Darts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
mekkorákat hibáz már Part:O

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Punker
feltámad vagy nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

fsgh
4-1! na csak lesz itt valami:):)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
na talán most belendül a srác
Zinaj
4:0

i7 azt szevasztok :P

Zinaj
Part nyeri....sztem

desigo
nem megy a srácnak sajna :(
Punker
kösz hogy szólsz, azt hittem féltõl lesz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
elkezdõdött...
desigo
meglessük...
Punker
21:30-tól lesz ma? a kölök miatt ki nem hagynám

Rusnyi
akkor a döntöben Sheperd-nek szurkolok, de Part-nak is örülnék:D

desigo
<#worship><#worship><#worship> gratula <#worship><#worship><#worship>
Zinaj
viccek vicce

desigo
jááááj
nagyon izgalmas a vége...
Zinaj
raer a kolok kesobb is dontozni.Mardle sztem hozza.Bizok benne:)
Iszonyu komoly.sok a 140.Durva nagyon!Imadom

Zinaj
4-3 nyugi

Rusnyi
bazz 3-1-re vezet

desigo
21 éves
nem gyengén profi <#wow1>
Rusnyi
Shepherd-nek állandoan az tmondják h toljad:D

desigo
most ez nagy játék....
Rusnyi
jaja

desigo
Na hamár nincs Taylor meg Barneveld akkor

hajrá MARDLE !!!!!!!!!!!!!
Rusnyi
hy vkinek megvan az a zene ami szol a közvetitések között (chase the sun)
és ugy kéne h a közönség énekel közben:)
ha vkinek megvan irjon

Zinaj
Csillaghullás!!!!

Phil Taylor (ENG) - Wayne Mardle (ENG) 4-5
Kevin Painter (ENG) - Adrian Lewis (ENG) 5-2

:(:(

desigo
mi volt?
most lemaradtam róla :(
Zinaj
VICC!!!!!

Zinaj
Jenkins bent van még?masik kedvenc Taylor melett

Zinaj
gyerunk TAYLOR !!!!!!!!!!

üdv mindenkinek!
tud vki egy olyan oldalt ahonnan letudom tölteni azt a híres SZÁÁÁÁZNYOLCVAN-as hangot????!
plz help!!köszi
Zinaj
<#levele><#sir><#rinya>

desigo
Painter nyert
a végén 10 nyíllal <#guluszem1>
desigo
Painter vezet <#wow1>
desigo
Sport 2 élõ

Barneveld-Painter
Zinaj
imadom

desigo
az idei VBt is közvetítik élõben :)

Friday 28th December 2007 (6 x Third Round)

1pm: T Jenkins/Shepherd/McGowan/Barry v Bates/Convery/Osborne/Bolton/Extercatte

2.20pm: Lewis/Askew/van der Voort/Klaasen v Priestley/Maish/Jones/Eccles

3.40pm: Wade/MacArthur/Beaton/Evans v Baxter/Olson/Dudbridge/Hine

7pm: Manley/Greebe/Warriner-Little/Sayed/Yongsheng v Lloyd/van der Rassel/Ovens/Monk

8.20pm: van Barneveld/Nagakawa/Forde/Anderson/J Clark v Painter/Mawson/Mason/Brown

9.40pm: Hamilton/Kwadijk/Roy/Parry v Part/Losper/Smith/Suljovic

Saturday 29th December 2007 (Quarter-Finals)

1pm: Manley/Greebe/Warriner-Little/Sayed/Yongsheng/Lloyd/van der Rassel/Ovens/Monk v T Jenkins/Shepherd/McGowan/Barry/Bates/Convery/Osborne/Bolton/Extercatte

3pm: Hamilton/Kwadijk/Roy/Parry/Part/Losper/Smith/Suljovic v Wade/MacArthur/Beaton/Evans/Baxter/Olson/Dudbridge/Hine

7pm: Taylor/van Gerwen/Gray/Walsh/A Jenkins/Barellano/Navratil/Tabern/Laursen v Scholten/M Clark/King/Rosenaur/Mardle/Carver/Newton/Caven

9pm: van Barneveld/Nagakawa/Forde/Anderson/J Clark/Painter/Mawson/Mason/Brown v Lewis/Askew/van der Voort/Klaasen/Priestley/Maish/Jones/Eccles

Sunday 30th December 2007 (Semi-Finals)
7pm
9pm

Tuesday 1st January 2008 (Final)
7.30pm
Zinaj
Sajna Wade..:( :P

Zinaj
SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZZZZZ NYOLCVAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN

HAJRA TERRY !!!!

