Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Nekem erre vírust jelez a NIS2011.
WS.Reputation.1

masterthief
Igen! Jó az elsõ patch-ez is és az újabbal is.

grebber
1.1.2-vel jó?

Next PC upgrade: 2022

masterthief
TLAD Magyaritás
Töltsétek, élvezzétek!
Jó szórakozást!

masterthief
Nálam 1-szer volt ilyen egy quad-al. Jobbra húzott meg borult. XD

12346
átírom a handling.dat-ot, meg a vehicle..ide-t, ha kell. a carcols meg csak a színekért felelõs, nem? az meg teljesen mind1. a vehicles.img meg maga a modell konténer.
az a móka, hogy próbáltam már pár autót, és általában para van az irányíthatósággal. ha nincs, akkor az csak véletlen, és a gyári handling értékekkel megy. legutóbb az Escalade V3 után untam ezt meg. adtak hozzá 3 különbözõ handling beállítást, és egyikkel sem megy rendesen. szvsz pontosan ugyanúgy billeg, és borul, mint a gyári értékkel. így elkúrják többségében ezt, vagy nálam van bénázás?

masterthief

TaRka0107
Értelek, köszi a segítséget!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

masterthief
Le kell törölni mindent ami az ATI-hoz tartozik. Úgy kell felrakni az új catalyst control centert. Az minden összetevõjét tartalmazza. Ha a régi közül valami fentmarad akkor nem lesz jó.

TaRka0107
Csak direkt megnéztem, hogy azt felteszi-e rendesen. Azt feltette, aztán megnéztem úgy hogy az egészet, annál hibát írt ki, a naplófájl-ban pedig mindegyiknél sikeres!😄
Letöröltem, de mindent. Valami AVIVo codecet fent hagytam, egyébként máskor se töröltem le és jó volt.

masterthief
A cataalyst control center tartalmazza a display drivert. Ha csak a displayt telepíted önmagában az nem ér semmit.

masterthief
Mielõtt feltelepíted az új drivert a régit törölted és minden ATI-hoz tartozó fájlt? Mert új driver felrakásnál törölni kell mindet. Mikor végzel a talepítéssel az ablakban ott van a napló megtekintése felirat, ha arra ráklikkelsz ott mutatja sikerült-e minden összetevõjét telepíteni.

TaRka0107
Nem kérdeztem, telepítés után írja ki. Most csak a display-t telepítettem, azt feltelepítette. A catalystot nem tudja feltelepíteni, mert utána meg se tudom nyitni.

TaRka0107
Hol van a naplófájl?XD

masterthief
Mit nem tud feltelepíteni? Mi a hiba? Nézd meg a naplófájlt abban benne van mi a gond.

masterthief
Új telefont nem lehet venni. Majd késõbb kapsz 1 kamerás mobilt, arra tölthetsz majd témákat és csengõhangokat. Ha tényleg új telóra fáj a fogad, vannak modok amikkel a telefon skin-ét ki lehet cserélni és témákat is lehet berakni.

Nem tudom, hogy lehet-e venni, de késõbb majd kapsz egy újat ha jól emlékszem playboy-tól és arra már lehet témákat tenni meg ilyenek.

TaRka0107
De nekem telepítésnél írja ki hogy hiba a telepítés során. Aztán befejezés és újraindítás. 10.-os catalystoktól csinálja ezt. Végülis feltelepíti a nagyrészét, de szerintem ez így kaka.

wollnerd
#50379-re vki?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Ezt úgy érted hogy az újonnan berakott autónak átírod a handling.dat-jét nem múködik? A vechile.img és a carcols.dat-ot is átírod? Az is lehet hogy hibásan van szerkesztve, és akkor szokott csinálni ilyeneket.

masterthief
Sajnos addig kell keresgélni,próbálgatni csomó catalyst drivert, amíg valamelyik be nem válik. Már csak az a kérdés hogy többféle játéknál is elõjön-e textúra hiba (villogás, fehér textúrák, fejjel lefele képernyõ stb. Ha van a kártyához kapott saját driver akkor az jó, bár egy idõ múlva azt sem árt cserélni.Én a 10.11-es és a 10.12-es driverrel úgy jártam hogy kb fél óráig nagyon jó volt, utána bejött egy kék ablakos hibaüzenet hogy sorry, nem jó. Addig keresgettem, próbálkoztam míg a megfelelõvel össze nem hozott a sors.(10.4)

