758
  • Japep
    Haverod nem indult a versenyen?
    És neked hogy megy?
  • desigo
    Én se nagyon látok közvetítést sehol:(
  • Sheva
    amúgy suli után a haverokkal minden nap dartsozunk
    ha odafigyel az ember elég jókat dobál
    haverom ha kell 10-ből 7 BULL-t dob o.O
  • Monoton
    Mostanában nem láttam Darts közvetítést :(
  • Sheva
    én akarok venni darts tűket mert van egy jó kis klub ahol lehet dartsozni
  • asfa
    KIHALT A FORUM SRÁCOK!pedig jonak indult!bár nem követem most a dartsot már ha egyáltalán mostanában van :)
  • Japep
    Én nem tudom.
  • desigo
    és mi a nyeremény?
  • FiReBoY
    Az a bjaom (most nézem) hogy amin részt veszel az egy országos körjáték, amiről sajnos már én lekéstem, pedig indultam volna. És nincs más verseny a közeljövőben... Pech.
  • Japep
    Köszi!
    Elég nehéz lenne leírni...! Nyújtott kézzel 'becélzod' a dart közepével azt a helyet ahova dobni akarod, aztán egy lendítéssel tripla húsz! :))) Ha oldalról nézzük akkor / így áll a dart a kezedben! Így gondolom nehéz elképzelni! Egyébként én sem gondoltam mikor először láttam, hogy hatásos technika, de mégis ezzel lettem 3.!
  • Japep
    Miskolcon egy középiskolában volt.
    Hát nem dobáltak 180-akat, de azért a jobbak minden körben minimum 50 körül dobáltak! Azért persze akadt köztük olyan is, aki lehet, hogy most játszott ilyet először! A megyei keményebb lesz, de addig még van egy kis időm felkészülni!
  • desigo
    Grat hozzá!
    Írd már le az új technikádat
    thx
    Én eleinte túl erősen dobtam ezért sok ment mellé.Aztán elkezdtem gyengébben dobni,inkább ejteni.Így egy kicsit jobb
  • FiReBoY
    Hol volt ez helyileg? Mennyire voltak lámák az emberek?
  • Japep
    Nem csak simát! Az volt meghírdetve, hogy csak a döntő lesz duplakiszállós, de a végén valamiért azt is simával játszották! Amúgy 501-est!
  • FiReBoY
    Dupla kiszállós 501-et játszottál?
  • Japep
    3. lettem, kb 25-30 emberből! Nem tudom, hogy csináltam, mert itthon elég szarul dobáltam, bár most beújítottam egy technikát és egymás után jöttek a huszak, meg triplák! A döntőbejutásért játszottam, amikorra már annyira elfáradtam, hogy 1 körben alig értem el a huszat (Néha még a számoló bíró is röhögött)!
    Ha az utolsó meccsen egy kicsit jobban koncentrálok, akkor döntős lehettem volna, de ahhoz képest, hogy nemrég kezdtem...!
    Bejutottam a megyeibe, remélem ott is így, sőt jobban fogok dobálni! Jó volt, ha tudtok ti is induljatok valami versenyen!!!
  • Japep
    Mégis indulok a versenyen, de nem önszántamból! Benevezett a tanár, mert azt hitte, hogy én biztosra mondtam és már nincs visszaút!
    Jujjj de kifogok kapni!
    :(((
  • desigo
    láááááááál
    én csoda ha két tripla huszast dobok

következőn indulj
  • Japep
    Ma majdnem megvolt a 180!!! Első két dobásom tripla húsz, aztán meg csak egy huszas...!
    Amúgy nem megyek a versenyre, mert még túl ingadozó a "tehetségem", egyszer jól, egyszer meg szarul dobálok! Majd a következőn indulok! Ja, azért kössz a bátorítást!
  • desigo
    Szerintem is indulj aztán meg majd írd le,hogy milyen volt.
  • FiReBoY
    Ilyen versenyeken sokat lehet tanulni a nagyoktól, szerintem egy próbát megér.
  • Monoton
    Sztem indulj!

