Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(katt a képre)
ilyet én is akartam, még jó hogy nem kezdtem el, mert ilyet nem tudtam volna xD

Errõl ennyit , ne beszéljetek badarságot , már majdnem kész a kicsike 😛
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Technikai problémák miatt halasztották el a megjelenést és nem a játékmenetbeli hiányosságok miatt. Szóval itt most csak kódolás meg technikai megoldások mennek a háttérben és nem hinném, hogy más.
púúúúú
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
vagy a küldetésekre gondolsz?
a Benelux államokban pedig az elõrendelõk karácsonyra kapnak egy bónusz pakkot,
benne egy az eddigi trailer-eket tartalmazó DVD-vel, egy ajándékkártyával és egy levelezõlappal
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Tényleg, ez érdekes dolog, hiszen bármilyen platformmal foglalkozó weboldal, magazin is foglalkozik a GTA4-el. (persze vannak kivételek)
Konzol vs PC -rõl meg az a véleményem, hogy kiadók arra fognak fejleszteni, amelyikbõl több pénz bejön.
Nem érdemes ezen flémezni...
Különben GTA: San Andreas topicnak is megvan a maga története, tudni fogjátok, ha #11340-#11410-ig elolvasátok a hozzászólásokat.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Hát nem is tudom arra hogy lehetne ezt átprotolni. Még egy egyszerûbb verziót esetleg.
púúúúú
púúúúú
Nálam nem alap, hogy ilyen lekezelõen bunkó-beképzelt banda weboldalát böngésszem játékinfók után...
púúúúú
thx to ProGabe 😉
nem,saját "termés" 😊
ha van konkrét ötleted,összedobok neked is egyet.többit privátban
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A mûhelybe csináltattad ?
Nekem is kell ilyen hóesés meg mikulas sapi XD
Seryoga
А что это за парень, о котором треск и шорох,
Вышел в ринг, готовый растереть любого в пыль и порох?
Все говорят, он молод, его кулак-молот,
Зато исколот, он давно для драки ищет повод.
Наводит страху на бойцов парнишка свой в рубаху,
Бьёт-взмах, пух и прах- тем, кто метит ниже паху.
Он вышел ростом и весит добрых девяносто.
И с ног его, ребята, сбить запросто не просто.
Размах хлёсткий, удар жесткий, да кто же он?
Что там ещё за новый чемпион прёт на рожон?
Тот, о котором всё трут, говорят вокруг,
Должен выйти в ринг и показать, что он точно крут!
King Ring!
С виду борз, значит тот ещё у парня мозг.
Разведка джебом в корпус - сразу виден стиль и форс.
Не знает лишних движений, он без сомненья гений,
Быстрее тени достает до солнечных сплетений.
Откуда сила, бойцовая шальная жила.
Бьет с обеих рук, вдруг хук, острый, будто шило.
Газеты пишут : "Зол и агрессивен, примитивен"
Однако интерес у парня вполне спортивный
Не для забавы ради, не ради миллионов
Парнишка безымянный вырубает чемпионов.
Он тот, кто из года в год жал свой пот,
Чтобы взять джек-пот, и вот
Он сейчас проводит аппркот.
King Ring!
(Я сказал мне не нужна корона - я передумал...)
Скажите, что за он, что это за парень?
Король всегда в ударе,
Хочешь бокс- постой с ним в паре.
Кто знает, какова цена у короны?
Эй, чемпион, тренируй нырки и уклоны!
Снова стойка, бойко проходит двойка.
Стольким стойким нужны потом шитьё и кройка!
Парнишка собственную тень послал бы в нокдаун,
Первый раунд, последний раунд, финиш баста, count down!
Так что это за парень, о котором шум и гам,
Вышел в ринг готовый жевать канаты, будто бабл-гам?
Короны свинг: всем блевать на пол свой шот-дринк!
Видишь корону в кольце?
Запомни, это King Ring!
King Ring!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az IGN-rõl ingyenesen és legálisan húzható
a 18+ minõsítés a PEGI-tõl származik, Európában pedig az elõzõ részek is ilyen minõsítést kaptak
Grand Theft Auto IV: Luxusautók és Nagymenõk
PSN ID: Lord_Mortanius
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
púúúúú
Gondolom nagy káosz lenne hogy mindenki öli a másikat de sztem aki komolyabban játszan az bandázna meg lógok a haverokkal New Yorkban. Kocsikázunk kirabóljuk a bankot vagy rendõrökre lövõldözünk.Vagy tuningolt kocsikkal draggolunk vagy csak simán dumálunk.
Szóval kicsit reálisabb lenne.Betõltöd a multit kiválasztasz egy servert és mész az utcán.Szépen bejelentkezik a Német meg a Francia meg a Cseh és 60-120 emberke lehetne 1 serveren.
Sétálsz és belebotlasz egy bandába mondjuk a Franciákba be vesznek és együtt lógtok.
Álomvilág ez de mien szép!!!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //