54919
-
#54632 Áhh ez igy bulls*** az SAba mást se csináltam csak felmásztam minden tetejére és leugrottam, meg ki a repcsikből... hát szomorú vagyok :D Tisztára kötött az ember az SA ba pont az volt a jó hogy a szabadság mindent meg tudtál csinálni! -
janihunk #54631 Üdv ezt hogyan tudom be (instalálni)
GTA 4 - GTA V Mod -
ldavid #54630 így több újdonságot tudtak pakolni az 5-be (bringákat is csak abban hozták vissza)
meg azzal is indokolták hogy Niko nem éppen egy pilóta típus, bár helit vezetni megtanult a háborúban...
-
#54629 Akkor a vadászgép is kilőve? MI indokolota ezt a kisebb térképet?? Ez azért lég minusz igy új fejjel nekivágva! Nem is volt jobb mint hidak meg repülőkből kiugrálni a gtaban. -
ldavid #54628 csak azok vannak amiket a reptéren meg a város felett lehet látni -
#54627 Hogy mi... nincsenek kis nagy utasszállitók vadászgépek a 4ben mint az SAban?????? -
ktm99 #54626 Games for Windows Live, julius elsejen. -
ldavid #54622 a Games for Windows Live-ot fogják leállítani, amivel a többek közt a multiplayer működik.
repülőket nem lehet vezetni, csak helikoptereket. jetpack nincs (még az 5-ben sincs) -
#54621 Egy noob kérdés... JetPack van a gta 4ben?? Illetve hogy tudok repülőbe szállni, a reptéren nem engedte hogy repcsit lopjak! :( -
Fradi88 #54620 Sziasztok!
Melyek a legjobb grafika javító modok(textúra,szebb fények stb.) a játékhoz? -
#54619 Koszi. Kulonben mi szunik meg egy honap mulva? -
ldavid #54618 miért ne működne? a régebbiek is mennek -
#54617 Mukodik ez a jatek Windows-8-on es Windows-7-en? -
ldavid #54616 próbáld valamivel megkerülni (xliveless vagy ilyesmik)
1 hónap múlva úgyis megszűnik az egész -
#54615 Sziasztok!
Kb 2-3 hónapja simán ment a gta4 a régi gépement. Most viszont az új gépen a Live nem akar csatlakozni. Ezt a hibát írja ki: Can't connect to LIVE 0x8007065b.
Gúgli nem segített, tűzfal/vírusirtó ki van kapcsolva, próbáltam Live-ot frissíteni, de sehogy sem megy. Van valami ötletetek? Köszi -
#54614 én moddolás előtt betömöritem a játékot aztán ha valamit elbszok a modokkal akkor törlöm egybe a játékot és kibontom újra :D -
#54613 nah patchelgettem jobbra balra.. sikeresen össze is fos***ta magát a játék...holnap rakom ujra... felraktam valmi modot ami elvileg megszépiti a játékot de csúnyább lett töle és lagolt mint a fene... valamint eltüntek a menü gombok... amit sikerült felrakni az egy MAP mod az jó volt, a magyarositás is! :) -
#54612 lehet moddolni, csak online ne akarj játszani vele :D -
ldavid #54611 steam-est mintha nem lehetne, de nem vagyok benne biztos -
Baxo #54610 Eredeti játékkal mennyire lehet módolni? Steam nem fog cinkelni miatta?? -
#54609 ezt a proreal modot hol találom!? És ezen belül lehet dolgokat állitani benne?! -
Borg #54608 Először is tedd fel a proreal modot, az a legjobb pack most kb a sima IV-hez.
Aztán van ott minden féle walkstlye, pedestrian intelligence, stb mod.
De egyébként az irányítás pl a patchekkel is jobb lett, az TBoGT-ra is már jobb lett, mint az alap IV-ben. -
lammaer #54607 Azt az oldalt megtaláltam tegnap, de nem tűnt fel hogy lenne olyan mod ami a gyalogló player irányításán variálna valamit. Esetleg ha megkérhetnélek hogy linkelj 1-2 olyat ami szerinted a "realisztikus" játékosirányítást kevésbé realisztikussá teszi, azt megköszönném.
