Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Megtalálod annál a telephelynél ahová el kellett vinned, ha telefonálsz Armando-nak autó ügyben, õ is tud hozni.

pisztácia
hoppá, és az hol van?? Azzal megyek is zúzni😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

masterthief
Az APC az a NOOSE tank.

pisztácia
#50346-ra mi a válasz?😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

masterthief
Közben arra jutottam, hogy ha jövõ héten engedi az idõm, készítek egy karikatúrát a GTA IV-bõl.

masterthief
Kemény csávó ez a Yusuf! XD Sokat röhögtem rajta.

svédcsepp
A hibaüzenetet nagyjából értem és többször megpróbáltam,de mindig ezt írta ki

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Gondoltam kipróbálom a kiegészítõ részeket liberty citybõl,de ,mikor elindítom ezt a hibakódot dobja ki

Találkozott már ezzel valaki? ( a játék eredeti)

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

tommygear
pisztácia
mi az az APC?

tommygear
migyerek
masterthief
Amit kaptál még? Elérhetõ APC, a Yusuf autója. az ölyv(helikopter)

masterthief
Tényleg bakker! Hirtelen eszembe sem jutott! Mindegy a hajléktalan megtalálta, mikor felborult a szemetes!<#falbav>

pisztácia
tényleg... ráesett egy teherautóra.... akkor onnan került valahogy a szemetes mellé.

Büdös Bohóc
király ahogy a végén kiosztja Morit a karakterünk keményen

amúgy fura volt a másik arcát látni annak a buzi kistesójának, IV-ben õ a keménycsávó, ebben meg kis csicska és végén még utalás van arra, hogy buzi is 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pisztácia
Õt is bírtam...😄 Someone lost my pants xDDDD

tommygear
kurvára nem 😄
a gyémántokat már rég oda adták luis-ék niko-éknak váltságdíjként és egy szemetes autóban kötött ki mivel niko-ék elhagyták
tommygear
az egy seggfej
Yusuf a legnagyobb arc 😄
pisztácia
:S az kemény... de most így összeállt a képo, kihez került végül a kõ.
Amúgy Yusuf adott egy arany uzi-t, meg a kocsiját lehet barmikor vinni. Adott meg valamit? ill. van most elérhetõ + cucc, hogy végigvittem a játékot?

pisztácia
Ám megcsináltam mind a 3 emberkés küldit, csak más idõpontban kellett odamenni.

masterthief
Az utóbbi.Mikor a repülõböl kiugrott és földet ért akkor esett ki a zsebébõl, és a padon fekvõ hajléktalan vette észre.

pisztácia
áhh banyek...végig vittem a TBOGT-t is..::S:S eszméletlen jó rész volt, a legjobb.. csak rövid...:S
A vége nem világos viszont, a gyémánt ott volt a kuka mellett, vagy amikor összeütköztem a csövessel akkor esett ki a zsebembõl? Ha az elõbbi, hogy került oda? Ha utóbbi, akkor h h nem vette észre, hogy már nincs nála?

pisztácia
Jaja, de ez a Mori a legkirályabb karakter xDD

masterthief
Ez de f@sza!

masterthief
Ok! Örülök hogy helyrejött a probléma.

12346
elvileg mindenhonnan kikapáltam mindent, de már mind1 is. végül az lett, hogy lekaptam a "Best ENBseries Pack v5"-ként aposztrofált okosságot, aztán most azzal flottul megy a játék. így sztem ennél maradok, és köszönöm szépen a segítséget😊

masterthief
XD Valami bug. Simple Native Trainerben is lehet alkalmazni.

Ok sikerült kösz mindenki.
Grr1234
Mi a szar ez? 😄

masterthief
Vagy nyisd meg szerkesztõvel a Timesync.dat és a Visualsetting. dat-ot. ha az enb. ini benne van töröld onnan is. Az a gond hogy én a patch miatt nem próbáltam ki az enb seriest, így nem tudok megfelelõ választ adni a problémára. Annyi ötletem van még, hogy írsz a mod feltöltõjének 1 mailt hogy milyen módon lehet backupolni, teljesen törölni.

masterthief
Fõkönyvtárból és mindenhonnan törölted már az ENB.ini fájlt?

masterthief
Pl innen.
wmasf.dll

12346
az a vad, hogy visszaállítottam elvileg mindent, és indításnál mindig "terem" egy enbseries.ini, hiába törlöm:c

masterthief
Ez valami windows- rendszer hibaüzenet.. Keresd meg valahol ezt a dll fájlt és töltsd le. Windows7-ed van? Azon láttam ilyen hibaüzenetet.

Ezér nem indul pedig meg van crackelve ---------------------------
GTAIV.exe - Rendszerhiba
---------------------------
A program nem indult el, mert WMASF.DLL hiányzik a számítógéprõl. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot.
OK
Segítsetek nagyon lécci
masterthief
Akkor próbáld meg a trainerben odateleportálni magad a random karakterekhez hátha ott lesznek. Jobb ötletem nincs 😞

masterthief
Ja-ja más a hangja, de még így is szórakoztató! XD Mennyit sír meg nyavalyog? Nem olyan kemény vérmérsékletû mint az alap GTA IV-ben. (bikacápa tesztoszteron!!!)

Én miután végigjátszottam még trainerrel is megpróbáltam váltogatni a napszakokat, de sosem jött senki (pl a fishmarket south pier vendéglõnél).
masterthief
Egyszerû grafikai bug. Nem mindenkinél jelentkezik, vagy csak véletlenszerüen.

masterthief
Szoktak ott lenni, de lehet hogy más idõközönként kéne odamenni. Legelõször mikor végigjátszottam ott volt mindegyik. Arra pontosan emlékszem hogy 2-szer találkoztam benne 1 csajjal, igaz másodszorra mikor odamentem öngyilkos lett. Ebbe mondjok nincs annyi random karakter mint az alapban. Valahol talán még olvastam is hogy kit mikor lehet ott találni a helyén.

pisztácia
Érdekes. Jelzi, de ott senki nincs. Na mind1.

hungary27
nem mindig vannak ott.
Ott elvileg van egy járókelõ, vagy régi ismerõs, akivel interaktív sztori kezdõdik.
De TBOGT-ban nekem is volt pár helyen, ahol sehogy se tudtam elõcsalogatni õket.
pisztácia
A TBOGT-ban, a térképen a fehér emberek mit jeleznek? Odamentem, de nem történt semmi.

Bõvebben?😄
Büdös Bohóc
i feel like 2008 again

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Hali.
Szerintetek mi lehet a problematika? Mikor elindulok, semmi gond, de ha ehhez a részhez érek, akkor már olyan lesz a grafó, mint a képen... Valaki valami 5let? Radeon 5570 1Gb karim van. Elõre is köszi 😊
tommygear
kedvencetek

pisztácia
Ez a Mori gyerek nagyon nagy arc😄 Csúcs ez a TBOGT, nagyon jók a küldik😄
Ám jól hallottam h Brucie-nak más a hangja mint a 4-be?

bertino
valljuk be, az se lenne rossz, ha ilyen gagyi alregeknek nem dolnel be.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!