54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Horec
    Sziasztok!
    Melyik számot kell felhívni ahhoz, hogy megtudjam milyen zene megy éppen a rádióban ?
  • Sanyi118
    valaki tud egy másolatot küldeni a járművek mappáról?
  • masterthief
    Erre tényleg az 1.0.4.0 patch a legmegfelelőbb. Erre a patch-re van a legtöbb modding cucc.
  • masterthief
    Ha autókat szeretnél berakni. illetve cserélni, nem árt ha biztonsági másolatot készítel belőle. Ha az adott jármű nem kompalitibilis a te általad használt patch-el akkor mást kell keresned., különben nem fog futni a game. Ami a gépjárművrkrt étinti a vechiles mappában megtalálosd (GTAIV /spark IV/vechiles ide.
  • Jossua
    1.0.4.0 van a legtöbb és a legszebbek ált. de a legujabbra is vannak már szép modok !
  • Sanyi118
    Hali! valaki meg tudná mondani hogy az autók melyik mappában vannak mert ki lettek cserélve csak nem megy a játék most kicserélt autókkal. Esetleg valaki az autó mappa másolatát át tudná küldeni hogy ne kelljen újratelepíteni.
    Előre is kösz.
  • Sponnyabob
    Hello!
    Újra fel akarom rakni a játékot, viszont most szeretném modolni. Melyik patchet ajánlanátok a modoláshoz?
    Kössz!
  • masterthief
    Gondolom. Nekem alapból hozzá adták az Asus kártyához+ a driver stb nyalánkságokat.
  • masterthief
    Asszem külön beállítható. Mert van külön fps mérés is.
  • masterthief
    Próbáld meg a Radio Editor-t hátha képes erre.
  • wollnerd #51335
    Na, várjunk egy kicsit! Asus Smart Doctor méri a fps-t???
    Ha nem, akkor marad! :DDD
  • wollnerd #51334
    Na, köszi a infót!
    leválok a frapsról és felteszem Asus Smart Doctort.
    A program Freeware?
    ha nem, akkor marad a torrent. :D
  • masterthief
    Sokkal jobb mint a fraps! Így hirtelen megnem mondom hogy teljes képméretben mekkora a felvett videó mérete.
    Holnap ha lesz időm, felrakom és megnézem. Nagyon szép képet ad vissza a videóból.
    Igen képes a Win használatban levő programjait rögzíteni.
  • janihunk
    Hát ez nagyonjó.
  • wollnerd #51331
    És az Asus Smart Doctor progi mennyiben jobb mint a fraps? ugye a frapssal full size-ként felvenni az 5 perc körülbelül 2-3 GB!!!
    Asus Smart Doctor képes videófájlt rögzíteni a Windows használat alatt? Pl. egy windows programot akarok bemutatva felvenni.
  • masterthief
    Fraps az jó a képek felvételéhez. Esetleg még Asus Smart Doctor, abban is van képfelvételi lehetőség+ videófelvétel.
    A videók megnyitásához illetve konvertálásához: Sony vegas movie maker.
  • red bull
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy, mivel, vagy hogyan tudnék képet csinálni a játékban, a telefonos kamera kivételével? A válasz elég egyértelmű lenne hogy a printscreen gomb lenyomásával, de sajnos a kép teljesen fekete... :(
    Esetleg Fraps?? Vagy mi lenne a megoldás amivel ugyanazt a képet látnám mint játék közben?
    Előre is köszönöm a választ/válaszokat!

U.i.: Még 1 kérdés! Mivel tudnám lejátszani esetleg átformázni .avi formátumba a játékban felvett videómat?
  • fery02
    Életben sem a te rádiód szólna mindig alapból, ha lopkodnál sorra autókat és bekapcsolnád bennük a rádiót.

