Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

forrás: gamestar
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
• Niko can swim, but not underwater.
• One of Rockstar's big goals is to eradicate all loading screens once the game is being played, so there will be no action-breaking pauses when entering/exiting buildings etc. Certainly in all the instances we've seen the game, we haven't spotted any loading interruptions.
• We still haven't seen anything of the PS3 version of the game.
• The game's version of the FBI are called the FIB.
FBI, FIB néven lol 😄 kérdés ,h minek a rövje lesz akkor 😛
ha azt mondta volna a Rockstar hogy X hónap Y napján jön a PC-re, annak gondolom a két nagy nem igazán örült volna
púúúúú
"GRAND THEFT AUTO IV Coming April 29, 2008
4.29.08
Grand Theft Auto IV"
Ennyi 😄D😄😄D😄😄😄:
púúúúú
Sztem meg valamilyen európai, vagy Távol-keleti várost kellene 😊
púúúúú
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://www.jeuxpo.com/afficher_news-10880.html
Nem franciaajkúak kedvéért: PC megjelenés a viszonteladók ütemterve alapján 2008. októberben.

http://9gag.com/gag/5135249
eddig sem csak annyi történt,mint amit írtál!nem értek hozzá (konkrétan ahhoz,hogy hogyan csinálták az autókat a modderek),de nem lehet,hogy a program számolja ki?nekik csak annyi dolguk van,hogy rendesen összerakják az autó modelljét
arra gondolok,hogy a játéknak "meg kell mondani" hogy melyik a kocsi ajtaja,motorházteteje,stb és ezek alapján csinálja meg amit kell.valaki aki már csinált kocsikat elmondhatná hogy is van ez
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a töréssel eddig sem volt gond.eleve jól moddolhatóra csinálják meg!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
igen ? akkor miért is mondasz ilyen marhaságot ? <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
púúúúú
külön poén, hogy a kép neve "nico" (a R* is hibázhat)
de miért pont kedd , ez érdekes 😄
viszont 1 dolog annyira aggaszt és már beszéltük itt is , csak nem hagy nyugodni , fõleg mikor a Kikizo irja ,h a bemutatón bármit kérdezhettek a R* -tól és ök válaszoltak (igy derült ki asszem ,h nem lesznek évszakok) , akkor mi a szarért nem kérdezték már meg ,h a Xbox 360-nél ,h a faszba nyomjk rá egy DL -re v ,h hogy oldják meg , mert ez egy DL -re ha rámegy le a kalappal . Mondhatnának már vmit errõl !
Ragnar: mint mindig 😊
KEDD !!!! 😄DD
és amúgy is az egész GTA világ egy "görbe tükör"