Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a gtaforums.com-on pár ember összedobott egy térképet Broker egy a trailer-ekben és screenshot-okon látható kis részérõl

(katt a képre)
ilyet én is akartam, még jó hogy nem kezdtem el, mert ilyet nem tudtam volna xD
ugyanaz tényleg

púúúúú

kifli
😄 a bal bal oldali kép van a bannerban is legalábbis az arc ugyanaz
n3whous3
Bal odali nálam már wallpaper 😄

púúúúú

"........Továbbá szóba esett az is, hogy a Rockstar North legújabb üdvöskéje már majdnem minden aspektusában készen áll a megjelenésre, csupán kisebb "csiszolnivaló" akad annak kidolgozottságán. "

Errõl ennyit , ne beszéljetek badarságot , már majdnem kész a kicsike 😛

elõkerült Belgiumból két érdekes újsághirdetés

régebbi darabok lehetnek mert dátumként még az eredeti megjelenés idõpontja van megadva,
a telefonszám pedig az amin a WKTT rádióba lehetett jelenkezni
Hát reméljük a legjobbakat 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

n3whous3
Újrafogalmazva

Technikai problémák miatt halasztották el a megjelenést és nem a játékmenetbeli hiányosságok miatt. Szóval itt most csak kódolás meg technikai megoldások mennek a háttérben és nem hinném, hogy más.

púúúúú

aha :/ éretem

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

n3whous3
Technikai gondok vannak elvileg és nem játékmenetbeli hiányok.

púúúúú

aha

videók és történet már van, különben mibõl készült volna az utóbbi két trailer?
vagy a küldetésekre gondolsz?
n3whous3
na még csak az kellene, büdös apjuk f***

púúúúú

Hát alapvetõen már a videók is készülnek szerintem már csak a történet megírása van hátra meg az azutáni szabad járkálás nameg reméljük a multi. Aztán nyomás 😊

pc-re nagyon soká fog kijönni elõnyben a xbox és a ps3 tulajdonosok 2009 eleje elvileg vagy talán jobb esetben 2008 vége

ha hinni lehet a Brit MCV-nek, az európai megjelenés április 25-én esedékes

a Benelux államokban pedig az elõrendelõk karácsonyra kapnak egy bónusz pakkot,
benne egy az eddigi trailer-eket tartalmazó DVD-vel, egy ajándékkártyával és egy levelezõlappal
Mindegyikbõl jön pénz, csak konzolosnál több, ezért csinálnak meg elõször azokra mostanában jóformán mindent gamét sajnos... De GTA sose volt és szerintem sose lesz konzol only játék, csak várni kell 😊

Csak annyi hogy õ szerinte itt veszekszünk de ez PC topik vagy tévednék?

hen-tes
<#conf>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ez mind szép és jó de ez PC topik nem konzol 😊

Soldiers
én nem drukkolak én csak mondom magam is szeretem a GTA-kat

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

TothLaci
Én látok arra esélyt, hogy megjelenik PC-re is. Dátumot persze nem mernék megtippelni.
Tényleg, ez érdekes dolog, hiszen bármilyen platformmal foglalkozó weboldal, magazin is foglalkozik a GTA4-el. (persze vannak kivételek)
Konzol vs PC -rõl meg az a véleményem, hogy kiadók arra fognak fejleszteni, amelyikbõl több pénz bejön.
Nem érdemes ezen flémezni...
Különben GTA: San Andreas topicnak is megvan a maga története, tudni fogjátok, ha #11340-#11410-ig elolvasátok a hozzászólásokat.
n3whous3
Most te ennyire drukkolsz, hogy beszopjuk? Thx for ya <#mf2>

púúúúú

Soldiers
na majd meglátjuk

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

"szerintem" kevés vagy te még ahoz San Andreasnál is nem lesz PC-re és lám lett félévvel utánna 😊

n3whous3
Akkor meglincseljük a R* <#boxer><#violent><#gun>

púúúúú

Soldiers
szerintem Pc-se lesz

n3whous3
"...a kiadó ugyanis határozottan kijelentette, hogy eszük ágában sincs Wii platfromra GTA-t készíteni."

