758
-
Carti19 #478 Hja...nagyon szoros volt de megérdemelte... -
#477 21 db 180-al a győztes végül:
-
#476 Barneveld sokat hibázik...
a kiszállóknál -
#475 Pár miliméter hiányzott.. -
Carti19 #474 ááá, halál izgalom :D -
#473 opárééé
lekéstem:( -
#472 Planet Funk - Chase The Sun -
elizzz5 #471 Tudnátok segíteni fontos lenne??A szurkolók szoktak énekelni egy dalt darts közbe!!Nem tudjátok mi az?Ki az elöadó vagy mi a címe? Nagyon kéne!!
Vmi ilyesmi asszem h : lálálálálálálálálálá hey hey!! :D
-
#470 Taylor nem gecizik :D -
#469 Mindjárt kezdődik a vb döntő!!!
Hajrá Taylor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Carti19 #468 Világbajnokság, SPORT2-n ma és holnapután... -
Carti19 #467 közben kijött 1 játék: PDC World Championship Darts-HATRED :)))))) -
#466 elmondom a lehetőségeket, 1: pár alkalom után megszokja és frankón eljátszogat vele évekig, 2: nem áll rá a keze és akkor megörökli valaki
az ember mindig a saját készletével dob a legjobban, de ha egy készlet jó kialakítású a számára (kényelmes helyen vannak a bordák, jó a súly elosztás, jó a toll formája) akkor ahoz nagyon gyorsan hozzá szokik. -
zazika #465 :D csak tökre aggódok...... :S karácsonyra így nem ajándék lesz hanem temetés, mer szivrohamba elhalálozok..... ma vettem és totál felstresszeltem magam :S -
#464 ugyanaz a menet, minden Harrows cuccon, de az pont az a része a készletnek amit az ember nem szokott cserélni :) -
zazika #463 és ha veszek hozzá másik törzset, akkor honnan tudom, hogy az kompatibilis lesz a szárral? vannak erre vmi számok a dartson? vagy a leírásban? -
zazika #462 csak télleg marha mágneses, bár bullnál nem lehet rossz mert odatapad a másik kettő még ha a dupla 20re céloz is a közepébe megy ;) -
#461 na olyannal még nem találkoztam :)
kétlem hogy ez befolyásolná az aerodinamikáját -
zazika #460 amiken a recék vannak :D -
zazika #459 a törzse mágneses.... -
#458 van a hegy aztán jön a törzs része ami a súlyt adja (nem tom a pontos nevét) és aztán a szár majd a toll, a szár 2 részből van és az mágneses?
ha nem lötyög stb akkor stabilan fog repülni szal jó. -
zazika #457 nem tom mire gondolok :S :D a szár(amibe a hegyet csavarja az ember vagy nem aza szár?) összetapad mer tök mágneses..... -
#456 a toll tartó mágnesre gondolsz?
amúgy a tapasztalat az ember 2-3 alkalom után megszokja a készletet :) -
zazika #455 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Vettem a barátomnak egy darts készletet Harrows magnetic 18g soft 80% wolframos. És teljesen kétségbe estem, hogy mennyire erős a mágnes benne..... :S Aki próbált ilyet, annak bejött? Jónak számít? Én ugyan olvasgattam utána de a mágnesesről semmit nem találtam.... :(
Előre is köszi a segítséget! -
#454 Jól elbeszélgetsz magaddal:))))))) -
#453 Kössz!!! -
#452 Taylor nyert 3-2 -re!!! -
#451 Valaki nézte? Mert én elaludtam...
Ki nyert???? -
#450 úúú
nincs DSFm:( -
#449 Taylor vs. Barneveld >>--> most a DSF-en -
nepster #448 Nem tud valaki olyan szoftvert amit le lehetne szedni és nem demo nem találok sehol.Pl.3d darts professional vagy bármilyen. -
#447 A következő adásban Taylor-Barneveld meccs
mikor lesz? -
#446 Na azt megnéztem volna:) -
#445 Nekem az nincs!
Amúgy a múltkor a DSF-en Pokereztek a nagyok, Taylor, Manley, Mardle,Lloyd...
Szegény Taylor esett ki először, Manley meg nyert! Úgylátszik pokerezni jobban tud mint darts-ozni! -
#444 sport2! -
#443 Kössz :DDD -
#442 grat:) -
#441 grat -
#440 Kidobtam életem első 180-át!
Pedig nem terveztem, dobtam a 20-asra, tripla lett, aztán megint. A harmadik előtt már remegett a kezem,de végül az is benne landolt! -
#439 Taylornak nehéz ellenfelet találni...