Melyik a kedvenc csokid ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
én a Tbi csokit szeretem<#finom><#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

I.C.ram
Hogyhogy hogy?? Megolvasztják, majd az öntõformában megköt. Nem kell ehhez semmilyen más anyag...

Pár száz évvel ezelött nem voltam még ilyenek, hogy E512 stb.
I.C.ram
Kegyetlen rossz. Ettem már 100%osat is. Olyan mintha evõkanállal ennéd a kakaóport. Borzalmas, és utána muszáj inni...
flippy
én nem szeretem az étcsokit...csak a tejcsokikat😊
és a kedvenc a Milka<#finom>

Amadeus
Mars

Iori
annak ellenére hogy nem szerettem a csokit, múltkor kaptam egy Milka Glück nevezetû csokit és olyan fura érzés volt 😄 Úgy érzzed mintha a pattogna vmi a szádba miután megetted, ilyet evett már vki?

I love this game!

Iori
ilyen volt otthon, nem mertem belekóstolni 😊

I love this game!

Timbo
Tibi csoki (ugy híjják)😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Bandee1987
Én pl. imádom az étcsokikat

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

White Crisp
JGTC
Rittersport Rum

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

OrioN the S
erõsen 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
Gyanitom énis... 😊

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
Sztem az nem arra van ,hogy megegyék hanem fõzés ,sütés reszelés ....stb célra

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
Keserüek nagyon.
Mongyuk én szeretem. Nekem a 80-assal nem volt bajom.

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
Jah naon szar....én csak 80%-osat ettem ,de már az is fos volt...

Carlos
Amúgy énis szeretem az ilyesmit, de elgondolkodtam.
Ha 99% kakaó, akkor hogy lehet abba a maradék 1be belerakni azokat az anyagokat, amitöl ilyen alakú marad és nem egy nagy adag por?

Þór vígi þessi rúnar

Dichter
Keserû, én már ettem.

Bandee1987
Na, én ezt kóstolnám meg:

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

JGTC
amikor kissebb voltam emléxem hogy anyám hozott mindíg valami kókuszos táblás magyar csokit
asszem világoskék volt a csomagolása, (talán volt rajt egy kissrác is meg egy pálmafa)
a csoki maga elég vaskos volt telis tele volt kókuszreszelékkel és, négy vagy öt részre lehetett törni szóval nem volt belõle mindenféle rácsvonalakkal kicsorva az anyag mint manapság, képet sajna nem találtam de lehet valakinek beugrik így is...
ja és nagggyon finom volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kókuszos.
The FlashBack
torbósrudi!?
a pöttyös az igazi😉

Mogyorós-csokoládé, turórudi!
JGTC
<#vigyor>

Haamtahk

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

visszatérve az egészségességre, inkább eszek csokit mint cukorkát...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Iori
nem szeretem a csokit, mert túl édes :/

I love this game!

Egészmogyorós Milka az a bazi nagy dobozos...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

RaZoK
ez nem komédia topik<#idiota>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Dichter
Nem, mert ez egy csomagolás <#idiota>

JGTC
"ez nem is csoki..." ez egy pingvin 😊

Dichter
Mondjuk hogy desszert.

RaZoK
nem is fagyi 😊

RaZoK
olyasmi 😊

Dichter
Ez nem is csoki....

RaZoK
(kókuszosba is finom)

szlovákoknak is finom a csokija..dely csoki

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

The FlashBack
ez nagyon finom...

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

The FlashBack
jaLoL

Carlos
A tájföldi csoki viszont nagyon szar...
Persze ott is van sznikersz meg ilyesmik, azok olyanok, mint akárhol máshol.

Þór vígi þessi rúnar

The FlashBack
az qurva finom😊😊

merci sztem nagyon finom, csak minden csokiból kevés van benne <#idiota>

Aztán Milkivé' - Marsot, Snickerst és társait nem szeretem.
Milka alap, plusz vannak néha olyan csokik, amikben nem mogyoró van, hanem olyan kis rizsfelfújt szerûség, na az nagyon finom! 😊
plusz túrórudi, meg az ilyen pénz alakú euro/forint csokik .

plusz #2

édességek közül még szeretem azt a fincsi, asszem osztrák vagy német gumicukrot, amit ha az ember sokáig szopogat, elkezdi facsarni a nyelvét. Nyámi 😄.

<#finom>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

JGTC
Csokitó-t is csipáztam de már nincs😞 (abból is különösen a rumost, meg a kókuszost)

JGTC
ázz 😊

Szerintem a csoki nem egészségtelen. Merthát a csokiban kakaó van ami zöldség. Meg cukor is van benne ami a cukorrépából van tehát az is zöldség. Tehát egészséges...<#vigyor1><#zavart1><#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

DEXTER92
Tibitej van benne 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Hanga
Lindt

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

sweech
belga csoki rulz

[Walaki]D`Lair
hmmm...én nem szeretem a csokit, de van hogy megkívánom...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu