Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem teszek különbséget ember, nem vetted még észre, meg nincs is értelme...bõven elférunk 1 topikba, fõleg meg ha a másik szar.
Muszály kötekedned neked mindig ?

broman191
A legkomolyabb a gangsta órája "8:20-at mutat" 😄😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

offkorz
amúgy most nem akarok kötekedni de te a konzolos topikba vagy való szvsz :-|

offkorz
hát akkor az még odébb van.1 év biztosan van hátra. :c

Dávid, grat, látom beraktad scriptbe az üdvözlö szövegeket 😊 <#eljen>
Megjelenésre összedobunk egy faja kis bannert ? 😊 Ezen gondolkoztam mostanság...

Alwares
Aki nem vett volna észre mindent a 4. videóban:
Trailer Analysis

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

cenobite
Végülis már a SA-ban is volt fényképezés. És ha már nyílik az a community oldal, akkor szerintem biztos, hogy a fotózást is belepakolják. Nyami. 😊

gamertag: kenobita

Alwares
Nem tudtam biztosan hogy a Social Club-ban lesz ilyen is. De akkor tényleg király lesz!

Az is lesz 😄
Egy nemolyan rég elõzetes scanjeinek utolsó oldalán pontokba volt szedve néhány érdekesség, új infó...ahol többet közt az is meg volt említve,h LEHET FÉNYKÉPEZKEDNI ÉS MEGLEHET OSZTANI MÁSOKKAL A FOTÓKAT (lásd pl pgr3-4 stb.) A NETEN,
Rockstar Social Club powa 😄

Még van vmi kivánság ? xD

Alwares
Kurvajó! Ez a filmesedés kifejezetten jót tesz majd a játéknak szerintem. Erre vártam mióta. Olyan jelenetek lesznek benne, hogy hajjajj! Egyes szövegei nálunk már most szállóigévé váltak, mi lesz itt késõbb?
Hmm egy valami kéne még, sceen-shotok lesznek? Mert az igen jó lenne.

Heyyyyyy Tommy , pls say hello to my little friend <#hehe><#idiota>

THIS IS THE BEGINNING OF THE BEAUTHIFUL FRIENDSHIP <#worship><#vigyor2><#crazya><#taps>

Pár új infó:
"...a féltucat különbözõ játékoson kívül amit láttunk, több mint száz holttest feküdt az aszfalton, illetve egy rendõrségi helikopterrel is is találkoztunk, mely félbevágott propellerjével egy emberi testet..."

---OPM-US May Issue--- (ugye ez a mostani)
A Gamepro.com -nak köszönhetõen ma nagyon érdekes dolgok bukkantak fel a GTA IV-el kapcsolatban. Többek közt kiderült a játékról hogy felér mint egy 5 mozifilmmel, illetve hogy hány óra is lesz pontosan a GTA IV kijátszása...

Vége a Hollywoodi kasszasikereknek, pontosabban ez év áprilisának végén, a GTA IV érkeztével leáldozik nekik. Mint kiderült ugyanis, a Grand Theft Auto IV kijátszása mintegy 100 órát (6000 min.) vesz majd igénybe, melybõl bármilyen hihetetlen és fenomenális is, 8 órát csak a játékban található kisfilmek, animációk, bemutatók tesznek majd ki, mely azt jelenti hogy több fejlesztõk által készített átvezetõ van a GTA IV-ben, mint 5 Los Angeles-i sikermoziban.
_________
Kotaku elözetes

Barrerra, a Rockstar PR osztályának vezetõje szerint, a GTA IV sokkal inkább egyfilmszerû valamire hasonlít mint az elõzõ GTA-ra. Ez többnyire annak is köszönhetõ hogy a kreatív csapatban több filmkészítési tapasztalattal rendelkezõ egyed is található. A játék azt a szabadságérzetet adja majd, hogy úgy érezzük egy film szereplõi vagyunk és pörögnek egymásután az események, viszont a játék énjét is megõrizte a GTA IV, így teljes mértékben magunk alakíthatjuk a játék alakulását.

Az utolsó küldetésben a Kotaku emberei egy beszélgetésbe csöppentek bele, ami állításuk szerint kísértetiesen Call Of Duty beütéses volt. (ez jót jelent a magazin szerint)

A fejlesztõk elhelyeztek a játékban egy úgynevezett „slow time” kamerát, mellyel lelassíthatjuk az idõt és hihetetlen kameraállásokból, csodálatos látványt élvezhetünk egy-egy véres-üldözéses-akció során.

