Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Gecc... nagyon jó el van készítve!<#eljen>

masterthief
A discoban van olyan is mikor a megfigyelõ szobába behív a navigátor kiscsaj és le...op vagy jól megdugod.

masterthief
Közben nyomd a Jobb egérgombot(célzás) ha látod hogy üt akkor gyorsan space és elhajol. Ha megnyomod a Bal egérgombot(támadás) akkor vagy ütéssorozatot visz be vagy põrgõrúgást (R) (Chuck Norris XD) Ha baseball ütõ vagy kés van nála akkor elveszi és jól ellátod a baját. XD Nem árt gyakorolni. Sima GTA IV-ben is lehet.

pisztácia
Igen nekem is jobban bejön a TBOGT. Van egy kis vice city beütése is.
Amúgy hogy kell harcnál védekezni? nyomom a space-t ahogy írtja, d csak ugrál😄
Ja meg a disco-ba, a tánc után, kár hogy nem mutat semmit, csak a WC ajtót😞

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

tommygear
tommygear
ez egy dlc csomag az tartalmazza, mégpedig ez

hungary27
és ezt le kell tölteni vagy mi?
hungary27
thx
hungary27
vagy multi?
tommygear
dehogy, a gay tony-ba vannak ilyenek
hungary27
ez valami mod h igy kijelzi vagy mi?
tommygear
<#eljen>
masterthief
XD Huncut vagy! XD Még a héten beszélek Mazur-al hátha kiköhögi az infót! XD

tommygear
megjelenési dátumot kérünk az rdr-re<#idiota>
masterthief
No meg a sok sex ami a TBOGT-ban van. XD

masterthief
De igen szebb! Fõleg ha valamelyik graphic modot felteszed. Nekem jobban bejön a sztori is, meg az egész játékmenet pörgõsebb akciódúsabb, mulatságosabb mint a TLAD. Majd figyeld pl Yusuf Amir-t. Azon a palin befosol.XD

pisztácia
😄😄 okok. Amúgy sztem szepp a grafikája a TBOGT -nak, mint a gta 4-nek. Vagy nem?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

masterthief
Még nem jelent meg a magyarítás, majd 31-én fog. Én csak letesztelem hogy az elsõ patchel (1.1.1.0) mûködik-e. (Konyak a másodikkal készítette el, de a kérésemre átküldte az anyagot hogy próbáljam ki az elsõ patchez is) És MÛKÖDIK!!! :d Nagyon ott van, jó lett. Még csak az elsõ küldit vittem végig, mert többre nem volt idõm. Nemsokára itt lesz 31.-e, addig tartsatok ki.

tommygear
base jump
hungary27
mi az a ejtõernyõ?
pisztácia
Köszi
Megjelent a magyarítás a kieghez?
És a TLAD-ben, miért vesztünk össze Billy-vel???

tommygear
<#idiota>

masterthief
Most ülök neki a TLAD-ot kipróbálni magyarítva 1.1.1.0 patchez. Újjjééé!!! 😄

masterthief
Ott van a honlapon a leírása+ha letöltöd a readme-ben is lell lennie leírásnak. Nem árt alaposan utánajárni a dolgoknak, nehogy gond merüljön fel.Én nem próbáltam mert nekem az 1.0.7.0 patch van fent. Nekem az Extreme GFX IV van fent meg a Sapphire graphic. Elõtte készíts azért biztonsági másolatot a lecserélendõ fájlokról.

SirAlo
ENB Setting v1.0
Ezt probalta mar valaki az eredeti steames verzioval ? Ha lenne valami leiras hogy meik fajlt pontosan hova masoljam kiprobalnam mert a kepek alapjan atom , nagyobb gepet ker ha lecsereled?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

masterthief
Ez egy grafikai modosítás. Van ilyen sok. Pl,Visual IV, Realistic IV, ENB series, Extreme Graphic mod, Envioroment graphic, Enhancement graphic, Sapphire graphic, Extreme GFX IV és még sorolhatnám. Ezek nagy része az 1.0.4.0 patchez valók. A Timesync dat-ot és a Visual setting Dat-ot cserélik le. A Ferrari F1-es kocsikból van több is, azok az Airtag-ot cserálik le (az a kis poggyász szállító a reptéren)

masterthief
A TBOGT-ban Luis Lopezt alakítjuk,Tony a munkaadónk.Õ egy meleg klubtulajdonos. Az õ klubjában dolgozunk, mint kidobóember és kisebb-nagyobb ügyei lebonyolítását hajtjuk végre. Van még egy meleg bárja is.

