39
Horde 2:the Citadel
-
HUmanHunter #39 ez wow- horde ftw? -
zsottli #38 http://www.torrentreactor.net/find/horde-2-the-citadel ,ezt találtam. -
#37 Már tárgytalan, köszi, azóta megtaláltam. :) -
#36 Nekem megvan, igaz még végigjátszani nem tudtam. -
#35 sziasztok!
Nincs meg valakinek véletlenül ez a game ? -
#34 EZA KIRÁLY GÉM!!!! -
madd dogg #33 köszi,még azóta is keresem,de sehol nem találom a neten,haveroknak meg nincs meg. (nekem nagyon bejött az első rész,a 2-ik is jó lehet,csak ki kellene próbálni) -
atwe #32 Nem hiszem de azért probálkozunk :) -
madd dogg #31 emberek,valaki meg tudja mondani honnan lehet lenyúzni a Horde 2:the citadel-t? írjatok plz,vagy küldjetek mailt. köszi -
madd dogg #30 vazze!!!!!!!!!!! SENKI NEM TUDJA HOGY HONNAN LEHET LETÖLTENI A HORDE 2-ŐT F@SZOM???!!! Sweech, ha te olyan okos vagy mond má' meg. köszz -
madd dogg #29 csak mi írunk ide... ezért kár volt megnyitni(de legalább 1 oldalt muttunkra adtak) -
atwe #28 linkett :D:D:D:D:D -
madd dogg #27 lécci gyerekek -
madd dogg #26 -
madd dogg #25 ha más nemaon ír -
madd dogg #24 kérjük -
atwe #23 kérjük a linkeket ?:D
-
madd dogg #22 élesszük fel ezt a témát is! -
madd dogg #21 direct azé' nyitottam ezt a témát,mer gondolom hogy ti tuttok segíteni,hogy hol lehet letölteni a Horde 2-őt. Lécci gyerekek segítsetek rajtunk!!!!!!! -
madd dogg #20 vagy ha vki elküldi msn-en az is jó
-
madd dogg #19 lécci gyerekek, ha megmondjátok hogy hol lehet letölteni,annak adok 1 szem cukorkát. na? -
atwe #18 nekem is kéne :D léci valaki dobjon meg linkel :D -
madd dogg #17 Horde 2:the citadel vkinek megvan??? -
madd dogg #16 -
madd dogg #15 senki??? -
madd dogg #14 Plíz -
madd dogg #13 Ha vkinek megvan az elküldhetné. vagy megmondhatná hogy honnan lehet leszedni. (Horde 2:the citadel-re gondolok) -
#12 Sir Chauncey!!!!! Mekkora játék volt ez! -
madd dogg #11 én vagy 5x végigvittem. a végén 1 sárkányt kell megölni és utána el lehet mondani hogy "végigvittem" -
atwe #10 én is fél évig hordeztam csak nem lehetet átt vinni :)
-
madd dogg #9 télleg jó kis oldal,kössz.de azt nemtudjátok, hogy a Horde 2őt honnan lehet letölteni?
állítólag ez 1 kiegészítő,de én sehol nem találom.help me!! -
#8 Oai ez az a jatek volt amikor a kiraly torkan akadt a hus es aztan ilyen falukba kellet maszkalni valami C betus hossel es voltak tehenek meg jottek a kis goblinok es ott ahol a beka ugrott a mocsarba asni kellet es penz volt ?:DD -
#7 nagyon jó kis oldal, köszi :)
ha valaki még emlékszik rá, vagy megvan neki a Mortal Kombat1 (játékban)
1, hogyan lehet használni a különleges erőket?
2,hogy lehet kilépni? :D (edddig mindig ctrl+alt+del, feladat befejezése) mindent nyomtam már, egyszerűen nem tudok kilépni -
#6 Horde 1 és még sok más régebbi játék megtalálható itt INGYENESEN és nem warez. -
#5 júúúúúj a Horde 1 az nagy volt, anno Gamestarhoz volt teljes játék, és rá 1 hónappal a magyarítása....
atyaég, mennyit játszottunk vele, de sose vittük végig:D
muterral, haverokkal, meg sok mindnekivel:D szépen körüökre osztva mutliba, áhh:DDD jönnke a törökök, nyííííííírd ki:D
-
madd dogg #4 megköszönném -
madd dogg #3 és te honnan gondolod? mondd má meg h te hol láttad vagy gondolod hogy van -
#2 ahonnan mást -
madd dogg #1 Remélem még van akit érdekel a Horde, bár van nála jobb game is. És az érdekelne hogy honnan lehet lenyúzni a netről