54919
-
lammaer #54589 Sziasztok,
GTA 1 :) óta nem követtem a sorozatot, de most eljött az idő. A 4. résszel kezdeném, de nem teljesen világos hogyan áll egymással kapcsolatban a GTA4 és a GTA: Episodes from liberty city.
Az utóbbiban benne van az előbbi? Vagy ez két teljesen független cucc? Melyiket ajánlanátok a kettő közül? -
Gary #54588 Nem igazán értlek!
100%-os mentés és még trainer is kell? :Ð
Miért nem használod a Natív Trainer-t??? (google a barátod! :Ð) -
ldavid #54587 Nagyobb nem lesz, de ha eljutsz a Three Leaf Clover küldetésig akkor úgyis megnyílik az egész város.
Ingatlanok nincsenek (egy opcionális lakás van, attól függően hogyan döntöl).
Késekről nem tudok, én csak egyet láttam. -
#54586 Plusz nem tudtok olyan progit ami gombnyomásra aktivál cheatokat ??? Mert
http://gtagames.hu/letoltesek/gta4-trainer/viewcategory/60-trainer
ezt kipróbáltam de nem müködik egyik sem! -
#54585 Hmm... a térkép nem lesz nagyobb??? Valamint több kesem is lesz + minden ingatlan nem?? Vagy ez nem olyan mint az SA? -
drago14 #54584 100%-ért annyit kapsz hogy 10000 töltényed lehet mindenből. -
ldavid #54583 minek neked az egyébként?
semmi extrát nem kapsz a 100% után, csak a statisztikában látszik -
#54582 Sziasztok! Köszi a mentéseket, mindent a videó alapján csináltam, de csak addig sikerült eljutnom hogy a betöltésnél azt irja ki a 100%os mentések helyére hogy "csak GTA mentés", de nem lehet belépni. Valaki aki használta már ötlet!? Mindent a leirtak szerint csináltam! Köszi! :) -
ldavid #54581 ez ilyen. de szerintem simán használható.
1 reptér van, jobb szélen, háromszög alakú hely. -
#54580 Sziasztok! Köszi, magyarositás meg van mentéssel majd próbálkozok.. még kérdésem lenne hogy a játék folyamán a térkép sose lesz érthetőbb?? mert ez a homályos fekete fehér izé elég kinézhetetlen, pl nem látom hol vannak a repterek... valahol lehet állitani hogy hogy nézzen ki? -
ldavid #54579 frissítettem (pedig úgy rémlett, már megcsináltam korábban)
mentést it találsz - alatta van hogy hova kell rakni
vagy egy másik és videó hozzá
nem tudom mennyire működnek, még nem próbaltam egyszer sem -
Gary #54578 Jó a link, csak a készítők (HUNosítók Team) régebbi elérése mutat, de azon van egy kattintható...
Mindegy, itt a direkt link a letöltőoldalhoz:
http://www.hunositokteam.hu/jatekok/letoltesek/category/6-grand-theft-auto-iv -
#54577 Sziasztok! Bocs a noobért és a lejártért, de most tudtam elkezdeni játszani a GTA4el, ha tudjátok pls adjatok egy müködő linket hogy hogy tudom a 100%os savegame-t aktiválni!?!? Meg eg yműködő magyaritást, mert itt a honlapon lévő link nem jó! Köszönöm szépen! -
danyr #54576 A legjobb graf. mód, ami a legújabb patchel is tökéletesen megy. Egy hátránya van, mégpedig atombiztos gép kell hozzá. :D -
#54575 köszönöm a válaszokat!!
ugy dontottem leszedem torrentrol es beregelem a sajat kodommal, mert igy hoyg nem akarja olvasni a lemezt mas nem tudok cisnalni :)
graf javitashoz esetleg aki tud valamit a mukodik a legujabb patchel pls linkelje be, esetleg egy car pack is johet. elore is koszi. -
#54574 Dobozos GTA-hoz Live kulcsot adnak, azt meg sajnos nem lehet Steam-re regisztrálni. Aztán majd, ha megszűnik a Live, akkor lehet, hogy engedik beregisztrálni a Live kulcsot is. -
ldavid #54573 mert így külön meg kell venned steamen is. az pedig plusz bevétel. -
#54572 valaki tudja hogy a régi dobozos GTA4et miert nem lehet steamen beregelni? nem tudom telepiteni mert a szar cd irom nem akarja olvasni a masodik lemezt :S
jah aki mar tolja egy ideje irjon mar pls hogy a legujabb patchez melyik graf javito cuccot hasznalja, esetleg kocsi pack is johet.
ty -
#54571 Úgy hiszem nem jött át, hogy az élsimításra gondoltam a minecrafttal húzott párhuzamommal. :) :D -
#54570 Nem, nem az :D Simple Native Trainer, és azon belül van olyan h weather meg time, a weather az "Extra sunny 2", a time meg 7 óra és le van fagyasztva, és ilyen :) :-D
-
#54569 Ez a Minecraft Graf Enchanted MOd, nem? -
Borg #54568 Ez tényleg hiűnyzott a játékból, mint egy falat kenyér :D Remélem még TDI is! :D -
#54567 Melyik grafikai modot használsz? :) -
-
Borg #54565 Valószínűleg szar a géped hozzá. -
teljesen vissza van véve a grafika :/ -
ldavid #54563 az epizódokban használhatók az alapjáték helyei is, majd ott gyűjtögethetsz -
Borg #54562 Nincs, ezt maximum moddal lehet megoldani. Azzal se normálisan... -
#54561 Köszi !!
De olyan nincs mondjuk hogy valahol fizetős garázs ? :)) -
VJP #54560 YoGabN
Milyen géped van? Vedd vissza a grafikát!
Takimate
Nekem úgy rémlik, hogy 2 autó lehet max a házad előtt, de később összesen 5 házad lesz a város több pontján. -
#54559 Sziasztok ! Kipróbáltam a GTA 4 et.. tetszik..
egy rövid kérdés.
A házad előtt hány járműved lehet ?
Loptam egy kukás autót és három motort... Meglepetésemre 2 motor eltűnt.. pedig azokat gyűjteni szerettem volna..
:)))
csak két jármű lehet a házad előtt ?!
Ha igen akkor hova lehet még gyűjteni..
Még az elején vagyok eléggé -
#54558 Hello Srácok!
Új vagyok GTA4 terén.
Feltettem a játékot, betölt, elindul, de amikor megyek útközben a textúrák csak egy részét tölti be... és minden átlátszó.. Mit csináljak? -
#54557 Tudtok ajánlani egyszerűen megcsinálható/telepíthető cars HD packot a GTA IV steames verziójához? -
#54556 http://store.steampowered.com/app/12210/ -
ekepista #54555 sziasztok linkeljetek ár neke egy rendes gta 4et ami ne gs editionos mert én ár kereste az egész neten de ne találok olyat -
#54554 -
#54553 -
ekepista #54552 sziasztok agta v honét tudná letölteni válaszotokat előre is köszi -
#54551 -
gyury1983 #54550 Helló Mindenki.
Érdeklődni szeretnék hogy miért van az ha az autóval nekimegyek valaminek szét esik az autó grafikája? (Pl.:hullámos az autó,kerekek összevissza vannak,de még a közlekedő autok is taxik)