Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.freetvmaci.info/
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Forza.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
nem szeretem az exkluziv játékokat, mert mindig van 1-2 cim, amirõl lemaradok, hiszen nem birtokolhatok minden játékra alkalmas masinát, de nyilván az a rockstar célja, h olyan platformokra terelje az embereket, ahol nehezebb/lehetetlen a másolás - azért ugye õket is megérted valahol?
Forza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bar oszinten megmondom jobban orulnek ha nem lenne, mert tervezek ps3mat venni, es ha nem jelentik be akkor ez egy eleg nyomos indok mellette😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Amúgy tényleg zárható a topik, amíg nincs bejelentve, addig ez egy nem létezõ játék. Pláne így, hogy rinyálás megy mint az oviban.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
van egyáltalán értelme ennek a topicnak?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
De ez igy van megirva hogy PC az elsõdleges.Anélkül nem lenne semmi... 😉
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Miért kell más bánatának örülni? Miért nem lehet a Pc a hobbink és a játékunk egyszerre? Miért nem lehet felfogni hogy nem mindenkit boldogít egy egyengép amiben -játokokat nem számolva- sokkal csekélyebb lehetõségek rejlenek? Pedig ennek a játéknak igazán jót tenne egy jó erõs PC amin ki lehetne hozni belõle még többet.
És akkor idejöttök és basztatjátok azokat akik nem álltak be veletek a sorba. Semmiért nem tettetek többet azzal hogy konzolon játszotok. Max annyival hogy nektek is fenn kell tartani itt az sg-n mégegyszer annyi topikot amit nem is használtok mert ide jártok flémeni.
Tényleg köszönöm és gratulálok! Én emiatt sem fogok konzolt venni. Majd ha az 5. részhez lesz már vmi értelmes masina akkor talán.
És talán még egy önbeteljesítõ jóslat: Ha bejelentik már nem fogtok ide járni mert nem lesz miért kárörvendeni. És azért biztos nem jönnétek hogy a játékkal kapcsolatos kérdéseinkre válaszoljatok.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
mondjuk sztem is kb. olyan decemberben adják ki pc-re!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
annyira vártam ezt a játékot...:'( ezt is megjelenés napján vettem volna meg mint a gta:vc-t és az sa-t...
de ha ezkell nekik...
Ha megjelenik és napokat töltenek vele az emberek... vagy ha nem jelenik meg???
de inkább jelenjen meg... <#idiota>#idiota>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer