Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
Jobb szélsõ csak, így néz ki a füzetben is.

IMG]http://www.smh.com.au/ffximage/2008/04/30/niko2_wideweb__470x276,0.jpg[/img]

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Na ez a csaj érdekel:D

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

tommygear
lol kaptam 800 ms pontot ami 2000 ft kb :O
pisztácia
Emberek, mind1, mert nem arról a csajról beszéltem:D Lila top-ba van, és szemüvegbe.

masterthief
Másrészt olyan moddal még nem találkoztam sehol ami kifejezetten Lola-ra volna öszpontosítva.

masterthief
É már 1-szer megtaláltam a neten ami a videóban benne van. Tehát az nem kamu. Másrészt sosem volt eszembe hogy keressem, de ha lesz idõm felkutatom és nyomok róla 1 képet.

tommygear
második egyértelmûen mod az elsõt majd megnézem, de az se vszínû
pisztácia
Nem erre gondoltam. Lila top-ba van, és szemüveges. ÉS baromi nagy cicijei vannak:D

pisztácia
Meg azt is megkérdezném, hogy a rendorsegi kuldiket is csinalom. ott csak a legkeresettebb bunozoket kell elkapni, minden szigeten? vagy az osszeset amit ad?

masterthief
A játékban benne van.
http://www.youtube.com/v/vMjhIecn36M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/_OJHTPDGFfk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

tommygear
:D
byzhouse
belerakjuk :O (ha már jármûveket lehet moddolni :D )

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

tommygear
õ az, de a játékban nincs benne

byzhouse
az valami prosti a játékban,nem? :D(olvastam 1ik magyar GTA oldalon)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

tommygear
nincs benne
masterthief
A nyalókás pinára gondolsz,. Az Lola.

masterthief
Hívd majd jóval késõbb! A ststisztikában meg tudod nézni hol vannak a verseny helyszínei, hányszor gyõztél stb. Vagy õ fog majd hívni.

pisztácia
Ja, meg egy olyan kérdésem lenne, hogy Brucie-nál csinálom most a versenyeket. De most hívom és mindig azt mondja, most nincs... akkor ennyi volt, megcsinaltam az osszeset?

pisztácia
Üdv!
Akinek eredeti dobozos játéka van, akkor pls nézzen már meg nekem valamit. Tehát van benne két újság féle meg egy térkép. A survival guide ujságban, az independence FM-nél, ki van a képen? Lila top van a csajon, de én nem találkoztam vele a játékban. Köszi

Büdös Bohóc
igen küldetés alatt nekem is jött, de amúgy nem

hamarosan átérek a 2. szigetre, újrakezdtem pár napja, majd meglátom, hogy mi lesz :)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
én még a bankos küldetést is elbasztam egyszer mert elcsapott a metro, meg rengetegszer lementem motorral a metroba direkt azért hogy neki menjek a metronak és mindig jött :D
Büdös Bohóc
vedd meg dobozosan

Haver meg tudta venni nekem (ez volt a 4. kártya amit próbáltam (nkb (visa)))

Nekem nemtom miért nem jó, de lehet majd beregelem a kártyát a paypalra és azon keresztül próbálkozok legközelebb.

Ha valaki esetleg tudja mi lehet a gond akkor leírhatja nekem!
pisztácia
Én mindenképpen ajánlom neked. Anno én is rengeteget SA-ztam, nagyon jó volt. De a GTA 4 egészen más... ha jó a géped, akkor feltétlen kezd el. Én kb 1 évet vártam, mire tudtam olyan gépet venni, hogy menjen fullon. Gyönyörû a grafika, a karakterek nagyon jók, a story eszméletlen jó, vannak benne eldönthetõ dolgok, pl hogy 2 ember közül kit akarsz megölni, és innen a story és más kicsit. Hihetetlen játék ez. Mint anno volt a SA. Mind2 epic game. És mostmár van full magyarítás is, ami hihetetlen jó let. Játék hangulata is 10/10. <#eljen><#eljen>

még nem volt rá idõm, de az ilyen játékoknál amúgy is "érdemes" várni 1-2 évet míg nekikezd az ember a patchek, modok, dlc-k miatt...

kérdésem az lenne, hogy miben más mint a SA volt ? korábban már kédeztem ezt, az volt rá a válasz hogy van amiben jobb, van amiben gyengébb mint elõdje.

csak mert most én épp hangulatkeltõnek azzal játszottam, és a modern mod v2, hungarian mod és ultra high... mod (még csak az elsõt próbáltam, utóbbi kettõt képrõl + tube)

Nem hiszem el, hogy nem tudom megvásárolni a GTA4-et steam-en!!! Elmentem ma az OTP-hez és megkértem, hogy engedélyezze az interneten való vásárlást, meg is nézte és mondta, hogy minden rendben van a kártyával van rajta 100rugó és el kellene fogadnia a kártyát. Hazajöttem, megpróbáltam megint és újra ezt írta ki:

A vásárlás nem fejezõdött be. A bankkártya-kibocsátó nem fogadta el a bankkártyád adatait.

Bizonyos esetekben a bankkártya-kibocsátó „zárolhatja” az összeget a számládon, de nem terheli meg azt. Ha az alábbi információk áttekintése után úgy gondolod, hogy a kártyádat tévesen utasították el, próbáld meg újra a vásárlást.

