Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Vicces videó!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nikonak inkább a szerelõt kellett volna lelõne, nem a TV-t.... xD
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
1G után én is a "Vercsetti" palotában kv-ztam CJ vel :D
Amúgy a játék fut Free DOS-alól? :D
Najó.. Komolyodjak már meg.
Olyan kérdésem volna, hogy amikor azt a langyos srácot kell futni kísérni és megütik, ott miért van az, hogy azonnal felmegyek felülök a motorra és mire elindulok: Elveszett... Érdekes.
A másik: a festõ srác mondja az utat. Én meg nem hallom. Ehhez nincs valami megoldás? (mármint valami felirat, ilyesmi...) Beszélek angolul nem ez a gond. Csak nem hallom amit mond.
Köszi
---Ger----
thx
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ám nagyon jó lenne:D
Csúcs ez a TBOGT... bázisugrások nagyon ot vannak:D Fõleg mikor nem nyitom ki az ejtõernyõt és arcal bele a betonba:D:D
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
GTA IV - Undead Nightmare?
Mazur 2011. január 12. 20:54
A Rocktar Games egyik Toronto-i munkatársa elszólta magát mégpedig azzal, hogy egy utolsó DLC fog megjelenni a GTA IV-hez ami hasonló lesz mint a Read Dead Redmption Undead Nightmare DLC csomagja.
http://www.gamestar.hu/gta-iv-undead-nightmare.html
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
2. Vedd meg eredetiben (tudtommal csak warezos verzióban lépnek fel ilyen problémák)
3. Gondolom a gépedben valami gyengébb a kelleténél (elõször patch nélkül vittem végig, nem szaggatott akkor sem)
4.végigjátszás
elsö tapassztalat nagyan szaggatot azt hitem elromlott a monitor mivel még sose történt ilyen
asztán számitásteknikus ismim elmonta hogy a peccset kell felrakni és megjavul
igy történt
nos másodjára játszok és egyszer csak fel robban a takszi állomásom mondom mi történt
aztán rá jöttem hogy a feladat réssze és kezdet nem tetceni ez az egész ahogy ösze visza robant gatok itt dolgokat
FÉLELLMETES<#csodalk>#csodalk>
nem is értem hogy dobhatnak ki a játékpiatszra ilyen fõrtelmet hát ez hihetetlen
mindegy azt szeretném meg tudakolni hogy amikor CJvel vagyunk a tengeren tul és vinni kel egy embert magunkal mért lõdõznek rám?<#ijedt>#ijedt>
meg amikor épületbe rámtámadnak hát ezt nem hitem el ha más mondja nekem <#alien2>#alien2>
Kedventc játékom : Maffia 2
az FPS modot meg köszönöm! használom:)
Néda kit látok itt!!! :)
Öreg harcos! GTA IV a pálya?
Ment egy pm is!
(bocsi az Off ért)
ON:
Nekem a 8600GT n nem indult a régi gépemen a játék... Vagy, ha el is indult 3fps/sec ben! :)
---Ger----