54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • zeu5
    Áhh ez igy bulls*** az SAba mást se csináltam csak felmásztam minden tetejére és leugrottam, meg ki a repcsikből... hát szomorú vagyok :D Tisztára kötött az ember az SA ba pont az volt a jó hogy a szabadság mindent meg tudtál csinálni!
  • janihunk
    Üdv ezt hogyan tudom be (instalálni)

GTA 4 - GTA V Mod
  • ldavid
    így több újdonságot tudtak pakolni az 5-be (bringákat is csak abban hozták vissza)
    meg azzal is indokolták hogy Niko nem éppen egy pilóta típus, bár helit vezetni megtanult a háborúban...

• zeu5
    Akkor a vadászgép is kilőve? MI indokolota ezt a kisebb térképet?? Ez azért lég minusz igy új fejjel nekivágva! Nem is volt jobb mint hidak meg repülőkből kiugrálni a gtaban.
  • ldavid
    csak azok vannak amiket a reptéren meg a város felett lehet látni
  • zeu5
    Hogy mi... nincsenek kis nagy utasszállitók vadászgépek a 4ben mint az SAban??????
  • ktm99
    Games for Windows Live, julius elsejen.
  • ldavid
    a Games for Windows Live-ot fogják leállítani, amivel a többek közt a multiplayer működik.

repülőket nem lehet vezetni, csak helikoptereket. jetpack nincs (még az 5-ben sincs)
  • zeu5
    Egy noob kérdés... JetPack van a gta 4ben?? Illetve hogy tudok repülőbe szállni, a reptéren nem engedte hogy repcsit lopjak! :(
  • Fradi88
    Sziasztok!

Melyek a legjobb grafika javító modok(textúra,szebb fények stb.) a játékhoz?
  • Aborg
    Koszi. Kulonben mi szunik meg egy honap mulva?
  • ldavid
    miért ne működne? a régebbiek is mennek
  • Aborg
    Mukodik ez a jatek Windows-8-on es Windows-7-en?
  • ldavid
    próbáld valamivel megkerülni (xliveless vagy ilyesmik)
    1 hónap múlva úgyis megszűnik az egész
  • ZzoleE
    Sziasztok!
    Kb 2-3 hónapja simán ment a gta4 a régi gépement. Most viszont az új gépen a Live nem akar csatlakozni. Ezt a hibát írja ki: Can't connect to LIVE 0x8007065b.
    Gúgli nem segített, tűzfal/vírusirtó ki van kapcsolva, próbáltam Live-ot frissíteni, de sehogy sem megy. Van valami ötletetek? Köszi
  • Szabi #54614
    én moddolás előtt betömöritem a játékot aztán ha valamit elbszok a modokkal akkor törlöm egybe a játékot és kibontom újra :D
  • zeu5
    nah patchelgettem jobbra balra.. sikeresen össze is fos***ta magát a játék...holnap rakom ujra... felraktam valmi modot ami elvileg megszépiti a játékot de csúnyább lett töle és lagolt mint a fene... valamint eltüntek a menü gombok... amit sikerült felrakni az egy MAP mod az jó volt, a magyarositás is! :)
  • Szabi #54612
    lehet moddolni, csak online ne akarj játszani vele :D
  • ldavid
    steam-est mintha nem lehetne, de nem vagyok benne biztos
  • Baxo
    Eredeti játékkal mennyire lehet módolni? Steam nem fog cinkelni miatta??
  • zeu5
    ezt a proreal modot hol találom!? És ezen belül lehet dolgokat állitani benne?!
  • Borg
    Először is tedd fel a proreal modot, az a legjobb pack most kb a sima IV-hez.
    Aztán van ott minden féle walkstlye, pedestrian intelligence, stb mod.

De egyébként az irányítás pl a patchekkel is jobb lett, az TBoGT-ra is már jobb lett, mint az alap IV-ben.
  • lammaer
    Azt az oldalt megtaláltam tegnap, de nem tűnt fel hogy lenne olyan mod ami a gyalogló player irányításán variálna valamit. Esetleg ha megkérhetnélek hogy linkelj 1-2 olyat ami szerinted a "realisztikus" játékosirányítást kevésbé realisztikussá teszi, azt megköszönném.

