Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
nem, általában a kártya hátoldalán van egy 3 jegyû kód.

byzhouse
jé te sg-n? 😮 😄 bfbc2-bõl ismerlek 😄 amúgy igen multi miatt venném meg,mert gta:sa multiban is hatalmas hangulat volt csak annak már elég gyenge a grafikája.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Steam-en megpróbáltam OTP-s Visa elektronos kártyával megvásárolni a GTA4-et+kieggel együtt. Ezt írta ki:

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.

Majd a muter kártyájával is próbáltam az meg ilyen takarékos kártya, MasterCard-os és ugyan ez a volt a helyzet! Lóvé volt bõven mind2, de még is mind a 2 ezt a szöveget írta ki és nem értem h. mi a lófaxé! HELP mert olcsó és nem akarok még1 lehetõséget elbaxni!!!

Az utólsó 3 számot kell beírni a szekuritinél mikor kéri nem?

Horec
Én steamen vettem nemrég és fennt voltam egy 25 fõs szerverem. Elég jól szórakoztam, most pedig még néhány haverom is megveszi. Szóval sztem aki a multi miatt veszi inkább ammak is megéri 😊

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

SirAlo
Engem is multirol erdekelne minden THX elore is

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

byzhouse
wut! sokan játszanak multival?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

masterthief
Na és ki szereti a Wladivostok Fm-et?

bertino
banner.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

masterthief
Az igazi Katt Williams. Gondolom ismerõs?

masterthief
kirobbanóan jó energiaital XD

masterthief
Szép-szép csak az a baj hogy 1.0.7.0 patch-ez nem jó. Te melyiket raktad be?

masterthief
Kemény! Nézd meg az összeset. Ne csak a Ben buja-sat van még több is. Ben buja-tól még a Red Dead Redemption Bloopers sorozatot is. Asszem 3 van.

lolSL
aha, de a warez topicban kell segítéget kérni a többi kis kalóz barátodtól, és nem a fizetõ vendégeket zargatni itt.

és akkor most mi van h nem eredeti???....ugyanúgy kell evvel is játszani mint az eredetivel!!!!!!!!!<#idiota>
lolSL
wollnerd
valaki a #49855-höz?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

bertino
nem eredeti ? es akkor mit keresel itt ? 😄

lolSL
akkor meg kéne venni. steamen fél óra múlva a 2 kiegészítõvel 2500-ért utánad dobják.

de ez nem eredeti..és érdekes h mikor elõször telepítettem nem kért semmi aktiválást!!..még tegnap játszottam vele..csak modok miatt elbaszódott
bertino
aktivalni az eredeti jatekot meg johogy kell.

Büdös Bohóc
gecijó volt ez 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

újra dobtam a játékot..most meg indítanám a social clubbal..azt írja h aktiváljam..:S..pedig azelõtt nem csinált ilyet!!!
RiCSi1234

GTA V (*.*)

jana4
OK, kösz.
Amúgy mi a véleményetek az Ultimate Textures v2.0-ról?
üdv

pisztácia
Okok, majd meglesem.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

crackyS
minimum 9 van

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

masterthief
Valahol meg kell hogy legyen. Nekem is offline profilom van, de megvannak a mentések.

ott sincs..nekem a GTAIV mappában csak User Music és Videos van....offline profilt csináltam!!
pisztácia
Köszi szépen!<#eljen>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Mivel repültél át? És összesen nem csak 3 híd van?😄 Annyira emlékszem kb😄

hungary27
én is pont annyinál járok. probáltam átrepülni hidak alatt de volt olyan amin nem lehetett 9-et megcsináltam asszem kb.
masterthief
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\Savegames
Így keresd!

de nekem nincs a my documents/rockstar games/GTA IV-ben a savem..az nembaj?akkor is megmarad?
masterthief
masterthief
Love Meet weeboldalon (rózsaszínû oldal) Ott belépsz a female(nõk) ablakba és ott válogathatsz. Nem mindegyiket lehet elhívni randizni, de van jópár csaj akikkel döngethetsz, Majd sms-ben és e-mailben értesítenek.

pisztácia
Neten, hogy tudok szerezni csajt?😄

masterthief
A mentések megmaradnak. Mikor uninstallálod rá is kérdez hogy szeretnéd-e a mentéseket meghagyni. elõtte a modokat amit leszedtél azt tedd 1 külön mappába, majd ha megint modolni akarsz akkor megmaradnak. Majd arra vigyázz amit az elõbbírtam, és így nem lesz baj ha valamelyik járgány nem fér össze a patch-el.

bertino
persze, hogy megmarad.

ha lemented elotte.

és ha újrarakom a savem megmarad?
masterthief
Már nem. Neten találsz csajokat, vagy menj el kurvázni, vagy night Club-ba.

masterthief
Akkor az lesz a gond. Remélem az eredeti fájlokból készítettél biztonsági másolatot, mert ha nem akkor újra kell rakni a játékot. így jártam én is. Nem mindegyikbõl készítettem másolatot és ugyan így kidobott. Az a gond hogy rengeteg autónál nincs leírva hogy melyik patch-ez jó. Nálam valamelyik nem volt kompatibilis az 1.0.7.0-s patch-el. Bár én hangokat is beraktam, reális autókörtöket, fegyvereket, ruhákat, több vért, izomautó hangokat több féle kocsihang, effekteket stb. így hogy nem volt bizt másolatom megszívtam, és újra kellett rakni.

pisztácia
Jah, akkor az a kiegben van. Akkor még nem lényeg...
Amúgy akkor Michelle-el nem lehet felvenni a kapcsolatot már sehogy?

de..raktam egy pár új autót..
masterthief
Nem raktál be új autókat vagy valamilyen mod-ot?

masterthief
Szerintem te a TBOGT bunyós küldire gondolsz. Moma's Boy. Abban van ketrecharc.

hello...az lenne a problémám h tegnap még ment a játék és most meg akarok játszani és miután betölti a savet..ott áll Nico és egyszer csak kidob..mi lehet a baj???elõre is kösz a válaszokat!! :S
Grr1234
Kate McReary

wollnerd
A helikopterek hol vannak pontosan? Algonquin(középsziget) legdélibb részén sem találtam. talán a Bohan-nál vannak?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pisztácia
Ja, igen. És akkor vele többet nem is lehet talalkozni? Ill. ki is volt Kate? Vagy a story-hoz van kötve, hogy a vegen kivel tudjam tartani a kapcsolatot? Roman kuldiket nem tudok vallalni mert ugye ot megoltek:S

pisztácia
Én most csináltam meg az összes Brucie-s autós lopos küldit, meg a little jacob-os küldiket. Most tartok így 68.75%-nál. A köv a Brucie-s autoversenyek lesznek. Anno beszeltek itt sokan valami bunyos kuldirol, ahol vedekezni kellett, és az nagyoin nehezen ment par embernek. Az melyik kuldi?