Hungarikum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a médiatörvénynek van olyan rendelkezése, amely szerint a mûsorszolgáltatás nem irányulhat semmilyen kisebbség, sem bármely többség nyílt vagy burkolt megsértésére"

ezt amúgy kurvára megsérti ez a szar rajzfilm

nosza csináljam meg???

engem nem tenne boldoggá mint téged !!!

de sebej mert együtt énekelhetjük...

Tisza és a Dnyeszter között minden magyart rúgunk szájba sálálá-lá-li <#idiota>

eluatsított???? nem helyt adott !!!!!!!!!!!!!!!!

SoDI---
Ez egy idióta beadványa, amit az ORTT helyesen elutasított.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Sodi: nem szoktál véletlenül haldokló betegek betegségébõl vicceket gyártani, lehetõleg az érintett elött?

Ez is egy létezõ kategória.
Úgy hívják, hogy fekete humor.

És tényleg nagyon vicces tud lenni ez is.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Mert Washingtont nem láttam amint lovakat b*sz seggbe...
Allahot sem amint lesz*pat egy transzvesztitát

Nosza, csináld meg te!

SoDI---
"A vár faláról leesõ török katonák utókezelésérõl és sorsukról semmilyen információt nem kap a nézõ"
" A vár védõ egyértelmûen gyûlõlik a török népet, több rasszista megnyilvánulásukban kifejezik ezt"

Ez a beadvány, nem pedig a határozat szövege!!!

idézet, ORTT TV2 elmarasztalása.

tehát kettõs mérce !!!

"a filmet a vonatkozó definíciók alapján az ötödik (televízióban nem bemutatható) kategóriába kellene sorolni az alábbiak indoklás szerint: "... a mûsorszolgáltatónak az V. kategóriába kell besorolnia a mûsorszámot -, amennyiben az erõszak brutalitása és kegyetlensége oly módon kerül ábrázolásra, hogy azt ártalmatlannak vagy éppen dicsõségesnek tüntetik fel."
Ez megvalósul, mivel az egri vár védõi fondorlatos eszközökkel (gondolunk itt a forró szurokra, forró levesre, a "tûzkerékre" és más harci szerszámokra), különös kegyetlenséggel ölik meg a török harcosokat, s mindezt úgy teszik, hogy a nézõ számára hõsként tûnnek fel"

""a mûsorszolgáltatónak az V. kategóriába kell besorolnia a mûsorszámot (...) ha az erõszakos cselekmény ábrázolása oly mértékben megrövidített, hogy például az áldozatra gyakorolt hatás, következmény elhallgatásra kerül."
Ez teljes mértékben fennáll, gondoljunk például a várfalról lehulló, mindössze egy-két másodpercig mutatott harcosokra: nem tudunk meg semmit sérülésük mértékérõl, esetleges maradandó károsodásukról, utókezelésük sikerességérõl.

"Nem megengedhetõ az ártalmatlannak vagy jogosnak ábrázolt agresszió olyan személyek ellen, akik külsõ megjelenésük, kulturális és társadalmi önmeghatározásuk, szokásaik vagy gondolkodásmódjuk mássága alapján szenvednek erõszakot."
Pedig lényegében errõl szól a történet: pont a kulturális és társadalmi önmeghatározások, szokások és gondolkodásmódok mássága miatt öldöklik egymást a keresztény magyarok és a muzulmán törökök.

"Ugyancsak az V. kategóriába kell sorolni azokat a mûsorszámokat, amelyek a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlõdésének súlyosan kedvezõtlen befolyásolására alkalmasak, azáltal, hogy: (...) az ábrázolt erõszakos cselekedetek szadisztikus módon kerülnek ábrázolásra, azaz az erõszak elkövetése vagy az áldozat szenvedése kapcsán érzett öröm vagy élvezet dramaturgiailag kiemelt."
Ezt nem részletezném, talán mindannyiunkban elevenen él a kép, és fel tudjuk idézni a törökökre szurkot öntõ várvédõ asszony kaján vigyorát... "

Tehát a fõ gond, hogy ugyi az Egri Csillagok akalmatlan magyar csatornának a vetítésre, ellenben a....

