Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi számot nem írtál <#wow3>
Nos, ugye a portolást is el kell végeznie valakinek:
1. Ugye fizetni kell a programozókat, tesztelõket, stb. Tehát ez nem annyi, hogy csettintenek a fõnökök egyet, hogy ha már megvan X360-ra, akkor adjuk ki PC-re is. <#mf1> 2. Akik a portolást csinálják, addig nem tudnak más munkát is végezni, ezért mérlegelni kell, hogy mi éri meg jobban: megiratni velük a Manhunt 7-et vagy ezt. (Ezt a közgazdászok majd eldöntik.) 3. A PC-seknek amúgy sem szokásuk megvenni a programokat, ráadásul egy mai PC még gyengébb a nextgen konzoloknál, megfelelõen erõs gép hiányában így még keveseben veszik meg. (lásd Crysis) Ellenben: 4. MS-nek tényleg érdeke lehet, hogy kijöjjön PC-re és Vista only legyen. 5. Azért remélem jöb PC-re, de ha nem, akkor sincs baj: jön a Mafia 2 <#ravasz1>

hen-tes
Nah az kéne még.. 😄
Büdös vistát én fel nem rakom, még a gta kedvéért sem... egyenlõre.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bazs1
legyen igazad<#wink>

ProGabe
kihagyjátok a legfontosabb(közvetett) okot arra,hogy miért is lesz 😊 PC-re:Microsoft games for windows kampánya!
közvetett,mert a lényege az,hogy Vista-only lenne,amihhez mindenkinek Vista-t kéne venni,így mégtöbb pénz csurogna az MS zsebébe,és még jobban elterjedne a Vista,ami mostanában az MS fõ célkitûzése!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
ujraértelmezte, igaz
én értettem félre

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HUNMemphis
Nézd, én ezt a 576 újságból olvastam ki, szóval én abból az üzletbõl fogom megvenni.Természetesen PC-re.
És tudom mit beszélek különben meg kussolok ha nem értek a témához.Nem írok baromságokat csak azért hogy legyen egy H.Sz.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Yoda001
miért is? simán lehet annyi

http://9gag.com/gag/5135249

bertino
XBOX360=16.000Ft

téged is a fejedre ejtettek szerintem 😛

HUNMemphis
Nézd.Mondok egy két érvet hogy miért lesz PC-re is.1:A R* nem fog elszalasztani egy olyan lehetõséget hogy PC-re nem írja át vagy nem tudom ehez nem értek.A profithoz viszont értek és szerintem sokan az R*-nál értenek ahoz hogy hogyan lehet több pénzt kisajtolni az emberekbõl.
Én nem tudom hogy hányan XBOX-sok és hányan PC-sek hogy aránylik a kettõ egymáshoz.
De azt tudom hogy sok sok dolcsit kapnak majd azért hogyha ilyen olyan platformokra kidobják a játékot.
Kicsit az árakról.XBOX360=16.000Ft PS=15.000Ft PC=12.000Ft Wii=17.000Ft
Általában ez az ára egy új játéknak legyen az GTA4 vagy Crisys vagy TDU vagy akár egy stratégiai játék.
Szóval ha mind a négy platformot nézzük akkor sokan veszik majd itthon PC-re és BOXra is, sõt PS3ra is.
Kûlföldön már a Wii is mutogatja magát, de arra nem biztos hogy kiadnak egy ilyen komoly és összetett játékot.
Szóval szerintem sokan így gondolkodnak és én nem is merek arra gondolni hogy PCre nem adják ki.
Az egy baromság lenne.Hiszen egy átirat nem annyira nagy dolog pár hónap de a bevétel visszatéríti a befektetett munkát.
Tehát nyugodtan hátradõlhetünk és várhatunk.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Az is volt még a német oldalon hogy a 4. trailer után jön egy gameplay videó is.
A cikket már törölték a németek. Várható volt. (de a gugli becachelte <#buck> )
a szokásost arra értettem hogy az utolsó trailert direkt a megjelenés elõtt adják ki, a dátumot elvileg még ebben a hónapban meg kell mondaniuk

nagykovi: lenne benne logika 😄 de a 3-ról csak egy volt
Lehet h ugy gondolják, h a gta 3-nak (és az ahoz "tartozó" vc-nek és sa-nak) 3 trailer, a gta 4nek meg 4 😄

