Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy hogy kell harcnál védekezni? nyomom a space-t ahogy írtja, d csak ugrál😄
Ja meg a disco-ba, a tánc után, kár hogy nem mutat semmit, csak a WC ajtót😞
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Megjelent a magyarítás a kieghez?
És a TLAD-ben, miért vesztünk össze Billy-vel???
Ezt probalta mar valaki az eredeti steames verzioval ? Ha lenne valami leiras hogy meik fajlt pontosan hova masoljam kiprobalnam mert a kepek alapjan atom , nagyobb gepet ker ha lecsereled?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
ám thx Bohóc
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Most vittem végig a TLAD-ot, és mivel nem vagyok jó angolos, így valaki leírná, röviden, hogy mi hogy volt? Pl azt nem értem miért vesztünk össze billy-vel, és miért öltük meg? Másik, meg hogy a végén miért gyújtottuk fel a helyünket, mikor csomó más banda tagot öltünk le? Végülis mi voltunk a vezetõ banda így már nem? Tudom a fejkendõs feka gyerek, Jim meghalt, de azért még így is maradtunk.... és amúgy õ hogy halt meg?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
ENB Setting v1.0
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Amúgy tegnap az egyik küldinél mentünk a bandával motoron egy helyre, és meglepõdve hallottam, hogy a liberty rock csatornán, a Bon jovi - wanted dead or alive zene ment😄😄 Annyira feelinges volt, hogy vmi eszméletélen😊
Az a zene amúgy gyerekkori kedvenc filmemben volt benne. ajánlom mindnkinek!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2