Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://dino.lm.com/media/graphics/transparent.gif
Tollas T-rex
Na de akkor
A Jurassic Park Operation Genesis-hez én és egy másik ember szeretnénk csinálni egy modot. Amiben javítanának a játékhibáka, a játékot eközben lefordítanánk, illetve uj fajok! Köztük a lent látható Tapejara. Igen tengeri hüllõk is leneének csak az a gond az egészel: Kellene minimum egy profi programozó ki ért ehez és egítene nekünk mi ehez nem értünk az a baj.
ja és fizetni sem tudunk
A Jurassic Park Operation Genesis-hez én és egy másik ember szeretnénk csinálni egy modot. Amiben javítanának a játékhibáka, a játékot eközben lefordítanánk, illetve uj fajok! Köztük a lent látható Tapejara. Igen tengeri hüllõk is leneének csak az a gond az egészel: Kellene minimum egy profi programozó ki ért ehez és egítene nekünk mi ehez nem értünk az a baj.
ja és fizetni sem tudunk
hm. Kösz!
De amúgy a rajzom mien?
Danke!
A Walking With Dinosaurs Tapejara adatlapja szerint 1 m hosszú, 5 m szárnyfesztáv, 50 kg, hal/dögevõ.
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive
kösz!
és akkor a suly, 15-20kiló, táplálék növényitérmések, És alsó kréta.
és akkor a suly, 15-20kiló, táplálék növényitérmések, És alsó kréta.
Asszem 1 méter hosszú és kb. 3 méter a fesztáv
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Tudom, kicsit rossz minõségü, hisz net kamerás. De mien az én Tapejaram?
Ja és a tápláléka mi volt?
Szerintem gyümölcs, bogyók. A Csõre nem alkalmas a halak elkapására.
Szerintem gyümölcs, bogyók. A Csõre nem alkalmas a halak elkapására.
Na akkor a gond Ilyenek miat mostasnság, majd gyakran jövök:
Testöm:
Élõhely:
Mikor élt:
Testhosz:
Szárnyfesztávolság:
Nya és ezt most a Tapejara miat. Ezeket nem tudodm, csak annyit, hogy alsókréta többit csak sejtem.
Õ az:

Testöm:
Élõhely:
Mikor élt:
Testhosz:
Szárnyfesztávolság:
Nya és ezt most a Tapejara miat. Ezeket nem tudodm, csak annyit, hogy alsókréta többit csak sejtem.
Õ az:

Fontos kérdés:
A Tapejara Hány méter hoszú, és hány méter volt a feszávolsága?
A Tapejara Hány méter hoszú, és hány méter volt a feszávolsága?
Én se
Két tengeri kígyó kutató ugylett, hogy ültek a kocsiban a tenger parton, és pont kiemelkedet egy vízbõl, betojtak, igaz azóta fanatikus kutató.
De a Dinosaurusok, és atengeri hullõk, meg mikr repülnek (repültek) Azok melegvérüek melegvérüek voltak
Két tengeri kígyó kutató ugylett, hogy ültek a kocsiban a tenger parton, és pont kiemelkedet egy vízbõl, betojtak, igaz azóta fanatikus kutató.
De a Dinosaurusok, és atengeri hullõk, meg mikr repülnek (repültek) Azok melegvérüek melegvérüek voltak
Én nem a mesékbõl merítek tudást, hanem tudományos biznyítékokból...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Nos szerintem:
Dinosaurusok a ma is élõ dínó fajok (madarak) és a kihalt fajok ra lehet osztani.
Továbba a Peteranodon félék
Az Ichtiosauriák
A Plesio és Pliosauriák (a ma is élõ fajok PL: Nessi)
"Tengeri szörnyek" egy jó része ilyen a sarkok környékén élõ tengeri kígyó. De ezeket még lehetetlen be azonosítani még megcáfolhatat bizonyíték nincs.
Illetve a (khm) sárkányok. elvileg egy kitömöt bébi példány létezik. A Prágai Strahavai kolostorban. De ezt nekem is csak mondták. Mi igaz belõle jó kérdés.
Dinosaurusok a ma is élõ dínó fajok (madarak) és a kihalt fajok ra lehet osztani.
