Melyik a kedvenc csokid ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyeneket osztogathatnak a mennyországban. :-)
Az karton csokit így, egybe is lehet kérni, ha megnyerném? 😉))
hékásébredj
na igen erre gondoltam én is de nem találtam meg 😊 örülök h meglett 😄 Hány db-ól állhat ez jó isten

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ha már mindenki rá van kattanva a Kit-Katre, mondjuk jogosan 😊 akkor tessék:
Hát nálam nem tartana túl sokáig az biztos. Kit-katben még nem láttam ekkorát, de ha van róla jó képed, kíváncsi lennék. Amúgy van most egy játéka a kit-katnek, amivel lehet nyerni egy egész karton csokit!
hékásébredj
Ilyet láttam kit-katesbe is vhol képen 😄D ezek nagyon kemények... Meddig tarthat egy ilyen 😄

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

ne feledkezzünk meg a jó öreg tobleroneról sem, én egy ilyet választanék belõle:
az tényleg jó.Én amúgy a boci-t annyira nem szeretem.Nálam ha tábla csoki akkor az Milka😊
hékásébredj
Karamell akkor már kitkat, bociból a sztracsis finom nagyon

Willenbrock
Karamelles Boci,2-t egyszerre simán megeszek belõle.

Nem hittem volna,hogy a japánok ennyire Kit-Kat függõek...
Azért Japánig nem fogok elutazni egy csokiért, bármilyen finom is legyen😞 Nem baj maradok az eredeti kit-katnél, abban sem csalódtam még soha😊)
hékásébredj
De 😄 Szerintem csak japánban lehet kapni, vagy 1-2 eltévedt helyen

"ott talán nagyobb eséllyel jutok hozzá"
Miért?csak nem ennyire ritka?😮
tudom én is, hogy Magyarországon nem kapható, de nemsokára elutazom Németországba két hétre, ott talán nagyobb eséllyel jutok hozzá (félre ne érts, nem emiatt utazom ki😊).
hékásébredj
Nemcsoda mivel itthon nem lehet kapni 😊

olyat én még nem is ettem....
hmmm, sportszelet, tuti, és tényleg jó például futás elõtt, vagy után. Nézegettem a kitkateket, nekem egy fehércsokis kellene, fini lehet😊
kuci06
lekjobb 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hékásébredj
Basszus mennyi kit-kat. Én nemtudnék választani 😛

íííí...nagyon jól néz ki.Evett már valaki ilyet?
Az biztos 😉

Bandee1987
most nézem fõsuli közelében van is 1, lehet benézek holnap oda 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Az (illetve aközeli, de ez most nem lényeg, úgyis mindennap a városban vagyok) vagyok, lehet akkor benézek oda 😊

Mollaka
Culinarisban láttam...ha pesti vagy persze😊

Bandee1987
Baaaaszki....ilyet hol lehet venni????

hmmmm....
Kár, h nem lehet kapni! Vagy igen?
bens
az erdélyi házi csoki minden bolti szart üt

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Mollaka

Lehet, hogy bejönne neki, ha nem tartana ki az elvei mellett. De el sem fogadná szerintem!
kicsikacsa23
Kínáls meg vele, be fog neki jönni😉 Ha tényleg küldenek egy rekesszel, akkor meg jut mindenkinek😄

is it okay if i think its lame to dance?

Ha ez így lenne én egész nap Kit Kat-et ennék....de sajnos a fõnök attól még jön! 😞 😊
kicsikacsa23
Ez egyébként nem rossz, így vissaztérve, beküldesz egy ötletet, és jön egy vagon csoki? Láttam, h tivadar.blog-on is kiírta a srác, úgyh akkor még cska nem is kamu. Vicces😊

kicsikacsa23
Van az most is, csak nem oylan jó már, ezért jobb a kitkat, csak roppantasz egyet, ha jön a sátán, és már meg is menekültél😄 Most úgyis tolják ezt a dolgozol, mint egy gép kampányt, akkor pl könnyedén távol lehet tartani a fõnököt😄

a feketemacska pedig maga az ördög

régen volt macskanyelv csoki

kicsikacsa23
Sokáig nem tudták miért olyan sikeres Magyarországon a kit-kat. De rájöttem:

Nézzük a márkanevet! Magyarul ez úgy hangzik, hogy Kitkat. Ez pedig majdnem ugyanaz, mintha azt mondanánk: Kitekat! Vagyis macskaeledel, azaz átvitt értelemben macska. És miért macska? A macska az alvilág örzõje, így ameddig macska van velünk, addig garantált az ördögtelenség. Ennyi.😊

Nekem a kekszes csokoládék a kedvenceim.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

azért nekem jobban bejön a japán kínálat, pl kolbászos rájás kit-kat
Itt van a leírás, össze kell hozni egy jó kis videot és azt beküldeni.
Ezen az oldalon vannak hasonló videok.
kicsikacsa23
Vannak olyan boltok, ahol lehet külföldi import cuccokat kapni, érdemes nyitott szemmel járni.😉 Berreg, hol adnak ingyen csokit?

íme a Nestlé legújjabb dobása!

http://vicc.zug.hu/galeria/kepek/img_1033.jpg
supperlevi
Szerinted valami kisboltban nem lehet itthon kapni ilyeneket?

néztem az oldalon, h lehet nyerni egy karton Kitkat-et, az ellen nem tiltakoznék..😊
Pharaoh
Mo-n csak ezeket kapni: Kitkat katalogus

ezek többsége japán.

Pharaoh
Kitkat Japánban csak most, limited edition:
Jázmin:

supperlevi
És ezeket te hol találtad? Magyarországon van ilyen?

Eloldeszka
<#finom><#finom><#finom>
(a kolbászos kimaradt 😉)
Szép gyüjtemény!!!

Eloldeszka
<#finom><#finom><#finom>
(a kolbászos kimarad 😉)
Szép gyüjtemény!!!