Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Akkor próbáld meg hogy a modban levõ wtd fájlt 01-rõl átnevezed 02-re.

pisztácia
ja, most nezem. Azt irta, hogy nem egyezik a két fájl neve:S

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
na mind1, hagyom sztem:S azert koszi

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
nem lett jó...:S

masterthief
Jut eszembe a TBOGT-ban nekem is volt ilyen asszem valamelyik ruhánál. Beraktam a helyére jó volt.

masterthief
Nem hiszem. azért a pár sor szövegért ami néhány mod menüjében van nem érdemes. Ha valamit nem értel meg benne ott a google fordító.

masterthief
Mondom nem lesz baj. Akkor a 02-rõl másolatot készítel(export) Majd importáld annak a helyére a 01-et.

SirAlo
Es nem is keszul?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

pisztácia
meg az más... f_y_stripperc02_p.wtd a neve.... és amit be kéne rakni annak meg ez: f_y_stripperc01.wtd vmi nem jó itt

masterthief
Ha nincs akkor tedd be a 02 helyére. Gond nem lesz .

pisztácia
tuti nincs benne....

masterthief
Azokhoz nincs.

masterthief
Vagy tedd akkor a 2 helyére.

pisztácia
Nincs benne.... nézd meg... csak f_y_stripperc02.wtd....

SirAlo
A modokhoz nincs magyarositas?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

masterthief
Kell lennie, olyan nincs hogy nincs. Az a csajoknak a ruhája. Keresd meg lesz az, mindenkinek van.

pisztácia
Hát ez az....f_y_stripperc01.wtd a fájl neve, de ott csak 02-es van....:S most mit csiunaljak?

masterthief
Klikkelj a pedpropsra ahol van az eredeti f_y_stripperc01.wtd klikkelj arra és exportáld át ahova akarod( biztonsági mentés) Utána klikk az importra és rakd be a fájlt amit a modban találtál f_y_stripperc01.wtd (ez a csere. utána klikk a save gombra, feljön 1 kis ablak és katt az OK-ra

pisztácia
hopp meglett az a fájl. Mit kell akkor most vele csinalni?

pisztácia
Sparksba: gta4-common-data-cdimages és itt nekem 4 fájl van: carrec, navgen_script, script, script-network

ezek

pisztácia
Na közben megcsinaltam az osszes rendoros kuldit. 71.25% ra ugrott fel.

masterthief
Dehogynem. Akkor keresd így: pc/models/cd images abban benne kell lenni. Ha nem találod elõször a spark Iv-ben nézd meg ott ahová feltelepítetted a játékot. Meglesz az! Esetleg próbáld úgy kicserélni a fájlt. Fog az menni<#eljen>

pisztácia
Abban a mappában nekem nincsen pedrops.img:S

masterthief
Van benne egy f_y_stripperc01.wtd fájl. Azt kell lecserélni az eredetivel. cammon/data/modells/cdimage/pedprops.img-ben. természetesen a Spark IV-el csináld. Elõtte készíts 1 biztonsági másolatot az eredetibõl.

Ger0121
megcsináltam a patch et meg a crack et, de nem nyertünk, fatal error. :)
Telepítem újra.

---Ger----

masterthief
Pill...

pisztácia
Köszi, és a meztelen csajos dologra rájöttél?

masterthief
ezért is rühellem a Win 7-et. Túl van bonyolítva minden, ki van csicsázva. Teljesen felesleges dolgokkal teletömve stb. Én már vagy 5 éve Xp-t használok, ahoz vagyok hozzászokva.

masterthief
Spark IV
Ez jó az utólsó patchez is. van egyébként jópár spark IV

masterthief
Ja igen a crack miatt. persze akkor igen.

Ger0121
XP vel én is elboldogulnék, az volt tegnapig... :)
Ezzel tisztában vagyok, SA ra gyártottam anno egy marék dolgot.
De a 7 es nem ilyen ám.
Megnyitod megszerkeszted és mentésnél: Hozzáférés megtagadva. (nem írásvédett se semmi, de mégse engedi)

Drivereknek utána járok, Biz0906 köszi, Te is jó tippet adtál, ki is próbálom. Aztán ha nem telepítem újra :D )
Köszi nektek!

---Ger----

Érdekes nekem simán fel ment az eredeti patch nem eredeti játékra csupán csak patchelés után kell crackelni és hurrá.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

pisztácia
Köszi szépen.
Ahoz a spark-hoz adnál linket.

masterthief
Bár nekem nem win7-em van mert utálom, hanem Xp sp3, de a carcol. dat és minden dat fájlt meg lehet nyitni 1 szövegszerkesztõvel pl wordpad-al.

masterthief
Ha nem eredeti a gamed jóhogy nem fogadja el a hivatalos patch-et. Keress a verziódnak megfelelõt. Mivel e tied Razoros olyan updatet keress.

masterthief
A hangfájlok ivauid kiterjesztésû fájlok. Spark IV-el lehet berakni mint ahogy a kocsikat, ruhákat stb. Ha vársz kicsit mindjért megnézrm hova kell berakni a meztelen nõket.

pisztácia
Hali.

