Darts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en is szeretnek venni otthonra dobalgatni.
mit ajanltok kezdetnek?
nezegettem a darts.hu-t de nem tudom mit/mennyiert erdemes.
koszi
Elado (bontatlan) Bulllegend Smartness elektromos darts tabla.
Ajanlatokat a mateka1 kukac gmail.com emailre varom!
Azt hiszem erre szokták azt mondani,hogy tanuló pénz,de ne lett volna ilyen sok a jó annyát😊
Nekem nem probléma a kipattanó,legálább is otthon.Van dobófolyosom osb-bõl,és szönyegpadlóm van,abban nem látszik a lyuk.De volt,hogy a függönybe landoltt,na ennek az asszony nem igazán örült.Egyébként mióta ez a jó táblám van,csak dobó hiba miatt pattanik ki,vagy mert a toll elüti.A melóhelyemen már több gondom volt ,mert ott parketta van,és elég késõn kaptunk észbe a munkatársaimmal,így lett egy jó pár lik,mire szereztem gumi szõnyeget.Ez az átka a steelnek,de számomra elképzelhetetlen,hogy softra játszak.Versenyre is ,csak steelre járok.Egyszerüen nem bírom magam rávenni a softra.
Mágneses?Mármint a nyíl készleted nem ?
hát nekem a "védõ"karton már csak azért van ott hogy takarja a lyukakat😄
téééék!!!!😄DD
Annyi nyûg volt a visszapattanókkal, amik a csempén, vagy az azt védendõ szõnyegen landoltak, hogy megelégeltem. Sajnálom, hogy egyáltalán megvettem azt a korábbi táblát. Jónéhány mûanyagszárat eltörtem, alut elhajlítottam. Csempét, parkettát hosszútávon szétbarmolta volna.
Másnak is azt tanácsolom, ha hasonló problémát okoz a lepattanó nyíl,hogy szánja rá a pénzt. Dísznek sem utolsó egy ilyen darab😊
Gábor a drótozással sajnos nem tudsz tenni semmit.Vagy így dobálsz és beletörödsz abba ,hogy folyton kipattan,vagy ahogy emlitetted veszel egy újat.Én is egy harrows drótos táblával kezdtem,ez elég vacak minõségü is volt.Aztán vettem egy winmau union jack táblát,ez is drótos volt,de sokkal jobb minõségû volt a szizál kendere,viszont még mindig lepattantak a nyilak.0-10ezer ft volt mind kettõ.
Most van egy unicorn eclips táblám mint amilyenre a tvben játszanak Taylorék,imádom,csodálatos,komolyan.14000ft volt,de megérte,na látod errõl nem pattan le a nyil.
Van egy idösebb szakkommentátor Õt Berecki Bélának hívják,de nem jellemzõ,hogy megmutatják.
Van Mr.180-an alias Pálinkás Miklós ,Õ szokta kiabálni,hogy száááááááznyolcvaaaaaaaan!!!!!!!!!!! elég jópofa fickó,bár a magán életben azt mondják egy picit nagyarcú.
Sajnos a sport tv embereit nem ismerem,az egyik Miki ugyszintén.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Harrows alap (club classic) hozzá 20gos (softhoz is jó lesz) készletet.
Kissé bosszantó, hogy mennyiszer (kb. 15-20%) pattan vissza, a drótozásról. Ráadásul azok lennének a triplák/duplák. A földön landolva a csempét is végigkarcolja.
Ha súlyosabb darttal próbálkoznék, gondolom az se segítene sokat.
Lehet ilyen táblán a drótozással utólag valamit kezdeni?
Esetleg egy drága versenytábla lenne az egyetlen megoldás?
Abból csak márkásat szabad venni? (Találtam pl. neten 11ért Bull's-t ami háromszög drótozással készült)
Nektek mik a tapasztalataitok?
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
😊)))
Neked kell??? 😊))
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én is a Taylor-Manley döntõn kaptam kedvet hozzá és vettem táblát 8000-ért meg dartokat 4000-ért, de csak két-három hónapig tartott, aztán meguntam és azóta sem dobálok vele!
Persze lehet, hogy nagyon megszereted, de én inkább a kocsmát ajánlom!!!
😊)))
CHELSEA FOOTBALL CLUB
aztán veszel saját készletet stb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
You\'ll never walk alone!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
nem bántam meg hoyg megnéztem 😄 iszonyat szoros volt.
ja és GRAT BARNEVELD 😄
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Vmi ilyesmi asszem h : lálálálálálálálálálá hey hey!! 😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Hajrá Taylor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
az ember mindig a saját készletével dob a legjobban, de ha egy készlet jó kialakítású a számára (kényelmes helyen vannak a bordák, jó a súly elosztás, jó a toll formája) akkor ahoz nagyon gyorsan hozzá szokik.
kétlem hogy ez befolyásolná az aerodinamikáját