Mi a lópikulát csináljak ezzel???
Kitöltöttem a nevem a telefonszámom, a lakhelyem irányítószámom megyémet és a bankkártya számot majd a kártya hátulján levõ biztonsági kódot az aláírásom utánit a megfelelõ mezõben!!! Ja és ugye VISA Electron van a kártyán, azt is beraktam szépen az elején!

3 kártyával is próbáltam!!! HELP!!!!!!!!!!!
Ha backupolni szeretném elég a 2 game dirt félrerakni a steam könyvtáron belül v a steamen belül backupoljak?
Büdös Bohóc
én a büdös életben nem találkoztam metróval két állomás között, pedig meg van 2 éve a játék. Volt, hogy végigfutottam 2 állomást, mert üldöztek a rendõrök és nem jött semmi. Volt, hogy kocsival végigmentem, akkor is csak az állomásokon találkoztam velük.

tommygear
hogyne jönne
A két kiegészítõ egyszerre települ és indulás után tudod kiválasztani melyikkel szeretnél játszani.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

SirAlo
Nah megvettem en is, a steamen GTA 4 alap es Episodes From Liberty City jelent meg , a ket kiegeszito egyszerre telepul ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

pisztácia
ínnye, akkor lehet inkább ezt i boltba veszem majd meg... 16gigát mire nekem leszed.....:S

BaLeeX
Mûködik, az elõbb telepítettem és ki is próbáltam.

Köszönet a fordítóknak!

Kár, hogy nem találtam meg 2 nappal elõtt, most a negyedén már túl vagyok angolul de innentõl magyarul nyomom. :)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nem kell az alap GTA 4, az EFLC játszható az alap nélkül is. Egyébként kb. 16-17 gigát tölt le.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

pisztácia
ha megveszem a steam-en a packot. Akkor le kell szednem a sima gta 4-et is, vagy csak a kiegeket? 4megás netemmel nem lenne tul jo, ha nem fogadna el a sima gta 4-emet, amit boltba, és nem a steam-en vettem. Nekem csak a 2 kieg kéne, az együtt hány giga? Ja meg ha ugyan ott jatszodik, gondolom a varos ugyan az, szal azt nem szedi le nem?

SirAlo
a magyarositast a steames valtozathoz is fel lehet rakni ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Büdös Bohóc
nem árt kijátszani az alapot elõtte, mert pl. a ballad of gay tonyban nagyon sok utalás és összefonódás van az eredetivel és esetleg lelövi annak a poénját

és igazából a 3 történet közül a legérdekfeszítõbb az alap, szóval nem azt kéne lespoilerezni azért :)

SirAlo
oke kosz;)

Büdös Bohóc
2 új történet, rövidebbek mint az alapjáték, de nem rövidek azért annyira :)

a lost and damnedben van pár új kocsi sok új motor meg talán 1-2 új fegyver.
a ballad of gay tonyban van jó pár új kocsi, lehet ejtõernyõzni, van 2-3 disco ahol el lehet lenni, inni stb.

a multiban meg ezekben már 32-en is lehet játszani egyszerre

SirAlo
Jah es a kiegeszitok mit tartalmaznak? Van mindegyiknek kulon Single resze is , tortenet stb...? Vagy csak mas autok , fegyverek ilyesmik?

Büdös Bohóc
gépeden jól fog menni ha az, ami az aláírásodban van

byzhouse
hát...nem a legjobb mind1 majd meglátjuk,hogy mit tud a GTA5

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

SirAlo
Mar jobban fut mint regebben? Sokszor halottam hogy nem optimizalt stb... Can You Run-on a laptopon azt irta hogy menne kozepesen, az a valosagba menne legalabb lowon akadas nelkul ?

Büdös Bohóc
nincs szerverlista, központi szerver van, kreálsz egy játékot és megy a multi, avagy vannak ranked mérkõzések, amiket talán a szerver automatikusan indít és ennyi.

pisztácia
Egy kártyám van, így akkor nekem az kéne, hogy kp-t adok és azt felrakják a karira. AKkor holnap bemegyek, és valahogy elintézem ezt. Köszi

The Protector
Számláról számlára úgy,hogy bemész abba a bankba amelyikhez az a kártyád tartozik amelyikrõl küldeni akarod a pénzt.Megadod a másik kártyád számlaszámát és elküldöd( a bankban ezt befizetésnek mondják)
Vagy,szintén bankban kp-t fizetsz be és ráteszik a kártyádra.
Vagy egy automatához mész ami vesz be pénzt és ott feltöltöd a kp-t a számládra.

Vannak online megoldások is,nekem otp-s van és így neten,ellenõrzõ kóddal tudom bazirgálni a pénzem,bár sohasem használtam.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pisztácia
Üdv!
Látom megint akciós a GTA, hogy lehet a kártyámra utalni pénzt? mert akkor holnap megyek teszek rá.

SirAlo
Magyar szerver van?

byzhouse
jó lenne azért valami szerverlistát látni,hogy meghatározzam a népszerûségét :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Horec
:D Mindenhol ott kell lenni. Én csak ajánlani tudom a gamet :)

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D