Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk.: a gtaplace.hu -n kinnt van egy összesitett elõzetes + a kommentjébe hozzáirtam az én ,ldavid ,rotator (#2529) hsz-ét is a teljeség kedvéért , remélem nem gond 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hmm... lehet félreértelmezek meginnt , de e(z) szerint még mindig nem láttunk vmi nagyon durvát a játékban!
a szöveget én úgy értelmezem hogy a Rockstar embere a bemutató alatt az usb bill.-el belépett a debug módba és felgyorsította a játékot hogy megmutassa az ég hogyan változik
szerk.: lassan írok xD
Ez pedig érdekes lehet , csak nem értettem :
Mission : Truck Hustle
Rockstar casually changes the setting to nighttime for this mission, using its sneaky USB keyboard tapping right into the debug options in the game. Even this debug option (think of it like a traditional 'cheat' in San Andreas) is smooth; the change to night time actually speeds through the different skies and natural weather that would occur to get from the current point all the way forwards to night time.
A kapcsolat épités is nagyon brutál lesz , ha ittasan vezetsz (demo-ban Roman -al "ittunk" , hazafelé kicsit rázós volt az út😄) akkor kicsit másabb élmény lesz a vezetés 😄
Brucie küldijében (demoban)egy rendõrautót kell szereznünk !
Ezt természetesen többféleképp megtehetjük , az 1iket ti is tudjátok , viszont :
lehet híni a 911 -et egy bizonyos "helyre" , s miután a járõr megérkezik , kiszáll a kocsiból ,h körülnézzen máris "ambush"olni lehet (kiiktatni , gondolom) , vagy csak szimplán elcsórni a kocsit!
Ebben a feladatban egy Lyle Rivas nevezû ürgét kell (azt pontosan nemtudom ,h megölni -e ) megkeresni , a rendõri adatbázisból kideritjük a címét , elérünk a "tett" helyszinére , majd közöljük az illetövel ,hogy üzenetet hoztunk Brucie-tól , Rivas , erre meglepõdik , mond egy-két szót (már nem emléxem) , majd menekülöre fogja és kiugrik a fürdöszoba ablakán , icckiri utánna és üldözzük a reptér felé ... a küldi teljesitése után , MISSION COMPLETED ,felhivjuk telón Brucie-t ,h minden okés , nem kell aggódnia többet
még hámozok több infót 😊
- a rendõrcsónakban korábban felfedezett térkép, tényleg a város térképe
- a régi kamera állások mellett lesz belsõ nézet is
- mint a 3. trailerben látható volt (Elizabeta), a szereplõkön különbözõ ruhák lesznek láthatók
- drive-by-nál be kell törni a kocsink ablakát
- a város reptere, a Francis International (a neve azonos a GTA3-ban megismerttel)
- a mentés automatikus minden küldetés után 😞 de továbbra is lesznek mentési helyek
- a mobilszolgáltató neve (Whiz) megváltozott, most már Badger
- a kapcsolatok kiépítése még mindig nagyon fontos
- a barátainkkal lehet kajálni, biliárdozni, dartsozni, bowlingozni stb.
- lesz egy IF99 nevû rádió
- a játékbeli idõ duplájára nõ, azaz mialatt a játékban 1 óra telik el, addig a valóságba már nem 1 perc ( mint az elõzõ részekben), hanem 2
- 3 új szereplõ neve derült ki: Playboy X (Elizabeta által bemutatott, késõbbi munkadó), Ray (valamiféle maffiózó) és Bell (róla semmi infó)
- a drágább kocsikban komolyabb GPS lesz, még beszélni is fog
- a mobilunkon lehet majd rádiót hallgatni
- évszakok nem lesznek, tehát havazás sem (kár)
All our transcripts contain strong language from the game.
Niko:
Worker:
Niko: I said, HELLO!
Worker: Ow! Motherfucker!
Niko: Is your boss around?
Worker: What did you do that for?
Niko: Is your boss around?
Worker: Yeah, he's around... Brucie! Some fucking Polak asshole for you!
Niko: Pleasure to meet you too...
Brucie:
Worker: He's still a fucking asshole.
Brucie: Sorry Niko man, how's things?
Niko: OK.
Brucie: Sweet
Niko: Ooh, I'm sorry, can show me that again?
Brucie: Ow, ow! Enough, man! Whoo, that's some army shit, serious! You gotta show me that one, I'm ALL about power... c'mom, feel my pecks man...
Niko: No thank you.
Brucie: Rock hard! I bench 450, I'm like,
OMGGG ELKAPOTT A GTA FEELING SÁLÁLÁLÁ 😊)) , mi lesz most velem 😄DD
"Yeah, he's around... Brucie! Some fucking Polak asshole for you!"
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> nyugi ezek csak örömkönnyek <#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink><#hawaii>#hawaii>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Broker bridge teljesen rossz helyen van, a képek/videók alapján Algonquin déli végén található.
Továbbá érdekes hogy minden városrész nagyjából az eredeti helyén van, de Queens és Brooklyn meg van cserélve.
Kikizo-ék rosszul emlékeztek 😄
amúgy → konzolos topic
Grand Theft Auto IV Update
Many men died to bring you this look at a nearly completed build of Rockstar's latest.
miva ? 😄 , csak nem arra céloz ezzel amire gondolok :S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
szal , leforditva :
Nico egy rendörkocsiban találta magát a volán mögött
Mielött beinditotta volna a motort (hupsz , most latom ,h ezutan valót benéztem 😄 , mert azt irtam volna ide ,h Mielött beinditotta volna a motort kilött a kocsibol v vmi , de ez hulyeség) vmit feltört ott a kocsiba , rendörség adatbázisát v micsoda ? ezt nem értem
aztajóbüdöshétmeganyócát <#idiota>#idiota>
tényleg elképesztõ lesz ez a játék.a leírtak alapján nagyon sok olyan dolog lesz benne,amikrõl eddig csak úgy beszéltünk (mi játékosok),hogy "de jó lenne,ha egyszer ezt is beletennék egy játékba,sokkal élethûbb lenne,stbstb",de eddig szó nem volt arról hogy meg lesz csinálva!
egy példa:írják,hogy amikor Niko felkel részegen,van,hogy megkapszkodik egy autóban!!!!!anyád!!!!!!!! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Niko finds himself an empty police car and gets behind the wheel...
...Before he starts the engine though, Niko fires up the in-car computer and searches through the police department's criminal database"
jelentem már itt beszartam <#idiota>#idiota> igazuk volt a HW-seknek:a többi játékfejlsztõnek át kell majd állítania a gyártósoraikat,mert itt forradalom lesz játékok terén
na olvasom tovább 😊
Edit:
Ja jó félre értelmeztem😊 (lesz)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://9gag.com/gag/5135249
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Buzi ps3 miatt csúszik😞
hát igen,ennyit a gameszarról 😛
a 18:30-as idõpont 100%-os?helyi idõ szerint?
2008 májusában jön Pc-re.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0