Darts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello

en is szeretnek venni otthonra dobalgatni.
mit ajanltok kezdetnek?
nezegettem a darts.hu-t de nem tudom mit/mennyiert erdemes.

koszi
desigo
lefényképezhetnéd a pólót...
Sziasztok! Érdekel-e valakit, egy poló, a nemrégiben Lakeside-on rendezett darts wb-rõl? Zöld színû L méretben. Valamint eladnám (egyetemi költségeimet támogatandó) bajnokok autogarmjait. Ted Hanky, Woolfy, Carol Forwood, John Boy Watt, Gary Anderson. Ha valakit érdekel írjon a jahmesz kukac hotmail pont com-ra.
Udvozlet!
Elado (bontatlan) Bulllegend Smartness elektromos darts tabla.
Ajanlatokat a mateka1 kukac gmail.com emailre varom!
jbal
nem húzza oda.tényleg csúszik egy kicsit de normális.azóta már vettem tûset😊

Én is így gondoltam.Nem rossz akkor ha mondjuk a T1-be csuszik az elsõ?Nem huzza oda a többit?Vagy annyira azért nem mágneses?
jbal
a nyíl mágneses végû és tapad a táblához ami fém

Én is pont ugyan így sajnálkoztam:9
Azt hiszem erre szokták azt mondani,hogy tanuló pénz,de ne lett volna ilyen sok a jó annyát😊
Nekem nem probléma a kipattanó,legálább is otthon.Van dobófolyosom osb-bõl,és szönyegpadlóm van,abban nem látszik a lyuk.De volt,hogy a függönybe landoltt,na ennek az asszony nem igazán örült.Egyébként mióta ez a jó táblám van,csak dobó hiba miatt pattanik ki,vagy mert a toll elüti.A melóhelyemen már több gondom volt ,mert ott parketta van,és elég késõn kaptunk észbe a munkatársaimmal,így lett egy jó pár lik,mire szereztem gumi szõnyeget.Ez az átka a steelnek,de számomra elképzelhetetlen,hogy softra játszak.Versenyre is ,csak steelre járok.Egyszerüen nem bírom magam rávenni a softra.

Mágneses?Mármint a nyíl készleted nem ?
jbal
ja én is sajnálom hogy anno mágnesest vettem😄
hát nekem a "védõ"karton már csak azért van ott hogy takarja a lyukakat😄
téééék!!!!😄DD

Végül rászántam magam (szegény perselymalacom bánta)és lecseréltem egy Unicornra😊
Annyi nyûg volt a visszapattanókkal, amik a csempén, vagy az azt védendõ szõnyegen landoltak, hogy megelégeltem. Sajnálom, hogy egyáltalán megvettem azt a korábbi táblát. Jónéhány mûanyagszárat eltörtem, alut elhajlítottam. Csempét, parkettát hosszútávon szétbarmolta volna.
Másnak is azt tanácsolom, ha hasonló problémát okoz a lepattanó nyíl,hogy szánja rá a pénzt. Dísznek sem utolsó egy ilyen darab😊
jbal
kösziiiiiiiiiii ezt akartam tudni😄DDDDDDDDDDDDD

Halihó!
Gábor a drótozással sajnos nem tudsz tenni semmit.Vagy így dobálsz és beletörödsz abba ,hogy folyton kipattan,vagy ahogy emlitetted veszel egy újat.Én is egy harrows drótos táblával kezdtem,ez elég vacak minõségü is volt.Aztán vettem egy winmau union jack táblát,ez is drótos volt,de sokkal jobb minõségû volt a szizál kendere,viszont még mindig lepattantak a nyilak.0-10ezer ft volt mind kettõ.
Most van egy unicorn eclips táblám mint amilyenre a tvben játszanak Taylorék,imádom,csodálatos,komolyan.14000ft volt,de megérte,na látod errõl nem pattan le a nyil.

Van egy idösebb szakkommentátor Õt Berecki Bélának hívják,de nem jellemzõ,hogy megmutatják.
Van Mr.180-an alias Pálinkás Miklós ,Õ szokta kiabálni,hogy száááááááznyolcvaaaaaaaan!!!!!!!!!!! elég jópofa fickó,bár a magán életben azt mondják egy picit nagyarcú.
Sajnos a sport tv embereit nem ismerem,az egyik Miki ugyszintén.
Nevére nem emlékszem de január elsején (vagy 2.án?) mikor a döntõ volt mutatták a 2 kommentátort a sport televizió studiójából 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Sziasztok, csak amolyan hobbiból (otthon unalomûzésre, meg ha barátok átjönnek) vettem fûtáblát.
Harrows alap (club classic) hozzá 20gos (softhoz is jó lesz) készletet.
Kissé bosszantó, hogy mennyiszer (kb. 15-20%) pattan vissza, a drótozásról. Ráadásul azok lennének a triplák/duplák. A földön landolva a csempét is végigkarcolja.
Ha súlyosabb darttal próbálkoznék, gondolom az se segítene sokat.
Lehet ilyen táblán a drótozással utólag valamit kezdeni?
Esetleg egy drága versenytábla lenne az egyetlen megoldás?
Abból csak márkásat szabad venni? (Találtam pl. neten 11ért Bull's-t ami háromszög drótozással készült)
Nektek mik a tapasztalataitok?
jbal
a Sport TV-n a Dartsnál hogy hívják a szakkommentátort?és arra is kíváncsi lennék hogy néz ki😄DD

