Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
EZ mitõl lehet??? Attól hogy bekapcsoltam a trainerrel a viharos idõt, kb. játékbeli 3 napig tartott, aztán bekapcsoltam a Extra napsütéses idõt legalább 1,5 napig volt :D
emiatt lehetett 98 fok a városban és bekerült ez a hír???<#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Na én még meg sem néztem a kis könyvet ,pedig 2 hete vettem meg akciósan a gammát.
Mindegy, jelen pillanatban annak is örülök,hogy tudok vele játszódni.Ez csak kiváncsiságból kérdeztem
Bár azért kerekebb lenne,ha minden menne...<#hawaii>#hawaii>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Gondolom a küldetés gyakorlatilag ugyanaz lehet csak mást akarsz kinyírni nem?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Vagy csak a társkeresõ megy?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amiket nekem nem visz el azokat haver gépe és laptopja simán beolvassa.Megoldást nem tudok sajna mondani,de azt tudod h nem vagy vele egyedül.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Don\'t worry, be HOPI!
Unom hogy mindig felhívják Nikot a barátai!
Nem is akarom hogy lemenjen a viszony -és a tiszteletszázalék!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Több,mint 50.000 komment alatt biztos elhangzott már párszor,de engem alapdolgok érdekelnének a játékkal kapcsolatban,mivel most tudtad a vasamat felzárkoztatni a játék igényeihez
Igazából a vásárlással kapcsolatban érdekelének a dolgok.
Szóval,ha bemegyek a netcaféba és netezek mindenféle oldalakon tudok böngészni ruhát vagy autót vagy akár telefont, csengõhangot is.Ezek késõbb elérhetõek is lesznek vagy csak a hitelesség kedvéért van a játékban?<#hawaii>#hawaii>
Lehetõleg olyat keress ami mind a carmod-s carcols vehicle és handling fájlokhoz is tartalmaz infókat, mert hülyén fog kinézni, ha a kocsi eleje már a falban van amikor elkezd törni. :)
szerk.: Lehet, hogy a carmod-s ra nem... Asszem keverem a SA val. :)
---Ger----
az szeretném megkérdezni és bocs ha már megkérdezték 352352szor de nem találtam rá választ, hogy a játék eleje felé van egy küldetés aminél nekem nem lehet elvinni a kocsit a térképen kijelölt helyre, vagyis nem tudom megcsinálni a küldetést. haver szerint azért mert rossz a crackem de nem tudja...legyetek szívesek segíteni nekem:)
kösziiii
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
szvsz ne vegyél ilyet használtan