Darts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
criket de nem a szokott számokkal, amíg nem fognak meg a játékosok 7 mezõt, addig folyamatosan változnak, délután sikerült az 1-est is megfogni, úgyhogy azzal pontoltunk :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Japep
Az milyen játék?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Punker
délután ledobáltunk 6-7 kör crazy criket-et, eddig ez a legjobb játék szerintem :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

<#worship>

REAL MADRID

Punker
szal ilyen van nekem:

Punker
ti mivel dobáltok? nekem egy régi Aztec készletem van, de az új se tûnik rossznak:

desigo
sport 2 now!!!!!!!!!!!4
desigo
nézem:)
tékelõ...
most Sport2 Darts Anderson&Jenkins

REAL MADRID

Sheva
nem indul csak amatõr szinten nyomja kocsmákban

nekem a bull nem megy de a többit kidobom ha kell :D

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Japep
Haverod nem indult a versenyen?
És neked hogy megy?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
Én se nagyon látok közvetítést sehol:(
Sheva
amúgy suli után a haverokkal minden nap dartsozunk
ha odafigyel az ember elég jókat dobál
haverom ha kell 10-bõl 7 BULL-t dob o.O

Mostanában nem láttam Darts közvetítést :(

REAL MADRID

Sheva
én akarok venni darts tûket mert van egy jó kis klub ahol lehet dartsozni

asfa
KIHALT A FORUM SRÁCOK!pedig jonak indult!bár nem követem most a dartsot már ha egyáltalán mostanában van :)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Én nem tudom.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
és mi a nyeremény?
Az a bjaom (most nézem) hogy amin részt veszel az egy országos körjáték, amirõl sajnos már én lekéstem, pedig indultam volna. És nincs más verseny a közeljövõben... Pech.

Japep
Köszi!
Elég nehéz lenne leírni...! Nyújtott kézzel 'becélzod' a dart közepével azt a helyet ahova dobni akarod, aztán egy lendítéssel tripla húsz! :))) Ha oldalról nézzük akkor / így áll a dart a kezedben! Így gondolom nehéz elképzelni! Egyébként én sem gondoltam mikor elõször láttam, hogy hatásos technika, de mégis ezzel lettem 3.!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Miskolcon egy középiskolában volt.
Hát nem dobáltak 180-akat, de azért a jobbak minden körben minimum 50 körül dobáltak! Azért persze akadt köztük olyan is, aki lehet, hogy most játszott ilyet elõször! A megyei keményebb lesz, de addig még van egy kis idõm felkészülni!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
Grat hozzá!
Írd már le az új technikádat
thx
Én eleinte túl erõsen dobtam ezért sok ment mellé.Aztán elkezdtem gyengébben dobni,inkább ejteni.Így egy kicsit jobb
Hol volt ez helyileg? Mennyire voltak lámák az emberek?

Japep
Nem csak simát! Az volt meghírdetve, hogy csak a döntõ lesz duplakiszállós, de a végén valamiért azt is simával játszották! Amúgy 501-est!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Dupla kiszállós 501-et játszottál?

Japep
3. lettem, kb 25-30 emberbõl! Nem tudom, hogy csináltam, mert itthon elég szarul dobáltam, bár most beújítottam egy technikát és egymás után jöttek a huszak, meg triplák! A döntõbejutásért játszottam, amikorra már annyira elfáradtam, hogy 1 körben alig értem el a huszat (Néha még a számoló bíró is röhögött)!
Ha az utolsó meccsen egy kicsit jobban koncentrálok, akkor döntõs lehettem volna, de ahhoz képest, hogy nemrég kezdtem...!
Bejutottam a megyeibe, remélem ott is így, sõt jobban fogok dobálni! Jó volt, ha tudtok ti is induljatok valami versenyen!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Mégis indulok a versenyen, de nem önszántamból! Benevezett a tanár, mert azt hitte, hogy én biztosra mondtam és már nincs visszaút!
Jujjj de kifogok kapni!
:(((

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
láááááááál
én csoda ha két tripla huszast dobok

következõn indulj
Japep
Ma majdnem megvolt a 180!!! Elsõ két dobásom tripla húsz, aztán meg csak egy huszas...!
Amúgy nem megyek a versenyre, mert még túl ingadozó a "tehetségem", egyszer jól, egyszer meg szarul dobálok! Majd a következõn indulok! Ja, azért kössz a bátorítást!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
Szerintem is indulj aztán meg majd írd le,hogy milyen volt.
Ilyen versenyeken sokat lehet tanulni a nagyoktól, szerintem egy próbát megér.