desigo
Most megy az ismétlés a Sport 1-en...
desigo
"nem nyertem"

Nuno88
21 darab 180-t dobni azért nem semmi 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

desigo
Nekem csak ez a kis piros téglalap használódik😊

Szabi 22
Érthettõ!

Punker
soha nem is akartam táblát venni, ez kocsma játék, a készletem meg vagy 8 éves, baja nem lesz ha megjön a játék kedv akkor meg csak simán elõveszem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Japep
Mert a három hónap alatt szarrá dobáltam a táblát is, meg a dartokat is!
😊)))

Neked kell??? 😊))

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szabi 22
Akkor miért nem adod el!!!????

Japep
Sajátot nem érdemes venni, mert ez úgy is csak ideiglenes fellángolás!
Én is a Taylor-Manley döntõn kaptam kedvet hozzá és vettem táblát 8000-ért meg dartokat 4000-ért, de csak két-három hónapig tartott, aztán meguntam és azóta sem dobálok vele!
Persze lehet, hogy nagyon megszereted, de én inkább a kocsmát ajánlom!!!
😊)))

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Punker
lemész kocsmába dobálni ahol van tábla 😊

aztán veszel saját készletet stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Guilty01
Tegnap megnéztem a döntõt,és kedvet kaptam hozzá. Hol/hogy tudnám elkezdeni? Szegedi vagyok. Grat Barneveld!!

You\'ll never walk alone!

B0B0
Ekkora meccset még nemigen láttam! Nagy volt Barney. Taylort még nem láttam úgy kikapni, hogy nem játszott rosszul

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

desigo
igen,miért?
tv-tunerral nézted a meccset?

húúúú nagyon jó meccs volt 😊
nem bántam meg hoyg megnéztem 😄 iszonyat szoros volt.
ja és GRAT BARNEVELD 😄

Hja...nagyon szoros volt de megérdemelte...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

desigo
21 db 180-al a gyõztes végül:

desigo
Barneveld sokat hibázik...

a kiszállóknál
desigo
Pár miliméter hiányzott..
ááá, halál izgalom 😄

desigo
opárééé
lekéstem😞
Japep
Planet Funk - Chase The Sun

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tudnátok segíteni fontos lenne??A szurkolók szoktak énekelni egy dalt darts közbe!!Nem tudjátok mi az?Ki az elöadó vagy mi a címe? Nagyon kéne!!
Vmi ilyesmi asszem h : lálálálálálálálálálá hey hey!! 😄
Nuno88
Taylor nem gecizik 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Mindjárt kezdõdik a vb döntõ!!!
Hajrá Taylor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Világbajnokság, SPORT2-n ma és holnapután...

közben kijött 1 játék: PDC World Championship Darts-HATRED 😊)))))

Punker
elmondom a lehetõségeket, 1: pár alkalom után megszokja és frankón eljátszogat vele évekig, 2: nem áll rá a keze és akkor megörökli valaki

az ember mindig a saját készletével dob a legjobban, de ha egy készlet jó kialakítású a számára (kényelmes helyen vannak a bordák, jó a súly elosztás, jó a toll formája) akkor ahoz nagyon gyorsan hozzá szokik.

😄 csak tökre aggódok...... :S karácsonyra így nem ajándék lesz hanem temetés, mer szivrohamba elhalálozok..... ma vettem és totál felstresszeltem magam :S
Punker
ugyanaz a menet, minden Harrows cuccon, de az pont az a része a készletnek amit az ember nem szokott cserélni 😊

és ha veszek hozzá másik törzset, akkor honnan tudom, hogy az kompatibilis lesz a szárral? vannak erre vmi számok a dartson? vagy a leírásban?
csak télleg marha mágneses, bár bullnál nem lehet rossz mert odatapad a másik kettõ még ha a dupla 20re céloz is a közepébe megy 😉
Punker
na olyannal még nem találkoztam 😊

kétlem hogy ez befolyásolná az aerodinamikáját

amiken a recék vannak 😄
a törzse mágneses....