Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
1-ben,2-ben úgy volt,hogy egy nyíl mutatta a másikat.valami hasonló jó lenne itt is.vagy mint cod egyik modjában:egy direkt késõ pont a térképen!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kifli
OFF
sa-ban pc-re is van multi amit te ps-re mondasz az inkább co-op mod
ON
IV-be jó lenne inkább úgy hogy látjátok egymást térképen az elejétöl és "él a város" legalábbi meglátásom szerint...
n3whous3
Jah, San Andreas MultiPlayer mod a bugosságait leszámítva istenkirály multi mod, ennél többet ad 😊

púúúúú

Yoda001
lol,de az nem kifejezetten multiplayer,csak 2 játékos mod

http://9gag.com/gag/5135249

elég frankó 😊 a pálya nem üres, ugyanolyan élet van rajta, mint egyébként. egy képernyõn van a két játékos, szóval kicsit "szûkös", de megszokható. tök jó, hogy a kocsiba be lehet szállni ketten is, akár a hátsó ülésre is..meg lehet az autóból lõni, stb.. nagyon laza így menekülni a rendõrök elõl, sõt asszem volt pár misszió amit végig lehetett tolni kettesben

Yoda001: hát ezt rosszul tudod. 😊

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Yoda001
nem volt...és nincs is

Shiwo
nem fikázásnak szántam, de már a mohaa -ban se találtuk meg egymást haverral, mikor csak ketten próbáltuk tolni egymás ellen..5-10 percig keringtünk, és csak úgy találtuk meg egymást, hogy vaktába lõdöztünk, és figyeltük a dolby-t, hogy merrõl hallatszik a másik lövése..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

n3whous3
Az milyen volt egyébként? Ott is gondolom csak üres pálya volt. Vagy nem?

púúúúú

konzolon a sanandreas-ban is volt multi..

kifli
gta1-ben is ilyen volt a multi 😛 emléxem suliba tultuk 1v1-el! Mondjuk nem emlékszem hogy ott ott voltak-e az emberek
RNadal1203
de nem taláom

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

n3whous3
de próbálkozz, nem valami elrejtett dolog...

púúúúú

RNadal1203
jó akkor bocs

n3whous3
nem vagyok otthon, hogy meg tudjam nézni <#idiota>

púúúúú

RNadal1203
de hogy???

n3whous3
simán

púúúúú

RNadal1203
Bocs hogy ide írom de hogy lehet a MOVIE MAKER-rel zenét rakni a videó alá???

n3whous3
<#gonosz1><#hehe>

Egyébként meg elvileg nem csak 2 ember lesz a pályán, hanem a nem játékos emberkéket is szinkronizálja a rendszer, szóval ÉLNI fog a játék 😊 Az is valami...

púúúúú

persze, kezdjük el már most fikázni a játékot. szánalmas

bazs1
ja:\

Shiwo
végülis radar nélkül ketten rohangálnak a pályán..tök jó lesz...5-10 perc eltellik, mire megleled a másikat...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ez a játék max 2db DVD9-es méretü lesz. Bár egy is elég szerintem

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

szerintem csak elírták
7 csillag? wow

n3whous3
Gratz akkor carmecknek 😄 Zseni fej tényleg...

púúúúú

Talán lehet az, hogy az Xbox360-as változatnál pár helyen tölteni fog a játék, ezzel lehetne helyet megtakarítani??? Egyáltalán nem lenne jó, ha bárhol töltene. De lehetséges lenne ?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

rotator
Miért nem? A Tech 5 Carmacktõl állítólag szintén folyamatosan cseszteti a dvd-t és nincs frame esés.

n3whous3
Dupla rétegûre ráférne, de nagyon erõs tömörítésekkel gondolom, szóval ezt valós idõben olvasgatni DVD-rõl... hát nem fog sikerülni 😊

púúúúú

rotator
Az MS elsõ számú szabálya, hogy minden Boxos játéknak futnia kell kompromisszum nélkül a leggagyibb Core változaton is, lehet kalkulálni. =)

kifli
Szerintem a vinyóra rakva meg lehet oldani mint pc-nél is...
Hát remélem igazad lesz , bár leszarom ,h kinek nincs hdd-je , 95% -nak van .. ennyi , nekem azért ne legyen rosszabb minöségü a játék , azaz ne a texturák bánják...tényleg jolenne ha lenne erröl vmi info

