Darts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
van a hegy aztán jön a törzs része ami a súlyt adja (nem tom a pontos nevét) és aztán a szár majd a toll, a szár 2 részbõl van és az mágneses?

ha nem lötyög stb akkor stabilan fog repülni szal jó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

nem tom mire gondolok :S :D a szár(amibe a hegyet csavarja az ember vagy nem aza szár?) összetapad mer tök mágneses.....
Punker
a toll tartó mágnesre gondolsz?

amúgy a tapasztalat az ember 2-3 alkalom után megszokja a készletet :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni? Vettem a barátomnak egy darts készletet Harrows magnetic 18g soft 80% wolframos. És teljesen kétségbe estem, hogy mennyire erõs a mágnes benne..... :S Aki próbált ilyet, annak bejött? Jónak számít? Én ugyan olvasgattam utána de a mágnesesrõl semmit nem találtam.... :(

Elõre is köszi a segítséget!
desigo
Jól elbeszélgetsz magaddal:)))))))
Japep
Kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Taylor nyert 3-2 -re!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Valaki nézte? Mert én elaludtam...
Ki nyert????

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
úúú
nincs DSFm:(
Japep
Taylor vs. Barneveld >>--> most a DSF-en

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nem tud valaki olyan szoftvert amit le lehetne szedni és nem demo nem találok sehol.Pl.3d darts professional vagy bármilyen.
desigo
A következõ adásban Taylor-Barneveld meccs

mikor lesz?
desigo
Na azt megnéztem volna:)
Japep
Nekem az nincs!<#rinya>
Amúgy a múltkor a DSF-en Pokereztek a nagyok, Taylor, Manley, Mardle,Lloyd...
Szegény Taylor esett ki elõször, Manley meg nyert! Úgylátszik pokerezni jobban tud mint darts-ozni!<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Punker
sport2!

Japep
Kössz :DDD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
grat:)
Punker
grat

Japep
Kidobtam életem elsõ 180-át!
Pedig nem terveztem, dobtam a 20-asra, tripla lett, aztán megint. A harmadik elõtt már remegett a kezem,de végül az is benne landolt!<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
Taylornak nehéz ellenfelet találni...
desigo
nice:)
Punker
sport2 most!

desigo
Sport 2 now

Scholten-Taylor
jó neked én még nem jutottam el versenyre,de tervezem,csak az a baj hogy nem tudom itt a környékemen hol lenne rá lehetöségem.Te pesti vagy mi?Ott sokkal több lehetösége van az embernek.Steelbe vagy softba versenyztél?Valahol klubtag voltál?Vagy valami nyilt versenyen indultál?ÉN gondolkozok a tagságon, lenne egy klub viszonylag közel,de még így is húzos lenne a bejárás,még az asszonyt puhitanom kell az engedélyért.
Japep
Régebben dobáltam, sõt még versenyen is indultam, de most már csak nézem (ha tudom)!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
Barneveld nekem is egyre szimpatikusabb!
Gondolhatod.Volt,hogy az örült Taylornak 109-volt az átlaga.
Barneveldnek meg 106 bárki más ellen elég lett volna,de a power egy gép így Barny nem nyerhetett.Amúgy szimpi nekem ez a Barny fiú,jól játszik.Tegnap is jól nyomta.Remélem ma is jó meccsek lesznek.
Te dobálsz amúgy?Vagy csak nézed?
Japep
Hülye vagyok! Gondolom Taylor!
:))))))

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ki nyert???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szevasztok!
Hát ja nem igazán akarják ismételni a dögök,de igazadvan a pókert meg a billiárdot azt bezzeg igen.Amúgy figyeljétek a sport 2-õt mert a múlthéten kedden is volt 22.45-kor.A Taylor meg a Barneveld mit müveltek már megin az állatok király volt,
desigo
Azt már észrevettem,hogy a Póker játszmákat megismétlik másnap reggel a Sport 1-en de Dartsot még nem láttam.
Japep
Az a gáz, hogy nekem nincs Sport 2-m!<#rinya>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
3:8
desigo
Sport 2

LLoyd-Taylor

now
desigo
8:6
desigo
LLoyd-Scholten

now:)
Haliho!!
Én is néztem,annyira most nem volt nagy szám,bár tényleg volt egy pár 180-an.
Az a gáz,hogy ilyen marha késõn van,alig birok néha fönn maradni,vagy legalább valamikor ismételnék meg d.elött.
A Scholten tényleg vadállatúl néz ki a hullaszállító találó kifejezés.:)

ja azt tudtam hogy a sport2-ön van szerdánként,de gondoltam jobb lenne egyet élõben nézni.
Punker
most is megy

desigo
jah csak a kiszállókkal vannak a gondok...
Punker
banyek ennyi tripla triplát még nem láttam :)

desigo
Ez a Scholten úgy néz ki mint egy hullaszállító:)

Mardle nincs formában
Punker
nézem

desigo
Sport 2-n most megy:)

Premier league
Szevasztok!
Erdeklödnék,hogy esetleg nem tud valaki fehérvár vagy veszprém környékén valamilyen versenyt?Steelt ha lehet.Megnéznék szívesen egyet.
Punker
keményen ittunk + póker ment nem láttam :(

desigo
Barneveld 7:4-es hátrányból felhozta 7:7 es döntetlenre:)

desigo
Sport 2 -most

verik Taylort eddig
desigo
Nah nézem:)
Punker
most nézitek? nagyon durván nyomják.

desigo
Sport 2-n most megy:)