61
  • lovagregeny
    A saw 2.
    Bár az emberek vészhelyzet esetén (nomeg amúgyis) igen ostován tudnak viselkedni, hihetetlen, hogy semmi összetartás nincs közöttük a túlélésért. Pedig ha valamikor akkor most össze kellene fogniuk.
    Az egész játék agyszülöttével kapcsolatban, aki bár amúgy halálos beteg és nincs mit veszítenivalója, nagyon valószínünek tartom, hogy egy török kínzási teknika fél óra alatt feloldotta volna a nyelvét. Egy embert napokon, heteken át is játszva lehet kínozni. Megfelelő ellátás mellett, élete végéig, vagyis sok évig is.
  • lovagregeny
    A van helsing jó film, sokat veszítesz vele. Fantázia egyvelegeit összekovácsolták egy filmbe, a jó és a rossz küzdelmébe. Vonzzalmak, csalódások és meglepetések jellemzik eme remekművet.
  • NEXUS6
    Az indexen mostanában én sem olvasok kritikákat. Kicsit elegem van abból a pszeudóértelmiségi fanyalgásból, amit ott művelnek.

A vanhelsingre a mai napig nem vitt rá a lélek hogy megnézzem. A Bram Stoker alakjának az ilyetén való megcsúfolását kicsit súlyosnak érzem. Ez olyan Piroska vs. Farkas szint, amit vasárnap délelött 10-kor nyomatnak a Kartún netwörkön. Másnapos fejjel egy sörrel a kézben még éppen élvezhető afterolásként, jókat lehet rá böfögni, meg röhögni, de józanul sajna nem fogyasztható. ;)))

Visszatérve a Firécre. Ez a máfaj ez ilyen, és ebben a műfajban eddig ez a király. Ezen fanyalogni olyan mintha valaki Travoltát cikizné a Ponyvaregényben nyújtott alakitása miatt. Égő.
  • norti
    Na végre, kezd tényleg kritikához hasonlítani a kritika :D Most nem azért mondom, mintha nekem tetszett volna a film (és ezért szimpatizálnék most az íróval), jó, jó volt, elsőnél semmiképp sem jobb, bár durvább ötletek voltak ebben, mégis az előző (hehe...) rész betegebbnek tűnik :)
  • archkoven
    Nekem is tetszett a film, talán nem volt annyira eredeti mint az első rész, de hát nem is lehetett hiszen az alapkoncepción nem változtattak.
    Valami elképesztően szar kritikát kapott mind a két rész az Index-en valami agyalágyult hülyétől aki szerint a Van Helsing ennél sokkal izgalmasabb és félelmetesebb film volt!

Teljesen offtopik de a cikkben említett "szriller"-ről eszembe jutott:
    vajon ki volt az a marha aki itt Magyarországon azzal hülyíti a nyelvtanulókat, hogy az angol nyelvre jellemző th-hangot sz-nek kell ejteni. Semmi köze az sz-hez.
  • ViperNet
    Valóban hátborzongató rész lett (szerintem), az elsőnél meg néha nevettem... na szóval jó volt.
    "És ötleteket se adjunk a jövendőbeli pszichopatáknak :)". <- Ez tényleg elgondolkodtató, és félelmetes, ha belegondolunk ebbe.
  • lovagregeny
    ÉN életem egyik legbetegebb filmjének találom. És ötleteket se adjunk a jövendőbeli pszichopatáknak :)
    De a sikere nem kérdés a műfajkedvelők között.
  • deejayboss
    Meglepve olvastam a kritikát, ami nem is volt annyira kritikus... A Narnia tiprása után, végre névvel fémjelzett cikk, ami olyan, amilyennek szeretném... Köszönet a cikkírónak!!
    Az első rész egész jó lett, pár tényleg csak itt-ott eredeti, de kit érdekel, nem azért ültem be megnézni, hogy közben más filmeken agyaljak, mire emlékeztet...Nem volt égbekiáltó baklövés benne, úgyhogy a frász kitört a végén, a zenéért meg legszívesebben berontottam volna vmi lemezboltba...
    Meglátjuk, ez milyen lett...
  • Venom1986
    Végre egy olyan film ami leköt és elgondoltat és
    amin lehet gondolkodni is egy kicsit,meg lepődni a végén.Egyszóval tetszett mindkét rész lehet hogy
    amiatt mert enyhe cihopata jeleit mutatom...na de kitudja.
    Ja amúgy jó az a két ujj
  • InterestingGirl
    Kiváncsian várom a folytatást év végén!
  • NEXUS6
    Jó kis film, a barátnőm egy félnapig beteg volt tőle;)
  • agyhalál
    Képregény már van. A 2. rész elött adták ki és az előzményeket dolgozza fel.
  • Kis-Bob
    Nekem tetszett...
  • Malbeth
    Ez egy beteg film...beteg 'alkotóktól'.
  • static
    Ez nem fókuszvideo...
  • FeketeFény
    Éljen!
  • Enkil
    szerintem ebből lesz sorozat si meg képregény meg
    fürész cola
  • waterman
    ha ez megtörténne akkor nem hátast hanem rókát dobnék..
  • ReVisor
    Persze, hogy le fogják vetkőztetni, de csak a negyedik részben, és csak a hetvenöt év feletti csúnya nőket. Ezzel is fokozzák a hatást, hátha dobunk hátast.
  • ffxi
    Nincs is jó gádzsi az áldozatok közül, legalább is nem izgultam be 1ik nőneműre sem Talán a nyomozós csaj, de az sem nagy durranmás.

• atlagember
    Legalább előtte levetkőztethetnék az áldozatokat.