Zinaj
en nem tudom!Nemsokara donto de ugye tudjuk, h ki nyer...

Most ismerkedek a sport-al.Mien tablat vegyek?Itthon akarok dobalni!Az oldal ahol van minden, es lehet rendelni az tuti jo, de en megveszem szemelyessen mivel itt van 2 km-re az uzlet!
Novoparts-rol beszelek!
Mien nyilat erdemes venni?Unicorn steel?
Tábla?
Egyeduli itthoni gyakorlasra kene!Koszi elore is!

desigo
Valami verseny mostanában?
desigo
Sport2 most

Darts
Las Vegas Classic 2007, 9/3-4. adás

Lewis vs Manley
desigo
Sport Klub most:

Hungarian Darts Open

csajok dobálnak:)
Köszi a tippet.
Helló, keresem a 2007.01.31-i Vb döntõ felvételét DVD-én vagy videón, tud valaki segíteni???
Halihó mindenkinek!
Én mint már egy kicsivel korábban is írtam,nekem már volt többféle táblához szerencsém.A tanulópénzt és a tanulóutat végig jártam.Most olyan táblám van mint amit a Gábor ügyesen felvázolt.Elötte nagyon sokat mérgelödtem azon ,hogy kipattannak a nyilak.A legutobbi kellemetlenségem ezzel kapcsolatba,hogy az egyik versenyen azért nem jutottam tovább mert pont a köcsög drótot dobtam meg a kiszállónál:( így jártam,ha a versenyen éles táblá lett volna , akkor tovább jutok.De emlékszem arra is amikor még ,csak otthon gyakorolgattam,és a harmadik nyil kellett volna a 180-hoz,de persze lepattantt a drótról.Na ezek azok az apró kis tüskék amit nem szeret az ember a drótos táblákban.

pl. a TV-ben látható versenyeken is olyan táblákkal játszanak (és azokról nem pattan vissza a nyíl gyakorlatilag) amelyekbe 'pengék' töltik be a drótozás szerepét.
Sajna a drótról lepattan, normális ide vagy oda, de egyszerûen idegesítõ.
G04LK33PeR
Szia! nekem is ilyen van, nem tudom milyen márka de szerintem jónak számít, 2 éve vettem és azóta is nagyon jól bírja pedig gyakran használom.
Az hogy visszapattan nálam is van de szerintem ez normális, ha nem alumíniummal lenne összfogva akkor sztem sz@r lenne.

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Sziasztok! Én vettem egy egész jó táblát azt hiszem Union Jack de nem biztos. Az egyetlen bajom az ha eltalálom az alumínium szálat akkor néha visszapattanik a nyíl. Van erre megoldás? vagy mégsem vettem jó táblát és vastag az az alumínium szál ami elválsztja a mezõket?

http://balhek.uw.hu A Cím magáért beszél

Egy jó minõségû táblát az ember hosszútávra vesz. Persze attól függõen, hogy mennyit játszol, lehet több évre.
Kezdetnek vettem egy hagyományos sisal táblát, végül lecseréltem a legdrágábbra. Az kerül igazán sokba, amit kétszer kell megvenni. Elõször a ratyit, azután a normálisat.
Ha van lehetõséged, akkor a lakás díszének sem utolsó, jó minõségû táblát vegyél. Abban nincs olyan, hogy kezdõ vagy és ezért nem tudod kihasználni azt, hogy mennyire jó. Nincs az a "kár belé a jó bor".

Én is kezdõ vagyok, ezért a véleményem keveset nyomhat a latba.
Mindenesetre sok sikert a választáshoz, és jó szórakozást!