Darts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
REAL MADRID

REAL MADRID
nekem a bull nem megy de a többit kidobom ha kell :D
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
ha odafigyel az ember elég jókat dobál
haverom ha kell 10-bõl 7 BULL-t dob o.O
REAL MADRID
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Elég nehéz lenne leírni...! Nyújtott kézzel 'becélzod' a dart közepével azt a helyet ahova dobni akarod, aztán egy lendítéssel tripla húsz! :))) Ha oldalról nézzük akkor / így áll a dart a kezedben! Így gondolom nehéz elképzelni! Egyébként én sem gondoltam mikor elõször láttam, hogy hatásos technika, de mégis ezzel lettem 3.!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát nem dobáltak 180-akat, de azért a jobbak minden körben minimum 50 körül dobáltak! Azért persze akadt köztük olyan is, aki lehet, hogy most játszott ilyet elõször! A megyei keményebb lesz, de addig még van egy kis idõm felkészülni!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Írd már le az új technikádat
thx
Én eleinte túl erõsen dobtam ezért sok ment mellé.Aztán elkezdtem gyengébben dobni,inkább ejteni.Így egy kicsit jobb
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha az utolsó meccsen egy kicsit jobban koncentrálok, akkor döntõs lehettem volna, de ahhoz képest, hogy nemrég kezdtem...!
Bejutottam a megyeibe, remélem ott is így, sõt jobban fogok dobálni! Jó volt, ha tudtok ti is induljatok valami versenyen!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Jujjj de kifogok kapni!
:(((
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy nem megyek a versenyre, mert még túl ingadozó a "tehetségem", egyszer jól, egyszer meg szarul dobálok! Majd a következõn indulok! Ja, azért kössz a bátorítást!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
NEm veszíthetsz semmit!
REAL MADRID
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Nem tudom, hogy induljak-e rajta, mert végülis csak 1 hete kezdtem!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
REAL MADRID
01.- 575 pont - Colin LLOYD /angol
02.- 545 pont - Phil TAYLOR /angol
03.- 449 pont - Roland SCHOLTEN /holland
04.- 449 pont - Ronnie BAXTER /angol
05.- 432 pont - Peter MANLEY /angol
06.- 432 pont - Wayne MARDLE /angol
07.- 423 pont - Kevin PAINTER /angol
08.- 407 pont - Andy JENKINS /angol
09.- 391 pont - Denis OVENS /angol
10.- 387 pont - Mark DUDBRIDGE /angol
...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
sssssszzzáááááááázzzhhhhaaaaaaaarrrrmmmmmmiiiiiinnnnnncccckkkkeeeeeettttõõõõõõõ!!!!!
:DDDDDDDDDD
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
REAL MADRID
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB