Dinoszaurusz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AotS
Laza szimuláció egy óriási aszteroida becsapódásáról
http://www.youtube.com/watch?v=3JHdYBet_4Q&eurl=http://www.sosyalmekan.com/blog/index.php

[bannert a modok elfelejtették betenni? <#sir>]

The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive

Ja, akkor nem szoltam.<#wow3>

B0B0
A topic címe Dinoszaurusz

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Meg tutommal Dinosaurus és nem Dinoszaurusz

B0B0
😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Hát, õ-õ, lehetne rá még egy T-rex

B0B0
Miért kár az?

Addig míg nincs jobb. De amúgy ez szuper!
Csak az a kár, hogy csak Parák vannak rajta.

B0B0
Ez gyönyörû!!!!!!

Emberek! Betegyem?

AotS
Próbáltam valamit összevágni ezekbõl a képekbõl... nem sikerült túl jól... :/
Csináltam egy ilyen szimplát.

Nem tudom. Azért még várom az ötleteket.

Bocs.

B0B0
Nézz vissza a topic elejére. Ott rengeteg szép kép van.

Mellesleg nem Terosaurus hanem Pterosaurus

Hoppá a T-rexet kihagyatm😞
Egy jó rexszes kép:

Ehez nem értek😞
De van egy ötletem bele telik egy kis idõbe, de ha tényleg jó ebben azaz ember akkor überjó banert csinál nekünk.
Nos és feldobok pár képet, hogy ezekbõl legyen csinálva de ti is adjatok, képet
Nos ezek:

Ebbõl az anya tricit a kicsinyével.

De még repülõ Terosaurusok, és tengeri hüllõk is kellenének.

FrezeR
támogatom 😊

B0B0
Annyira sajnos nem látogatott, de ha gondolod csinálj egyet és beteszem

Ennek a topiknak kéne egy baner. Nem?

B0B0
Semmi baj 😊

AotS
Eh, félreértettelek 😊
#490-et és #495-öt törölni a jegyzõkönyvbõl.

B0B0
Nem is a csontok a kamu, hanem a méretük, amiket mondtak. Ezt nem tudod a fényképrõl meállapítani. Már korábban is gyanús volt mindenkinek, hogy egyik foton sincs méretviszonyítási tárgy

AotS
Most komolyan, WTF? O.o

AotS
Hát nemtom... ezek 1915-ben készült fényképek, és a müncheni Paläontologische Staatssammlung archívjából kerültek elõ.
És a csontok a képen elég egyértelmûen Spinosaurusból vannak.
A Spinónak azért elég jellegzetes vonásai vannak. Furcsának találnám, ha hamisítanának pár csontot és az évekkel késõbb elõkerült leletek pont ugyanolyanok lennének.

Az más kérdés, hogy a Stromer-féle fényképekbõl nemigazán lehet meghatározni az eredeti Spino méretét.

a ParaWorld

B0B0
Fénykép alapján ne döntsd el szerintem. Fõleg a mai világban a fénykép... 😊

Nem t-rex, az európában nem élt. Õshonos európai dínó maradványokat. Igaz a ragadozókba akartak kezdeni...
Mért Ha van egy okos Compid, adszneki bombát és ógy hejezi el a célpontra, hogy az ellenség még észre se tudja igazán venni...

AotS
WTF? O.o

AotS
Errõl még nem hallottam, hogy hamisítvány lett volna. Épp a múltkor kerültek elõ azok a fényképek az eredeti leletekrõl amiket Stromer 1912-ben talált, szerintem azok valódiak.

FrezeR
aztán klónoztak volna egy trex sereget? <#ticking> azért igy durva belegondolni..hm bármi okuk lett volna rá!

Az egy fiatal Spino csont volt.

Amúgy halotátok, hogy a nácik találtak nem megkövesedet dínó csontokat, és hogy "klonozni" akartak?

B0B0
"Ez arra az egy leletre épül, ami a II. VH-ban megsemmisült, arról meg már kiderült, hogy kamu volt."

Evvel arra céloztam, hogy kiderült, hogy hamisítvány volt a lelet

A Spino sérülékeny volt és lasu.

AotS
"Na ja, de akkor is egy béna nagy négylábon járó hal/dög fogyasztó"

Nem igazán tudom szegény Spinót négy lábon elképzelni. Annyira azért nem hosszúak azok a mellsõ lábak.
A halevés mellett meg elég valószínû, hogy vadászott is.

"Ez arra az egy leletre épül, ami a II. VH-ban megsemmisült, arról meg már kiderült, hogy kamu volt."

?

"A Spino kb. akkora volt mint egy allosaurus."

Anno én is linkeltem egy hírt amiben arról írtak, hogy a legújabb mérések szerint 16-17 méteres és 8 tonnás is lehetett.

"Nem kell mindent elhinni a Jurassic Parkból!"

Ezzel viszont nagyon egyetértek 😊

B0B0
Ez arra az egy leletre épül, ami a II. VH-ban megsemmisült, arról meg már kiderült, hogy kamu volt. A Spino kb. akkora volt mint egy allosaurus.
Nem kell mindent elhinni a Jurassic Parkból!

A Spino a lemeze miat sebezhetõ volt. És az õ külön csoportja (Spinosauridea) a közép krétára ki is halt.

AotS
Érdekes így egymás mellett látni õket 😊
A T. rex picit masszívabbnak tûnik, mint a Spino.

Hármas!<#eplus2>
A Rexnek több jut a zöld pacáából.

FrezeR
jó kis páros 😊

Nos a Spino kezei huszúak voltak és 4 lábon járt. A kezeivel a halakat ragadta meg.

B0B0
Nos, ha csak a testméretre gondolunk, akkor a T.Rex

Meik volt az erõsebb a T-rex vagy a Spino?

B0B0
Édes. Olyasmi mint a Massopondylus, csak az prosauropoda volt 😊

AotS
Új faj, egy aranyos kis szigetlakó törpe sauropoda. Europasaurus holgerinek hívják, és Németországból felsõ jurakori rétegeibõl került elõ. Legalább 10 példány maradványait találták eddig, a fiatalok 1,7, a felnõttek 6,2 méteresek.

AotS
Thx! 😊

Helcat
Boldog szülinapot, AotS!😊

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

AotS
Köszi! 😊

FrezeR
boldog szülinapot szintén! 😊

B0B0
Ez a smile de nagy! 😊))

AotS