Na ez jóhír 😊
"sorry, azt kihagytam hogy (szokásosan) a megjelenés elõtt pár nappal várható"
ööö , akkor lehet ,h nem is hozzák nyilvánosságra a megjelenést , csak bedobják a 4, trailert és jön a game ? mondjuk ez sztem hülyeség lenne! azt ,h érted ,h szokásosan ? 😮 nem csak három trailer szokott lenni ?😄

bazs1
lol, akkor hátha kiderül hogy lesz e PCre

sorry, azt kihagytam hogy (szokásosan) a megjelenés elõtt pár nappal várható
bazs1
😮(Y)

egy német lapnak egy Rockstar szóvivõ megerõsítette hogy lesz egy 4. trailer is,
amely hasonló filmes stílusú lesz mint az eddigiek, és gameplay ezúttal sem lesz benne
Fido4life
de most hasonlítsátok össze ezt és ezt Abben persze egyet értek hogy a SA jóval szebb játékközben a VC-nél (fõleg PC-n) de a videók valahogy nagyon otrombára sikerülnek (és ez nem csak a low quality miatt van, nálam is minden minimum, és mégis szebb)

n3whous3
ugyanmár

mikor 2-3 SA kijátszás után megnéztem a VC-t majdnem elhánytam magam. Az a videó nem max grafon készült. Ja és szar is a minõsége.

púúúúú

fery02
Végülis most, hogy így mondod, szerintem a VC graf-ra szebb, mint a SA. Nem tudom miért, tudom, hogy a SA-ban fejlettebb a motor, de mégis.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fido4life
hát VCbõl szerintem szebb lett az elsõ trailer mint bármelyik feldolgozás amit a San andreasból csináltak

A videó minõsége szar, ennyi. Valószínûleg még a beállítások is elég szolídak voltak a felvétel miatt.
rotator
Hát igen, de vigyázz, mert amikor én nemrég ugyanezt találtam mondani, jól leteremtettek! 😊
Ez a motorcsónakos térképes ügy kész...

fery02
Ez mûvészet, ilyen látványos videót csinálni egy nem is túl szép játékból 😄 Az mégnagyobb mûvészet lenne, ha pl a 3. részbõl készülne ilyen videó. Ha valaki ismer, szóljon 😊

HUNMemphis
Nagyon jó videót készített.Grat neki.

bazs1
nem a grafika a lényeg
amúgy itt nem is olyan ronda

más: a videó végén van egy összepaintezett térkép

bertino
dehogynem
interneten elérhetõ már

Ábéla boy
csáó all...nem tudja valaki h mikor jön ki a játék,vagy h honnan tudnám letölteni??:S

fery02
Neem, ilyen ez a San Andreas PC-n is. Én már csak tudom, most is fent van. Amúgy akkor sem a grafikájáról volt híres a játék 😊

rotator
Vagy ez a konzolos verzió volt.

nekem ez kicsit fura, mellette ugyanaz látható teljes méretben és, hát elég hülyén néz ki
Kandurex
húh, ennyire ronda a San Andreas? hm, az idõ igencsak megszépíti az emlékeit

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Yoda001
mikre oda nem figyelnek,lol XD

lehetséges hogy a 3. trailer-ben látott rendõr csónakban, a város térképe látható
Yoda001
lál

sztem is márcisu , meg remélem is 😉

az amerikai Target üzletekben 10 dollárért megvásárolható egy kártya, amivel a játék elõrendelése mellé jár egy fekete konzolvédõ, amin a játék logója látható
érdekes még a papíron a márciusi megjelenési dátum
semmi új nincs benne, a gamestop oldalán eddig is ápr. 1. volt írva | link
Yoda001
munkatárs,sry

Yoda001
gta befigyel a képen ^^

rotator
Ha valóban legkésõbb áprilisban ki akarják hozni, az azt jelenti, hogy a játéknak már gyakorlatilag készen kell lennie, csak optimalizálásnak és bétatesztelésnek volna szabad folynia.

ProGabe
komolyan egy percig gondolkoztam,hogy ezt miért írtad,aztán rájöttem,hogy enyhén árnyaltam írtam,amit írtam.

szóval én már egy konzol megjelenési dátumnak is örülnék 😄 persze örülnék egy 'ingyé' konzolnak is,ha már itt tartunk 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

n3whous3
enyimé ingyé megvalósítható kérés volt és látod még az sem teljesült...

púúúúú

ProGabe
jelenleg egy konzolnak is örülnék,hiszen még az sincs :\

n3whous3
nekem egy PC megjelenési dátum jobb lett volna... 😄DDD

púúúúú

ünnepi üdvözlet a Rockstar-tól
nekem nem kell mondanod, tudom jól, csak az zavar hogy az eredetihez képest kicsit deformált lesz a város sziluettje
igazi épületek terén pl. már veri a Driver-t, a képek/videók alapján többet szedtem össze mint amennyi ott volt összesen
még ha kisebb is lesz a térkép mint a Driverben az sem érdekel senkit. A Parallel lines-ban marha unalmas egyhangú üres utcák voltak. A GTA-ban ezerszer hangulatosabb minden.

Ettõl még lehet jó, várd ki a végét. A SA-ban sem volt annyira feltûnõ.