pisztácia
Ja, meg egy olyan kérdésem lenne, hogy most kezdtem el a másik kieget, és a gay tony akkor nem is a mi karakterünk, hanem a szemüveges forma? 😊 nekem ez új😄

ám thx Bohóc

Büdös Bohóc
Gondolom inkább totál nem vágod az angolt, ha nem esett le. Billy idegbeteg volt, totál el volt szállva a drogoktól és mindenkit el tett a lába alól, aki nem tetszett neki és ez nem tetszett sokaknak. Persze mikor visszatért ezt folytatta és összetûzésbe keveredett végül a fõszereplõvel is (nem emlékszem már mi volt mondjuk az összetûzés oka, talán valamit megtagadott, vagy nem úgy csinált a karakterünk, más majd lehet beírja ide).

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pisztácia
Üdv!

Most vittem végig a TLAD-ot, és mivel nem vagyok jó angolos, így valaki leírná, röviden, hogy mi hogy volt? Pl azt nem értem miért vesztünk össze billy-vel, és miért öltük meg? Másik, meg hogy a végén miért gyújtottuk fel a helyünket, mikor csomó más banda tagot öltünk le? Végülis mi voltunk a vezetõ banda így már nem? Tudom a fejkendõs feka gyerek, Jim meghalt, de azért még így is maradtunk.... és amúgy õ hogy halt meg?

pajti
a 98 az Fahrenheit lesz és az 36,6 Celsius fok ;-)

SirAlo
Ez most mi is pontosan? Az a forma1-es ferrari nagyon jo a kepen!😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

masterthief
Legújabb ENB Setting v1.0 Ez nagyon jól néz ki.
ENB Setting v1.0

masterthief
Azt hiszem a trainer ini disabled. Én nem szoktam elmenteni a beállításokat, mikor elkezdek játszani. Megnyitom, beállítom magamnak, ha már nem játszok egyszerûen kilépek belõle. így nem kell visszaállítgatni alapértelmezett pozícióba. Valaki írta is hogy elmenzette úgy hogy be võlt kapcsolva neki 1 csomó dolog, és mikor legközelebb játszani akart valami gubanc volt a játékkal.

tommygear
max magyarítás
kézikönyv hátlapján megtalálod
Büdös Bohóc
talán az, hogy nem eredeti, istenem 😄DDDD mi szöveg, "nincs serialom" hát akkor crackeld vagy tudomisén, ott van fent a warez topikra a link 😄DDDDDDDDDDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

attila49
Mi a baj????Nincs serialom!!! Valaki help... 😞

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

hungary27
magyarosítás
tommygear
simple native tranierben van valami reset opció?? ami minden visszaállít alapértelmezésbe?
pisztácia
😊) jó is az AC/DC high way to hell😄😄<#eljen><#gun>

masterthief
Nekem a TBOGT-ban a Liberty Rock Rádió-ban az AC/DC Touch Too Much a gyerekkori kedvencem. Akkor max hangerõn van a gépem. 😄

pisztácia
😊) az jó. De mostmár elõbb végigviszem ezt.
Amúgy tegnap az egyik küldinél mentünk a bandával motoron egy helyre, és meglepõdve hallottam, hogy a liberty rock csatornán, a Bon jovi - wanted dead or alive zene ment😄😄 Annyira feelinges volt, hogy vmi eszméletélen😊
Az a zene amúgy gyerekkori kedvenc filmemben volt benne. ajánlom mindnkinek!!

masterthief
TBOGT nekem jobban tetszik, meg szebb is, abban is benne van NIKO.

pisztácia
Ja, oks, köszi az infót. Amúgy pont a TLAD-et kezdtem el, és nagyon zsír volt mikor benne volt a küldiben NIKO😊 Tudnak nagyon ezek a Rockstar game.esek... hihetetlen ez a GTA 4 sorozat<#eljen>

wollnerd
Lehet 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tommygear
poén?
wollnerd
Akkor mivel magyarázható meg a 98 fok???????????<#idiota><#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
A kieghez 31.-én lesz meg a magyarítás. De még csak a TLAD-hez.

masterthief
😄 Nyugi! A Trainer-hez semmi köze.