Újévi fogadalmak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én se fogadok meg semmit ilyenkor. Nem attól függ szerintem se, hogy milyen nap van. 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Hátha segít. 😄
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
olyan másnapos voltam, hogy nem igaz!
valahogy úgyérzem hogy ezért nem éri meg az egész, hogy egy kis ideig jól érzed magad (amire néha nem is emlékszel) aztán meg 1 napig szenvedsz a másnaposság miatt 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
sazl : c
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ezt be tudomtartani 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ja fogadom, hogy idén fogok ps3-al tolni, lehetõleg a sajátomon majd :]
És a fogadalomra se 😞
Agent Bauer was here! 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ezekbõl min. 2-õt jólenne
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De sztem jövõre is ezt fogom megfogadni+!!!!
REAL MADRID
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!