NEm veszíthetsz semmit!
  • Carti19
    Nyert Taylor, mitöbb, a döntőtt is nyerte 16- 4-re vagy 5-re... :)
  • Japep
    Ma a suliban embereket hívtak darts-versenyre, ami a Miskolci középiskolák között folyik! Ez országos, vagy csak miskolci verseny lehet? Ti hallottatok valami ilyesmiről?
    Nem tudom, hogy induljak-e rajta, mert végülis csak 1 hete kezdtem!
  • Sil3nt
    valaki nemtudja hogy tegnap a premier ligában [23/24] elődöntőben phill taylor nyert-e? holnap döntő. qurva élő focimecs miatt elhúzódott éjfélig az adás...
  • Japep
    Ez a 2006.január 11-i állás!
  • Monoton
    ez már a VB utáni!!! ? én ugy tudtam Taylor átvette a vezetést!
  • Japep
    Világranglista:

01.- 575 pont - Colin LLOYD /angol
    02.- 545 pont - Phil TAYLOR /angol
    03.- 449 pont - Roland SCHOLTEN /holland
    04.- 449 pont - Ronnie BAXTER /angol
    05.- 432 pont - Peter MANLEY /angol
    06.- 432 pont - Wayne MARDLE /angol
    07.- 423 pont - Kevin PAINTER /angol
    08.- 407 pont - Andy JENKINS /angol
    09.- 391 pont - Denis OVENS /angol
    10.- 387 pont - Mark DUDBRIDGE /angol
    ...
  • FiReBoY
    Nézni kell abban a jobb oldal kis mezőben (a TV-ben), hogy mi van a fejlécében. Van olyan pl hogy best of 12 legs, best of 11 sets, stb. Ezen függ.
  • Japep
    Tesómmal játszok és nem tudom hány szettet kell nyerni, hogy vége legyen a játéknak? Ezt már a vb alatt sem értettem. Volt mikor 6-4-nél vége volt, de volt olyan is amikor 7-0-ig játszottak?!
  • desigo
    nem vagy egyedül
    csak gyakorolj
  • Japep
    Ma végre már elkezdhettem a dartsozást és eddig 132 a rekordom! De persze nem sűrűn megyek még 100 fölé sem!
    sssssszzzáááááááázzzhhhhaaaaaaaarrrrmmmmmmiiiiiinnnnnncccckkkkeeeeeettttőőőőőőő!!!!!
    :DDDDDDDDDD
  • asfa
    lol jol tolják :DDD
  • Monoton
    VB elődöntő :D
  • Monoton
    Az Eurosport on most nő uralom a tábla előtt :DDDDDD
  • FiReBoY
    Pontosan. :)
  • Netam
    A tábla közepe 173 cm magasan van és 237 cm-ről kell rádobni.
  • Japep
    Köszi! Még csak azt akarom kérdezni - mivel holnap után teszem fel a táblát -, hogy pontosan hány centiről kell dobni és hány centi magasan legyen a közepe a táblának a földtől? Gondolom ezek meg vannak határozva.
  • FiReBoY
    Ez egyéni döntés, hogy milyet veszel. Különösebben nem különbözik egymástól a kettő, legalábbis én nem tapasztaltam változásokat. Egyébként valaki szárnynak mondja, de a köznyelvben legtöbbszört tollként, angolul flight-ként fogod hallani.
  • Japep
    Ma vettem én is dobókészletet, 22 grammosat! Elég nehéznek tűnik, de még mondjuk nem próbáltam ki. Ja meg azt akarom kérdezni, hogy fontos-e milyen a végén a 'szárny', vagy mi! Amit adtak hozzá az kicsi tömzsi én meg vettem hozzá vékony hosszukásat! Melyik a jobb?