(este kipróbáltam a saints row: the third-et is, és annak a karakter irányítása bejövős. Olyan mint a többi ilyen jellegű 3rd person játéké. Na ilyesmi kéne a GTAhoz is - ne legyen olyan nagy tehetetlensége a karakternek).
  • Szabi #54606
  • zeu5
    Ezek a modok mit csinálnak?? PL jármüvek skineket cserélnek, vagy esetleg ezt a mozgást is megoldja??
  • zeu5
    Köszi a tippeket felraktam a Sima 4et és müködik a save is meg minden! :) Csak az Epizodos miatt kinlódott... az irányitás nekem se jön be de már az SAban sem jött be... tényleg olyan bill szétnyomós.. azt hittem csak a kábel nélküli bill miatt ilyen nyűgös!
  • Borg
    gta4-mods.com
  • lammaer
    Tudnál tippeket adni?
  • LocalPatriot
    Üdv!

Van egy eredeti GTA IV-em. Tegnap feltelepítettem, majd egyből el is indítottam, első küldit megcsinálva léptem ki. Utána a hivatalos oldalról letöltöttem az 1.7-es patch-et, telepítettem, majd megadva a Rockstaros azonosítom, melyet el is fogad, nem történik semmi. A kurzor átvált egy CD ikonra, majd vissza egérre és ennyi. Nem történik semmi. Feladatkezelőbe sem fut a game.
    Mi lehet a probléma? (Win 7 ultimate 64 bit)
  • Borg
    Amúgy meg igen, nem egy mod van már hozzá.
  • lammaer
    Billentyű/egér kombóval toltad te is, vagy esetleg kontrollerrel?
  • Fpocok
    Ezt úgy hívják, realisztikus. Szerintem nincs vele semmi gond, a lövöldözéssel meg pláne nincs.
  • lammaer
    No, belekezdtem a GTA4be, de NAGYON nem tetszik az ember irányítása. Egyszerűen kínlódok, olyan dülöngélős, lassan reagálós, csúszkálós, pontatlan az egész. A harc dettó, kínszenvedés amikor bunyózni kell benne.

Amikor ki kell szállni a kocsiból, egyszerűen nincs kedvem a játékhoz, annyira nem esik kézre a főhős kezelése.
    (a sleeping dogssal játszottam tavaly, annak kimondottan bejött ez a része, a bunyó is frenetikus volt benne).

A kérdés az, van e bármi mód (pontosabban mod :D) amivel lehet ezen javítani, vagy ez ilyen és megszökök vagy megszokok?
  • Szabi #54596
    North Yankton Converted To GTA 4
  • Borg
    Az alap sztori Niko-val hosszabb, és összetettebb.

A második rész az a motoros bandás, szerintem az nem lett annyira jó, viszont a Gay Tonynak van egy olyan hangulata, hogy a rövidsége ellenére is megéri :)
  • zeu5
    hm... na látom nem vagyok egyedül! :) Szóval ahol a két fószer közül lehet választani az nem a sima 4 hanem az epizóds!? És inkább a simával kezdjünk!?
  • ldavid
    pár óra alatt végezhetsz az epizódokal is egyébként. azok rövidebbek.
  • Fpocok
    NE az episodes. Az alap legyen.
  • lammaer
    Köszi. Igazság szerint csak az egyikre van idő/kapacitás, ezért kérdeztem hogy melyik legyen.
  • Fpocok
    Van complete csomag, amiben benne van mindkettő, de az episodesban nincs. Az episodes az a negyedik rész történése alatt, közben játszódik, de más szereplőkkel. A történetek között van minimális kapcsolódási pont, de semmi eget verő. Én mindenképpen a GTA4-et ajánlom, az egy kerek történet. Aztán ha lesz kedved, megveheted a másikat is. Ha olcsón megkapod a teljes csomagot, vedd azt, de előbb a GTA4-et játszd, ne az episodesot.