Egyetlen megoldás, ha a háttérben, Windows alól nyomsz be zenét.
  • fery02
    Akárhogy nézem, nem látok egy darab kérdést sem.
  • janihunk
    Sziasztok azt hogyan tudom megoldani hogy csak a saját rádióm szóljon és ne váltson át másikra ha autót váltok?
  • Nuclearity
    szerintem cask meglátta az apple részvények árát :D

amugy, sajnos nem tudok segíteni, nekem ilyen gondom még nem volt, patchelés után viszont nem indul a game XD (nekem)
  • mackosajt
    Érdeklődnék, hátha valaki tud segíteni.

A nyuves GFWL bacódik.
    Újra kellett tennem a gépet, mert volt egy kis HW probléma. Rakom fel a gémet is, minden faca, GFWL update is manuálban lenyomva, 1.0.7 is fent, de a GFWL nem bír kapcsolódni játékon belül, miközben a marketplace meg az ms, meg a kutyapöcörő, meg még ki tudja mi tud csatlakozni.
    Tűzfalon átengedve.
    Nyomja ezt az ellenőrízd az xbox.com oldalon a szolgáltatást, de az meg 2 napja pirosan villog.
    Kékhalál van Májkroszoftéknál? Lefagyott Bill Gates mosolya?
  • bertino
    istenem...
  • Feccho86
    Grafika is elég gatya, nem lehet tuningolni? Egyébként, ahoz képest h közepesen van épp hogy fut szaggatás nélkül, de egyáltalán nem szép, akkor tudnám mitől lassul be...
  • Feccho86
    Elég szar az irányítása!

Nem lehet vhogy beállítani, hogy forduljon a kép is az emberrel, ez főleg autóban k..a szar, mivel nem látod mi van előtted és merre mész ha kanyarodsz!

Jó lenne mint pl. vice city....

Van megoldás?!!?
  • Jossua
    nem találni mindent meg a googleban ! ám azt hittem a forum a segitségnyujtásra valo de aszem én vok a naiv h ilyet feltételezek,
  • Bogdogege
    Google
  • Jossua
    nem azt kérdeztem h alapbol hangyás e hanem h lehet kikapcsolni ember mert cseszettül zavaro....
  • DANIELTRUCKER
    Mekkora hülye vagyok! Nagyon köszönöm! Erre nem is gondoltam!
  • wollnerd #51316
    Talán azért mert még a játék elején vagy és rossz járatra szálltál fel mivel átmegy a másik szigetre és az zárolva van. Menj az ellenkező irányba!
  • DANIELTRUCKER
    Szevasztok!
    1 apró kérdés? Miért nem tudok vonatozni? Felszállok és nem indul el!
  • MerlinW
    Nem menne. Duplázz meg mindent és akkor már közepes beállítások mellett eldöcögne. Triplázd meg és jó vagy.
  • fery02
    Ha alapból hangyás, akkor hogyne lenne már direkt!
  • Jossua
    NEM DIREKT !! CSAK KI KELLETT KAPCSOLNI A ZAJCSÖKKENTÉST :D
  • Ricsi234
    Hali!!Az lenne a kérdésem,hogy menne ezen a játék??Nembaj ha low grafon is akadozik,de legalább menjen:D
    Köszi!!
    Rendszer Tulajdonságai:

Windows 7
    2 GB RAM
    ATI Mobility Radeon X600
    Intel Pentium M 1,87 Ghz
    32 bites operációs rendszer
  • Bogdogege
    Direkt hangyás
  • Jossua
    szevasztok a kiegészitő (Lost motorosok) nektek is homályos a kép... nem tom h beállitani h élesek legyenek a teszturák ! már feltettem a reality modot 1.62 de az se segit !
  • janihunk
    Sziasztok ezt hogyan tudom beilleszteni?
  • Hunter of Deer
    Helloka! nem tudjátok véletlenül hogy a GTA 4 Ultimate textura pack az működik e az 1.0.7 verzióval? (nfoba 1.0.4 van irva)
    jah és ha esetleg tudtok valami jó car packot az is jöhet (remélem csak bemásolni kell és nem progival szórakozni)
    köszike!
  • fery02
    Miért van végig lassított felvételben?