Csak azt nem értem, hogy, ha az ortt szerint rasszista az egri csillagok, akkor mégis, a regény (ami, ha jól tudom, a nagy könyv lett) nem rasszista? Valamint Gárdonyi sem rasszista??? Mivel a film is egy valóságban megtörtént háborúról szól, így szerintem nem csoda, ha ilyen megnyilvánulásokat tettek. Kíváncsi lennék, ki mondaná egy csata közepén, "ejnye, nem kedvelem az ellenséget, de tiszteletben tartom nemzetségi mivoltát, vallását, politikáját". Ha viszont nem olyan megjegyzéseket tesznek a katonák a filmben, mint amit a valóságban tehettek, akkor azzal a film meghamisítja a történelmet, ennyi erõvel akár a holokausztot tagadókat is el kellene fogadni hivatalos álláspontnak, hiszen, ha egy tényt lehet hamisan ábrázolni, akkor bármi mást is lehet.
Az ortt-tõl kérdezném, hogy az utókezelésrõl, sorsukról kapott infónak milyen formátumúaknak kell lennie? Hivatalos, orvosi egyetemet végzett orvosok kell róla megfelelõ nyilatkozatokat tenni, nehogy véletlenül a nézõ azt hihesse, nem hiteles információkat kapott a beteg állapotáról (attól tekintsünk el, hogy a film korában nem létezett orvosi egyetem). A sorsukról szerintem emberenként 1-1 órás rövidfilm elég lenne, benne, hogyan élték tovább életüket, hogy telt késöbb öregkoruk....

Sodi: nem szoktál véletlenül haldokló betegek betegségébõl vicceket gyártani, lehetõleg az érintett elött? Hiszen a humorban mindent szabad....
Egyébként, szerintem is jó a roma lagzi, csak éppen azt a "mûbalhét" a roma szervezetek robbantották ki, mivel szerintük sértette a kisebbségi érzelmeiket a mûsor.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Magyar gyûlöletbõl JELES !!

akkor azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért csak magyarországon készül, olyan rajzfilm amiben történelmi személyeket így állítanak be?? (mert a Gyalog Galopp és társai azért jóval távol állnak ettõl a mûfajtól, de még a South Parkkal sem lehet egy lapon említeni)
Mert Washingtont nem láttam amint lovakat b*sz seggbe...
Allahot sem amint lesz*pat egy transzvesztitát,
Avram Iancut sem amikor magyarok heregolyóit nyomja az anuszába... stb

A baj az, hogy a viccben mindent szabad szerinted Sodi. Mindent???
Vannak azért bizonyos esetek - friss halálesetektõl...stb... nem akarom részletezni, de "mindent" azért túl tág fogalom <#idiota>

Nincs még egy náció a Földön a magyaron kívûl amely így beleszarna saját történelmébe... csak az vigasztal, hogy ezeket nem magyarok csinálták. ..az lehet, hogy van állampolgárságuk, de pl van nekem is <#idiota>

és ugye nem akarok politizálni, de az egyik parlamenten kívûli pártnak igazat adok amikor közösség elleni izgatás miatt feljentést tett...

...Tisza és a Dnyszter között minden magyart rúgunk szájba,<#eplus2> sálálá-lá-li.. Énekeljétek Ti is
Forza Vatra Romanesca !

Szevasztok! csak annyit mondanék, hogy én rohadtul bírom ezt a sorozatot, mer ha haverokkal nézem betegre röhögöm magam rajta.
Akinek meg nem tetszik, mert szerinte igénytelen és szar, az ne nézze, de fogja fel, hogy ha már ennyi embernek tetszik, akkor van értelme leadni, és talán mégsem annyira szar.

Az egri csillagokos rész sem kamu. az ortt megbüntette a tv2-t !! le volt döbbenve mindenki aki fimel foglalkozik.. de ismerjük az ortt-t... tehát nem kell csodálkozni

fõleg azért mert nem volt kint a 18 éven felülieknek, de az ortt ajánlása szerint a filmet csak éjfél után szabad vetíteni mert túlzó rasszista jelentek vannak benne.