Sztem indulj!

NEm veszíthetsz semmit!

REAL MADRID

Nyert Taylor, mitöbb, a döntõtt is nyerte 16- 4-re vagy 5-re... :)

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Japep
Ma a suliban embereket hívtak darts-versenyre, ami a Miskolci középiskolák között folyik! Ez országos, vagy csak miskolci verseny lehet? Ti hallottatok valami ilyesmirõl?
Nem tudom, hogy induljak-e rajta, mert végülis csak 1 hete kezdtem!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sil3nt
valaki nemtudja hogy tegnap a premier ligában <23/24> elõdöntõben phill taylor nyert-e? holnap döntõ. qurva élõ focimecs miatt elhúzódott éjfélig az adás...

Japep
Ez a 2006.január 11-i állás!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ez már a VB utáni!!! ? én ugy tudtam Taylor átvette a vezetést!

REAL MADRID

Japep
Világranglista:

01.- 575 pont - Colin LLOYD /angol
02.- 545 pont - Phil TAYLOR /angol
03.- 449 pont - Roland SCHOLTEN /holland
04.- 449 pont - Ronnie BAXTER /angol
05.- 432 pont - Peter MANLEY /angol
06.- 432 pont - Wayne MARDLE /angol
07.- 423 pont - Kevin PAINTER /angol
08.- 407 pont - Andy JENKINS /angol
09.- 391 pont - Denis OVENS /angol
10.- 387 pont - Mark DUDBRIDGE /angol
...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nézni kell abban a jobb oldal kis mezõben (a TV-ben), hogy mi van a fejlécében. Van olyan pl hogy best of 12 legs, best of 11 sets, stb. Ezen függ.

Japep
Tesómmal játszok és nem tudom hány szettet kell nyerni, hogy vége legyen a játéknak? Ezt már a vb alatt sem értettem. Volt mikor 6-4-nél vége volt, de volt olyan is amikor 7-0-ig játszottak?!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
nem vagy egyedül
csak gyakorolj
Japep
Ma végre már elkezdhettem a dartsozást és eddig 132 a rekordom! De persze nem sûrûn megyek még 100 fölé sem!
sssssszzzáááááááázzzhhhhaaaaaaaarrrrmmmmmmiiiiiinnnnnncccckkkkeeeeeettttõõõõõõõ!!!!!
:DDDDDDDDDD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
lol jol tolják :DDD

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

VB elõdöntõ :D

REAL MADRID

Az Eurosport on most nõ uralom a tábla elõtt :DDDDDD

REAL MADRID

Pontosan. :)

A tábla közepe 173 cm magasan van és 237 cm-rõl kell rádobni.
Japep
Köszi! Még csak azt akarom kérdezni - mivel holnap után teszem fel a táblát -, hogy pontosan hány centirõl kell dobni és hány centi magasan legyen a közepe a táblának a földtõl? Gondolom ezek meg vannak határozva.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ez egyéni döntés, hogy milyet veszel. Különösebben nem különbözik egymástól a kettõ, legalábbis én nem tapasztaltam változásokat. Egyébként valaki szárnynak mondja, de a köznyelvben legtöbbszört tollként, angolul flight-ként fogod hallani.

Japep
Ma vettem én is dobókészletet, 22 grammosat! Elég nehéznek tûnik, de még mondjuk nem próbáltam ki. Ja meg azt akarom kérdezni, hogy fontos-e milyen a végén a 'szárny', vagy mi! Amit adtak hozzá az kicsi tömzsi én meg vettem hozzá vékony hosszukásat! Melyik a jobb?

CHELSEA FOOTBALL CLUB