Melyik a kedvenc csokid ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár száz évvel ezelött nem voltam még ilyenek, hogy E512 stb.
I love this game!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha 99% kakaó, akkor hogy lehet abba a maradék 1be belerakni azokat az anyagokat, amitöl ilyen alakú marad és nem egy nagy adag por?
Þór vígi þessi rúnar

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
asszem világoskék volt a csomagolása, (talán volt rajt egy kissrác is meg egy pálmafa)
a csoki maga elég vaskos volt telis tele volt kókuszreszelékkel és, négy vagy öt részre lehetett törni szóval nem volt belõle mindenféle rácsvonalakkal kicsorva az anyag mint manapság, képet sajna nem találtam de lehet valakinek beugrik így is...
ja és nagggyon finom volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Persze ott is van sznikersz meg ilyesmik, azok olyanok, mint akárhol máshol.
Þór vígi þessi rúnar
Aztán Milkivé' - Marsot, Snickerst és társait nem szeretem.
Milka alap, plusz vannak néha olyan csokik, amikben nem mogyoró van, hanem olyan kis rizsfelfújt szerûség, na az nagyon finom! 😊
plusz túrórudi, meg az ilyen pénz alakú euro/forint csokik .
plusz #2
édességek közül még szeretem azt a fincsi, asszem osztrák vagy német gumicukrot, amit ha az ember sokáig szopogat, elkezdi facsarni a nyelvét. Nyámi 😄.
<#finom>#finom>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

(kókuszosba is finom)