A magazin emberei elárulták, hogy autót csak úgy lehet lopni a betörjük az ablaküvegét, ez még nem is meglepõ, de olyan részletekbe is beavattak, mint például hogy amikor ellopták a kocsiját egy a kocsiban cigizõ embertõl, a füst ami elõtte a kocsiban jól láthatóan szállt, hirtelen az ablaküveg betörése után kiszállt a kocsiból, amolyan „jól látható felhõ” formájában.

A GTA IV a játékvilág egy teljesen új szintjére kalauzolja majd el a játékosokat, mely egy eddig sosem látott, elért szint lesz. Éppen ezért mindenki gyûjtögesse a kis zsebpénzét, mert pár héten belül már elérhetõ lesz a GTA IV a boltokban...

by gtagaming.hu

Nem fûzök hozzá semmit.

cenobite
Annak le is van eresztve. Gondolom kapott egy kis ólmot. 😄

gamertag: kenobita

Alwares
Bizony! Én is már remegve várom, hogy mégis milyen lesz mozgásban, szerintem nem fogok csalódni...

Kit--Kat
A kép az kép.... Mozgásban lesz ez valamiihihetelenül durva. A videókból már kilehet indulni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Alwares
Fúú de jók ezek a képek! Igencsak hangulatos az összes. Nico for president!

Pepsi Twist
aha lehet

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AntiHero
HA észrevetted akkor a képekre ráraknak egy iylen hülye vízfesték efektet ami csúnyit sajna sokat rajta😞

De hát ott a trailer ami igazán meggyõzõ😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rotator
Ezek szerintem eléggé jók! Azok a képek szoktak gázosak lenni, ahol közelrõl mutatják a karaktereket.

Kandurex
ja, ja, igen 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
volt már (#4367),ráadásul a HQ változat 😊 mármint a youtube-os hq,ami már fullscreenben is elég tûrhetõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Gondolom volt már, de még ilyen kis szutyok felbontásba is brutál 😮

Pepsi Twist
nem tom nekem egyre rondábbak 😄

hülye vagy😄DDD sztem meg ezeken az újabb képeken egyre jobban néz ki, hátmég majd mozgásban 😊

Pepsi Twist
ennek egyre rosszabb a grafja :S (mindeggy jó lesz SM 2.0-val is)

rotator
Jók a képek!

SD456
Nagyon jók ezek a képek<#eljen> Az elsõ képen mintha annak a pénzszállító kocsinak le lenne eresztve a kereke, ferdén is áll az úthoz képest.

PS3 ID: SDani456

broman191
Nó komment<#eljen> A hidas amerikai autós zsarus képnek van egy kis driver feelingje 😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kandurex
ez a gears of war jellegû lövöldözés királyság, legalábbis számámra sokkal élvezetesebb úgy harcolni, ha folyamatos fedezékeket kínál fel a játék,...zsír!

<#eljen>

további fansite ajándékok

Must read! 😊 (interjú újabb részének része 😄 magyarul, nagyonjó!!!!!!!!!!)

n3whous3
kira'

púúúúú

<#eljen>
Reggelt! Csekkolom 😊

ProGabe
(gtagaming) A Rockstar a Gamestoppal kötött megállapodás alapján egy kis reklámfilmet adott ki Liberty Cityrõl, új jelenetekkel fûszerezve, ezúttal Niko nélkül.

GTA IV. Gamestop reklám (Youtube)

A GTA IV. közel 8 órányi átvezetõjelenetet tartalmaz majd!

@hardwired.hu

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

n3whous3

púúúúú

Yoda001
"HAGYJUK EZ NEM AZ A TOPIK 😊" akkor minek mentél bele?<#integet2> istenem...

