54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • masterthief
    Milyen hibaüzenetet ír ki?
  • masterthief
    Nem tudom. De én nekem nem barmolta szét a mentéseim. + Nem mindig használtam minden modhoz az Asiloader-t, valamit kézileg másolgattam be. Épp délelőtt raktam be pl? a Parkour Mod-ot, nem használtam az Asi-t, csak átmásoltam az ini és asi fájlt a főkönyvtárba. (még szerencse hogy működik, mert a modder azt írta hogy 1.0.3.0 patch-ez tesztelte)
  • greg benz
    Oks,akkor ezt is beraktam kedvencekbe:)
  • masterthief
    De igen. Jobb.
  • greg benz
    És EZ pl nem lenne még annál is jobb? kb 2000 ft az eltérés, és ez már 3.2 GHZ. Vagy nincs számottevő különbség, mindegy melyiket veszem?
  • sznber
    háj helpkőne felraktam másik gépre a gta iv-t beraktam a 1040 es patcht bele a 1020as asiloadert arra a paramedic mod ot és végül beletoltam a v6 os ELS-t és cseszik beindulni semmien kombinációba nem indul 2 féle dsound.dll -t és több scripthook ot is kipróbáltam de nemmegyszik
  • wollnerd #51093
    Kivéve a RAR fájl tartalmát...
  • wollnerd #51092
    Pont ezt töltöttem le!
    Hogy lehet az hogy neked nem lett változtatva a mentés helye??????
  • greg benz
    Igen, ez a proci nekem is szimpatikus volt
  • masterthief
    TESSÉK itt van.
  • masterthief
    Az Athlon II X4 640-est válaszd. 3Ghz-es órajel és olcsó is.
  • wollnerd #51088
    MInd1. töröltem.. Mutatnád azt az asi loadert ami te használsz? (linkkel)
    Lehet mégsem az amit letöltöttem.
  • masterthief
    Ilyennel csak akkor tálálkoztam mikor az EFLC-vel játszottam és utána a az alappal. Akkor nekem is A Bellic tesókkal töltött be. De nekem több mentésem is volt, így tudtam onnan folytatni ahol abbahagytam. Nem tudom ilyenkor hova rakja a mentéseket, vagy miért írja felül. Majd szétnézek és visszaírok.
  • greg benz
    4 magosok között ezeket néztem: Phenom x4 925, Athlon II X4 620, Athlon II X4 640
    Ezek mennyire jönnének ki a gta-val?
  • wollnerd #51085
    HELP!!!
    Beraktam azt a asiloadert amiről beszéltem,ÉS játék folyatás-> BELLIC TESÓK-t töltötte be!!!
    Szóval új mentés helyet választott! (Dokumentumok->Rockstar Games->GTAIV->savegames->ControlMap fájl)
    Hol vannak az eredeti mentéshely??? Átmásolom az ottaniakat az új helyre!
  • masterthief
    Olyan mod sajna nincs. Kérdezd meg valamelyik moddertől, mit kell átállítani a sebességhez.
  • masterthief
    Elnézésed kérem a helyesírási hibáért. Az ő döntése milyen procit fog venni. Én csak arra világítottam rá, hogy egy prosesszornál az órajelen van a hangsúly nem pedig a magok számán. Az asztali gépem és a notim is 2 magos. Az asztali Pc-n kevesebb jóval az órajel, így azon csak minimális graf beállításon fut a GTA IV. A notebook-on jóval magasabb az órajel, agyonra van moddolva a játék, de azon SZALAD. Nincs fagyás, akadás, fps zuhanás. Megfelelő órajel beállítással 4 magos procin is így van.+tápegység és RAM. Döntő tényezők. Ha értesz a proci biztonságos felhúzásához az még jobb.
    Egyik haveromnak is 4 magos van, de mivel alacsony órajelre van alapból beállítva, neki se megy flottul a GTA IV. Minden más játék igen.
  • wollnerd #51082
    Nincs olyan mod amitől a metrók gyorsabban közlekednek?
    Vagy a GTAIV Handling Editor-ral mit megpiszkálnom hogy 100-120 km/h-val menjenek?
  • greg benz
    Jó, de itt most spec. nem helyesírási képességekről tartottam felmérést:D Attól még érthet a dolgokhoz.
    Ettől függetlenül valszeg maradok valamelyik 4 magosnál, majd még kiokumlálom
  • masterthief
    Nem tudom! Nekem nem változtatta meg a mentés helyeit.
  • Borg
    Ne hallgass arra, aki még a muszájt se tudja leírni :)
  • wollnerd #51078
    Akkor miről beszél a readme??? :D
  • greg benz
    Mondjuk hosszú távon is a 4 magos éri meg jobban, ha már költök erre..
  • masterthief
    Jahh XD! Nem!
  • wollnerd #51075
    Nem a modot kérdezem! :D
    A TE Asiloader-ed (Xliveless v0.999b7) megváltoztatta a játék mentési helyét? Mert a ReadMe-ben az van írva:
    ,,Additional notes on savefiles:
    * savefiles are now located in the folder:
    (for Windows Vista) %USERPROFILE%\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames\
    (for Windows XP) %USERPROFILE%\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames\
    NOTE: don't forget to copy savegames to the new location
    "
  • masterthief
    Persze van, de nem próbáltam ezt a modot (nem is akarom, mert nekem mások vannak betéve)
  • masterthief
    Nem a magok száma a lényeg, hanem milyen magas az órajel. Attól még vehetsz 4 magosat, csak nézd meg, milyet veszel.
  • greg benz
    Most akkor ketten homlokegyenest mást írtok?:D
  • wollnerd #51071
    De hát neked is van Asi loader a 1.7 patch-hez!
  • masterthief
    Nem muszály 4 magos procit venned. Elég a 2 magos is, csak az órajelet nézd. Azb a fontos.
  • masterthief
    Azt nem tudom. Nem próbáltam még. Csak kerestem neked és belinkeltem.
  • greg benz
    Ettől féltem
  • Borg
    Sokkal jobban megy 4 magon.
  • greg benz
    Sziasztok!

