Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, ugye a portolást is el kell végeznie valakinek:
1. Ugye fizetni kell a programozókat, tesztelõket, stb. Tehát ez nem annyi, hogy csettintenek a fõnökök egyet, hogy ha már megvan X360-ra, akkor adjuk ki PC-re is. <#mf1>#mf1> 2. Akik a portolást csinálják, addig nem tudnak más munkát is végezni, ezért mérlegelni kell, hogy mi éri meg jobban: megiratni velük a Manhunt 7-et vagy ezt. (Ezt a közgazdászok majd eldöntik.) 3. A PC-seknek amúgy sem szokásuk megvenni a programokat, ráadásul egy mai PC még gyengébb a nextgen konzoloknál, megfelelõen erõs gép hiányában így még keveseben veszik meg. (lásd Crysis) Ellenben: 4. MS-nek tényleg érdeke lehet, hogy kijöjjön PC-re és Vista only legyen. 5. Azért remélem jöb PC-re, de ha nem, akkor sincs baj: jön a Mafia 2 <#ravasz1>#ravasz1>
Büdös vistát én fel nem rakom, még a gta kedvéért sem... egyenlõre.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
közvetett,mert a lényege az,hogy Vista-only lenne,amihhez mindenkinek Vista-t kéne venni,így mégtöbb pénz csurogna az MS zsebébe,és még jobban elterjedne a Vista,ami mostanában az MS fõ célkitûzése!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én értettem félre
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És tudom mit beszélek különben meg kussolok ha nem értek a témához.Nem írok baromságokat csak azért hogy legyen egy H.Sz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
téged is a fejedre ejtettek szerintem 😛
Én nem tudom hogy hányan XBOX-sok és hányan PC-sek hogy aránylik a kettõ egymáshoz.
De azt tudom hogy sok sok dolcsit kapnak majd azért hogyha ilyen olyan platformokra kidobják a játékot.
Kicsit az árakról.XBOX360=16.000Ft PS=15.000Ft PC=12.000Ft Wii=17.000Ft
Általában ez az ára egy új játéknak legyen az GTA4 vagy Crisys vagy TDU vagy akár egy stratégiai játék.
Szóval ha mind a négy platformot nézzük akkor sokan veszik majd itthon PC-re és BOXra is, sõt PS3ra is.
Kûlföldön már a Wii is mutogatja magát, de arra nem biztos hogy kiadnak egy ilyen komoly és összetett játékot.
Szóval szerintem sokan így gondolkodnak és én nem is merek arra gondolni hogy PCre nem adják ki.
Az egy baromság lenne.Hiszen egy átirat nem annyira nagy dolog pár hónap de a bevétel visszatéríti a befektetett munkát.
Tehát nyugodtan hátradõlhetünk és várhatunk.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A cikket már törölték a németek. Várható volt. (de a gugli becachelte <#buck>#buck> )
nagykovi: lenne benne logika 😄 de a 3-ról csak egy volt
"sorry, azt kihagytam hogy (szokásosan) a megjelenés elõtt pár nappal várható"
ööö , akkor lehet ,h nem is hozzák nyilvánosságra a megjelenést , csak bedobják a 4, trailert és jön a game ? mondjuk ez sztem hülyeség lenne! azt ,h érted ,h szokásosan ? 😮 nem csak három trailer szokott lenni ?😄
amely hasonló filmes stílusú lesz mint az eddigiek, és gameplay ezúttal sem lesz benne
mikor 2-3 SA kijátszás után megnéztem a VC-t majdnem elhánytam magam. Az a videó nem max grafon készült. Ja és szar is a minõsége.
púúúúú
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez a motorcsónakos térképes ügy kész...
amúgy itt nem is olyan ronda
más: a videó végén van egy összepaintezett térkép
interneten elérhetõ már

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

érdekes még a papíron a márciusi megjelenési dátum

http://9gag.com/gag/5135249
szóval én már egy konzol megjelenési dátumnak is örülnék 😄 persze örülnék egy 'ingyé' konzolnak is,ha már itt tartunk 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

igazi épületek terén pl. már veri a Driver-t, a képek/videók alapján többet szedtem össze mint amennyi ott volt összesen