Továbba a Peteranodon félék
Az Ichtiosauriák
A Plesio és Pliosauriák (a ma is élõ fajok PL: Nessi)
"Tengeri szörnyek" egy jó része ilyen a sarkok környékén élõ tengeri kígyó. De ezeket még lehetetlen be azonosítani még megcáfolhatat bizonyíték nincs.
Illetve a (khm) sárkányok. elvileg egy kitömöt bébi példány létezik. A Prágai Strahavai kolostorban. De ezt nekem is csak mondták. Mi igaz belõle jó kérdés.
Ez én is így gondolom, hogy a dinoszaurusz mint rend, nem hüllõ volt, hanem egyenértékû csoport azokkal, vagy a madarakkal, vagy halakkal, magyarán gerinces törzs
Ja és ha melegvérüvolt akkor már nem hüllõ. Inkább a hüllõk "modern" változata Melyek melegvérüek. de hát kihaltak...
Kis hír, nem dínó, csak az egyik rokonuk.
Szerintem mint a dinosíurusok, melegvérüekvoltak, de ott írtósokat kellet kajálni nekik, hogy a testhömérsékletüket, fent tartsák.
Szerintem mint a dinosíurusok, melegvérüekvoltak, de ott írtósokat kellet kajálni nekik, hogy a testhömérsékletüket, fent tartsák.
Nos Nem rég látam a neten egy JP1-2-3 + egy valószinüleg egy játékból való össze vágást. De volt egy rövid rész ami egyik sem!
Azon a rövid részen egy acél lemezes padlózatot lehetet látni, amit aztán alulról valami felök több méter hoszon miközben az acél lemezek alat halad (valszeg fut) aztán a kezeit felrakaj. Eddig tartot. Az acél lemezek között zöld fény szürõdöt be.
Tudtommal ez egyik JPben sem szerepel és teljesen ugyan az az élethûségvolt mint az eddigi JPék, azaz nem játékból való volt. (delehet, hogy tévedek)
Azon a rövid részen egy acél lemezes padlózatot lehetet látni, amit aztán alulról valami felök több méter hoszon miközben az acél lemezek alat halad (valszeg fut) aztán a kezeit felrakaj. Eddig tartot. Az acél lemezek között zöld fény szürõdöt be.
Tudtommal ez egyik JPben sem szerepel és teljesen ugyan az az élethûségvolt mint az eddigi JPék, azaz nem játékból való volt. (delehet, hogy tévedek)
Szerencsétlen
Ó, basszus... Rossz topik. Szorry... <#zavart2>#zavart2>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez hogy jön ide
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kacsa, mert ha igazi lenne a kor az emberkékbõl nem sokmaradt volna.
Mitt vársz egy ilyen állattól? Lehet hogy hím, és akkor a nõstény nem ilyen "csicsás"
Túlságosan csiribiri
Ja
Meg vagytok elégedve ezzel az ábrázolással? én igen.
Meg vagytok elégedve ezzel az ábrázolással? én igen.
Na lehete találgatni
Ja amúgy olvastam:
2003ban egy szigetren (nevét nem tudom) Az öslakók kutyáit 3m magar szürke tolu-vagy szõri kétlábonjáró A fejformájuk a kutya és az aligátor fejforma közt van, kinézetü állatok riógaták és eték meg. Még a rendõrséget is bevonták a keresésbe (a katonaságra nem emlékszem) de nem találtak semmit, de az egész szigetet átkutaták. Úgy tûnik adigra elúsztak onan.
2003ban egy szigetren (nevét nem tudom) Az öslakók kutyáit 3m magar szürke tolu-vagy szõri kétlábonjáró A fejformájuk a kutya és az aligátor fejforma közt van, kinézetü állatok riógaták és eték meg. Még a rendõrséget is bevonták a keresésbe (a katonaságra nem emlékszem) de nem találtak semmit, de az egész szigetet átkutaták. Úgy tûnik adigra elúsztak onan.
De szemetek a magyar mukival 😞
Igen az magyar<#integet2>#integet2>
A Videókat is nézdmeg! Szupi game lesz.
A Videókat is nézdmeg! Szupi game lesz.
DE nem a meteor miat haltak ki
Szupi!
Igen, de az õ aszteroidájuk jóval kisebb volt, mint ez 😊
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive
A Dínók egy része (atöbbi ma is él) 64 millió 700 000 ével ezelött halt ki. Vagyis a meteor becsapódás után még 300 000 évig éltek.