758
-
#398 Haverod nem indult a versenyen?
És neked hogy megy? -
#397 Én se nagyon látok közvetítést sehol:( -
#396 amúgy suli után a haverokkal minden nap dartsozunk
ha odafigyel az ember elég jókat dobál
haverom ha kell 10-ből 7 BULL-t dob o.O -
Monoton #395 Mostanában nem láttam Darts közvetítést :( -
#394 én akarok venni darts tűket mert van egy jó kis klub ahol lehet dartsozni -
#393 KIHALT A FORUM SRÁCOK!pedig jonak indult!bár nem követem most a dartsot már ha egyáltalán mostanában van :) -
#392 Én nem tudom. -
#391 és mi a nyeremény? -
FiReBoY #390 Az a bjaom (most nézem) hogy amin részt veszel az egy országos körjáték, amiről sajnos már én lekéstem, pedig indultam volna. És nincs más verseny a közeljövőben... Pech. -
#389 Köszi!
Elég nehéz lenne leírni...! Nyújtott kézzel 'becélzod' a dart közepével azt a helyet ahova dobni akarod, aztán egy lendítéssel tripla húsz! :))) Ha oldalról nézzük akkor / így áll a dart a kezedben! Így gondolom nehéz elképzelni! Egyébként én sem gondoltam mikor először láttam, hogy hatásos technika, de mégis ezzel lettem 3.! -
#388 Miskolcon egy középiskolában volt.
Hát nem dobáltak 180-akat, de azért a jobbak minden körben minimum 50 körül dobáltak! Azért persze akadt köztük olyan is, aki lehet, hogy most játszott ilyet először! A megyei keményebb lesz, de addig még van egy kis időm felkészülni!
-
#387 Grat hozzá!
Írd már le az új technikádat
thx
Én eleinte túl erősen dobtam ezért sok ment mellé.Aztán elkezdtem gyengébben dobni,inkább ejteni.Így egy kicsit jobb -
FiReBoY #386 Hol volt ez helyileg? Mennyire voltak lámák az emberek? -
#385 Nem csak simát! Az volt meghírdetve, hogy csak a döntő lesz duplakiszállós, de a végén valamiért azt is simával játszották! Amúgy 501-est! -
FiReBoY #384 Dupla kiszállós 501-et játszottál? -
#383 3. lettem, kb 25-30 emberből! Nem tudom, hogy csináltam, mert itthon elég szarul dobáltam, bár most beújítottam egy technikát és egymás után jöttek a huszak, meg triplák! A döntőbejutásért játszottam, amikorra már annyira elfáradtam, hogy 1 körben alig értem el a huszat (Néha még a számoló bíró is röhögött)!
Ha az utolsó meccsen egy kicsit jobban koncentrálok, akkor döntős lehettem volna, de ahhoz képest, hogy nemrég kezdtem...!
Bejutottam a megyeibe, remélem ott is így, sőt jobban fogok dobálni! Jó volt, ha tudtok ti is induljatok valami versenyen!!! -
#382 Mégis indulok a versenyen, de nem önszántamból! Benevezett a tanár, mert azt hitte, hogy én biztosra mondtam és már nincs visszaút!
Jujjj de kifogok kapni!
:((( -
#381 láááááááál
én csoda ha két tripla huszast dobok
következőn indulj -
#380 Ma majdnem megvolt a 180!!! Első két dobásom tripla húsz, aztán meg csak egy huszas...!
Amúgy nem megyek a versenyre, mert még túl ingadozó a "tehetségem", egyszer jól, egyszer meg szarul dobálok! Majd a következőn indulok! Ja, azért kössz a bátorítást! -
#379 Szerintem is indulj aztán meg majd írd le,hogy milyen volt. -
FiReBoY #378 Ilyen versenyeken sokat lehet tanulni a nagyoktól, szerintem egy próbát megér. -
Monoton #377 Sztem indulj!
NEm veszíthetsz semmit! -
Carti19 #376 Nyert Taylor, mitöbb, a döntőtt is nyerte 16- 4-re vagy 5-re... :) -
#375 Ma a suliban embereket hívtak darts-versenyre, ami a Miskolci középiskolák között folyik! Ez országos, vagy csak miskolci verseny lehet? Ti hallottatok valami ilyesmiről?
Nem tudom, hogy induljak-e rajta, mert végülis csak 1 hete kezdtem! -
#374 valaki nemtudja hogy tegnap a premier ligában [23/24] elődöntőben phill taylor nyert-e? holnap döntő. qurva élő focimecs miatt elhúzódott éjfélig az adás... -
#373 Ez a 2006.január 11-i állás! -
Monoton #372 ez már a VB utáni!!! ? én ugy tudtam Taylor átvette a vezetést! -
#371 Világranglista:
01.- 575 pont - Colin LLOYD /angol
02.- 545 pont - Phil TAYLOR /angol
03.- 449 pont - Roland SCHOLTEN /holland
04.- 449 pont - Ronnie BAXTER /angol
05.- 432 pont - Peter MANLEY /angol
06.- 432 pont - Wayne MARDLE /angol
07.- 423 pont - Kevin PAINTER /angol
08.- 407 pont - Andy JENKINS /angol
09.- 391 pont - Denis OVENS /angol
10.- 387 pont - Mark DUDBRIDGE /angol
... -
FiReBoY #370 Nézni kell abban a jobb oldal kis mezőben (a TV-ben), hogy mi van a fejlécében. Van olyan pl hogy best of 12 legs, best of 11 sets, stb. Ezen függ. -
#369 Tesómmal játszok és nem tudom hány szettet kell nyerni, hogy vége legyen a játéknak? Ezt már a vb alatt sem értettem. Volt mikor 6-4-nél vége volt, de volt olyan is amikor 7-0-ig játszottak?!
-
#368 nem vagy egyedül
csak gyakorolj -
#367 Ma végre már elkezdhettem a dartsozást és eddig 132 a rekordom! De persze nem sűrűn megyek még 100 fölé sem!
sssssszzzáááááááázzzhhhhaaaaaaaarrrrmmmmmmiiiiiinnnnnncccckkkkeeeeeettttőőőőőőő!!!!!
:DDDDDDDDDD -
#366 lol jol tolják :DDD -
Monoton #365 VB elődöntő :D -
Monoton #364 Az Eurosport on most nő uralom a tábla előtt :DDDDDD -
FiReBoY #363 Pontosan. :) -
Netam #362 A tábla közepe 173 cm magasan van és 237 cm-ről kell rádobni. -
#361 Köszi! Még csak azt akarom kérdezni - mivel holnap után teszem fel a táblát -, hogy pontosan hány centiről kell dobni és hány centi magasan legyen a közepe a táblának a földtől? Gondolom ezek meg vannak határozva. -
FiReBoY #360 Ez egyéni döntés, hogy milyet veszel. Különösebben nem különbözik egymástól a kettő, legalábbis én nem tapasztaltam változásokat. Egyébként valaki szárnynak mondja, de a köznyelvben legtöbbszört tollként, angolul flight-ként fogod hallani. -
#356 Ma vettem én is dobókészletet, 22 grammosat! Elég nehéznek tűnik, de még mondjuk nem próbáltam ki. Ja meg azt akarom kérdezni, hogy fontos-e milyen a végén a 'szárny', vagy mi! Amit adtak hozzá az kicsi tömzsi én meg vettem hozzá vékony hosszukásat! Melyik a jobb?