"A vár faláról leesõ török katonák utókezelésérõl és sorsukról semmilyen információt nem kap a nézõ"

" A vár védõ egyértelmûen gyûlõlik a török népet, több rasszista megnyilvánulásukban kifejezik ezt"

blablabla

SoDI---
Én is ilyet készítek hónapok óta, csak zsidósat. 😄
Ha azon valaki felháborodik, meg leszek sértõdve, mert ez is vicces, az is vicces.

Humorban MINDENT lehet.

Lásd matula.hu

SoDI---
Márpedig humorban "NEM MINDENT SZABAD" !!

Dehogynem.

Mi volt a bazi nagy roma lagzival

Mûbalhé. Nekem az is nagyon tetszett, meg is van CD-n az avi 😄

Mi volt az Egri csillagokkal (tv2)... ORTT: büntetett mivel csak éjfél után lehetne leadni, mert szerintük rasszistán viselkedtek a vár védõi, mivel túlzottan törökellenesek voltak...

Ez NEM IGAZ! Ez csak pletyka. Kacsa.

"magyart szidni, magyar történelmi hõsõket szabad így beállítani"
Erre írtam, hogy nem magyar találmány ez, láthatsz rengeteg olyan amcsi filmet, amiben a történelmi hírességeiket, aktuális vezetõiket síkhülyének állítják be.
Egyébként, amit írtam, az nagyon valós aktualitás, hogy a kisebbségbõl gyengéd viccet ûzni hatalmas botrány, ellenben a többségbõl sokkal durvább vicc is teljesen normális, mint pl. az ihm - bazi nagy roma lagzi - hatalmas botrány, ellenben, amikor a rendõröket síkhülyének állították be, az teljesen természetes dolog volt, pedig a rendõrök általánosságban igen okos, képzett emberek, nem véletlenül kell hozzá rendõrtiszti fõiskola, ellenben a romák igencsak jó része -valljuk be- tényleg hajlik a lopásra (húúúú, de nagyon finoman fejeztem ki magam, igazából sokkal durvábban illene, de mint írtam is, egyes kisebbségek minden apróságra kapnak, am épeszû embernek fel sem tûnne).

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

- még nem láttam hasonló jelenetekben Geroge Washingtont...sem amerikai sem más filmben vagy rajzfilmben...

- és a Hungarikum címû szar nem magyar...

Azért kissé ellenkeznék veled, ugyanis ez nem kifejezetten magyar találmány, hanem a nagy amerika adománya. Mint a rossz dolgok igen nagy része, ez is onnét származik. Egy képregénybõl egy részlet, ami pont errõl szól (menny ma):
-Bob, remek képregény ötletem támadt! Gazdagok leszünk!
-Mi a koncepció?
-Viccet ûzünk a kissebbségekbõl!
-A faji érzéketlenség az nem vicces!
-De a srác a "boondocks"-ból mindig viccet csinál a fehérekbõl. Az emberek szerint hisztérikus.
-Az más... Õ mint kisebbség ûz gúnyt a többségbõl
-Nem értem.
-Frank, az nem elfogadható, hogy a többségben levõ emberek ûzzenek viccet a kisebbségbõl
-Biztos hülye vagyok, de még mindig nem értem.
-Nos. Akkor már ketten vagyunk.

nf1
ott is lovakkal fajtalankodik Széchenyi István??

a Legényanya is egy hungaricum valahol 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Sheke
nah erz hogy jön egy hungarikum topikba

Le Parkour

BUÉK Mki vki nem tudja honnan tudnám ingyen megszerezni a Legényanya címû filmet? Vagy FTP szervert tudtok ha igen akkor írjatok erre az e-mail címre [email protected] elõre is köszi csá
Sheke
thx az oldal még jobban görcsölhetek😄

Le Parkour

Sheke
ez kurva jó rajzfilm sztem

Le Parkour

Lammer
hagyjad felesleges erolkodnod, meg a vegen kikialtanak fasisztanak!!! (erzed a "feelinget?") 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem akarok lealacsonyodni a kúltévés csõcselék szintjére...

