758
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1131395601/11313956011136161150.jpg\")
-
nice:) -
sport2 most! -
Sport 2 now
Scholten-Taylor -
Virgács #435 jó neked én még nem jutottam el versenyre,de tervezem,csak az a baj hogy nem tudom itt a környékemen hol lenne rá lehetöségem.Te pesti vagy mi?Ott sokkal több lehetösége van az embernek.Steelbe vagy softba versenyztél?Valahol klubtag voltál?Vagy valami nyilt versenyen indultál?ÉN gondolkozok a tagságon, lenne egy klub viszonylag közel,de még így is húzos lenne a bejárás,még az asszonyt puhitanom kell az engedélyért. -
Régebben dobáltam, sőt még versenyen is indultam, de most már csak nézem (ha tudom)! -
Barneveld nekem is egyre szimpatikusabb! -
Virgács #432 Gondolhatod.Volt,hogy az örült Taylornak 109-volt az átlaga.
Barneveldnek meg 106 bárki más ellen elég lett volna,de a power egy gép így Barny nem nyerhetett.Amúgy szimpi nekem ez a Barny fiú,jól játszik.Tegnap is jól nyomta.Remélem ma is jó meccsek lesznek.
Te dobálsz amúgy?Vagy csak nézed? -
Hülye vagyok! Gondolom Taylor!
:)))))) -
Ki nyert??? -
Virgács #429 Szevasztok!
Hát ja nem igazán akarják ismételni a dögök,de igazadvan a pókert meg a billiárdot azt bezzeg igen.Amúgy figyeljétek a sport 2-őt mert a múlthéten kedden is volt 22.45-kor.A Taylor meg a Barneveld mit müveltek már megin az állatok király volt, -
Azt már észrevettem,hogy a Póker játszmákat megismétlik másnap reggel a Sport 1-en de Dartsot még nem láttam. -
Az a gáz, hogy nekem nincs Sport 2-m! -
3:8 -
Sport 2
LLoyd-Taylor
now -
8:6 -
LLoyd-Scholten
now:) -
Virgács #422 Haliho!!
Én is néztem,annyira most nem volt nagy szám,bár tényleg volt egy pár 180-an.
Az a gáz,hogy ilyen marha későn van,alig birok néha fönn maradni,vagy legalább valamikor ismételnék meg d.elött.
A Scholten tényleg vadállatúl néz ki a hullaszállító találó kifejezés.:)
ja azt tudtam hogy a sport2-ön van szerdánként,de gondoltam jobb lenne egyet élőben nézni.
-
most is megy -
jah csak a kiszállókkal vannak a gondok... -
banyek ennyi tripla triplát még nem láttam :) -
Ez a Scholten úgy néz ki mint egy hullaszállító:)
Mardle nincs formában -
nézem -
Sport 2-n most megy:)
Premier league -
Virgács #415 Szevasztok!
Erdeklödnék,hogy esetleg nem tud valaki fehérvár vagy veszprém környékén valamilyen versenyt?Steelt ha lehet.Megnéznék szívesen egyet. -
keményen ittunk + póker ment nem láttam :( -
Barneveld 7:4-es hátrányból felhozta 7:7 es döntetlenre:)
-
Sport 2 -most
verik Taylort eddig -
Nah nézem:) -
most nézitek? nagyon durván nyomják. -
Sport 2-n most megy:) -
criket de nem a szokott számokkal, amíg nem fognak meg a játékosok 7 mezőt, addig folyamatosan változnak, délután sikerült az 1-est is megfogni, úgyhogy azzal pontoltunk :) -
Az milyen játék? -
délután ledobáltunk 6-7 kör crazy criket-et, eddig ez a legjobb játék szerintem :) -
Monoton #405 -
szal ilyen van nekem:
-
ti mivel dobáltok? nekem egy régi Aztec készletem van, de az új se tűnik rossznak:
-
sport 2 now!!!!!!!!!!!4 -
nézem:)
tékelő... -
Monoton #400 most Sport2 Darts Anderson&Jenkins -
nem indul csak amatőr szinten nyomja kocsmákban
nekem a bull nem megy de a többit kidobom ha kell :D