Csak egy kérdés: Mennyire "fontos" a 4 magos proci a játéknak? Procivásárlás előtt vagyok de ha nem muszáj nem költenék +10-15ezret a 4magos procira, ha elég akkor veszek egy 2magosat 11ezerért.

Köszi
  • wollnerd #51065
    Köszi! Orosz oldal volt, de nem baj! :D
    visualSettings.dat is van. felül fogja írni a extreme grapich modot!
    Az XLiveLess megváltoztatja mentés helyét?? vagy nem?
  • masterthief
    INNEN le tudod tölteni reg nélkül.
  • wollnerd #51063
    A legújabb Asi loader megváltoztatja a játék mentési helyét??? Azt olvastam volna a ReadMe-ben...
    EMERGENCY LIGHTING SYSTEM V6 program honnan tölthető le regelés nélkül? GTAgamming.com-on nincs. :(
  • masterthief
    Akkor írni kellene a moddernak. Biztos tudna segíteni. Én pár hete a gtahungary-n kérdeztem pár moddertől, hogy meg lehetne-e csinálni, de nem vállalta senki sajnos.
  • JaSoN HuNTeR #51061
    Ja mert egy sz*r az egész sima GTA IV.

EFLC sokkal jobb!
  • wollnerd #51060
    Nem lehetséges, sajnos! Már minden tulajdonság meg lett (Wav, 16 bit, mono, PCM singed...)
    DE a játékba NEM szólalt meg!!! A játék átugorta ezt az fájlt!
    Kiderült hogy EGY fontos tulajdonság hiányzott: little edian
    De nem tudom hogy kell big edian-ról átkonvertálni litle edian-ra! Az pedig elég speciális folyamat!
    ÉS SEHOL NEM TALÁLOK ILYEN SZOFTVERT AMIVEL NÉHÁNY GOMBKATTINTÁSSAL LEHETNE ELVÉGEZNI A FOLYAMATOT!!!
    Márpedig azt nem értem hogyan tudta módolni a Subway Train Replacement Mod Train.IVAUD fájlját az a modder?
    Eredetileg lehetek litle edian-sok ezek a wav fileok???? Nem hiszem.
    Nem tudom hogyan tovább!