Darts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Juhiii
jah :( de azért már az is nagy dolog, hogy ott volt! <#worship>

GO GUNNERS!

fsgh
kiesett:(

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Juhiii
szurkoljunk! <#pias>

GO GUNNERS!

fsgh
Már csak egy óra:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
december 23-án fog játszani

10.15pm - Vincent van der Voort v Nandor Bezzeg
desigo
lassan év vége ...
Zinaj
szegeny ember :)

i7 azt szevasztok :P

desigo
tiszta komoly <#worship>
Zinaj
Jatek temaja : jatekosok foruma sg-n

Zinaj
Gyerekek!
ezt latni kell :P
http://www.gametrailers.com/player/29783.html

Na ezzel napokat fogok jaccani! a melette levo videokat is nezzetek meg!
PC-re jon meg ps2,wi.Jeee

Zinaj
<#eljen>

desigo
Gratula Webster <#eljen>
desigo
ajaj
gyorsan vége lesz :(
Zinaj
6:5
Iszonyat eddig.....

Zinaj
ezaz Whitlock

desigo
ez a kiszálló nem volt egyszerû...

tegnap vendégek voltak,ugyhogy csak fél szemmel néztem
Punker
tegnap nézted, duplán csinálátk ezt 180-180 aztán 140-140

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
loool
beleállt a tollba a nyíl :)
desigo
180-ra 180-as válasz
nem gyenge...
desigo
szerintem 19:00-kor kezdõdhetett
csak lemaradtunk az elejérõl...
Punker
ez nem ismétlés????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
utálom a focit...

legalább kezdenék 3:3 -ról
Punker
megy

Zinaj
hja.foci megy.suxx

desigo
na most meg már 20:00 óra van a porton...
desigo
Eurosport

19:00

Darts
Világbajnokság, Frimley Green, Egyesült Királyság, döntõ - élõ
Punker
hol? mikor? hánytól?

desigo
ma este döntõ...
Elvileg spec szerszámmal szét lehet szedni és cserélni a fémhegyet, csak éppen fámhegyet nem kapni külön sehol...
Ha csak nem elég éles akkor még segíthet a dart köszörûkõ: Harrows köszörûkõ
Ha viszont már nagyon gáz a nyíl akkor érdemes másikat venni...

Tudtad, hogy holnaptól akciósak a WINMAU dart cuccok a novoparts-nál ?
A webáruházukban már fel van téve a komplett lista, hogy mi mennyi lesz.
Novo-Parts webáruház

desigo
nézzük...
shaime01
mikortol lehet észrevenni ,hogy a nyil szétment? miota megvan a dartsom olyan szinten rákattantam ,hogy 2 napja kb napi ~10-14 órát dobáltam a tábla lassan egy sajthoz fog hasonlítani nagyon rákattantam elsõ igazi sport ami tényleg bejön \m/ más kérdés hogy olyan izomlázam van töle ,hogy az már emberfeletti :p

nyilat akkor érdemes cserélni amikor a hegye elkopott vagy valami mást kell nézni?

-

egyébként most fog kezdödni a eurosporton élõ adásban darts

Punker
1x részegen sikerült 1 bull, de inkább nem erõltetném (még kifizettetik velem a károkat :)

desigo
uhh az kemény
jobbulást

bal kézzel még próbálkozhatsz :)
Punker
el nem tört de könyökre estem, természetesen a jobbra.

desigo
mid tört el?
Punker
én a héten akartam játszani, de a jég elintézett szal tuti bukta.

desigo
A Hollandoknál választható tantárgy az iskolában a darts...
desigo
Nagyon profin tolja ez a 20 éves hollnad srác...
Punker
hát pl a különbözõ játék módok, az érzékelõ érzékenysége és strapabírása, a 10k alatti verziók nem húzzák túl sokáig kb ennyi a tapasztalat.

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Elektromos darts táblát akarok vásárolni, de tanácstalan vagyok abban, hogy milyet válasszak!
Az árak tekintetében láttam hogy nagy a skála, kb 3600 Ft-tól 20-30 ezer forintos árig is lehet kapni táblákat. A kérdésem az lenne, hogy ezek között mi a különbség és egy tábla megvásárlásakor milyen szempontokra figyeljek? Elõre is köszi a segítséget! Üdv : Sanya
Zinaj
tudom :P

desigo
EuroSporton most megy...
shaime01
vettem ma egy darts készletett nagyon tetszik ugy 3 óra dobálás után megdobtam életem elsõ 180-at amit rögtön le is fotoztam dokumentáltam :D

tudnátok pár tanácsot adni kezdönek hogy mit hogyan neten találtam pár leirást de én inkább személyes tapasztaltra lennék kiváncsi (ki hogy dob,gyakorol) és ,hogy kell-e a táblát / nyilakat tisztítani?

Ilyenem van -> darts készlet (katt ide)

desigo
nem a falat kell célozni :)
tudja vki milyen zene szólt a meccs alatt? <#vigyor3><#integet2>
Zinaj
Jo volt! 21 evessen nagyon fiatal.Fejbe is sok dõl el.Gondoltam, hogy siman hozza.Lehet veszek enis cuccot, azt gyakorlok itthon!
Csak azt nem tudom, hogy ha a falat dobom veletlen ha oda akasztom, akkor a hegye mennyire serul?

Punker
hát a rutin azért számít sokat.

fsgh
azta :O 160-ról...nem semmi:D 5-2:)