Hát nem is tudom arra hogy lehetne ezt átprotolni. Még egy egyszerûbb verziót esetleg.

púúúúú

n3whous3
Eeeee... az az infó, hogy tavasszal megjelenik?? De hát már októberben ez volt a legvalószínûbb idõ a megjelenésre...

púúúúú

n3whous3
Nem kell csak úgy a pofámba vágni 😄

Nálam nem alap, hogy ilyen lekezelõen bunkó-beképzelt banda weboldalát böngésszem játékinfók után...

púúúúú

Soldiers
www.gamestar.hu itt a linked

n3whous3
Mondod vagy kérdezed?
És miért nem ADSZ LINKETTT????? 😄

púúúúú

Soldiers
láttátok a új hírt

n3whous3
winamp shoutcaston nyomd be a Corbina Radiot... azon sok orosz rap megy 😊)

púúúúú

Huh, orosz repp, ilyet se láttam se hallottam még, kösz ;P

n3whous3
gratz 😊

púúúúú

new logo rlsed 😄

thx to ProGabe 😉

ProGabe
off

nem,saját "termés" 😊
ha van konkrét ötleted,összedobok neked is egyet.többit privátban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Halod ,nagyon faja a logód 😄
A mûhelybe csináltattad ?
Nekem is kell ilyen hóesés meg mikulas sapi XD

n3whous3
De a zenéje qrva jó, az tuti 😊

púúúúú

cool xD
ProGabe
király.cserébe beszúrom a sokatmondó lyricset <#idiota>

King Ring
Seryoga

А что это за парень, о котором треск и шорох,
Вышел в ринг, готовый растереть любого в пыль и порох?
Все говорят, он молод, его кулак-молот,
Зато исколот, он давно для драки ищет повод.
Наводит страху на бойцов парнишка свой в рубаху,
Бьёт-взмах, пух и прах- тем, кто метит ниже паху.
Он вышел ростом и весит добрых девяносто.
И с ног его, ребята, сбить запросто не просто.
Размах хлёсткий, удар жесткий, да кто же он?
Что там ещё за новый чемпион прёт на рожон?
Тот, о котором всё трут, говорят вокруг,
Должен выйти в ринг и показать, что он точно крут!

King Ring!

С виду борз, значит тот ещё у парня мозг.
Разведка джебом в корпус - сразу виден стиль и форс.
Не знает лишних движений, он без сомненья гений,
Быстрее тени достает до солнечных сплетений.
Откуда сила, бойцовая шальная жила.
Бьет с обеих рук, вдруг хук, острый, будто шило.
Газеты пишут : "Зол и агрессивен, примитивен"
Однако интерес у парня вполне спортивный
Не для забавы ради, не ради миллионов
Парнишка безымянный вырубает чемпионов.
Он тот, кто из года в год жал свой пот,
Чтобы взять джек-пот, и вот
Он сейчас проводит аппркот.

King Ring!

(Я сказал мне не нужна корона - я передумал...)
Скажите, что за он, что это за парень?
Король всегда в ударе,
Хочешь бокс- постой с ним в паре.
Кто знает, какова цена у короны?
Эй, чемпион, тренируй нырки и уклоны!
Снова стойка, бойко проходит двойка.
Стольким стойким нужны потом шитьё и кройка!
Парнишка собственную тень послал бы в нокдаун,
Первый раунд, последний раунд, финиш баста, count down!
Так что это за парень, о котором шум и гам,
Вышел в ринг готовый жевать канаты, будто бабл-гам?
Короны свинг: всем блевать на пол свой шот-дринк!
Видишь корону в кольце?
Запомни, это King Ring!

King Ring!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seryoga - King Ring
az IGN-rõl ingyenesen és legálisan húzható
hm.. azért ha valaki hasonlóan kezdene el gondolkodni a 18+-os jelölésrõl, mint az ottani hozzászólók, az ne tegye
a 18+ minõsítés a PEGI-tõl származik, Európában pedig az elõzõ részek is ilyen minõsítést kaptak

PSN ID: Lord_Mortanius

elég multi-kulti lenne. mint az igazi New York.. 😊

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

kifli
elég lenne 32-50 emberke is szerintem 😊
n3whous3
60-120 embernek szinkronizálni a nem játékos tömeget nem kis adat... és nem ám a szerverek bánják, hanem a te géped 😄

púúúúú

HUNMemphis
Én meg azt mondom hogy legyen olyan hogy 1 vagy több nagy serveren legyen az europai játékosok tömege.
Gondolom nagy káosz lenne hogy mindenki öli a másikat de sztem aki komolyabban játszan az bandázna meg lógok a haverokkal New Yorkban. Kocsikázunk kirabóljuk a bankot vagy rendõrökre lövõldözünk.Vagy tuningolt kocsikkal draggolunk vagy csak simán dumálunk.
Szóval kicsit reálisabb lenne.Betõltöd a multit kiválasztasz egy servert és mész az utcán.Szépen bejelentkezik a Német meg a Francia meg a Cseh és 60-120 emberke lehetne 1 serveren.
Sétálsz és belebotlasz egy bandába mondjuk a Franciákba be vesznek és együtt lógtok.
Álomvilág ez de mien szép!!!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //