Darts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Iszonyu komoly.sok a 140.Durva nagyon!Imadom
i7 azt szevasztok :P
és ugy kéne h a közönség énekel közben:)
ha vkinek megvan irjon
Phil Taylor (ENG) - Wayne Mardle (ENG) 4-5
Kevin Painter (ENG) - Adrian Lewis (ENG) 5-2
:(:(
tud vki egy olyan oldalt ahonnan letudom tölteni azt a híres SZÁÁÁÁZNYOLCVAN-as hangot????!
plz help!!köszi
Friday 28th December 2007 (6 x Third Round)
1pm: T Jenkins/Shepherd/McGowan/Barry v Bates/Convery/Osborne/Bolton/Extercatte
2.20pm: Lewis/Askew/van der Voort/Klaasen v Priestley/Maish/Jones/Eccles
3.40pm: Wade/MacArthur/Beaton/Evans v Baxter/Olson/Dudbridge/Hine
7pm: Manley/Greebe/Warriner-Little/Sayed/Yongsheng v Lloyd/van der Rassel/Ovens/Monk
8.20pm: van Barneveld/Nagakawa/Forde/Anderson/J Clark v Painter/Mawson/Mason/Brown
9.40pm: Hamilton/Kwadijk/Roy/Parry v Part/Losper/Smith/Suljovic
Saturday 29th December 2007 (Quarter-Finals)
1pm: Manley/Greebe/Warriner-Little/Sayed/Yongsheng/Lloyd/van der Rassel/Ovens/Monk v T Jenkins/Shepherd/McGowan/Barry/Bates/Convery/Osborne/Bolton/Extercatte
3pm: Hamilton/Kwadijk/Roy/Parry/Part/Losper/Smith/Suljovic v Wade/MacArthur/Beaton/Evans/Baxter/Olson/Dudbridge/Hine
7pm: Taylor/van Gerwen/Gray/Walsh/A Jenkins/Barellano/Navratil/Tabern/Laursen v Scholten/M Clark/King/Rosenaur/Mardle/Carver/Newton/Caven
9pm: van Barneveld/Nagakawa/Forde/Anderson/J Clark/Painter/Mawson/Mason/Brown v Lewis/Askew/van der Voort/Klaasen/Priestley/Maish/Jones/Eccles
Sunday 30th December 2007 (Semi-Finals)
7pm
9pm
Tuesday 1st January 2008 (Final)
7.30pm
Most ismerkedek a sport-al.Mien tablat vegyek?Itthon akarok dobalni!Az oldal ahol van minden, es lehet rendelni az tuti jo, de en megveszem szemelyessen mivel itt van 2 km-re az uzlet!
Novoparts-rol beszelek!
Mien nyilat erdemes venni?Unicorn steel?
Tábla?
Egyeduli itthoni gyakorlasra kene!Koszi elore is!
Én mint már egy kicsivel korábban is írtam,nekem már volt többféle táblához szerencsém.A tanulópénzt és a tanulóutat végig jártam.Most olyan táblám van mint amit a Gábor ügyesen felvázolt.Elötte nagyon sokat mérgelödtem azon ,hogy kipattannak a nyilak.A legutobbi kellemetlenségem ezzel kapcsolatba,hogy az egyik versenyen azért nem jutottam tovább mert pont a köcsög drótot dobtam meg a kiszállónál:( így jártam,ha a versenyen éles táblá lett volna , akkor tovább jutok.De emlékszem arra is amikor még ,csak otthon gyakorolgattam,és a harmadik nyil kellett volna a 180-hoz,de persze lepattantt a drótról.Na ezek azok az apró kis tüskék amit nem szeret az ember a drótos táblákban.
pl. a TV-ben látható versenyeken is olyan táblákkal játszanak (és azokról nem pattan vissza a nyíl gyakorlatilag) amelyekbe 'pengék' töltik be a drótozás szerepét.
Sajna a drótról lepattan, normális ide vagy oda, de egyszerûen idegesítõ.
Az hogy visszapattan nálam is van de szerintem ez normális, ha nem alumíniummal lenne összfogva akkor sztem sz@r lenne.
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
http://balhek.uw.hu A Cím magáért beszél
Kezdetnek vettem egy hagyományos sisal táblát, végül lecseréltem a legdrágábbra. Az kerül igazán sokba, amit kétszer kell megvenni. Elõször a ratyit, azután a normálisat.
Ha van lehetõséged, akkor a lakás díszének sem utolsó, jó minõségû táblát vegyél. Abban nincs olyan, hogy kezdõ vagy és ezért nem tudod kihasználni azt, hogy mennyire jó. Nincs az a "kár belé a jó bor".
Én is kezdõ vagyok, ezért a véleményem keveset nyomhat a latba.
Mindenesetre sok sikert a választáshoz, és jó szórakozást!