Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
miert nem erdekel a multi ? akkor most erdekel vagy nem erdekel ?
metalt birod ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pisztácia
és sikerült... irgalmatlan nehezen, de sikerült. na mikor játszunk együtt emberek???😄.D:

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
..... szted ennyire nem voltam még képes rájönni...? mind1, nem érdekel a multi

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Bogdogege
Elõveszed a telefont a menü-ben kikeresed a multit és kész.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

pisztácia
Én is mennék, csak valaki pls mondja el nekem részletesen, hogy kell multizni.

sima GTA4 lett volna mivel az EFLC nincs meg nekem sajnos

tommygear
<#eljen><#eljen>
masterthief
Ráér az még! Elõször majd az alapot játsszuk ki, aztán jöhetnek a DLC-k is. Egy jó ideig az alappal elleszünk.

fery02
Egyelõre inkább csak örüljünk, hogy egyáltalán jönni fog. <#ejnye1>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Atikah
eflc?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

jön valaki egy GTA4 menetelésre? akár egymás ellen, akár ökörködni free modeban, akár rendõrök ellen 😄

pisztácia
mikor jön ki PC-re?

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem volt véletlenül IE 9 beta feltéve.

Egyébként az EFLC DVD nélkül is elindul a Steames indító fájlal.

Le kell tölteni ezt és aztán bemásolni a EFLC indító mappájába felülírva az eredeti Launceflc.exe-t. Müködik minden, multi, live, stb.
tommygear
<#eljen><#eljen><#eljen>
masterthief
Na ez kicsit durva modosítás 😄
TLAD náci Johnny jacket

masterthief
Yes Sir!

pisztácia
Jah, hallottam h ez egy nagy game, és h lesz PC-re.

Grand Theft Ló 😊

tommygear
pisztácia
Mi az az rdr?

tommygear
<#eljen>
masterthief
Még nincs info. Egyenlõre Mazur még nem mondta meg, de ami késik az nem múlik. Remélem a héten már jó hírt hozhatok.

tommygear
rdr-rõl tudsz valami újat? <#beka2>
masterthief
LoL XD

mostmár megy. annyi volt a problémám, hogy eltûnt a Social Club képernyõ meg minden, és se a folyamatokban, sõt, sehol máshol nem futott semmilyen GTA4-el kapcsolatos cuccos. Most egy kis variálás után tökéletesen megy

tommygear
legalább fél éve van a játékhoz hivatalos offline patch, nem értem a problémád
Kezdem unni ezt a buzi másolásvédelmet. Eredeti játékom van és baszik elindulni ez a szar. Rákattintok, beírom az emailt és jelszót, Play, erre nem történik semmi. Bassza meg a Rockstar!

grebber
De éppen az a baj hogy magyarítás nélkül sem megy most néztem külön is 😞

Neten akarja regisztrálni.Warez topikba beírtam aki tud segítsen!

Next PC upgrade: 2022

pisztácia
Nekem is ez volt. Arra mentem, hogy nem törlöm, és fölrakta. De nekem semmi gondom nem volt vele. Elindult. Nekem se eredeti.

Kicsi a vincsim.

masterthief
Akkor végképp nem tudom mi a baja.

grebber
1.1.2 van rajta!

masterthief
Patch van rajta? Mindegy hogy melyik. ha nincs bizti nem fog mûködni. Még ha nem is eredeti a játékod akkor is mennie kéne nem pedig összeomlania.

grebber
Nem de arra vittem hogy nem akarom eltávoltani akkor meg felrakja a magyarítást érdekes.
Mellesleg nem indul a game ugyhogy beszoptam 😞 (nem eredeti)

masterthief
Valamit nem rontottál el? Elég furcsa ezt hallani.

grebber
Még ha eljutna addig, amint elindítom ezt dobja!

masterthief
Ezt az EFLC fõkönyvtárba telepítsd ne az alap GTA IV-be. 😄

grebber
Nekem azt írja a magyarítás már telepítve van 😞
Csak a sima GTA 4-é van fent!

Van valami ötlete valakinek mitõl lehet?

masterthief
Én este feltétlen felnyomom, mert az alapban 1 e-mail nem volt lefordítva, meg kalapos ékezetes betûk voltak benne.

tommygear
még én sem tettem fel, nemtom csak kiváncsi vagyok rá 😄
masterthief
Miért törölted le? Szóltam már régebben is hogy készül. 😄

masterthief
Még nem volt idõm felrakni.még az alap van fent, majd este felrakom.Ha nincs benne uninstall akkor úgy lehet ha kiveszed, az újonnan berakott gxt fájlokat és visszateszed az eredetit. De miért akarod uninstallálni?

tommygear
ezeket a magyarításokat lehet uninstallálni?
Bazze, most miattad rakhatom fel újra. <#vigyor>

Köszi!

pisztácia
Köszönjük szépen a magyarosítást!!<#eljen><#taps><#worship><#worship> Nagyon szuper, el is kezdtem elõrõl a TLAD-ot.

Ám azért is jó, mert pár dolog a TBOGT-ban is magyar lett.

masterthief
Nem vírusos.

masterthief
XD Jól összezúztad!

patchaou
Hali.
Hogyan lehet beállítani valahogy a videofelvétel hosszát? Elõzõ vga-val 2-3 percet tudtam rögzíteni, most max fél perc jön össze.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

SirAlo
lol ilyet meg a Codmasters F1 se tud <#eplus2>:
Kep

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |