Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na miez?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én a Londoni Természettudományi Múzeumban voltam (kétszer is már) de meg kell mondjam, hogy másodszorra már nem voltam elájulva
Amúgy meg a Mecsekben is vannak dínó leletek. Azthiszem Gorgosaurus vagy mi.
egy három szintes épület, múzeum és tudományos mûhely egyben
volt egy rész ahol üvegen keresztül lehetett nézni a preparátorok munkáját, a csaj éppen faragta le a meddõ kõzetet, mellette gipszel bevont fosszíliák, amiket tengeren túlról küldtek
amúgy a dínótojástól a "hogyan maradtak ránk a leletek"-ig, a lábnyomoktól a kihalásig, az akkori növényektõl a vizi élõlényekig minden megtalálható volt
gondoltam milyen jó lenne itthon is egy ilyen múzeum, de találtam ott egy Európa lelõhelyei térképet ami a Kárpát-medencére semmit sem mutatott, persze nekik könnyû ott a hegyek között, voltak is kirakva helyben talált csontvázak, de így is sok csont Montana-ból való + egyéb helyekrõl
felcsigázott a látvány rendesen, igyekszem majd mélyebben belemászni a témába
De én ÉLÕ dínót akarok látni!!! magyarán mennyek hátra a baromfiudvarba<#sir>#sir>
még néhány kép elérhetõ a galériámban
<#banplz>#banplz>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
<#boxer>#boxer>
Peruban találták õket. Ha joltudom 2000 évesek
Semmi eksztra csak amitt meglehetet csinálni.
<#violent>#violent><#falbav>#falbav><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#ravasz1>#ravasz1><#violent>#violent><#phone>#phone><#beka2>#beka2>
Azt amitt meglehet csinálni azt megcsináljuk remélhetõen egy hétmmulva kiadjuk kezünkközül.
Bill Gats
Liopleurodon.
Kronosaurus.
Musasaurus
Ichtyosaurus.
Shonisaurus.
Plesiosaurus.
Peteranodon.
Tapejara
Quetzalcoatlus.
Ornithocheirus.
Oviraptor.
Lambeosaurus.
Magyarosaurus (Hungarikum!).
Compsognathus.
Apatosaurus.
Iguanodon.
Kétes fajok:
Baryonyx.
Saltasaurus.
Minmi.
Muttaburrasaurus.
Protoceratops.
ezek a tervezet fajok, a kétes fajok azok nem biztosak, hogy lesznek.
Szerintem jobban jársz, ha a játék topikjában nézel modderek után...
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive