Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap 18:30-kor lesznek elérhetõk az elõzetesek olyan oldalakon mint a Kikizo, CVG, GameSpot, IGN, 1UP és GamesRadar
Doog
Értem kösz.

#2485 Jólvan na én csak most jöttem képbe...

...::::::...

n3whous3
-.-

Már rég mondták, hogy helikopter lesz benne...

púúúúú

csak a legelsõ elõzetesekben írták azt, egy késõbbiben már megerõsítették a heliket
Doog
Egyébként nem úgy volt hogy nem lesznek repülõ "alkalmatosságok" a játékban ???

...::::::...

n3whous3
Azért bírom a cikkírók felkészültségét:

"Annak, hogy a játék már nem a 80-as és 90-es években játszódik, egyik legfõbb elõnye a technológia. Nikonak lehetõsége van kapcsolatot tartani az ismerõseivel, munkaadóival telefonján keresztül...."

1. GTA3 is a jelenben játszódott annak idején (a belvárosban volt egy két oldalt üveggel szegélyezett épület, volt ott is Netcafé, csak megjegyzem)
2. Telefon eddig is volt, csak nem használtuk ki. Mert nem volt feature a játékban ez...

"Niko képes lesz helikoptereket vezetni, valamint azokkal a nagyobb épületek tetejére leszállni. Ha szerencsénk van, akkor a magaslatokból leadott lövéseknek köszönhetõen akár az alattunk pár méterre található járdaszegélyre zuhanhatnak ellenfeleink."

Itt csak a szövegbe kötnék bele: ha ház tetején vagyunk, akkor nem csak pár méter alattunk a táv a földtõl 😊

púúúúú

"Bár az internetes oldalak beígért elõzetesei, és az IGN szerdára várható információi még nem érkeztek meg, de a német illetõségû Games Aktuell magazin legújabb számában egy GTA 4 elõzetessel lepték meg a nagyérdemût."

erre gondolsz? amúgy meg máskor direkt linkeld plz!
görgess már lentebb tesa 😄 , a gtaplace.hu-n , ne itt !
Már kijött egy !

OMG , nem UT3-as , csak U3 as azaz Unreal engine 3 graf motor hajtja ,csak láccik milyen szarul néz ki , de nem az U3 tehet róla ,hanem a fejlesztök , az egész jatek egy szar

na több OFF ne legyen , mert mennek a büntipontok 😄

ez még nem az
tobias88
Airborne UT3-as??? Az durva.... Nem látszik rajta egyáltalán
nah visszaolvastam sry ^^ tévedtem

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

lol de lámi vagy..... az U3 engine amúgy mer "UNREAL 3 engine" sztem akkor maradjunk ennyiben az fps ismereteidbõl

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ALÁZNI ÉS GYALÁZNI FOG !!!

HOHÓ FIAIM 😄DD

http://www.gtaplace.hu/index.php

Elsõ elõzetes kinnt van !

LOL , akkor meg ugy ird ,h UT III , vagy Unreal Tournament III (vagy 2007) .. na mind1 😄D

kifli
Igazad van nem elég a jó mototr önmagában 😊 A játékfejlesztõknek jól is kell a játékot megcsinálni hogy jol fusson a motorral.
ProGabe
ja persze.a cell is azért olyan k.rva erõs,mert ilyet volt kedvük csinálni.nem azért,mert xy shaderekhez,meg ilyen-olyan valós idejû fényhatásokhoz,árnyékokhoz brutális számolási teljesítmény kell.....

konspirációhoz értesz,azt látom...

tényleg az egyik leghülyébb dolog amit olvastam ma!fele ekkora gépigénnyel?még nem is tudjuk mi lesz?vagy te egy fél boxra értetted?amíg gta-zol,addig a kis doboz SETI számításokat végez egymaga,persze^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

n3whous3
Látom szövegértelmezés megvan... U3 enginet tudom, hogy az Epic csinálta. Én az UNREAL TOURNAMENT 3-ra gondoltam. (Nem a 2003, hanem tudjátok: az, ami most jelent meg -.- )

púúúúú

Ja igen , a bio-t kifelejtettem , az is U3 és brutál azért a graf 😄

bertino
ea termék tudtommal, szal vlszleg semmit...
amíg a bioshock nekem 1280ban 30 FPSel futott a 7600GTvel, az airborne keményen szaggatott 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Epic csinálta az U3-at 😉 és még most is baszottjó 😄 és majd milyen lesz az U4 , muhahaha
1ébként meglehet nézni ,h Stranglehold , MOH Airborne stb. is szintén U3 as graf motor hajtja õket mégis milyen FOSRONDÁK a Gears of War -hoz képest 😛 Ebbõl is látszik ,h nem elég licencelni 😄 , amugy is az Airborne egy szar lett , csak azt nem tom ,h mit csináltak rajta ennyi sok éven keresztül!

Yoda001
mi az a 3? én csak psrõl és dobozról tudok

http://9gag.com/gag/5135249

n3whous3
Lehet van benne igazság, DE

3 azaz HÁROM platformra fejlesztik ezt a szerencsétlen játékot. PC-n pedig már létezik duál proci, sima is van, AMD, Intel, ATI, NVidia, azokon belül is sok architektúra... Ne mondd már komolyan, hogy lehetséges minden csapatnak optimális és gyors kódot írni? Egy 2-3 évvel ezelõtti gépen is mehetne egy mostani játék, ha azóta nem lett volna újítás és ki tudták volna használni egy-egy hardver eszköz erejét.

(Hozzáteszem az Unreal 3 enginet készítõk iskolapéldái a fejlesztõknek, talán az évtized legjobb kódját írták meg, UT3 alatt látszik... Csak hát ugye õk a fejlesztés 95%-ban a grafikus motort csinálták... Ja tényleg, egyáltalán az Epic csinálta az UT3-at? Vagy CSAK az enginet... Na mind1)

púúúúú

Fido4life
Ott a pont.

Fresh Duke
Azért ilyen nagyok a gépigények, mert a hardware fejlesztõk lefizették a R*-t hogy minnél nagyobb legyen a gépigénye, és megvegyék az új ramokat, procikat.....
Meg lehetne oldani fele ekkora gépigénnyel is, de hát akkor mi értelme lenne 2 magos procikat csinálni?

A heavy cost. I pay it gladly.

Soldiers
na azé mert olvastam én vmi elõzetes féle

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ja, hogy ha arra gondolt akkor igazad van, csak nekem n3whous3 postja után úgy jött le hogy biztos a trailer-re gondol.. <#idiota>
(egyébként a Kikizo-é is szerda körül várható)
miröl beszélsz ?😄
Szerdán jön már az IGN-es ! 😛

még az sem biztos, hogy egyáltalán lesz
n3whous3
megjelenés elõtt? :-|
Talán

púúúúú

Soldiers
mikor is lesz az új elõzetes?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

rotator
😄DD

február kizárt, arról már tudnánk
jövõhéten a "nagy elõzetesek" mellett várható a hivatalos dátum bejelentése
Pepsi Twist
Azaz sosem? A 2 hónap között nincs holt tér amikor megjelenthetne, legfeljebb Februárba vagy Márciusba lehet!<#eplus2>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AntiHero
Elvileg Február és Március között valamikor...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Én úgy hallottam, hogy a PS3 miatt késik a játék februárig. Azóta új fejlemény? 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Rispect <#worship>
#2447 ezért rossz ha 2 különbözõ konzolra kell írni játékot...

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

hen-tes
Mármint a microsoft..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Külsõ, ami nem alaptartozék. És elvileg a fapados boxon is mennie kéne minden játéknak.. Gyökerek..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hallani hallott, van külsõ HD-DVD olvasó, és ne varrd a box nyakába a késést, csak annyit mondtak hogy mind2vel van gondjuk
1. ide most ugye azt kéne írnom hogy: Konzolra könnyebb játékot írni! Nem!! Azért van mert a konzolgyártók "lefizették" a R*-t hogy arra adja ki elõbb és majd félév mulva PC-re, vagy soha(ugye nem kell magyarázni hogy miért)! Jah meg mi miatt késik a játék? Talán hogy az xboxnak van egy apró hibája! Csak dvd9-et támogat HD DVD-rõl vagy Blu-ray-rõl nem is hallott! Majd krúzingolásközben kiírja hogy rakd be a 2-es lemezt! <#eplus2>
2. ööö ezt nem tudom 😛
3 Talán mert nem tudnak jól optimizálni...a kevés multis játéknál meg 0 a netkód(tisztelet a kivételnek)

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

1. mert a konzolos eladásokból jóval több lé van, ugye egy játék ára is majdnem 2x annyi, és így még további gépeket tudnak eladni
2. pont az
3. szvsz az ritka hogy nem tudják, inkább a kiadó nyomása miatt nincs elég idejük rá
(de eddig a Rockstar-nál ilyesmivel nem nagyon volt gond)
kifli
Én nem fikázom a pc-k teljesítményét 😊
Inkább a játék készítõit kritizálom.
Ja és egy pár "költõi" kérdés is megfogalmazódott bennem 😊
1. miért nem adják már pc-re hamarabb a gta-t?
2. csipkebokor vesszõ
3. Miért van az hogy a konzolos játékok pc-s átiratát nem tudják jól optimalizálni? (tisztelet a kivételnek)
Nos látom neked már megvan a GTA18 gépigénye! Ugyan már! Amikor kijön PC-re (ha ugye egyáltalán kiadják), akkor már egy középkategóriás gépen vígan fog meni fullon(és nem kerül százezrekbe meg millókba<#idiota>? , max 250E )! Nem értem ,hogy minek kell mindig fikázni a PC teljesítményét( nem tehetünk róla, hogy szarul portolják át a játékok többségét PC-re) ! Vagy most ez a trendi? <#gonosz1>

AntiHero
Jolteszed. Én most vettem egy xbox 360at GTA 4 meg elõrendelve😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kifli
mondom nem lesz nagy a gépigény leírtam... 😛
Yoda001
ha nemlesz 3 ledes talán szerencséd is van xD

http://9gag.com/gag/5135249

JaSoN HuNTeR
😄 okés.De csak nem lesz Óriási gépigénye.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Én sztem addigra beszerzek egy 360-at. Azzal úgyis fog menni. És ha a gépem elég lesz hozzá, akkor logikus, hogy melyikkel fogom nyomni.