(este kipróbáltam a saints row: the third-et is, és annak a karakter irányítása bejövős. Olyan mint a többi ilyen jellegű 3rd person játéké. Na ilyesmi kéne a GTAhoz is - ne legyen olyan nagy tehetetlensége a karakternek). -
#54606 -
#54605 Ezek a modok mit csinálnak?? PL jármüvek skineket cserélnek, vagy esetleg ezt a mozgást is megoldja?? -
#54604 Köszi a tippeket felraktam a Sima 4et és müködik a save is meg minden! :) Csak az Epizodos miatt kinlódott... az irányitás nekem se jön be de már az SAban sem jött be... tényleg olyan bill szétnyomós.. azt hittem csak a kábel nélküli bill miatt ilyen nyűgös! -
Borg #54603 gta4-mods.com -
lammaer #54602 Tudnál tippeket adni? -
#54601 Üdv!
Van egy eredeti GTA IV-em. Tegnap feltelepítettem, majd egyből el is indítottam, első küldit megcsinálva léptem ki. Utána a hivatalos oldalról letöltöttem az 1.7-es patch-et, telepítettem, majd megadva a Rockstaros azonosítom, melyet el is fogad, nem történik semmi. A kurzor átvált egy CD ikonra, majd vissza egérre és ennyi. Nem történik semmi. Feladatkezelőbe sem fut a game.
Mi lehet a probléma? (Win 7 ultimate 64 bit) -
Borg #54600 Amúgy meg igen, nem egy mod van már hozzá. -
lammaer #54599 Billentyű/egér kombóval toltad te is, vagy esetleg kontrollerrel? -
#54598 Ezt úgy hívják, realisztikus. Szerintem nincs vele semmi gond, a lövöldözéssel meg pláne nincs. -
lammaer #54597 No, belekezdtem a GTA4be, de NAGYON nem tetszik az ember irányítása. Egyszerűen kínlódok, olyan dülöngélős, lassan reagálós, csúszkálós, pontatlan az egész. A harc dettó, kínszenvedés amikor bunyózni kell benne.
Amikor ki kell szállni a kocsiból, egyszerűen nincs kedvem a játékhoz, annyira nem esik kézre a főhős kezelése.
(a sleeping dogssal játszottam tavaly, annak kimondottan bejött ez a része, a bunyó is frenetikus volt benne).
A kérdés az, van e bármi mód (pontosabban mod :D) amivel lehet ezen javítani, vagy ez ilyen és megszökök vagy megszokok? -
#54596 North Yankton Converted To GTA 4 -
Borg #54595 Az alap sztori Niko-val hosszabb, és összetettebb.
A második rész az a motoros bandás, szerintem az nem lett annyira jó, viszont a Gay Tonynak van egy olyan hangulata, hogy a rövidsége ellenére is megéri :) -
#54594 hm... na látom nem vagyok egyedül! :) Szóval ahol a két fószer közül lehet választani az nem a sima 4 hanem az epizóds!? És inkább a simával kezdjünk!? -
ldavid #54593 pár óra alatt végezhetsz az epizódokal is egyébként. azok rövidebbek. -
#54592 NE az episodes. Az alap legyen. -
lammaer #54591 Köszi. Igazság szerint csak az egyikre van idő/kapacitás, ezért kérdeztem hogy melyik legyen. -
#54590 Van complete csomag, amiben benne van mindkettő, de az episodesban nincs. Az episodes az a negyedik rész történése alatt, közben játszódik, de más szereplőkkel. A történetek között van minimális kapcsolódási pont, de semmi eget verő. Én mindenképpen a GTA4-et ajánlom, az egy kerek történet. Aztán ha lesz kedved, megveheted a másikat is. Ha olcsón megkapod a teljes csomagot, vedd azt, de előbb a GTA4-et játszd, ne az episodesot.