kifli
egyébként nem kell konkrétana pc verziórol beszélni hanem a játékrol függetlenül a platformtól. És a kommentek már kezdtek teljesen magátol a játéktól elválni! Hogy milyen dvd-k vannak az szerintem nem a játékhoz tartozik...
kifli
De azé jobba sima deathmatch ahol mindenki mindenkit nyír! Mint az sa multijában <#wink>
kifli
Eddig szinte semmit nem tudhattunk a Grand Theft Auto IV Multiplayer lehetõségérõl, ám most a GamesTM magazinnak köszönhetõen szerkesztõségünkbe jutott néhány információ. A magazin szerint valószínûleg lesz egy 1v1 Deathmatch játékmód, ahol értelemszerûen egy barátunk ellen harcolhatunk. A játékosok nem látják egymást a radaron, ezért elõször be kell mérniük egymás tartózkodási helyét, ahhoz, hogy támadni tudjanak.Ha egy játékos eléri a hét-csillagos körözést, az ellenfél számára látható lesz a radaron. Ezen kívül telefonunk segítségével fegyvereket vehetünk, csakúgy, mint Single Player módban. Még egy lehetõség a rejtõzködésre, hogy ha ellenfelünk idõközben egy félreesõ sikátorban autót cserél, számunkra megszûnik a radaron.

ezt találtam és érdekes!!!
Muki100
Akkor beszélgess a PC-s verzióról, hajrá...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Yoda001
legalább van élet a topikba....

kifli
pc-re nem lesz ilyen probléma és ez nem konzolos fórum ha jóltudom.
Vagy nem?
Lécc ne OFF-oljátok má szét mennyetek át konzolos fórumra!!!
KÖSZÖNÖM!!!
ProGabe
nem szitázható:nincs rajta kép,hiszen mind2 oldalán írható réteg van

a HD-DVD 15 giga,azt tesznek rá,amit akarnak.és igen,box-hoz külön meg kell venni a lejátszót

Crysis-nál is voltak olyan nyilatkozatok,hogy az alpha fázisban 25 gigára bírták csak betömöríteni,és most látjuk,hogy bõven ráfért a DVD9-re.nem lesz ilyen gond!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Attila8805
A hdd-s megoldás nem valószínû mert még mindig nem minden gépen van hdd.
Nem véletlenül nem naon van olyan játék xbox360-on ami a hdd-t használja!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

TothLaci
HD lemez legalább 20-30 GB.

RockStar mérettel is gondba volt... A textúrák bánják majd. Egyszer alacsonyfelbontású textúrából nem lesz hiány, másodszor egy textúrát ezer helyre felhasználtak. Ugyan ez a helyzett a modellekkel. Szerintem egy DVD-s lesz a játék, aztán majd nagy valószínûséggel használni fogja a HDD-t is, bár lehet, hogy elintézték azt, hogy ne kelljen. Kíváncsian várom.
Ok , thx!
De nem szitálható , ezt ,hogy érted ? Ehhez HD DVD kell külön a boxhoz nem ?
Hülyeséget mondok , mert az is 8,5 -es , meg azt a filmekhez adták csak ki

ProGabe
a telepítõs megoldás szimpi,de létezik DVD18 is! 15.9 giga hátránya,hogy értelemszerûen nem szitálható a lemez

"a rétegzödés v vmi más igy kb 6-7gb lehet csak egy DL lemezen"

a szimpla lemezen sem 4.7 giga van,hanem "csak" 4.38 giga,a DVD9-re pedig 7.95 giga fér

Hát vmi új technologia megoldást kell alkotniuk az tutibiztos , hát már a Assassin's Creed-nél is voltak helyi gondok ...

Egy DL lemez 8,5 giga , de vhol multkorában olvastam ,h egy játék nem lehet annyi , mert mittomén a lemezen a rétegzödés v vmi más igy kb 6-7gb lehet csak egy DL lemezen

Most az jutott eszembe ,h az fasza lenne ,h pl 2 lemezre nyomják , normálisan és az 1iket feltelepiti v mittomén a vinyóra és azt többet nem kell használni..sztem

n3whous3
vicc vót, simán ráfér... 😊

púúúúú

n3whous3
Mondjuk ha olyan tré lesz a grafika, mint amit az általam most replyozott hsz mutatott, akkor... lehet, hogy 2 CD megint elég lesz... mint a régi szép idõkben...

<#zavart1><#eplus2>

púúúúú

LOL 😄
/csak az a gáz, hogy egy blu-ray-re mindeképpen ráfér/
Máté94
És hol vagyunk még a végétõl!😊
n3whous3

<#hehe>

púúúúú

Egy egyrétegû HD-DVD 15 Gb-os. Valahogy csak rá kell férnie nem?
Máté94
Akkor hárm HDDVD és megvan😊