54919
-
#51345 Sziasztok!
Melyik számot kell felhívni ahhoz, hogy megtudjam milyen zene megy éppen a rádióban ? -
Sanyi118 #51344 valaki tud egy másolatot küldeni a járművek mappáról? -
#51343 Erre tényleg az 1.0.4.0 patch a legmegfelelőbb. Erre a patch-re van a legtöbb modding cucc. -
#51342 Ha autókat szeretnél berakni. illetve cserélni, nem árt ha biztonsági másolatot készítel belőle. Ha az adott jármű nem kompalitibilis a te általad használt patch-el akkor mást kell keresned., különben nem fog futni a game. Ami a gépjárművrkrt étinti a vechiles mappában megtalálosd (GTAIV /spark IV/vechiles ide. -
Jossua #51341 1.0.4.0 van a legtöbb és a legszebbek ált. de a legujabbra is vannak már szép modok ! -
Sanyi118 #51340 Hali! valaki meg tudná mondani hogy az autók melyik mappában vannak mert ki lettek cserélve csak nem megy a játék most kicserélt autókkal. Esetleg valaki az autó mappa másolatát át tudná küldeni hogy ne kelljen újratelepíteni.
Előre is kösz.
-
Sponnyabob #51339 Hello!
Újra fel akarom rakni a játékot, viszont most szeretném modolni. Melyik patchet ajánlanátok a modoláshoz?
Kössz! -
#51338 Gondolom. Nekem alapból hozzá adták az Asus kártyához+ a driver stb nyalánkságokat. -
#51337 Asszem külön beállítható. Mert van külön fps mérés is. -
#51336 Próbáld meg a Radio Editor-t hátha képes erre. -
#51335 Na, várjunk egy kicsit! Asus Smart Doctor méri a fps-t???
Ha nem, akkor marad! :DDD -
#51334 Na, köszi a infót!
leválok a frapsról és felteszem Asus Smart Doctort.
A program Freeware?
ha nem, akkor marad a torrent. :D -
#51333 Sokkal jobb mint a fraps! Így hirtelen megnem mondom hogy teljes képméretben mekkora a felvett videó mérete.
Holnap ha lesz időm, felrakom és megnézem. Nagyon szép képet ad vissza a videóból.
Igen képes a Win használatban levő programjait rögzíteni. -
janihunk #51332 Hát ez nagyonjó. -
#51331 És az Asus Smart Doctor progi mennyiben jobb mint a fraps? ugye a frapssal full size-ként felvenni az 5 perc körülbelül 2-3 GB!!!
Asus Smart Doctor képes videófájlt rögzíteni a Windows használat alatt? Pl. egy windows programot akarok bemutatva felvenni. -
#51330 Fraps az jó a képek felvételéhez. Esetleg még Asus Smart Doctor, abban is van képfelvételi lehetőség+ videófelvétel.
A videók megnyitásához illetve konvertálásához: Sony vegas movie maker. -
#51329 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, mivel, vagy hogyan tudnék képet csinálni a játékban, a telefonos kamera kivételével? A válasz elég egyértelmű lenne hogy a printscreen gomb lenyomásával, de sajnos a kép teljesen fekete... :(
Esetleg Fraps?? Vagy mi lenne a megoldás amivel ugyanazt a képet látnám mint játék közben?
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
U.i.: Még 1 kérdés! Mivel tudnám lejátszani esetleg átformázni .avi formátumba a játékban felvett videómat? -
#51328 Életben sem a te rádiód szólna mindig alapból, ha lopkodnál sorra autókat és bekapcsolnád bennük a rádiót.
Egyetlen megoldás, ha a háttérben, Windows alól nyomsz be zenét. -
#51327 Akárhogy nézem, nem látok egy darab kérdést sem. -
janihunk #51326 Sziasztok azt hogyan tudom megoldani hogy csak a saját rádióm szóljon és ne váltson át másikra ha autót váltok? -
#51325 szerintem cask meglátta az apple részvények árát :D
amugy, sajnos nem tudok segíteni, nekem ilyen gondom még nem volt, patchelés után viszont nem indul a game XD (nekem) -
#51324 Érdeklődnék, hátha valaki tud segíteni.
A nyuves GFWL bacódik.
Újra kellett tennem a gépet, mert volt egy kis HW probléma. Rakom fel a gémet is, minden faca, GFWL update is manuálban lenyomva, 1.0.7 is fent, de a GFWL nem bír kapcsolódni játékon belül, miközben a marketplace meg az ms, meg a kutyapöcörő, meg még ki tudja mi tud csatlakozni.
Tűzfalon átengedve.
Nyomja ezt az ellenőrízd az xbox.com oldalon a szolgáltatást, de az meg 2 napja pirosan villog.
Kékhalál van Májkroszoftéknál? Lefagyott Bill Gates mosolya? -
#51323 istenem... -
Feccho86 #51322 Grafika is elég gatya, nem lehet tuningolni? Egyébként, ahoz képest h közepesen van épp hogy fut szaggatás nélkül, de egyáltalán nem szép, akkor tudnám mitől lassul be... -
Feccho86 #51321 Elég szar az irányítása!
Nem lehet vhogy beállítani, hogy forduljon a kép is az emberrel, ez főleg autóban k..a szar, mivel nem látod mi van előtted és merre mész ha kanyarodsz!
Jó lenne mint pl. vice city....
Van megoldás?!!? -
Jossua #51320 nem találni mindent meg a googleban ! ám azt hittem a forum a segitségnyujtásra valo de aszem én vok a naiv h ilyet feltételezek, -
#51319 Google -
Jossua #51318 nem azt kérdeztem h alapbol hangyás e hanem h lehet kikapcsolni ember mert cseszettül zavaro.... -
DANIELTRUCKER #51317 Mekkora hülye vagyok! Nagyon köszönöm! Erre nem is gondoltam! -
#51316 Talán azért mert még a játék elején vagy és rossz járatra szálltál fel mivel átmegy a másik szigetre és az zárolva van. Menj az ellenkező irányba! -
DANIELTRUCKER #51315 Szevasztok!
1 apró kérdés? Miért nem tudok vonatozni? Felszállok és nem indul el! -
#51314 Nem menne. Duplázz meg mindent és akkor már közepes beállítások mellett eldöcögne. Triplázd meg és jó vagy. -
#51313 Ha alapból hangyás, akkor hogyne lenne már direkt! -
Jossua #51312 NEM DIREKT !! CSAK KI KELLETT KAPCSOLNI A ZAJCSÖKKENTÉST :D -
#51311 Hali!!Az lenne a kérdésem,hogy menne ezen a játék??Nembaj ha low grafon is akadozik,de legalább menjen:D
Köszi!!
Rendszer Tulajdonságai:
Windows 7
2 GB RAM
ATI Mobility Radeon X600
Intel Pentium M 1,87 Ghz
32 bites operációs rendszer
-
#51310 Direkt hangyás -
Jossua #51309 szevasztok a kiegészitő (Lost motorosok) nektek is homályos a kép... nem tom h beállitani h élesek legyenek a teszturák ! már feltettem a reality modot 1.62 de az se segit ! -
janihunk #51308 Sziasztok ezt hogyan tudom beilleszteni? -
#51307 Helloka! nem tudjátok véletlenül hogy a GTA 4 Ultimate textura pack az működik e az 1.0.7 verzióval? (nfoba 1.0.4 van irva)
jah és ha esetleg tudtok valami jó car packot az is jöhet (remélem csak bemásolni kell és nem progival szórakozni)
köszike! -
#51306 Miért van végig lassított felvételben?