinosaurusokrol ,pterosaurusokrol,plesiosaurusokrol ősi emlősökről sőt a legősibb állatokrol is -
W B #1516 mért csak most szolsz?
és mi van benne? -
garex #1515 bár láttam már a legtöbbet de teccenek .Amúgy valaki szokta nézni az RTL-t szombaton reggel 6-kor? mert az :Egy eltünt világ (Paleoworld)c. film szokott menni -
W B #1514 na ezeken az üregi kis hüllőkön (nem dínók, de attól még érdekes) -
W B #1513
ezeken az üregi görcsökön behaltam -
W B #1512 Gigantosaurus vs Argentinosaurus
egyik legfélelmetesebb dínó, mégis míly barátságos...
dínók elött