12346
ha már ilyen ügyesek voltunk, akadt megint egy nyûgöm...😄
az szerintetek miért van, hogy bármelyik autónak átírom a handling-jét, egyszerûen ugyanúgy viselkedik. ami cink, mivel csomó addon autó így kezelhetetlen. kanyarban borul, instabil stb. anno SA-ban sose volt ilyen problémám.

pisztácia
Az A-t és D-t. Ütemre nyomd. Amikor írja h nyomd egyszerre, akkor egyszerre nyomod a két gombot, utánna egyesével.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

hungary27
táncolás közben mit kell nyomkodni? és hogy?
pisztácia
Ja nem kell. A Trainerben is benne van😄😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Tudna valaki adni egy képet, ahol rajta van hogy hol van az APC? Mert hiaba hivom a sracot, nem hozza:S

TaRka0107
Feltettem, de 10.4-esnél is telepítõ hibát hoz elõ. Mindegyik catalystnál ezt csinálta, már mint az újabbaknál!😄

pisztácia
Na igen. többniyre 60-70%-osak...😊
Majd küldök pár mailt, bár a netes csajok elég gyengék...:S

wollnerd
Hol lehet új mobilt vásárolni?
Nos, én a netten próbáltam venni egy új témát, de azt írta ki hogy a mobilom nem támogatja azt a lehetõséget.
Szóval?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Megannyi barátnõre tehetsz még szert. ezen ne rágd magad. Jól haladsz 63.33%-kal. De gondolom nem sikerül minden feladat 100% pontossággal? Elég nehéz kivitelezni. Trainerrel könnyebb 😄

pisztácia
Na igen... lényeg h megy.
Ám az elõbb ugrott le a kiscsaj, szegény... nagyon sajnáltam. kár h nem lehetett választani, hogy vele maradok vagy nem... lehetett volna rendes bnõm is mint SA-ba.... na de mind1. 63.33 %-nál van most a game.

masterthief
Mi a hibaüzenet? Eredeti-e a játék?

masterthief
Szívesen. De azért legjobb lett volna régen úgy beraknod a trainert, hugy használod az asilaodert mert az cseréli le a sound dll, scripthook és egyéb fájlokat. Mindegy örülök hogy sikerült.

szûz játékra tenném fel az 1.0.7.0 patch-et de hibát ír ki és nem települ
mi lehet a gond?

fotográfik kolomp edisön :D

pisztácia
Na sikerült.... kicsit szenvedõs volt, de rájöttem mi volt a gond. A lényeg az, hogy mikor bemásoltam a dsound dll fájlt minden indításnál kiirt vmi hibát, de utánna rendszergazdaként futtattam, és most mûködik. Köszi ismét a segítséget masterthief!!<#taps><#eljen><#worship><#worship>

pisztácia
Nincs, csak a native van meg, amihez adtal linket.

masterthief
Az asiloader nincs meg? a trainert nem azzal raktad be az alapba?

masterthief

pisztácia
sound dll fájl nincs benne.

pisztácia
Asi-hoz adnal linket pls?

masterthief
Ámbár megpróbálhatod asi-val berakni. Esetleg még rakd be az EFLC-hez a scripthook dll és a sound dll fájlokat.

pisztácia
Most akkor csak a 4 fájlt másoltad be a fõkönyvtárba, és játék közben F4-el jó is volt?

masterthief
? oO Én mikor beraktam a trainert, csak átmásoltam az alábbi fájlokat és ennyi. Külön az EFLC-ben nem kellett használni az Asiloadert.

pisztácia
Most kipróbáltam, úgy hogy csak azt a 4 fájlt másoltam be.. így se jó. Nem jön elõ a menü:S

pisztácia
Bemásoltam a az összes fájlt, a fõkönyvtárba, de nem jön elõ F3-F4-el se a menü:S:S Kell az a loader még nem?

masterthief
A Simpla Native Trainer v6.2 van meg? Azt hiszem azt ajánlottam neked. Az EFLC-hez is jó. Van benne trainertbogt.asi és trainertbogt.ini-trainertlad.asi, trainertlad ini. Ezeket csak bemásolad az EFLC fõkönyvtárba és már használhatod is.
simple native trainer v6.2

pisztácia
Megvan, henriqnet kellett hivni.

pisztácia
Ja, meg Armando-t hivtam de csak fegyvert tudtam venni. Hol van az a telep ahol az apc van?

pisztácia
Adnál linket asi loaderhez, meg a native-hez, ami jó az EFLC-hez?

pisztácia
Oks.
Most akarom azt a trainert megcsinalni az EFLC-hez is. Ugyan úgy kell mint a GTA 4-et?