http://9gag.com/gag/5135249

n3whous3
Te meg mirõl beszélsz? Core 2 Duo 6300 neked mióta kevés ember? Tisztában vagy a hardverekkel? <#wow3>

púúúúú

Szasza20
Ja itt überkedik egy-két ember! Csak azt nem tudom ha ennyire konzolosok akkor mit foglalkoznak a PCsekkel!? GTAIV? Hát símán elfut egy 9600GT-n szerintem vagy egy 8800 GT-n, nem kell itt a 100k-os VGA neki! Meg azért nem fog a Rockstar virítani 1 éven belül az V. résszel! Hát így is évek kellettek amire a IV kijön! Nem kell izgulni annyira már hogy most van egy konzolunk és akkor hamarabb megkapjuk a játékokat, és akkor mi van? Nagy dolog! Én PC párti vagyok, mert hát ha megvennék egy X360at , hát nem tudom mit kezdenék vele gyakorlatilag, max játszanék vele, de azért PC-ve kicsit több mindent lehet csinálni! Na mindegy ez az én véleményem!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Már bocs, de ez a gép még nem egy nagy nulla, ram..mondj egy olyan játékot ami 1.5gb-nál több ramot megszik? Szerinted a mostani ram árakon (4000ft 1gb 800mhz) nem vennék ramot ha akadnának a játékok? Látod ez a baj veled meg a többi konzolossal hogy ti csak a csúcs kategoriás VGA-kat nézitek, hogy
fúú hát a 8800GTX milyen drága! Csak azt felejtitek el hogy ott van a középkategoria is!! Nézz meg most egy 9600Gt tesztet egy 60es 8800Gt szinten van és pedig csak 40E apám😊! Szóval csak ésszel kell csinálni!
jah és röhögjetek ki de sztem egy 8800gt-vel meg egy mostani középkategoriás procival simán elfutna a GTA4! Ha meg nem akkor majd az akkori középkategoriás gépen...
nah de mostmár tényleg ennyi volt az off!! bocs

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Már bocs, de az aláírásodban szereplõ gép is MÁR! szinte egy nagy nulla, proci kevés , ram is az ...at sucks ...ha most jönne a GTA IV pc-re ezen sztem behalna 😄
lol eladni és hol? Ember kinek kellene, jó még a tiedet valsze ellehetne, de tudod mily ULTRAKEVESET ÉR ??? ^^ Na ezen kéne elgondolkodni.

Jó példa , 1 éve is van ,h kijött a 8800GTX mamár 9800GX2 van , a poén az ,h sokkal erösebb nyilván az utobbi, de ez már kijevetelekor jóval olcsóbb mindössze poton 130-140k ért vesztegetik apám, míg anno 8800GTX depütjekor volt 160k is hanem több. Erre varjál gombot De mondom ne menjünk ebbe bele, engem jelenleg nem is foglalkoztatnak a mostani trendek, érthetõ okokból, majd ha egyszer visszatérek ami feltehetöleg jó soká lesz vagy ha legalább is fejleszteni akarok, akkor majd körülnézek, de eleget röhögtem már a gyártókon..na mind1 HAGYJUK EZ NEM AZ A TOPIK 😊

n3whous3
nem

Hanem ez az én gépem lenne, leszámítva ugyancsak a vga-t, ami tönkrement. Hanem azt mondom, hogy ebbõl a gépbõl is ki lehetne sokkal többet hozni, de fejlõdni kell ,tehát ez elavult szar sajnos 😞

púúúúú

Amúgy nem kerülne olyan sokba ez a pc fejlsztgetés, csak nem kell oda lökni a kutyának a "régi" hardvert, hanem például ellehet adni, és akkor máris nem kell a teljes árát kifizetni az új hardvernek(fõleg ha fél áfával vásárol az ember 😊) " minden évben 300E ért gépet venni" igen ha vagy olyan idióta, hogy ha a kidobod a régit vagy a média marktban veszed meg, akkor megis érdemled hogy kifizess érte annyit!
Az sli is kb annyira szánalom mint a full HDTV, amit megveszel 350E-ért és játszol rajta az xboxoddal mert (még) másra nem jó!
ja és bocs az OFFért ...

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Kandurex
õszíntén szólva nekem ezek az utóbbi képek tetszenek a legjobban, <#eljen>

#4330, #4322

nagyon szép lesz ez mozgásban!

JaSoN HuNTeR
"szerencsétlen 3000+ meg 7600GT a 2 GB memóriával meg már most (vagyis már rég) szánalom. Például..." ezt nekem szántad? Mert a videókátyán kivül minden egyezik 😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

n3whous3
bõvebben?

púúúúú

JaSoN HuNTeR
most te oltod a gépem?Amugy te nem birsz normálisan olvasni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Vmilyen szinten énis azt mondom, h szánalom amiket kitalálnak. Na mind1 nincs kedvem most belemenni.