Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerették volna megszedni magukat a GTA IV-bõl..
elõször 25, majd 26 dollárt ajánlottak fel minden egyes részvényért, amelyek mostanság 17,36 körül alakulnak
ma a Take-Two egy nagybetûs címmel ellátott nyilatkozatban közölte hogy, köszönik az ajánlatot, de nem kérnek belõle
és felajánlották hogy a játék megjelenése, után ápr. 30-án, amikor a cég már nem lesz ennyire alulértékelt, leülhetnek tárgyalni
_______
remélem jelentõsen megugrik az árfolyam és az íéj elfelejti a dolgot
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha nem jön kilövöm magam az ûrben.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
<így már nem kell telesírnod a párnádat>így már nem kell telesírnod a párnádat>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
akkor én menjek és sírjam tele a párnámat,mert nem írtak vissza semmit sacc-per-kábé (ezt így írják? 😊 több száz kommentemre?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mint mondtam, a burnout alázós, más említésre méltót még nem láttam. (Meg a dead rising, de az jön PCre. Zombiez FTW. )<#vigyor>#vigyor>
Hidd el abba több fantázia van😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ami miatt vennék boxot, az a Burnout Paradise.. A minap próbáltam az SCS-ben valami komputer shopban, hát beszarás 😄DD Szal lehet beruházok egyre tavasszal. De ami jön PC-re azt azon fogom tolni, mer ugye az a jó (még ha sok nyálaszájú nem hiszi el, akkor is 😛PP )
jaja. ott a pont. én pl emiatt veszek majd boxot. õsszel meg jön a gow2 is <#szeret>#szeret> a számítógépemen úgyse indul el már semmi játék mostanában, ha költök akkor meg inkább konzolra. a gép meg marad netezésre, officera, töltögetésre...
on
a ez a liberty city csak a nevében fog hasonlítani, a gta3as városra, vagy lesznek közös épületek vagy mik? lehet errõl tudni valamit?
púúúúú
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
mert szerintem nem sok hasonlóság van a kettõ közt
A többit nem tudom, de majd kiderül. (Több, mint valószínû. ^^)
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
lehet akár az is, de szerintem inkább valami más Super GT, Uranus?
broman: a piros az tuti hogy a Comet, bár Porsche-nak tényleg nem a legszebb elõlrõl
viszont ha már NSX, akkor lehet hogy itt is az lesz az Infernus, mint a SA-ban
ez meg talán az új ZR-350
a hátsó részbõl ítélve, szvsz ez az új Comet

a Rockstar North játékait mindig kiadták PC-re
ott van pl. a Manhunt, a másodk részt már más fejlesztette ezért nem is adták ki PC-re
Az egy dolog, hogy nem tagadják le, de azzal hogy nem válaszol a kérdésre (Hé Rockstar, lesz GTA IV PC-re? - ZzZzzZzzzzZ) az még nem egyenlõ azzal, hogy akkor biztosan lesz! Igen, lehet hogy meglepetés, majd hirtelen bejelentik, de lehet nem! Eléggé két esélyes most a dolog, valjuk be! Tényleg nem illuúzió romboló akarok lenni, de azért nézzük meg az érem másik oldalát, mert elvagyunk most a konzolos képekkel, videókkal, hírekkel, na de...........
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
HÜLYE XDDDDD
Egyébként pedig a SA esetében is nem volt semmi hivatalos közlemény a PC megjelenésrõl jó ideig.
púúúúú
Hogy a témához is szóljak, szerintem nem fog megjelenni PC-re, nem nem lelombozás ként mondom, csak semmi jel nem utal arra, hogy itt kiakarnák adni! Meg szerintem jobban megéri a kiadónak, meg a fejleszõknek is kiadni konzolra mint PC-re! Eléggé megnõtt a warez PC-n az utóbbi x évben! Amíg nem volt védelem a játékokon, és jött be a crackelés, addig nem volt nagy kaland ez az egész dolog! Emlékszem néztem mikor az NFS 4 nem indult el, mert kérte a CD-t, majd visszamentem a jó emberhez, hogy mégis mit kell tenni, és mondta, hogy ez már egy új világ, crack mappa és ctrl+c! Ettõl függetlenül reménykedem hogy lesz PC-re, csak most így 0 hírrel nem sok esélyét látom :\ Vagy esetleg van valami komolyabb jel, hír arra, hogy kiadják majd PC-re?