Szerintem elsõ lépés, a driverek frissítése. DirectX és videó kari drivert. Másik, hogy az 1.7-es patch-et mindenképpen telepíteni kell, mert az sokat segít. Én is szenvedtem rengeteget anno, de szerintem az lehet a gond, hogy a telpítés után 1.7-es crack-et kellene használnod. Nem a régit. Szerintem ugyan ezt kérdezd meg a warez topicba. Elvileg azon a gépen mennie kéne.

Ger0121
Sziasztok!
Bocsánat, ha egy olyan kérdést teszek fel amire esetleg valahol már van válasz.
Az a kérdésem, hogy miért lehet az, hogy iszonyatosan szaggat a játék.
Minimum grafikán van.
A konfiguráció amin mennie kellene: (!?!)
AMD 5200+ CPU
2GB DDRII RAM
1GB DDR3 VGA
Win 7 *86
Szerintetek mi lehet a probléma?
Ami sajnálatos tény: A játék nem eredeti. Razor 1911.
E miatt, vagy számomra ismeretlen dolog miatt az a patch amit itt linkeltek nem megy fel. (felmegy, de a játék többet nem indul el.)

Még egy gondom volna: A moddinghoz szükséges fájlok, carcols... stb. nem engedi a win 7 módosítani.
Erre tudtok esetleg valamit?
Totál új nekem ez a rendszer nyilván nem egy nagy dolog csak lehet, hogy én vagyok tudatlan. (Sõt. :D )
Köszönöm nektek elõre is a segítséget!
Üdv: Geri

---Ger----

pisztácia
Hát ez az... nincs benne txt fájl. Csak maga a fájl, és egy kép.
Amúgy hogy lehet betenni autóhangokat?

masterthief
Még nem próbáltam ki, de a readme txt fájlba benne van hova kell bemásolni az új fájlt. ha modolni akarsz akkor mindenféle képpen készízs 1 biztonsági másolatot arról amit ki akarsz cserélni, mert ha esetleg nem kompatibilis a mod a patch-el akkor vissza tudod állítani az eredetit.
Gta IV-hez (nekem az 1.0.7.0 patch-ez ezek vannak fent):
Hangok: Arcade v2.0 - kitûnõ minõségû, nagyon hangos fegyverhangok
Realistic Horns - autókürthangok
Dukes Hemi - Izomautó hang a Dukes -hoz amit lecseréltem 1 Shelby GT500-ra-(Eleanor)
JetEngineSound v2 - Annilihator új hangjace
New voice - streetbiker hang NRG900-hoz amit lecseréltem 1 KTM Rc8 motorra
Siren Sound
Porsche turbo hang
ferrari Enzo hang
Anna Microsoft GPS

Grafika:
Sapphire Graphic
ExtremeGFX IV (most ezt használom EFLC-hez is)

Jármûvek:
KTM Rc
Porsche 911 Turbo S IV
Ferrari Enzo
skoda Fabia
BMX v1
Shopingcart - bevásárlókocsi XD
Shelby GT500
Lamborghini Diablo
Hummer H2SUV
Nissan 350Z Supreme IV
VRod Bobber - Harley Davidson
Yamaha R1
Cross Cart
Ken Block Subaru Impreza

ExaggeratedBlood v116 - sok vér, reális sebzés
Realistic Explosion Final - Nagyobb, világosabb robbanás, több fúst
New Realistic Radar Icon - színes valós ikonok pl: Internet Explorer, Playboy Mc donalds stb.
Színes rádió ikonok
Baseball ütõ helyén balta
néhány ruha, napszemüveg, ujjatlan motoroskesztyû

pisztácia
Amit adtal, meztelen cuccot, hova kell másolni? Hol az eredeti fájlja?
Amúgy miket ajánlasz még?

pisztácia
oks köszi

masterthief
Csak azokat akik a fényképes adatbázisban vannak. így hirtelen nem jut eszembe hányan vannak. talán 25. Asszem még az aktuális bûntényekbõl is le kell rendezni néhányat. Annál nagyon kell sietni, hogy elkapd õket. abból egyébként végtelen van.

pisztácia
:D thx, bár nem akarok nagyom modolni, alap game nekem elég:) Erre kéne a válasz:)))

Meg azt is megkérdezném, hogy a rendorsegi kuldiket is csinalom. ott csak a legkeresettebb bunozoket kell elkapni, minden szigeten? vagy az osszeset amit ad?

masterthief
Akkor kiengesztelésül használd ezt a mod-ot. :D
Meztelen striptise

pisztácia
áhh sztem ez nem õ az.

masterthief
http://gta.wikia.com/From_Russia_Without_Lover
Vagy õ lesz az. Õ fent van.

pisztácia
xD oks.
#49944 re tudod a választ?

masterthief
Az is prosti. A Love Meet oldalon nincs fent.

pisztácia