Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Akkor ha jól értem. A jelenlegi tulajdonosnak a telepített játék mappájában van a Revoke license cucc. Ezt elindítja és törlõdik a cdkulcs regisztációja. A játékot nem is muszáj törölnie? Aztán én a saját gépemen telepítem a játékot és regisztrálom a kulcsot.
Viszont ha nem bízom meg az eladóban, akkor ott helyben egy saját laptopra telepítsem a játékot (az sem baj, ha nem indul el rajta) és ott regeljem a kulcsot, hogy biztos ne legyek becsapva. De ehhez a regisztrációhoz nem kell internet?
ldavid hozzáadhatsz a gamertag listához: baker HU
Köszi!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csak az 1.6 ot tettem fel.
Mindenrõl csinálopk mentést.
SA-hoz sok munkámat találjátok inside.de-n is többek között...
Nem tegnap csináltam elõször! 😊
Viszont: Nem hibával dob ki: Leáll a mûködése. Hibát észlel és leáll.
Mindegy ma délután majd szórakozok vele tovább, csak még el kell mennem pár helyre elõtte!
---Ger----
Azután, hogy legalább hét órás google használat kellett, hogy mindenféle dll eket szedjek és szenvedjek egyáltalán az elindítással... Egy kis technikai malõr nem fog kiakasztani.
Ami érdekelne ezzel kapcsolatban: valami trainer van? Csak az autók nézegetéséhez. Kicsit nehézkes lenne ha egyesével meg kellene keresni mindet. 😊
Most azt csinálom, hogy beteszek egyet megkeresem... ha megy elmentem a fájlokat amiket szerkesztünk...
Aztán megint beteszek egyet stbstb... Csak így kicsit idõigényes, hogy addig kell keringenem a térképen míg szembe nem jön amit keresek! 😄
---Ger----
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Letakarítottam a vin 7-et...
És csodák csodája. Szaggatás nélkül megy a game.
Igaz 1.6 nál feljebb nem bírtam patch-elni... De ez legyen a legkisebb gond.
Autók bepakolásánál szerintetek mit rontok el?
SA bam a fél játékot le tudtam cserélni...
Itt meg a SparkIV 0.6.7 van... akár mit is csinálok, lépésrõl lépésre követem az utasításokat...
Hibával leáll a game.
Eskü nem tudom mit rontok el. 😊
---Ger----
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Továbbra is várom a választ, hogy tudnám-e majd használni minden funkcióját?
a kérdésre válaszolva: dobozos esetén van egy exe, amivel a kódot vissza lehet vonni és aztán elhozod és felrakod a játékot, majd használod a kulcsot és ennyi.
ja és nem árt megbízni az eladóban, de ha nem nagyon tudsz, akkor elviszel egy laptopot, amin nem is muszáj, hogy elinduljon a játék, letörölteted nála a progit, kiregisztráljátok a kulcsot, felrakod a tiédre és beregisztrálod a kulcsot.
aztán otthon ugyanezt a laptop és a gép közt megcsinálod
gondolom azért ennyire nem kell szarozni vele, de ez a legbiztonságosabb megoldás.
Valaki legyen szíves segítsen.
1997 Mazda Miata MX5 v2
veyron_sound
by shooter95
Install:
Replace Supercar_2.ivaud in Streamed_vehicles.img (C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\audio\Sfx)
You can open .img's with SparkIV or OpenIV.
You aren't allowed to modify or upload my sound!
de ott nekem Streamed_vehicles.rpf fájl van csak...:S
Amúgy ezt az auto importalást most hagyom abba... kiidegel. Mondja írjam át a carcols fájlt, de nem lehet átírni mert védett, levettem az irasvedettseget, meg akkor se engedte.... hagyom is az egeszet
Oda írtam de semmi élet.
Keresgéltem de nem taáltam olyan crack-et.
---Ger----
Warez fórumra írtál már?
Ám köszi a linket
De én itt olvastam, és remekül sikerült is.
FAQ
Más: Feltettem a legújabb drivereket meg ilyesmi... Kicsit kevésbé szaggat.
Viszont azzal a patch el nem boldogulok.
Végigjátszással kapcsolatban: Beillesztem a megfelelõ helyre, felülírja az eredetit és utána közli a játék, hogy nem lehet betölteni... miért lehet?
---Ger----
Akkor most még elmond, hgogy rakok be autóhangokat?😄 Meg autokat?
na mentem aludni, ezt hagyom...azért köszi a segítséget.