Csak hogy érezd, de még Avram Iancuról sem csinálnék ilyen jellegû rajzfilmet...

De ha egy cigány vicc, szõke nõs poén van már mindenki sipákol...
vannak kivételek, magyart szidni, magyar történelmi hõsõket szabad így beállítani. Undorító ez az egész. Ilyet melyik országban mûveltek még ezen a cs*szett Földön??? SEHOL !!!

Lammer
telleg full rohej... ezen mar idegeskedni sem szabad... ehhez hozza kell szokni... sajni... nem irok semmit a temaban tobbet mert a "szombatistak" megesznek reggelire... <#szomoru2>

ez benne a leginkább az undorító, hogy nincs még egy agymosott nép a világon, amelyik így ábrázolná történelmi hõseit, és ez bûn. Márpedig humorban "NEM MINDENT SZABAD" !!

Mi volt a bazi nagy roma lagzival (tv2, irigy hónaljmirigy) ugatott az ORTT rendesen és büntették a csatornát...

Mi volt az Egri csillagokkal (tv2)... ORTT: büntetett mivel csak éjfél után lehetne leadni, mert szerintük rasszistán viselkedtek a vár védõi, mivel túlzottan törökellenesek voltak....

ez a rajzfilm meg mehet....

ez a röhej a kettõs mérce

ja és igen ezért olyan kurva jó, hogy az rtl-hez tartozik, mert ami szarokat ott lenyomtak és már ott is utálták azt mind mind itt újra le lehet játszani, mint a sína a dzsungel királyjány, cobra, bohóc, apacapu...acapulco, konan a getzie jó kalandor és néger társa rómából, walker .... van ember akiket ez érdekel vagy direkt azért leülnek a tv elé, hogy ezt nézhessék?...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

egyet értek, de 4 jó mûsor van rajt.
Rém Rendes, South Park, Sushi TV, meg a vad csajok 😄 ami egy szánalmas szar és szerintem soha többé nem szólnék ahhoz az ismerõsömhöz aki bele kerülne, de azért nézni jó 😄

nf1
poénból megkéne téged verni

quack
ez a baj a cool tvvel h van rajta két jó mûsor a Rém rendes család meg a South Park, de a kettõ között elõtt után meg megy a kontra meg az ijen szemetek, vagy a szuperkirály sheena a dzsungel királynõje illetve kobra11...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

SoDI---
A Cool TV is megoldja a románokkal 😄

SoDI---
"idézetet megfilmesíteném akkor rasszistának meg anitiszemitának kiálltanának ki..."

Filmesítsd meg egy aláírását adó csöves, vagy egy off-shore cég nevében 😊

SoDI---
"Én meg egy olyan rajzfilmet néznék ahol Mózest durván hátulról elkapjak az arabok, utána Sámson tarkójába horogkeresztet tetoválnak, majd Dávid király unalmában patkányt dug a végbelébe, véhül Auschwitzban rendeznek nagy rögbi meccset a foglyok és az SS tisztek között, aminek persze hatlmas orgia vége"

Nosza.
Ott a gép elõtted.
Nem csak beszélni kell róla.

El kell készíteni 😄

Hát ez akkora egy szar hogy már fáj ::::::::::::::::😄

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Na igen, én is láttam pár részt belõle, és tényleg egy kritikán aluli szemét az egész, ami ráadásul nem is túl igényesen van elkészítve, mondjuk, az egész csatorna alapvetõen a szemétre van építve, lásd pl. a h*lye barom majka "mûvész úr" szemetét (kár, hogy szegény csávónak az égvilágon semmihez nincs tehetsége, ehhez képest mégis remekül elvan, közismert, stb. De említhetném a kontráné, taxid, vagy az az amcsiból importált bevállaló szaros mûsort. Azért megvan az az elõnye is a csatornának, hogy mivel jórészt egy rtl klubos tulajdonában van, így könnyen hozzájutnak az õ mûsoraikhoz (bár, az is tele van szeméttel, de legalább néhány normálisat is szereznek be)

