Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
jaja, ez is valami rockstar rejtély hogy hogyan fordult meg <#idiota>
bazs1
tényleg😮 multkor pedig fordítva volt

hen-tes
Nincs tükrözve. O.o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bazs1
õõõ, melyik borító volt az egyszerû?

bertino
stílusra sztem teljesen uaz, mint az elõzõek

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
Nekem a Vice City ésa San Andreas boritója is tetszett. De talán a Vice City-é lett a legjobban eltalálva a 80as évek fílingjével.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HUNMemphis
Nagyon szép a borító.Végre valami komolyabb munka.Tartottam attol hogy megint valami egyszerû baritót adnak a gémhez.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

õk csak azt festették meg amit összeraktak nekik PC-n, a videón mondjuk nem igazán látszik de mintha nem is festenének rá számokat
rotator
Ne legyél ebben olyan biztos.
Lassan felfesthetnék már a PC DVD logót is arra az átkozott borítóra. 😊

Kit--Kat
Akkor nem tudom mit jópofiztak azzal a fars festéssel, még az amerikaiak sem olyan hülyék, hogy ne essen le, félórája 1 tükrözött rendszámot fest...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

N o N a m e
ezt már én is észrevettem 😄
háttérképek, ikonok, avatarok

találtam egy bakit a borítón, a bal-alsó bordó kocsi rendszáma tükrözve van (ezen látszik)
bazs1
azt már régebben is tudtuk😄

Máté94
Legalább most már tudunk egy motor nevet a játékból!:NRG900 RR
oké, akkor nem sírok 😄DD

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

nem volt semmi különös, screenshot méretû fekete képek, a sarokban a játék logója, középen meg a kép száma bazi nagy méretben
ja... <#duhos2>
Meg se tudtam nézni, mert most figyeltem fel rá...

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

hmm.. érdekes, közben törölték a képeket
<#wilting>

Alwares
Lesz ez pc-re is, csak majd egyszer gondolom 2009 tavasza lesz a megjelenés...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

álmodj XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Soldiers
hát igen hiába jó a borító csak még nincs bejelentve Pc-re szerintem már nem is lesz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

A motoros sisak, a niga, meg a "libegõ" bíztatónak tûnik! <#eljen>
VÁVÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

épp most láttam a hírt VÁVÁVÁVÁÁÁ 😄DDD

OK 😉
nem kellett volna a videó felett látható cimkét: "Hivatlaos borító"
😄

odabasz

nagyban azért szebb <#smile>

_________
ja és 4 új screenshot is jön a trailer-el: 18 | 19 | 20 | 21
bazs1
ezaz<#szeret>

cenobite
<#eljen><#eljen>

gamertag: kenobita

Máté94
2007.12.06 The third trailer!<#hehe><#eplus2>
Máté94
tigeroo
plakáton : america's next top hooker...

öcsém, ezért a görbe tükörért imádom a rockstargamest😊
"Hey Mr. Thompson" - nem gyenge 😄
please got some therapy... <#idiota>
TothLaci
Kíváncsi vagyok, hogy fog-e Jane-rõl is kicsit másfajta képregény készülni, mint Jade-ról. Lol 😄
semmi új, nagyjából ugyanazt írták le a demóról mint más magazinok
húúú de szép kiscsaj 😄DDD

Na egy érdekes hirt találtam az imént, mivel szoktam nézni elég gyakran az xbox360achievements.org-ot ott az uj hirek közt megpillantottam vmi GTA IV -el kapcsolatosat , semmi különöset nem találtam a hirbe ,viszont votl egy link , ami a Official Xbox Magazine honlapjára dobott , méghozzá GTA IV First look tesztel ....azt hittem ,vmi régi hülyeség de nem mivel NOVEMBER 14.-én rakták ki az oldalra ,ott a dátum is ...3 oldalas beszámoló , gyorsan átfutottam rajta , sztem rejthet uj infokat !!!

új elõzetes

Jolenen ha vki leforditaná , v kiszürné belõle az esetleges uj infokat.
Thx.

n3whous3
Hát ha az jobban tetszik, akkor esetleg próbáld meg azt megdugni 😄DDD
Nekem mindenesetre az igazi jön be... 😊

púúúúú

rotator
A festmény jobb...

a reklám festést szinte naponta fotózó Nicknormal-nak sikerült megtalálni az "igazi Lolát",
vagyis Jane-t a modellt akirõl az artwork készült
ha maradt volna a dátum, akkor a Halo3 se lett volna akkora siker szvsz

a másik meg tényleg röhelyes volt, szinte mindenhol "when it's done" címû cikkeket lehetett olvasni...
Hát énse adtam volna ki a játékot közvetlen a halo 3 utan 3 héttel . EZ A BIZTOS magyarázata, csak senki se beszél róla ugyvélem.

Utólag ugyvélem joldöntöttek , igy legalabb lesz multi , meg minden jobb lesz 😛

Sok birka oldal meg félreértelmezte ,amit nyilatkozott az ürge . Nem azt mondta ,h nem tudják ,h mikor jelenik meg , Hanem azt mondta ,h azon belül (február-április vége) még nem tudnak konkrét megjelenést . NEM MINDEGY !😛

Mondjuk már azért örülnék egy-két screenshotnak 😄

n3whous3
Jó kis kamu duma saját maguk megnyugtatására... Már nem azért de Karácsony a legjobb idõszak erre. Sok kisebb pénzû, de törvénytisztelõ ember ilyenkor vesz, ajándékoz játékot másnak, magának. Szóval hiába a szöveg, azért egy fokkal jobb a karácsonyi idõszak.

Mondjuk nem vitatom, hogy egy mindent vivõ játék ne tarolna évközben is, de nem feltétlenül egyszerre annyit, mint karácsonykor...

púúúúú

Igen de õ a konzolos eladásokról beszélt. Én csak azért gondoltam a karácsonyra mert a PC-s eladások mindig is elmaradtak a konzolostól, és abban az idõszakban talán fellendülhetne az is valamelyest.
rotator
Hát épp a minap nyilatkozta a Rockstaros csávó, hogy szerinte hülyeség, hogy állandóan az év végén jönnek ki a jó cuccok, mikor a filmekhez és zenékhez hasonlóan az ütõs játékokat is lehetne egész évben teríteni. 😊
Egyidõben szerintem 100%, hogy nem jön ki konzolokra és PC-re. Nekem csak jó, ha még 2008-ban érkezik, bár elõbb még jobb lenne, ha egyáltalán bejelentenék.

Csak elírták. A Sony sem hülye, mi lenne akkor a PS3-al? Abból van a pénz.
n3whous3
elõrendelés persze...

púúúúú

n3whous3
Nekem az a tippem, hogy lehetséges a majdnem egyenlõ idõben kiadás PC-re is. Az elhúzódás miatt.

Ja, még mielõtt elfelejtem... Nem fogjátok elhinni mit láttam egy játék reklámújságban. PS2 játékok... blablabla... GTA4... LOL, bazz azon meg hogy? Oda nem is jelentették be! Akkor meg mi lesz a PC-vel???

púúúúú

ha tavasszal kiadják konzolra akkor a PC-ést karácsonykor lenne a legérdemesebb, nem?
n3whous3
Mi??? 😄

Hát már majdnem kész a játék, 1 év csak elég lesz 😄 Nem GSC Gameworld, vagy egyéb csapat a fejlesztõ (akik szeretnek késni ugye), hanem a Rockstar. Már így is sokat bukott erre az évre, nem hagyhatja ezt annyiban...

púúúúú