Lammer
"idézetet megfilmesíteném akkor rasszistának meg anitiszemitának kiálltanának ki..."
naná!!! de itt magyarorszagon(sajat orszagunkban) az ilyen szennynek szabad mennie, hisz rugjunk bele a magyar ertekekbe jol ott ahol tudunk, hat komolyan ez nekem nem vicces <#szomoru2> most a bibsik megint dorzsolhetik a kezuket jol, grat...<#rolleyes>

mondjuk legalább van egy sorozat a coll tv-n amiben nem a majka van.
Széchenyi fél heréje nagyon vicces dolog, fõleg, hogy õ is megkúrt pár lovat, de hál' Istennek amikor Zwack Péterrõl és az unikumról van szó akkor csak a legjobbakat szabad elmondani. Õt nem szopja le Szent István se csak a logót mutatják jól láthatóan

gyerekek nem mondjátok, hogy ez valakinek is TETSZIK???

biztos az vol vicces, amikor Petõfinek feldugták a csontokat a seggébe és nõvé változott, vagy amikor Kossúth Lajos megdugja a lovait. Az is nagyon vicces volt amikor a magyarok nagyasszonyát megdugja 100 darab svájci gárdista.
Ez nem south park, ez egy olcsó szar ami abból él meg, hogy ingyen reklámot csinálnak neki a politikusok azzal, hogy felszólalnak, hogy be kéne tiltani. Szégyen, hogy a Flashet ilyenre használják.

Mielött bárki beszólna, hogy a humorérzékemmel van baj, és nem bírom a poénokat: láttam az összes south park részt és az mtv-n pár wonder showzent (ami egyébként nem szintén szar)

"Én meg egy olyan rajzfilmet néznék ahol Mózest durván hátulról elkapjak az arabok, utána Sámson tarkójába horogkeresztet tetoválnak, majd Dávid király unalmában patkányt dug a végbelébe, véhül Auschwitzban rendeznek nagy rögbi meccset a foglyok és az SS tisztek között, aminek persze hatlmas orgia vége"

egy szó mint száz az angolok is kifigurázták saját történelmüket (Gyalog Galopp), de én ezt már túlzónak találom. Valószínûleg ha fent írt idézetet megfilmesíteném akkor rasszistának meg anitiszemitának kiálltanának ki...

..aztán menekül a CoolTV Romániába... Pedig az egy magasabb szellemiségû ország...

Nem baj, röhögjenek rajtunk a románok, röhögök velük, mert idióta ország ez!!

VATRA ROMANESCA !!!
TISZA ÉS A DNYESZTER KÖZÖTT... (a folytatása nem lényeges én tudom <#nyes>)

0ppika
Láttam az összeset, nekem nagyon tetszik! <#alien>
Elég durva poénok vannak benne, de igazak!

http://epica.nl

"Dolgozom és adót is fizetek. Hungarikum mikor lehetek?"
Ismeretlen mûvész alkotása 😊

akyyy
eddig én is csak halottam róla h milyen botrányos ám vmelyik nap láttam egy részt...
hát lol ahogy ott petõfi magyaráz, meg támaszták fel instván királyt, erre õ meg tombol mint king kong😄 de ha picit csinolnának rajta lehet még meg is szeretném, így viszont anynira nem jön be: \

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CSOCSO
sajna nekem ez nem jelenik meg
SoDI---
Ha valaki kiváncsi, a Jurisics Park volt az a rész, ami kiverte a balhét.

SoDI---
És mondom, mielõtt valaki azzal jönne, hogy jön össze a logómmal, hogy tetszik a cucc: hát úgy, hogy szerintem a humorban szó szerint minden megengedett.

SoDI---

Frozen Whispers
jó ksi sorozat, bár csak 3 részre emlékszem 😄
#2: 23:45 akkor neked már alvás van

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

NEOreg3
jókis sorozat, bár eddig csak 3 részt láttam, azokra sem emlékszem D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DEXTER92
Sose jutok el odáig h megnézzem
Mikor is szokott lenni?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!